81624
-
#14585 miért ne vihetnénk?ti úgyis megvehettek bárkit,azért ambramovicsnak nem gond megvenni akár 10 robbent sem.
nekünk meg elkél egy robben...kell vki bal oldalra,és ő sztem pont jó lenne -
Lampard008 #14584 Azért igérgetni azt tudnak.Felőlem bárkit vihetnek csak Robben-t ne!!! -
#14583 hm..hát calderon...LENNE.ha nem szerepelne ott a capello.
baldasano is jó LENNE.csak ne eriksson lenne ott az edzőjelölt,és a feketelistán nem szerepelne rc
[még mindig kitart mellette] -
Kanál #14582 :DD -
#14581 sehol egy 14.havi nyugdíj vagy áfa-csökkentési ígéret
akkor marad Calderón. -
#14580 nekem rajta kívül más tervei nem szimpatikusak....... :D -
Monoton #14579 áhh kell a fenének Capello :)
mer ha ő jön akkor jön a fél juve :( -
#14578 ja ö se rossz -
#14577 én Calderónra.......... -
#14576 én Palaciosra voksoltam... -
Monoton #14575 -
Monoton #14574 Ti kit támogattok? :)
hát nemtom!
a fenti infok alapján nálam Juan Palacios a befutó :) -
#14573 Nagyobb csapatok ellen viszont a vb-n még semmit nem mutatott, az ukránokat meg a spanyolok pedig négy góllal tömték ki, és azon a meccsen David Villa is két gólt szerzett, szvsz akkor már inkább ő, de Raul-tól meg hess el szépen, ő marad és kész, htx -.- -
Monoton #14572 lol -
Netkaloz #14571 rault el kéne küldeni a francba és a helyére le kéne igazolni luca toni-t. olasz-ukrán meccsen kettőt rúgott, olasz bajnokságról már ne is beszéljünk...:D
ott harminc fölött rúgott:D
Ronaldo-Toni csatársor nagyon faxa lenne...
-
#14570 Sanz Gagot, Carricket, Zambrottat és Emersont igéri.......hát.......3 vkp 1 bal bekk...... -
#14569 megint van :) -
Monoton #14568 multkor se volt egy ideig de azután mégis visszajött :) -
#14567 nincs banner!!! -
R9 #14566 logodat cseréld már only brazilra :D
elcsorhatom a brazilos részt?:P -
#14565 :DDD -
Kanál #14564 laszlo csabi -
#14563 -
#14562 szevasztok!
irjátok meg hogy ki lett a Madrid szövetségi kapitánya.
kösz -
Monoton #14561 én nem bírom klose t! ²_² -
#14560 az lehet,de sztem spanyol bajnokságban könnyebb lenne neki,mivel nagyobb területet adnak a csatároknak. -
#14559 klose szvsz angol bajnokságban lenne a legjobb -
#14558 ;) -
#14557 tiszta focimenedzser :P -
#14556 sztem nem egy adriano szintű csatárt kellene hoznunk,hanem egy fiatal csatárt,aki képes leülni a padra,és nem rinyál ha nem lehet kezdő.mert nem szabad elfelejtenünk,h van nekünk egy robinhonk és egy ronaldonk...robben jöhetne baloldalra,c.ronaldo meg karmesternek középre,mellesleg ha megy RC,akkor kell egy balhátvéd is,erre a posztra elég gyengének tartom raúl bravot,szal ha megy rc,oda is kell vki,és még kell ramos mellé egy nem drága,de mégis megbízható hátvéd.
meg szűrő is kellene,de abból sem a legdrágább fajta :S(hisz nem lehet minden posztra a legjobb játékosokat megvenni)
tehát 5 jó játékost kellene igazolnunk,tartalékok meg jöhetnek a b-ből.
sztem cassano,p.garcia,gravesen,woodgate,pavón feleslegesek,belőlük is vhogy pénzt kéne csinálni amíg nem késő. -
#14555 legyen vasárnap este már............... :D
kicsit kezd elegem lenni ebből a sok igérgetésből, egymás bemocskolásából.......... -
#14554 De remélem azér nem Sanz lesz a befutó -
#14553 Nagy dolgok fognak jönni a következő hetekben... -
Monoton #14552 igen olvastam énis!
de sztem ezekkel a hírekkel addig nem kell törődni amíg bizonyték nincs :)
másik jelölt meg Christiano Ronaldoval állapodott meg :)
Várom a csütörtököt :D -
#14551 A Real Madrid elnöki székére pályázó Lorenzo Sanz ma reggel, a Marca Rádió Pelotas Fuera című programjában bejelentette, hogy megállapodott az Inter elnökével, Morattival Adriano ügyében. Amennyiben tehát Sanz megnyeri a vasárnapi választást, várhatóan egy újabb brazil játékossal bővül a csapat kerete.
"Morattival megegyeztem egy csereüzletben. Csütörtökön bemutatok négy megállapodást, hogy bizonyítsam, létrejöttek átigazolások, nem úgy, mint mások..." - nyilatkozta az elnökjelölt. "A négy érintett játékos közül kettő az Interé, egy portugál, és a negyedik egy angol."
-
#14550 Podolski a Bayernbe ment......... -
#14549 klosés hírről még sehol nem találtam semmit :S
sztem a kommentátor mondhatta
állítólag az mu is bejelentkezett érte -
Monoton #14548 jahh láttam eléggé jó lett!
Grat nekik! -
#14547 Megújult a madridista kezdőoldala -
Monoton #14546