81624
-
#14706 épp ezaz, 2 ilyen kaliberű irányító 1 klubnál?
egyik szent tehén, másik meg friss igazolás. de kitudja, tele vagytok lével :)
VDV kevés lehetőséget kapott sajnos
Ronaldinho is gyenge volt, de azért jöhetne, nem? :) -
#14705 Ballack a Chelseaé tudtommal, Lampard sztem érinthetetlen, van der Vaart régi kedvencem, de a jelenlegi vbn engem nem győzött meg -
#14704 jó kérdés, talán Cesc aki elérhető lenne -
#14703 Ballack, Lampard, VDV -
#14702 hát érdekes lesz a nyár. Kaka helyett vajon ki lenne még jó? Mert nagy az esélye, hogy nem tudjuk megszerezni... -
#14701 hát, nem is hiszem, hogy mind jön, de pl a Juvénak több gondja lesz úgy néz ki, minthogy a szokásos manővereit csinálja az átigazolási piacon, szóval, ott valóban előnyben lennénk. Joaquin mindenképpen el akar igazolni, olyan 20 millió reális ár lenne érte. Robbenért szintén. Chivut úgy 15re tartom, Diarra 10-15. Kaka ügyről nem tudom mit mondjak, szerintem a végén nem fogunk költeni rá. -
#14700 Akkor jól emlékeztem az átigazolási keretre :) -
#14699 Valahol olvastam, hogy 160 millió € van a kasszában, hát szerintem ez a 7 játékos nem jön ki belőle :) (azt persze nem tudom, hogy ez csak az igazolásokra van-e, mert ha nem akkor még úgy sem elegendő, bár nem tudom, lehet hogy a Juveból esetlegesen érkező embereknek az ára valamivel olcsóbb lesz, de pl. Kaka' kivásárlási ára az elég magasan van, szerintem úgy 60-80 millió között mozog ) -
#14698 160 milliós keretből 100at költenének, erről szól a fáma.
magántőkéről, vagy plusz szponzori pénzről nem tudok, persze semmi nem zárható ki -
#14697 tudom én jól.
már csak az érdekelne, idén nyáron mennyi az átigazolási keret...
az kizárható hogy esetleg magántőkét vegyenek igénybe, mint pl Figo esetében anno? -
#14696 nagyon sok a név, és semmi sem, biztos. szóval felesleges arról beszélni, hogy ki nem fog kelleni egyelőre. -
#14695 én is lemondanék szívesen egy emberről egy csatárfrissítésért. -
#14694 ésakkor itt sehol egy Beckham, Robinho vagy C. Ronaldo... -
#14693 Diarra kivételével valami ilyesmi lesz szerintem. bár az egy szem Ronaldo-tól elől azért ódzkodnék... -
#14692 Fabio Capello, aki már az 1996/97-es idényben dolgozott Madridban. A dolog érdekessége, hogy akkor is radikális változásokon ment keresztül a királyi gárda, ennek ellenére a talján mester bajnoki címet nyert a fővárosiakkal. Most itt az újabb nagy feladat.
A hasonlóság mindenesetre kísérteties. Bár Capello csak a héten kezdi el a munkát a blancóknál, mégis már hetekkel ezelőtt tudatta Calderónnal és Mijatovic-csal, hogy kiket is szeretne leigazolni, s ha minden összejön, akkor a következő idényben egy ilyen felállású Real Madridban is gyönyörködhetünk: Casillas, Cicinho, Sergio Ramos, Chivu, Zambrotta, Emerson, Diarra, Joaquín, Kaká, Robben és Ronaldo.
személyszerint azért ezt a névsort túl durvának tartom, mindenesetre nem lenne rossz felállás. -
#14691 ami biztos: ezek az átalakulások nem taszítják mélyebbre a Real Madridot :)
nagyon kíváncsi vagyok kiket igazolnak a fejesek
a Barcelona nem lesz olyan jó jövőre szvsz, nincs vérfrissítés igazán. szóval akár bajnokok is lehettek, igen :) -
#14690 minden lehetséges, én speciel örülnék annak, ha kialakulna egy rendszer a játékunkban, ahol van valamiféle taktika, aztán majd jöhetnek az eredmények is -
#14689 Szerintetek a Real Capelloval bajnok lesz? Kivancsi leszek. -
#14688 most olvasom, akkor már a Real edzője? Ez gyorsan történt. -
#14687 nem is bánnám ha elvinnétek.egyébként az ilyen szerződés felbontásnak nincs nagy esélye nem volt semmilyen kikötés a szerződésükbe ami ezt lehetővé tenné -
#14686 trezeguet 29,viera pedig 30 éves,ők jöhetnek :) -
#14685 Viera nem lenne rossz igazolás, a VB-n is jól játszik, és már 1párszor próbálta a Real megszerezni -
#14684 egyenlőre a legtöbben jól állnak hozzá a mostani helyzethez,állítólag Trezeguet,Viera és Thuram jelezte hogy szerződést bontana -
#14683 szted ki jöhet még a juvéból? -
#14682 Buffon sok sikert kívánt neki a Madridi munkájához -
#14681 -
Monoton #14680 Capello ma búcsúzik a Juventustól, és holnap érkezik Madridba -
#14679 Nő a feszültség Rooney és Ronaldo között
Ronaldo jobban tenné, ha a VB után be se tenné a lábát Angliába, hanem inkább Madrid felé venné az irányt -.- -
#14678 ha minden brazil úgy játszana folyamatosan, mint a vbn, akkor nem brazilok lennének. -
Monoton #14677 nemám :D -
#14676 ha minden a legjobban megy már csütörtökön bemutathatják....... :D -
#14675 Ha Kaka ugy jatszik mint a VB-n akkor sokat nem ernek majd vele. -
#14674 uhh Gábor, látom a Te csapatodnál sem unatkoznak nyáron :) -
#14673 Szerintem most Tömik a desszertet:)Talán egy Robben sütit kostólgatnak:9de jó lenne ha Robben nálunk lenne. . . -
#14672 Azt hittem már.... -
#14671 Calderón azt mondta este már Capelloval fog vacsorázni..........hát úgy legyen.......... -
#14670 Egy másik fórumról:
Calderon on TV:
He confirmed the signings of:
- Capello (coming this evening) [ Na erre befizetek -.- ]
- Robben
- Kaká (he said it will be very expensive)
- Cesc
The TV interviewer asked about Ruud Van Nistelrooy, maybe i misunderstood this, RVN will come too.
He also told its time to find a exit for some actual players, maybe Ronaldo and R.Carlos are there.
-
#14669 este 7től munkába állhat Calderón -
#14668 Robben a Real Madrid játékosa lesz... ha nyer Calderón!
Predrag Mijatovic – Ramón Calderón sportigazgató jelöltje – bejelentette, hogy megállapodott a holland Arjen Robennel és jelenlegi kenyéradójával, az angol Chelsea-vel. A remek szélső négy éves szerződést fog aláírni a királyi alakulattal, persze csak akkor, ha július 2-án Ramón Calderón nyeri az elnökválasztást.
Robben és nemzeti válogatottja Portugália ellenében már kiesett a Világbajnokságról, így nincs akadálya annak, hogy a játékos akár a jövő héten Madridba költözzön.
Akkor hajrá :) -
#14667 sztem is