81624
-
#14465 végül győztek? huhhh csak hallottam hogy sokáig a horvátok vezettek... -
#14464 felmész a madridistára és ott-multimédia-videók-torrentek,emule linkek-és ott vancsakhát kéne magyar felirat mert spanyolt még csak 1 éve tanulok -
HeCki #14463 Nem csinalnal 1 torrentet mi is lassuk ? :D -
Monoton #14462 Croatia [1 - 2] Spain
14'[1 - 0] P. Ibanez (o.g.)
62'[1 - 1] M. Pernia
90'[1 - 2] F. Torres -
#14461 sziasztok
nem tudnátok nekem adni a Real The Movie-hoz magyar feliratot?(vagy vmi link)belenéztem, naon feelinges a végén(Real-Barca 4-2)és aza szene
szoval PLÍZ HELP -
#14460 Real Madrid: Del Bosque és Camacho egyszerre kaphat szerepet -
#14459 MU-Real Madrid nyithatja az “új” Old Traffordot -
Monoton #14458 tenkjúúúúúú! -
#14457 programok alapján eddig Palacios és Baldassano tűnik szimpatikusnak. viszont Mir és Sanz az, akire nincs szükségünk, Mir ugyanolyan megalomán mint Perez, sőt talán rosszabb, Sanz meg már egyszer majdnem sikeresen csődbe juttatta a csapatot, neki sem kell második esély. -
#14456 ez hülyeség -
Zséé #14455 Meg mondjuk egy Real Madridnak elvből nem kéne Barcás játékost venni... -
#14454 Maradonáért főleg nem ennyi idősen -
#14453 Messi naon jó játékos,de egyetlen játékosért sem fizetnék ki ennit (Még Maradona-ért sem) -
#14452 Hát jah... Annyi zséből már egy szép kis csapatot össze lehetne rakni... -
#14451 MooreMary -
#14450 Jah, látom már lentebb olvasható ilyesmi hírecske. Soryy -.- -
#14449 "Ha Juan Miguel Villar Mir kifizeti a 150 millió eurót Messiért cserébe azért, hogy megnyerje a választást, bebizonyítja, hogy még Florentino Péreznél is nagyobb ökör. Aki ennyit akar fizetni egy 19 éves gyerekért, az egy örült" - mondta keményen Lorenzo Sanz."
Teljes mértékben igaza van Sanznak -
Monoton #14448 :PPPPP
amugy Robo meg tudnád mondani melyik az a font ami Madridos? :) -
#14447 ZOMG!
azt hittem hogy ez még kacsának is ócska hír, de fent van marcan is. O.o -
Monoton #14446 Aha igen!
Messi? bolond ez! Messi mostanában nem fog nálunkl játszani!
Miért hagyná ott a jelenlegi csapatát? -
#14445 Real Madrid: Villar Mir a 150 millió eurót is megadná Messiért
Július másodikán elnököt választanak a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban legutóbbi ezüstérmet szerző Real Madridnál. Az elnökjelöltek – van belőlük szép számmal – egyike, Juan Miguel Villar Mir állítólag nem sajnálná a 150 millió eurós(!) kivásárlási árat sem Lionel Messiért.
A hírt a Radio Marca egyik futballműsorában mondták be először, ami azóta is beszédtémát ad a királyi klub szurkolói körében.
Az elnökjelöltek az elmúlt napokban egymás után adagolják be a nyilvánosságnak, hogy mely sportigazgatóval, vezetőedzővel és játékosokkal képzelik el a madridi klub talpra állítását. A Real az elmúlt három évben egyetlen trófeát sem gyűjtött be, ami ötven éve nem fordult elő a klub történelmében.
Hat évvel ezelőtt Florentino Pérez a portugál aranylabdás, Luis Figo leigazolását ígérte meg, majd ennek köszönhetően megnyerte a választást, a középpályás pedig a katalán fővárosból a spanyol fővárosba költözött.
A 19 éves argentin ugyancsak a gránátvörös-kékek féltett gyöngyszeme, ennek megfelelően kivásárlási árát a megfizethetetlen kategóriába tartozó 150 millió euróban szabta meg Joan Laporta, a katalán klub első embere.
Lorenzo Sanz szerint, aki ugyancsak a madridi klubelnökségre pályázik, ha Villar Mir hajlandó lenne Messiért 150 millió eurót kifizetni, akkor bolondabb, mint Florentino Pérez. Ennyi pénzt ugyanis meglátása szerint őrültség kifizetni egy 19 éves játékosért.
A madridi elnökválasztás hajrája még nem jött el, minden bizonnyal ennél vadabb ötletek is napvilágot látnak addig. Persze, aki nyeregben érzi magát, annak nyilván nem kell azért akkorát mondani, az esélytelenebbeknek viszont beláthatatlan magasságokba kell felsrófolni az ígéreteket.
-
Monoton #14444 -
#14443 joaquín már nem új kiszemelt,és igazad van abban,h a brazilok folynak még a vízcsapból is...a vb idei divatcsapatai brazília és portugália(ugye c.ronaldo révén)
spanyol-francia döntőt szeretnék,a döntőben 3 raúl góllal!!:) -
a zsírkereskedő #14442 anglia stimmel most talán ők a legjobb formában lévők
és most szerintem jót tenne egy "brazil futballválság" mármint egy leszereplés mint 4 éve a farnciáknál... akkor mindenki rájuk izgult azóta meg nem veszik számításba őket.. pedig szerintem most jobbak mint akkor...
brazilokra ez ráférne most... az lehet, hogy szépen játszanak de unalmas, hogy csak őket lehet mindenhol látni (félreértés ne essék imádom őket, de ami sok az sok)
egyébként joaquín és reyes a 2 legújabb királyi kiszemelt...nagyon helyesen fiatalosítás és spanyolosítás... -
#14441 majd meglátjuk! -
Monoton #14440 te brazildrukker :P
Spanyolország Anglia a befutó :) -
#14439 Hát ez hihetetlen... :D
Nem baj, úgyisw vb-ok lesznek, és ő lesz a gólkirály így is... :) -
Monoton #14438 vízhólyag Pfffffffff :DDDDDD -
Netkaloz #14437 Ronaldo megsérült
Ezt nem hiszem el! Már megint valami sérülés...Mi a francért ilyen sérülékeny? -
#14436 Nem gond, büntiponttól mentettél meg :). Bocs de már ott tartunk, hogy ott mindenért mi vagyunk felelősek... -
#14435 robo reakcióját figyeld :DD -
#14434 még ha tartalmilag egyet is értek, az ezutáni hszedet töröltem :p -
Monoton #14433 júúúúveee -
#14431 aha, te hol érdemelted ki? :) -
#14430 miért is? -
Monoton #14429 látom teis besárgállottál :D -
Monoton #14428 nemgyengén! -
#14427 A kedvencem most az USA és az ausztrálok
ez hülye :DDDDDD
-
#14426 velük már nem kéne gondnak lennie... -