81624
-
#14827 pont 3 olyan ember jön,akire a legnagyobb szükségünk van(már persze,ha jönnek)
még baloldalra kell egy kp,meg meg irányító kell,de kérdés,h akkor mi lesz raúllal,és baptistával? -
#14826 Cannavaro közép, Zambrotta eredetileg bal hátvéd -
Monoton #14825 Cannavaro középen játszik sztem!
RC meg elmegy! -
#14824 Cannavaro és Zambrotta? Cicinho és RC helyén játszanak nem? Mi lesz Cicinhoval? -
#14823 hogy is lenne biztos a vb döntő és a döntés elött... -
Monoton #14822 juve forumba nem akarják tudomásul venni :)
mondjuk még nem biztos :) -
#14821 9:40 Baldini Cannavaro, Zambrotta és Emerson átigazolásának ügyében tárgyalt a Juventus vezetőivel és állítólag megállapodásra is jutottak a felek. -
#14820 hát spanyol nyelv csak annyiban nehéz,h rendesen ragozni kell,mint magyarban,és tulajdonképpen csak ezeket kell megtanulnui.a kiejtés már gyerekjáték. -
#14819 Aham, en legalabbis azt olvastam, de "allitolag" nem a "legerosebb" magyar valogatott fog jatszani, mintha nem lenne tokmind1. -
Monoton #14818 miért a válogatottal játszanak ??? o_o -
#14817 Hozzank meg jon a Villareal Augusztusban. Szerintem ha kicsit is komolyan jatszananak, magyar valogatott 0-4 alatt nem uszna meg. -
Monoton #14816 ISMÉT AUSZTRIÁBAN A REAL MADRID! Július 17-e és augusztus 5-e között ismét az ausztriai Irdningben edzőtáborozik a Real Madrid, olvasható a sportkomplexum hivatalos weblapján. -
Monoton #14815 np
a legjobbakkal is előfordul :) -
#14814 LOOOOOOOL, bazz bocs, kicsit felreertettem a dolgokat.
Azt hittem focirol van szo a Real Madrid topicban.
AKKOR MOST EN KEREK ELNEZEST, hogy hulye voltam. -
Monoton #14813 lol -_- -
#14812 Gyerekek, eddig egy ertelmes hozzaszolast nem lattam a temaban, de gondolom a nemet csapatok majd eljutnak BL 8 koze. Ha 1 nemet csapat is ott lesz, en kerek majd itt elnezest. -
#14811 #14802-04et olvasd el újra. de most figyelmesen! -
Kanál #14810 lallalal :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14809 Nem ertesz egyet? Megmagyarozod gondolom hogy miert.
Nemet bajnoksagban jatszik a legkevesebb "sztar" jatekos, ez is mutatja hogy az a bajnoksag a leginkabb felejtos a nagyagyuk kozul. Arrol nem beszelve, hogy szinte mar csak a Bayern szamit igazan eros EU csapatnak onna, a Borussia, Bayer stb, mar csak eros kozepmezony. -
#14808 yay! :D -
Monoton #14807 -
#14806 Dehogy, nemet bajnoksag nem olyan eros. Angol es Spanyol a 2 legerosebb/hajtosabb, utana kovetkezik az olasz. -
Monoton #14805 gondoltam beiratkozok egy ilyen alapfokú kurzusra :) -
Kanál #14804 nalam nemet angol spanyol a nehezsegi sor, bar a nemetet mindig is utaltam, az angolt szivesebben tanultam es spanyol nyelv kedvenc -
#14803 nem tudom, az biztos hogy elég sok kivétel van, a kiejtés sem egyszerű. sztem minden attól függ, milyen szinten akarja megtanulni az ember. pl angolt úgy megtanulni hogy pl egy játékban eligazodj, nem túl nehéz, de középfokúhoz pl már sok apróság kell. -
Monoton #14802 robo mennyire nehéz a spanyol pl. az angolhoz v. némethez képest? -
#14801 azért annyi menni fog, hogy <név> ya es el real madrid, vagy nuevo jugador, amúgy meg babelfish :P -
#14800 sajna nekem nem megy a spanyol :) -
#14799 madridista, as, marca -
#14798 egyébként ti hol szoktatok átigazolási híreket találni leginkább? -
#14797 közel? jó lenne végre egy stabil pont, viszonylag olcsón -
Monoton #14796 <_> :SA::::F: <_> én nem szeressem Emerson t :( -
#14795 remélem ezt viccnek szántad, must have igazolás -
Monoton #14794 és akkor most az nekünk jó ??? <_> -
#14793 Henry mé van benne.......én nem láttam a VB-n tőle semmi kiemelkedőt.........semmit nem csinált........ -
#14792 15:00 - Baldini Emerson ügyben tárgyal, közel a megállapodás. -
#14791 Hm azt a meccset mar reg lattam, talan megnezem ujra VB utan valamikor, mar nem emlekszem pontosan hogyan jatszottak ott a Brazilok, de az utlso 3-4 evben ilyen rosszul meg nem mint a VB-n az biztos. -
#14790 én igen(lásd 98-as vb döntő) -
#14789 Argentinok szerintem biztos hogy megvertek volna az olaszokat, de megha Zidane nem is jatszott volna annyira jol a Brazilok ellen...szerintem akkor is tovabbmentek volna a Franciak, mert en meg ilyen szar Brazil valogatottat eletemben nem lattam. -
Monoton #14788 nem a gól számit :)
sztem minden meccsen nagyon jó volt