81624
  • robotnyk
    fetrengős Zlatanon kívül hozhat bárkit :p
  • robotnyk
    kicsit előrébb
  • DJ Bee18
    sztem előrébb
  • DJ Bee18
    Capelloval talán nem is lenne bajom, de a zebra bandáját is hozni szeretné.
    Scolarira kéne rámozdulni :)
  • I3andy
    kb diarra posztján v előrébb?
  • robotnyk
    olyan labdaszerző-irányító középpályás szerűség
  • Kanál
    kakat nagyon nem akarja engedni a bilan kivancsi vagyok mi lesz belole
  • I3andy
    Fabrgeas igazából milyen posztón játszik? Lehet ez alap, de én akkor sem tom?
  • zaki
  • robotnyk
    Calderón: "Capello, Cesc, Robben y Kaká vendrán"
  • zaki
  • robotnyk
    ámen
  • jAsOn VoOrHeEs
    Most már hivatalosan is kijelenthető:

Ramón Calderón a Real Madrid új elnöke!
  • DJ Bee18
    Na hallom, mennyi minden történt egy hét alatt :), C. Ronaldot tényleg elzavarták? Ezek hülyék az MU-nál, paraszt Rooney-t kéne megnevelni. Mondjuk Ronaldo sem túl szimpatikus gyerek, kell ő nekünk, hasznos lenne?
  • jAsOn VoOrHeEs
    14.45-re terveztek egy sajtótájékoztatót, de meglepő módon műszaki problémák miatt ezt 15.15-re halasztották. A tegnapi napból kiindulva pedig szerintem 15.15-kor is csak a következő áttolt időpontot fogjuk megtudni :)
  • LasDen #14651
    ahogy a madridistán olvastam Palacios igazi madridista........a tegnapi nap folyamán is többször bizonyította........Villar Mir meg mehet a temetőbe.......
  • Monoton
    Az szép
  • robotnyk
    Palaciost becsülöm, ő nem kiván az eredmény ellen fellebbezni, sőt felajánlotta Calderonnak, hogy segít Pablo, Reyes és Iniesta leigazolásában, amennyiben Calderon erre igényt tart.
  • hunbasser
    csak azértse mir legyen!!!
  • jAsOn VoOrHeEs
    492 szavazás érvénytelen volt, míg 404 szavazólapot üresen adtak be a szavazók.

Nem értem, az üresen szavazók akkor minek mentek el egyáltalán szavazni?

Ezt a vén szivar Mir-t meg nem értem, ha a postai szavazatok beleszámolásával mégis győzni tudna, akkor ki lenne az rajta kívül (meg még a pártfogoltjain kívül), aki elismerné azt, hogy azok a szavazatok nem voltak manipulálva, meg egyáltalán ki ismerné el ezt a csalót hivatalos elnöknek? Utána meg menne a klubon belül megint a széthúzás, meg a marakodás, a szezon felénél megint jönnének majd az új edzők, szezon végén meg újabb előrehozott elnökválasztás...
    Szűk egy hónap múlva meg felkészülés, de se elnök, se edző, se igazolások. Hát elmehet a búsba k*csög Mir, ő aztán az igazi Real Madrid szív, mindent a klubért!
  • Monoton
    "Calderon és Mijatovic továbbra is magabiztosan ígéri, hogy, Fabregas és Kaka Madridban folytatja"

ígérgesse csak nembaj hogy a Milan már felis jelentette -_-
  • Monoton
    akkor beckham középre húzódik!

lényegtelen sztem CR beférne!

nemnagyon kedvelem a srácot de jó pléya
  • hunbasser
    az nem úgy megy.baloldalra sztem robben lenne a legjobb,ha c.ronaldo tud irányítót játszani,akkor tessék,jöjjön csak!
  • Monoton
    C Ronaldo játszik jobb, bal oldalon és középen is!

