81624
-
#14545 le -
Monoton #14544 inkább Podolski :D
télleg velemivan?
most akkor már a Bayern leigazolta? -
#14543 jólvan,hagyjuk az offot,csak Monotonnak mondtam néhány dolgot,az a lényeg,h klosét kiszemeltük,és pont most volt róla szó,h le lehetne igazolni,most 28 éves,még sztem 4 évig simán jó. -
#14542 most jóban vagyunk -.- -
#14541 : DSADSDADasdafsfadsadasdas das as asd -
Monoton #14540 apád + te? :) :P -_- -
#14539 robotnyk,apám most mondta,h érdeklődünk kloséért -.- -
#14538 azért egy idő után lesz -.- -
#14537 Ez biztos, mer én a madridistán nem találom? -
Monoton #14536 sztem utána se :( -
#14535 én ott biza nem találtam, de ha Palacios nyer akkor van rá esély. július 2dika előtt, nincs olyan hogy biztos. -
Prison Break #14534 Csakhogy ez most a www.realmadrid.com-on is fennt van.
Tehát tuti hogy nem kamu. -
#14533 Joaquín már 3 éve a Realba igazol -
Prison Break #14532 "Joaquín menedzsere bejelentette,hogy a középpályás elhagyja a Betist és a Real Madridban folytatja pályafutását!!!!" -
#14531 Crouch-ot a Reálba
Amúgy hollandiában kéne csatár után nézni, de nem mondom hogy Huntelaar mert őneki a kedvenc klubbomba KELL leigazolnia (Man.U) -
Monoton #14530 :DDDDD -
#14529 :DDD -
#14528 osztom :) -
#14527 én meg hozzáteszem, hogy remélhetőleg nem csak a vakok és gyengénlátók ellen tudnak így játszani, hanem rangadókon is -.- -
#14526 gondolom láttátok a tegnapi brazil meccset,na ronaldonak és robinhonak ősztől is kötelező így játszani! -
#14525 valahogy a németek után hiába is kapkodnak. lásd pl Lahm, Podolski, mind maradtak otthon. Klose is országon belül cserélt csapatot. -
#14524 sajnos.de ha megnázzük egyik csapat sem nagyon kapkodik utána :S
(mi léphetnénk) -
#14523 persze, nem is mondtam, hogy nem jó, csak azt hogy nem került szóba. rossz tényleg nem lenne, de abszolút nincs szó róla -
#14522 nem célpont,de nézd meg mit csinál a vb-n(és bajnokságban is).régen én is azt hittem,h egy egyszezonos csatár,de mára már bizonyított,és nem is öreg,ráadásul nagyon jól fejel,beckhammel asszem megértenék egymást -
#14521 Klose életem tévedése, 4 éve azt hittem hogy egy Diego Tristan szintű egy szezonos lufi csatár. nem kifejezetten szeretem, azzal nem értek egyet, hogy nem Real-szintű, de nem hiszem hogy célpont lenne. -
#14520 Nem Real-szintű pléja... -
#14519 hát tényleg az.kereshetünk más irányítót :S
mondjuk csatárposztra mit szólnátok klosehoz ? :D
az biztos h jó vétel lenne,csak h mennyibe kerülhet... -
#14518 kár. -
Netkaloz #14517 !!!!!9:15 - Kaká 2011-ig hosszabbított a Milannal!!!!!
Forrás: http://www.madridista.hu/ -
#14516 -
#14515 kedvenc reklámom,és nem off :D -
lord nihilus #14514 igen, valahogy úgy... -
#14513 ha a szívére hallgat marad,ha az eszére,akkor megy.. -
Monoton #14512 sztem is!
[reméli] -
#14511 Szerintem marad. -
lord nihilus #14510 szerintetek Raúl télleg elmegy a Rómába? -
#14509 nekem meg van a jimmy burns-féle beckham és spanyolo. jo kis könyv(a jézuska meglepett vele) -
#14508 beckham könyvét mindenféleképpen elfogom olvasni :D,a másikat még nem tudom,sztem azt is
köszönöm! -
#14507 Beckham könyve nem rossz, bár kicsit szirupos, de nehéz letenni még így is.
Jimmy Burnstől a Beckham és Spanyolország viszont nagyon jó, nem kifejezetten Beckhamről, inkább a spanyol történelem és a Real kapcsolatáról ír. semlegesként még úgyis, hogy Barcelona drukker. -
#14506 tudnátok ajánlani olyan könyvet,amely egy real szurkoló írt a meccsekről,meg h milyen érzés szurkolónak lenni,meg ilyen élményekről?
olyanra gondolok mint pl a fociláz,ahol nick hornby egy arsenal drukker,és leírja minden élményét,meg a futball faktor,asszem azt is egy chelsea drukker írta(bár az huligános :S)