81624
-
#8625 ha nem megy a szép játék, az első félidőben miért nem így rohanunk ki, mint az utolsó 20 percben???? Mert lusták, görcsösek, de mi a faszért??? -
#8624 nagyon sok játékost túlfuttat a média, vegyük például Messit, még 20 sincs, de már ő az új Maradona, és Ronaldinho egyben, és van valami új dél-amerikai tehetség őt meg már egyenesen az új Messinek nevezik.
persze megértem én, amikor Robinho még Braziliában játszott, meg feltűnt a válogatottban, még mindenki szerint őrült nagy játékos volt, és mindenki versenyt nyalt neki, de ahogy a Madrid leigazolta, rögtön nem ér egy kanyi grandot sem, ezen nem vagyok túlságosan meglepve.
egy morálisan a béka picsája alatt lévő élcsapatba került, 170 centivel, meg 60 kilóval, és mivel nem rúgja párosával a gólokat, már nem is jó játékos? az igaz, hogy Ronaldonak, Rivaldonak, vagy akár Ronaldinhonak is sokkal könnyebb volt, mert egy jóval gyengébb bajnokságban kezdtek, ahol nem várt tőlük senki sem megváltást hónapokon belül.
én azt mondom hogy jó vétel volt, baromság leírni, és inkább megvárjuk amíg beér, minthogy 2 éven belül ütlegeljük magunkat amikor egy másik csapatban befut, hogy miért nem vettük meg 2 évvel korábban. ugyanúgy, mint ahogy Kaka-t Perez nem merte leigazolni, vagy úgy ahogy a Valencia kidobta Oliveirát egy szezon után. -
Rudee #8623 Ne legyünk telhetetlenek, a Castilla célja egyértelműen a biztos bentmaradás. Egyébként meg nézd meg a Lleida eddigi eredményeit, megverték már a Numancia-t és a Tenerife-t is, meg jópár élcsapattal jáccottak szoros meccset. -
#8622 Ezt érdemes elolvasni ha gondoljátok: Luxemborgo nem cserélhette le Beckhamet! menjetek a Hírek/cikkek menüpont alá és ott lesz! -
#8621 0-0! de ez az pedig ők se egy élvonalbeli csapattal játszottak! De végül is ilyen a foci! -
#8620 A bajnokság megnyerése így lehet hogy végleg elszált! 11 pontal vagyunk az elsötöl (Barca)lemeradva! -
Rudee #8619 Hülyeségeket írsz. Robinho fele annyira se lett túlfuttatva, mint Maxi López és néhány társa.
És 5 helyzetből Adriano se lőne be hármat, ha egyedül van 2 vagy épp 3 védővel szemben. -
Rudee #8618 Nem csodálom, ha Guti se jácchat akkor nincs a 2 középső középpályás közt olyan, aki a támadásokat is segíteni tudná. Ide mindenképp igazolni kell. -
Rudee #8617 Én továbbra is várom a megváltó igazolást, az új elnököt. -
Rudee #8616 A Castilla meccse tegnap 0-0 lett. -
#8615 egyetértek kivéve az utolsó mondatot -
#8614 Hat en meg sem vettem volna a Robinhot a Real helyeben.
Kisse tul lett futtatva.
Semmit nem csinal.
Jol cselez az nem kerdes, de ha a kapu kozelebe kerul szinte mindent kihagy.
Adrianoval 100szor jobban jartak volna.
Annyi penzert, amit kifizettek erte siman kivasarolhattak volna az Interbol. -
#8613 Elkényelmesedett mindenki!!!Ha már nem kapnak pontos labdát nem is próbálnak érte menni mozgás pedig eggyáltalán nincs csak áll mindenki egyhelyben.
Ronaldo pedig soha nem volt az a nagy futkározó játékos de ha megkapta a lapdát legalább átcselezte magát és gólt lőtt,de már sajna mostanába erre nem képes.
Robinhoval se tudom hogy mivan a Cadiz ellen csodálatos volt a bemutatkozása és még utána vagy két meccsen is mutatott a cselejiből valamit,de ő is átvette a többiek szinvonalát.Nem az a baj hogy gyenge hanem inkább nem akar. -
#8612 De Ronaldo is érdekes! Az év elején kezdett belendülni végül be is lendült!
A sérülése óta meg mint akit segbe b.....k! Nem akar megmozdulni mert fáj neki!
De hátha észhez tér, én nem bántom csak kezdek rá pipa lenni! -
#8611 Nem csak ronaldo nem mozog hanem az egész csapat! -
#8610 padon.
egy helyben állva nem fog egyetlen védelmet sem megbontani. -
R9 #8609 Ronaldo meg védő? -
#8608 most egy ideig szünet lesz, de azért érdemes elgondolkodni hogyan lehetne variálni a felállást.
az látszik, hogy Ramosnak nem árt ha előrébb játszik. Robinho jobb oldalon jó volt, sztem hagyni kéne, csatársorban meg megpróbálnám Soldadot Baptistával. -
#8607 Az baj,hogy Vierat is le akartuk igazolni aztán mégse a milyénk lett mert perez sajnálta a pénzt -
#8606 Zidane helyére a legjobb Kaka lenne.Nagy játékos volt de már nem a régi -
#8605 lampardot sztem sem adnál el abramovics semmi pénzért, ám henryt sztem le lehetne igazolni. nézzétek pl vieirát. róla sem hittem volna, hogy eladná az arsenal, aztán mégis -
#8604 ezt hallottam de lampard tuti ne megráadásul a barcának meg minek csira barca -
#8603 Csak realnak nagyobb szüksége lenne rá a barcának otvan eto +messi és nem hiszem hogy valamelyik is kispados lesz. -
#8602 nincs az a pénz, amennyiért kulcsjátékost lehetne igazolni a Chelseaből, a Barçánál pláne nincs -
R9 #8601 ne legyél öngyilkos,legyén Nerazzuro! ;-) -
#8600 Henryt a Barcelona i snagyon szeretné leigazolni. na meg Lampardot -
#8599 Nyáron megkéne szerezni Henryt mert Ronaldo egyedül nem sokat tud csinálni és így a támadó játékuk egy nagy 0. -
#8598 megint két gól előnyt kellett adni egy ilyen nulla csapat ellen, hogy ne forduljanak vissza a támadások 30 méterre a kaputól.
Ronaldo kurva kényelmes helyzetben van, hogy Soldado maradt az egyetlen konkurenciája. -
#8597 Elnökváltás kell ide!!!Perezt csak a pénze érdekli -
#8596 én meg öngyilkos leszek mingyá. szvakat nem találok. perez monnyon le. egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsojja ki -
#8595 sokazoff -
#8594 1-2 a vége -
#8593 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
R9 #8592 bocs,te Adriano gyilkos vagy -
R9 #8591 én meg Palermo gyilkos -
#8590 Én meg egy erkilenc gyílkos vagyok ^^ -
R9 #8589 Tippmix gyilkos meccs ^^ -
#8588 1-2 -
#8587 ha az Interről van szó akkor hülyeségeket beszélsz szerintem.
Adriano és Martins mellett max cipésznek venném meg az Interbe Ronaldo-t... márbocs. -
R9 #8586 de kapussal szemben belövi :-)