81624
  • robotnyk
    mivel a legfelsőbb bíróság törölte a postás szavazást, kétlem, hogy a választási bizottság felülbírálná őket. bár csak "exit poll" eredmény van, szvsz Calderon lesz a győztes
  • I3andy
    Remélem Zidane visszavonul, és jöhetnek a fiatalok. Madridban is volt néhány jó meccse idén, de semmi több. Sztem még az is előfordulhat, h a következő meccsen már nem tud ilyen jól játszani. Ezt remélem is! :) Hajrá Portugália! És még valami remélem akárki lesz az elnök, nem csinálja meg azt C. Ronaldo-val, h nem igazolja le, mer ha már így kijelentette, h Madridban szeretne játszani. Ha most nem szerezzük meg, szvsz már soha többé nem fogjuk(egy Beckham C. Ronaldo cserét eltudnék képzelni). Csak most kéne egy olyan vezetőedző, aki képes kezelni őket(Robben, C.Ronaldo) és erre Scolari teljesen tökéletes lenne és nem csak erre...
  • Monoton
    Villa Mir reméli nem lesz ma elnök! ez fél vagy tud vmit!

szvsz inkább az első :)
  • Netkaloz
    A Madridista.hu-n a következő végeredmény született:
    1. Calderón (193 voks),
    2. Villar Mir (115 voks),
    3. Palacios (101 voks),
    4. Sanz (89 voks),
    5. Baldasano (30 voks).
  • Netkaloz
    20 órakor az állás a következő a Marca szerint.
    1. Calderón 27,8% (2007 voks)
    2. Palacios 24,2% (1746 voks)
    3. Villar Mir 19,3% (1394 voks)
    4. Sanz 7,8% (567 voks)
    5. Baldasano 6,2% (447 voks).
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hát elvileg vége a szavazásnak, kíváncsian várom az eredményt, és innentől kezdve mostmár komolyabban vehetjük az átigazolási híreket!
  • zaki
    CR remélem jön is...
  • Monoton
    Zidane mégsem vonul vissza?
    Ronaldót elzavarták Manchesterből
  • Monoton
    Beckham lemondott a csapatkapitányságról
  • LasDen #14617
    Az állás a Marca szerint a következő:
    1. Calderón 25,8% (1034 voks)
    2. Palacios 24,9% (996 voks)
    3. Villar Mir 17,5% (699 voks)
    4. Sanz 9,1% (366 voks)
    5. Baldasano 6,9% (276 voks).

Remélem a végén is vmi ilyesmi lesz....... :D
  • Monoton
    A hírek szerint az új elnököt 23 órakor jelentik be hivatalosan is.
  • Monoton
    Reggel 9 órától este 8-ig 66.355 socio adhatja le a szavazatát a jelöltekre. A legtöbb szavazatot kapó jelölt a klub 25. elnöke lesz.
  • jAsOn VoOrHeEs
    11:32 - A jelenlegi állás a következő:
    1. Palacios 23,8% (382 voks)
    2. Calderón 23,1% (371 voks)
    3. Villar Mir 20% (321 voks)
    4. Sanz 7,9% (127 voks)
    5. Baldasano 6,4% (102 voks)

Calderón nagyon jön felfelé, szerintem hamarosan az élre fog ugrani.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Egyébként hány óráig lehet szavazni?
  • Monoton
    énis meglesem 10 percenként a friss híreket :)

de várom már az éccakát :D
  • jAsOn VoOrHeEs
    10:43 - Újabb eredmények:
    1. Palacios 24,7% (212 voks)
    2. Calderón 21,8% (187 voks)
    3. Villar Mir 19,3% (165 voks)
    4. Sanz 7,7% (66 voks)
    5. Baldasano 5,5% (47 voks).
    A maradék százalék hova kerülése ismert.
  • LasDen #14610
    hát én nem hiszem, hogy tudná a jövőben tartani a mai formáját...........
  • zaki
    Az már nem motíválja... :(
  • REALista
    Kár hogy legtöbbször nem így nyomta a BL-ben és a bajnokikon!!!
  • Csabesz6
    OFF:tököm tele van a franciákkal....nem hiszem el...
  • Monoton
    :-o ahogy ma Zidane játszott arra nincs szó :)
  • REALista
    Úgy legyen!
  • zaki
    Úgy játszott ma, mint a 98-as VB-n... Sok sikert neki, legyen megint világbajnok, ha már így alakult.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Zidane szerintem a mai meccse után kétszer is meggondolja, hogy visszavonuljon-e a végleg a labdarúgástól -.-
  • Monoton
    áhh már alig birom kivárni a holnapot!
  • zaki
    :DASDASDASDASdas
  • robotnyk
    Ribery a spanyolok ellen kurva jól játszott, amúgy meg kit érdekel, hogy hogy néz ki?
  • robotnyk
    Mir jó neveket dobott be, ez kétségtelen, de Reyes és Ronaldo nagyon drága, Cesc szerintem meg még kicsit lutri lenne. Wenger nem hinném hogy reális ígéret, és zavar, hogy nagyon látszik az ígéretein az, hogy Perez közeli barátja.

