81624
-
#14383 Sainz socio, és mint ilyen, indulhat az elnökválasztáson -
#14382 Mint ismeretes, egyre közelebb kerülünk július másodikához, amikor új elnök kerül majd a Real Madrid élére, ennek megfelelően rengeteg választási ígéretről kaphatunk hírt. A Juan Miguel Villar Mirrel koalícióra lépő Carlos Sainz az Arsenal trénerét, Arséne Wengert szeretné a fővárosba csábítani, amennyiben a pártoló tagok kettejüket tartják majd megfelelőnek a vezetői poszt betöltésére.
"Valóban dolgozunk az ügyön." -mondta Sainz.
"Szeretnék egy teljes kivizsgálást az egész klubtól. Nem tudod elkezdeni az építkezést a tetővel. Biztosítanunk kell egy vezérigazgatót, és egy edzőt. -nyilatkozta a korábbi rali-világbajnok társa, Villar Mir.
Már nem azért, de ez a Sainz mi a túrót akar itt? Menjen az FIA-hoz... -
#14381 Az öregebbek biztos, de egy Buffont, vagy egy Emersont nehezen tudok elképzelni egy olasz 2. osztályban... :P -
#14380 az igazán klubhű játékosok úgysem hagynák ott a juvét,és sztem zambrotta is klubhű. -
Monoton #14379 azért mert ő igazi juvés! én megértem a döntését!
-
#14378 az ilyen del piero félék akkor is maradnak -
#14377 Egyértelmű, hogy akkor a sztárok elmennek. -
Monoton #14376 a juve ultimátumot intézett Capello felé! döntsön arról, hogy ha visszasorolják a csapatot marad-e!
a héten vélaszt kell adnia! -
#14375 Capello kijelentett h. esze ágában sincs otthagyni a Juvét....( ez csak akkor ha nem zárják ki a Juvét )...arról nem nyilatkozott h. mi lenne ha visszasorolnák -
#14374 A Real Madrid elnöki posztjára pályázó Ramón Calderon elmondása szerint, ha megválasztják a július 2-i választásokon, elhozza a nyáron a Juventustól, Fabio Capello vezetőedző mellett, Zlatan Ibrahimovicot és Gianluca Zambrottát is.
Capello az elmúlt két szezonban megnyerte a Scudetto-t a Juventusszal, ám a torinóiak helyzete egyáltalán nem rózsás, hisz az Olasz Labdarugó Szövetség a Serie B-be történő kieséssel fenyegeti őket, ha beigazolódnak a hetek óta terjengő állítások, melyek szerint a Juve elintézte, hogy ki bíráskodjon mint a hazai, mint a BL meccsein. Egy ilyen drasztikus, ám sokak által jogosnak vélt döntés eredményeképpen számos játékos elhagyná a fekete-fehéreket.
"Ibrahimovic egy olyan játékos, akit mindig is kedvelt a Real Madrid." - nyilatkozta Ernesto Bronzetti ügynök, aki közeli viszonyokat ápol a királyi gárdával, a Guerin Sportivo magazinnál dolgozva.
"Zambrotta az egyik legjobb szélen játszó játékos Európában és ha eladó lenne, a Real Madrid biztosan nem szalasztaná el az alkalmat leszerződtetésében."
"Figyelemmel kísérjük mindazt, ami a Juventusszal történik. Az biztos, hogy számos klub fog bejelentkezni nem egy játékosnál, ha a Juve a másodosztályban folytatja jövőre. Zambrotta egyike lesz ezen játékosoknak."
Ez nem igaz. Madridban ez ennyire slágerkampány? Az ottani szurkolók ennyire szeretnék Capelloékat? Akadjanak már le a Juvéról -
#14373 nah sry Lragadtattam magam:) amúgy AC MILAN ..maradjunk annyiban h. megszerezhetetlen -
Monoton #14372 buáááá! te milyen szurkoló vagy? -
#14371 Kaká?:D ő trófeákat szeretne nyerni -
Monoton #14370 Kaká megszerezhetetlen játékos! -
#14369 Kaka oké, de hogy Perez követő, háát... -
#14368 A kampányidőszak ugyan még odébb van, ennek ellenére nem túlzás ha kijelentjük, az elnökjelöltek amolyan előrehozott akcióba kezdtek. Így tesz például Ramón Calderon, aki a jelöltek közül először, már konkrét nevekkel is szolgált: Mijatovic és Capello. A következő név pedig bizonyos értelemben ugyancsak Ramón Calderonhoz kapcsolódik, hiszen a civil foglalkozását tekintve ügyvéd Calderon sportigazgató jelöltjének – Predrag Mijatovicnak – az első számú célpontja nem más, mint az AC Milan brazil klasszisa Kaká.
Mijatovic Kaká-t tartaná a legalkalmasabb személynek arra, hogy betöltse a Zidane kiválása miatt keletkezett űrt a középpályán, ráadásul a brazil megszerzésével nemcsak a támadások mennének lényegesebben gördülékenyebben, de a védekezés is eredményesebb lehetne, Kaká sokoldalú játékfelfogásának köszönhetően. Talán nem túlzunk akkor, hogy ha a Calderon-Mijatovic kettősnek sikerülne ténylegesen megállapodnia az ifjú zsenivel, az szinte a választási győzelemmel lenne egyenértékű, mert Kaká-hoz hasonlítható "aduásza" aligha lesz valakinek is.
