81624
-
#14666 fetrengős Zlatanon kívül hozhat bárkit :p -
#14665 kicsit előrébb -
#14664 sztem előrébb -
#14663 Capelloval talán nem is lenne bajom, de a zebra bandáját is hozni szeretné.
Scolarira kéne rámozdulni :) -
#14662 kb diarra posztján v előrébb? -
#14661 olyan labdaszerző-irányító középpályás szerűség -
Kanál #14660 kakat nagyon nem akarja engedni a bilan kivancsi vagyok mi lesz belole -
#14659 Fabrgeas igazából milyen posztón játszik? Lehet ez alap, de én akkor sem tom? -
#14658 -
#14657 Calderón: "Capello, Cesc, Robben y Kaká vendrán" -
#14656 -
#14655 ámen -
#14654 Most már hivatalosan is kijelenthető:
Ramón Calderón a Real Madrid új elnöke! -
#14653 Na hallom, mennyi minden történt egy hét alatt :), C. Ronaldot tényleg elzavarták? Ezek hülyék az MU-nál, paraszt Rooney-t kéne megnevelni. Mondjuk Ronaldo sem túl szimpatikus gyerek, kell ő nekünk, hasznos lenne? -
#14652 14.45-re terveztek egy sajtótájékoztatót, de meglepő módon műszaki problémák miatt ezt 15.15-re halasztották. A tegnapi napból kiindulva pedig szerintem 15.15-kor is csak a következő áttolt időpontot fogjuk megtudni :) -
#14651 ahogy a madridistán olvastam Palacios igazi madridista........a tegnapi nap folyamán is többször bizonyította........Villar Mir meg mehet a temetőbe....... -
Monoton #14650 Az szép -
#14649 Palaciost becsülöm, ő nem kiván az eredmény ellen fellebbezni, sőt felajánlotta Calderonnak, hogy segít Pablo, Reyes és Iniesta leigazolásában, amennyiben Calderon erre igényt tart. -
#14648 csak azértse mir legyen!!! -
#14647 492 szavazás érvénytelen volt, míg 404 szavazólapot üresen adtak be a szavazók.
Nem értem, az üresen szavazók akkor minek mentek el egyáltalán szavazni?
Ezt a vén szivar Mir-t meg nem értem, ha a postai szavazatok beleszámolásával mégis győzni tudna, akkor ki lenne az rajta kívül (meg még a pártfogoltjain kívül), aki elismerné azt, hogy azok a szavazatok nem voltak manipulálva, meg egyáltalán ki ismerné el ezt a csalót hivatalos elnöknek? Utána meg menne a klubon belül megint a széthúzás, meg a marakodás, a szezon felénél megint jönnének majd az új edzők, szezon végén meg újabb előrehozott elnökválasztás...
Szűk egy hónap múlva meg felkészülés, de se elnök, se edző, se igazolások. Hát elmehet a búsba k*csög Mir, ő aztán az igazi Real Madrid szív, mindent a klubért! -
Monoton #14646 "Calderon és Mijatovic továbbra is magabiztosan ígéri, hogy, Fabregas és Kaka Madridban folytatja"
ígérgesse csak nembaj hogy a Milan már felis jelentette -_- -
Monoton #14645 akkor beckham középre húzódik!
lényegtelen sztem CR beférne!
nemnagyon kedvelem a srácot de jó pléya -
#14644 az nem úgy megy.baloldalra sztem robben lenne a legjobb,ha c.ronaldo tud irányítót játszani,akkor tessék,jöjjön csak! -
Monoton #14643 C Ronaldo játszik jobb, bal oldalon és középen is!
szvsz nem lesz probléma :) -
#14642 de amúgy c.ronaldo ugyanazon a poszton játszik mint beckham,most ez olyan,h melyik ujjamat vágjam meg? :S
nem hiszem,h beteszi őt bármelyik edző is aki lesz őt bal oldalra,vagy középre,mert akkor felesleges leigazolni.és ez az elküldés az mu-tól nem az,h szabadon megválnak,csak felteszik őt az átigazolási piacra,ronaldo pedig hozzánk akar jönni,mivel mir-rel már meg is állapodott.
de mirnek nagyon kevés az esélye arra h nyer.
de amúgy most tényleg mi is van? most akkor újraszámlálás lesz,vagy mi?