Calderon nem tudom hogy még mindig tartja-e Kakára az ígéretet, ha igen, szerintem komolytalan. Robben balszélre nem lenne rossz, de jobb lenne olyan aki inkább csapatjátékos, Robben nem kifejezetten az. Capello nem tudom mennyire lenne jó megint, az biztos, hogy hagyni kéne neki időt, taktikailag biztosan jót tenne a csapatnak.

Palacios ígéretei érdekesek. Ibrahimovicot őrültség megvenni, annyira túlértékelt, és rossz formában is van. ha a Juve megússza ezt a botrányt, - márpedig addig halogatják a dolgot amíg az lesz a vége - akkor Zambrotta nagyon jó lenne. Iniestáért nem éri meg megint botrányt csinálni. egy balhátvédnél márpedig több kell.

Sanztól félek. egyszer már majdnem tönkretette a csapatot a feleslegesen idehozott játékosokkal. (gondoljatok bele, egy Savio, meg egy Munitis annyit keresett, mint most Beckham) Del Bosque esete érdekes. egyátalán nem egy nagy edző, itt is csak addig volt sikeres, amíg a sztárok jól játszottak. de utolsó évében például a sérült Ronaldot, és a vakbél műtétből frissen felépült Rault játszatta a Juventus ellen, amikor volt egy Morientese, és egy éppen még bomba formában lévő Portilloja is.
    a játékosok akiket ígér, tetszetősek. a Juvés páros csak a Juve visszasorolása esetén reális, de mindkettő jó gondolat, Boulahrouz bár a portugálok ellen kiállíttatta magát, potenciál van benne, Gago ígéretes, Carrick sem rossz, bár rá már 15 millió körül áll a licit, annyit tán nem ér meg. Gago talán túl fiatal még irányítónak.

Baldasano igazi hazafi, az előző választások alkalmával is kirugdosta volna a külföldieket, most kicsit finomított azért. Joaquin már nagyon régen kéne, de hova tesszük akkor Beckhamet? mert irányítani nem tud, az egész biztos. Reyesről és Fabregasról már szóltam. Diarra nagyon jó ötlet, Eriksson viszont OMG!!! NO FUCKING WAY!!!

összességében egyik programmal sem vagyok teljes mértékben elégedett, ha én is szavaznék, nagy gondban lennék. igazi szűrőt csak Sanz és Baldasano ígér, csatárt csak Palacios, ő sem az igazit. tényleg tanácstalan vagyok, Sanz felé hajlok talán, de félek a pénzügyi dolgaitól.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Lorenzo Sanz Riberyt is hozza

Na még csak a toronyőr hiányozna ...
  • Monoton
    Nahh akkor lehet böngészni :)
  • LasDen #14596
    Hát én most mér nemtom kivel járna a legjobban a klub.......
    Calderon erősködése Kakáért nem teccik.........
    Viszont Sanz Ribery nevének bedobásával jobb a listája...
    Palacios meg ha minden igaz megegyezett mindenkivel, akit igazolni akar........
    legyen má holnap este........... :D
  • hunbasser
    sanz (Y)
    bár ő már "bizonyított"...
    viszont ha LasDen apjának állítása beigazolódna,akkor Baldasano legyen!
  • Monoton
    ez alapján nálam Mir a befutó :)
  • Monoton

Forrás: NSO
  • LasDen #14592
    Apám az megmonta mi lenne ha Baldasanot választanák meg.......pár hétig Erikkson lenne az edző aztán a rossz eredmények miatt lemndana és Del Bosque venné át a csapatot :D
  • hunbasser
    grat a koronához!
  • hunbasser
    jólvan,visszavontam,vondd vissza te is:)
  • Monoton
    ő is azt írta! :)
  • tesó07
    Szerintem nagy szar az összes,azt elfelejtik hogy Zidane visszavonul és inkább a helyére kellene hozni valakit.pl.Adriano,C.Ronaldo meg ilyenek minek,csak az egyik mondta Kaka-t,de ő meg most hosszabított 2010-ig a Milannal,pedig ő szerintem tudná pótolni.
  • Monoton
    csak az a baj hogy Robben egy van :DDDDD