81624
-
#14505 :DDD -
#14504 na jó...egyefene...ma felhívom h mégis jöhet :D -
#14503 Hát, idén bajnok lett a PSV+kijutatta a VB-re a kengurukat Hiddink... Szóval ő kivétel. -
#14502 hát én úgy érzem,2 csapatra nem lehet ráhangolódni teljesen.
bár igaz,h válogatott meccsek nem sűrűn vannak,de akkorsem jó ez így -
#14501 Jah szerintem is, Robo jó edző lenne -.-
:D -
#14500 Attól még jöhet hozzánk... -
#14499 :|
Robotnyk,neked meg igazad van -
#14498 Hiddink a VB után orosz szövetségi kapitány lesz. -
Monoton #14497 jaja igaz!
-
#14496 július 3dikától kezdve érdekel, hogy mi van a csapat körül, addig csak feleslegesen kombinálgat az ember. -
#14495 kampányolnak mint nálunk, azért nem érdekel a választásokig, gustustalan ez a sok ígérgetés... -
#14494 hiába,h ez a topik most alszik,azért történnek itt az események,elég csak a madridista.hu-t olvasgatni:
gravesen lehet,h elmegy,cassano is lehet,h a milanba megy,sergio ramos szerint raúl még fog meglepetést szerezni,a legesélyesebb elnökjelöltek pedig lippit ígérgetik mostmár wenger és capello helyett.
az utóbbi napokban azon agyaltam,h ki lenne jó a kispadra.
sztem hiddink lenne a legjobb,ő minden csapatot eddig jól vezérelt,persze csak úgy lenne ő a legjobb,ha lemondaná az ausztrál szövetségi kapitányságot. -
#14493 nem értem mért a tehetségesebb fiataloktól kell megválni......... -
#14492 jobb lenne,ha csak kölcsönbe mennének -
Monoton #14491
Szinte biztosra vehető, hogy Carlos Diogo és Juanfran a következő évadot már Zaragozában kezdi meg. Előbbi játékost nyáron szerződtette a királyi gárda a River Plate csapatától, míg utóbbi az elmúlt esztendőben kölcsönben futballozott az Espanyol csapatában, ahol spanyol-kupát is nyert.
A Real Madridnál éppen elnökválasztásra készülnek, ám ennek ellenére nagy a valószínűsége annak, hogy alakuljon bárhogy a július 2-ai választás, a két játékos a Real Zaragoza csapatához szerződik, mivel állítólag a két gárda már mindenben megegyezett egymással. -
#14490 Köszi -
#14489 Boldog Születésnapot! -
Monoton #14488 válogatott meccseket általában itt kommenteljük :) -
#14487 Már 3:0 és bejött Raul is!!! -
#14486 ya,máris 2-0! -
#14485 Kösz nektek és HAJRÁ SPANYOLOK!!!! -
Monoton #14484 -
#14483 ¡Feliz Cumpleaños,REALista! -
Monoton #14482 Luis Aragonés ma délután az utolsó tréninget vezényelte a spanyol válogatottnak, az Ukrajna elleni összecsapás előtt. Az edzésen minden a legnagyobb rendben zajlott, senki nem sérült meg, így papíron mindenki bevethető holnap Oleg Blokhin alakulata ellen.
A hét közepén Raúl kisebb izomsérüléssel bajlódott, emiatt egy edzésen nem vett részt, ám korántsem biztos, hogy emiatt nem lesz a kezdőcsapat tagja, merthogy holnap minden bizonnyal a következő hadrendben lépnek pályára a spanyolok: Casillas – Sergio Ramos, Pablo, Puyol, Pernía – Senna, Xabi Alonso, Xavi – Luis García, Villa és Fernando Torres. -
#14481 Alonso kocsijára
spanyol spanyol...de.........nem kellene!!! -
Monoton #14480
???????? -
Monoton #14479 Real Madrid a Forma1-ben
-
#14478 azalogó!!!! :| nagyon jóó let!!! -
#14477 Htxvm skacok -
#14476 -
#14475 Robbent remélem megvesszük, nagyon jól nyomta ma -
Monoton #14474 milokó! nAGYON JÓ LETT !! -
#14473 Hát ezt így most még nehéz lenne megmondani. Azt olvastam, hogy novemberig biztos nem játszhat, és hogy a felépülése után vállalni fogja-e majd a játékot, az már rajta fog múlni, de ez a két súlyos sérülés két éven belül ez óriási lelki megpróbáltatást jelenthet számára, és megfontolandó dolog lesz neki, hogy folytassa-e focista pályafutását, mert ugye már az első sérülésekor felmerült az amputáció lehetősége, ami szerencsére végül sem akkor sem most nem következett be.
Mindenesetre én bízom a mihamarabbi felépülésében, és remélem, hogy láthatom még őt bőrgolyót rugdosni. :) -
Netkaloz #14472 Fog ez még valaha focizni?(ilyen szinten)...me nagyon durván eltört az a láb -
Netkaloz #14471 Ez nagyon durva.....mikor ilyeneket látok akkor nem szivesen megyek ki a pályára focizni.. -
#14470 bökj ide -
#14469 nem tudja vli vhová feltölteni ahogy most eltört a cissé lába? -
#14468 hál' istennek!
sztem nagyobb a füstje mint a lángja... -
#14467 ma már cáfolta Villar -
#14466 ez nem normális... Messiért? ugyanmár, most a Barcánál fölkapták, de sztem annyira nem nagy durranás 150 millióért, max. 18-20... Főleg hogy Barcás ráadásul...