és egyáltalán mikorra lesz végeredmény? -
#14641 kaká tuti h nem jön,hisz ha vmi szándka is lenne távozni a milantól , nem hosszabbított volna most még 5 évre -
#14640 "A Választási Bizottság halasztja a kinevezésemet, mert öt tagja közül az egyik próbálja meggyőzni Palacios-ékat, hogy fogjanak össze Villar Mir-ékkel a választás eredményének elutasítása ügyében. Palacios-ék erre nem hajlanak." (Marca)
emiatt a féreg miatt csúszik az elnök kinevezése, csúsznak az átigazolások. jót akarunk a Madridnak, Senor Mir? akkor húzzon el a náthás f@szba.
Calderon és Mijatovic továbbra is magabiztosan ígéri, hogy, Fabregas és Kaka Madridban folytatja. -
Kanál #14639 1:02 - A postai úton beérkezett több, mint 10.500 szavazat elvileg módosíthat a mai végeredményen, ezért a Választási Bizottság úgy határozott, kérelmezi a madridi ügyvédi kollégiumot, hogy vizsgálja meg Ramón Calderón győzelmének megalapozottságát, amelyet a személyesen leadott szavazatok alapján ért el. A vizsgálatot a Bizottság a lehető legrövidebb időn belül szeretné ha lefolytatnák, így az ügynek várhatóan a hétfői nap folyamán folytatása következik...
1:00 - Mai győzelme ellenére Ramón Calderónt egyenlőre nem nevezte ki a Real Madrid elnökének a Választási Bizottság, a postai szavazások körül kialakult botrány miatt. A választás tehát nem ért véget, folytatása a közeljövőben várható, és remélhetőleg a lehető legrövidebb időn belül végre megkezdheti munkáját a Real Madrid új elnöke.
0:57 - A hivatalos végeredmény: Ramón Calderón 8.344 szavazat, Palacios 8.098 szavazat, Villar Mir 6702 szavazat, Lorenzo Sanz 2.377 szavazat, Baldasano 1.581 szavazat. 492 szavazás érvénytelen volt, míg 404 szavazólapot üresen adtak be a szavazók.
-
Monoton #14638 -
Monoton #14637 kész bealszok!
nem bírom tovább!
végülis még ma énis megtom az eredményt :DDDDD -
Monoton #14636 Baldasano gratulált Ramón Calderónnak.
-
Monoton #14635 hát jahh -
#14634 Hát nemtom mit kell ennyit tökölni, szerintem már Capello gépe késik ennyit
Egyébként nagyon úgy fest, hogy hivatalosan még ma se lesz új elnök :) -
Monoton #14633 szvsz teljesen mindegy hogy ki lesz mert eddig semmit nem tudtunk meg a "valodi" tervekről -
#14632 úgy tűnik Calderon lesz az elnök -
#14631 Ezt az egyet találtam, de ez meg nem mindig működik, mint ahogy most sem, legalábbis nálam nem jó :( -
Monoton #14630 nem tudsz vmi stream et? :(
Beckham hat hétre kidőlt a sorból!
-
#14629 Akik még virrasztanak, egy kis info az rm tv-ről:
A terem ahol a sajtótájékoztató lesz, még mondhatni mindig csontüres, 1-2 ember ül bennt, meg a napközi eseményeket ismételgetik, + a riporterek dumálgatnak, szal szerintem még az éjféli időpont is erősen kérdőjeles, de mostmár csak kibírjuk valahogy -.-
Most pedig éppen egy Palaciossal készült riport megy... -
Monoton #14628 elképesztő izgalmak :) -
#14627 Köcsög V. Mir.......nem fogadja el az ereddményt.......és ő a nagy madridista.....mindent a madridért mi? egy nagy lóf*szt......