szvsz nem lesz probléma :)
  • hunbasser
    de amúgy c.ronaldo ugyanazon a poszton játszik mint beckham,most ez olyan,h melyik ujjamat vágjam meg? :S
    nem hiszem,h beteszi őt bármelyik edző is aki lesz őt bal oldalra,vagy középre,mert akkor felesleges leigazolni.és ez az elküldés az mu-tól nem az,h szabadon megválnak,csak felteszik őt az átigazolási piacra,ronaldo pedig hozzánk akar jönni,mivel mir-rel már meg is állapodott.
    de mirnek nagyon kevés az esélye arra h nyer.
    de amúgy most tényleg mi is van? most akkor újraszámlálás lesz,vagy mi?
    és egyáltalán mikorra lesz végeredmény?
  • hunbasser
    kaká tuti h nem jön,hisz ha vmi szándka is lenne távozni a milantól , nem hosszabbított volna most még 5 évre
  • robotnyk
    "A Választási Bizottság halasztja a kinevezésemet, mert öt tagja közül az egyik próbálja meggyőzni Palacios-ékat, hogy fogjanak össze Villar Mir-ékkel a választás eredményének elutasítása ügyében. Palacios-ék erre nem hajlanak." (Marca)

emiatt a féreg miatt csúszik az elnök kinevezése, csúsznak az átigazolások. jót akarunk a Madridnak, Senor Mir? akkor húzzon el a náthás f@szba.

Calderon és Mijatovic továbbra is magabiztosan ígéri, hogy, Fabregas és Kaka Madridban folytatja.
  • Kanál
    1:02 - A postai úton beérkezett több, mint 10.500 szavazat elvileg módosíthat a mai végeredményen, ezért a Választási Bizottság úgy határozott, kérelmezi a madridi ügyvédi kollégiumot, hogy vizsgálja meg Ramón Calderón győzelmének megalapozottságát, amelyet a személyesen leadott szavazatok alapján ért el. A vizsgálatot a Bizottság a lehető legrövidebb időn belül szeretné ha lefolytatnák, így az ügynek várhatóan a hétfői nap folyamán folytatása következik...

1:00 - Mai győzelme ellenére Ramón Calderónt egyenlőre nem nevezte ki a Real Madrid elnökének a Választási Bizottság, a postai szavazások körül kialakult botrány miatt. A választás tehát nem ért véget, folytatása a közeljövőben várható, és remélhetőleg a lehető legrövidebb időn belül végre megkezdheti munkáját a Real Madrid új elnöke.

0:57 - A hivatalos végeredmény: Ramón Calderón 8.344 szavazat, Palacios 8.098 szavazat, Villar Mir 6702 szavazat, Lorenzo Sanz 2.377 szavazat, Baldasano 1.581 szavazat. 492 szavazás érvénytelen volt, míg 404 szavazólapot üresen adtak be a szavazók.
  • Monoton
  • Monoton
    kész bealszok!

nem bírom tovább!

végülis még ma énis megtom az eredményt :DDDDD
  • Monoton
    Baldasano gratulált Ramón Calderónnak.

• Monoton
    hát jahh
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát nemtom mit kell ennyit tökölni, szerintem már Capello gépe késik ennyit
    Egyébként nagyon úgy fest, hogy hivatalosan még ma se lesz új elnök :)
  • Monoton
    szvsz teljesen mindegy hogy ki lesz mert eddig semmit nem tudtunk meg a "valodi" tervekről
  • robotnyk
    úgy tűnik Calderon lesz az elnök
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ezt az egyet találtam, de ez meg nem mindig működik, mint ahogy most sem, legalábbis nálam nem jó :(
  • Monoton
    nem tudsz vmi stream et? :(

Beckham hat hétre kidőlt a sorból!

• jAsOn VoOrHeEs
    Akik még virrasztanak, egy kis info az rm tv-ről:
    A terem ahol a sajtótájékoztató lesz, még mondhatni mindig csontüres, 1-2 ember ül bennt, meg a napközi eseményeket ismételgetik, + a riporterek dumálgatnak, szal szerintem még az éjféli időpont is erősen kérdőjeles, de mostmár csak kibírjuk valahogy -.-
    Most pedig éppen egy Palaciossal készült riport megy...
  • Monoton
    elképesztő izgalmak :)
  • LasDen #14627
    Köcsög V. Mir.......nem fogadja el az ereddményt.......és ő a nagy madridista.....mindent a madridért mi? egy nagy lóf*szt......