Ramón Calderon ugyan tagadja, mégis mindenki, aki tisztában van a Real Madrid dolgaival az tudja, hogy személyében egy megrögzött Florentino Pérez követőt láthatunk, aki a sportsikerek mellett a marketing-értékeket is fontosan véli. Akárcsak Florentino, Calderon is a világ legjobb játékosait szeretné a Bernabéuba csábítani, és a brazil tökéletesen beleillik ebbe a képbe. Az AS úgy tudja, hogy a következő hét közepén, a Calderon-Mijatovic duó Németországba látogat, ahol ellátogat a brazil válogatott összetartására. Ott üdvözölhetik Ronaldót, Roberto Carlost, Cicinhót ám ami ennél is lényegesebb, személyesen is felvehetik a kapcsolatot Kaká-val, aki az elmúlt napokban némiképp változtatott eddigi fizimiskáján.
Kaká lehet 2006 Figo-ja! És tudja ezt Ramón Calderon is. Amennyiben a brazil a spanyol fővárosba költözne, akkor az ő feladata lenne a középpályán való játékszervezés, valamint a középpályás védekezés illetve a támadások összefogása. Nemes feladat, kérdés, hogy megvalósítható-e? -
#14367 Tán te is olvasod? Én még nem jártam az "oroszlán barlangjában" :DDDDD -
Kanál #14366 jah telleg, nem vettem eszre htx -
#14365 madridista.hu
de elismerten pletykaszintű hír -
Kanál #14364 ezt hol olvastad? -
#14363 na akkor nyerhetnénk bármit, de nem lenne jó kedvem akkorse -
#14362 Ronaldo egyelőre nem igazol Amerikába -
#14361 Az baszna be!!!Inkább ne jöjjenek! -
#14360 hát másra nem is nagyon jó -
#14359 veszik is szépen az újságokat -
#14358 6 juve játékos jönne Capelloval?az lenne a szenzácio -
#14357 A Real Madrid angol középvédője, Jonathan Woodgate tagadta azokat az állításokat, melyek szerint a nyáron visszatérne egykori klubjához, a Leeds Unitedhoz.
"Nagyon sokkal tartozom a Real Madridnak, amiért kiálltak mellettem és cserébe az első csapat egyik alapembereként akarok a következő szezonban szerepelni." - nyilatkozta Woody az AS-nak. - "Jövőre címeket akarok nyerni a csapattal!"
"Még mindig az a vágyam, hogy sikert érjek el ezzel a klubbal és keményen fogok dolgozni ennek érdekében!" - tette hozzá az angol védő, aki az elmúlt két évből több mint 18 hónapot bajlódott sérülésekkel, s alig 9 bajnoki mérkőzésen léphetett csak pályára a "blancók" csapatában az elmúlt szezonban.
"Egy kémény nyárra számítok, de a kemény munka meghozza majd a gyümülcsét."
Woodgate 2003 januárjában szerződött a Leeds-től a Newcastle United csapatába, ahonnan a Real Madrid vásárolta meg 20 millió €-ért (25.5 millió $) 2004 nyarán. -
#14356 Sárgák közé nehogymár elmenjen... :D
Idegesítenek... -
Monoton #14355 Zidane mégis folytatja?
Elképzelhető, hogy Zinedine Zidane a vb után mégsem fejezi be pályafutását. A francia világsztárt kínai klubok csábítgatják...
Két kínai klub, a Changchun Yatai és a Beijing Gou’an is tervbe vette, hogy a világbajnokság után leigazolja Zinedine Zidane-t. Az ázsiai csapatok egyre komolyabb anyagi háttérrel rendelkeznek, és a fentebb említett két együttes pénzemberei csapatuk népszerűsítése érdekében mindent megtesznek azért, hogy világklasszisokat csábítsanak a távol-Keletre. A veterán sztár ügynökei megerősítették a hírt:
- Valóban kaptunk ajánlatokat Kínából, ám ennél többet egyelőre nem mondhatok - nyilatkozta a francia sajtónak Zidane egyik menedzsere.
A Changchun elnöke bízik abban, hogy a vb után sikerül rábeszélni a világ legjobb játékosának háromszor is megválasztott Zizout, hogy folytassa karrierjét.
- Ha sikerülne megszerezni őt, az valóságos forradalom lenne Kínában. Ekkora játékos még sohasem játszott nálunk. Rajtunk nem fog múlni - mondta Liu Yuming klubelnök. -
#14354 csak próbálkoztam,hátha tetszik vkinek :P -
Monoton #14353 /degeci :DDD/
biztatni kell a kezdő grafikusokat!!! :P -
#14352 Nem! -
#14351 zidane-t direkt tettem bele,búcsúzván tőle ezzel a bannerel -
Monoton #14350 nemrossz de sztem bannerrel várhatunk még szeptemberig!
Zidant pl. már nem tenném bele :(
jahh meg a harmadik ember nem kell oda! -
#14349 most ismerkedem a photoshoppal és próbáltam csinálni egy bannert:
na,h tetszik? -
#14348 Spanyolország-Oroszország 0-0 -
#14347 Franciaország-Mexikó 1-0 (1-0)
Gól: Malouda (45+1.)
Ez volt Zidane 100. válogatott meccse. -
#14346 -
Monoton #14345 -
#14344 López Caro a Santander edzője lett!
Sok sikert neki!