45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
samhun #5393 thx -
#5392 időjárás függő. lábban mérik. alap időjőrásnál nálam kb 26-27.000 lábnál -
samhun #5391 kb hány méternél(vagy amibe méri) huzza a repülö, pl egy 737, a kondenzcsikot? -
#5390 Nem tudom ,ez a mostani tesztverzió mennyire fedi a pillanatyni készültségi fokot, de nem hinném ,hogy el kell sietni. Azért van benne pár dolog amin lenne mit cisnálni. :-) De tényleg nagyon igéretes cucc. -
#5389 izgatottan várom -
#5388 Ha majd szükség lesz a végleges LHBP tesztelésre, akkor kérlek, hagy legyek az elsők között a sorban ;) :D -
#5387 Rágyúrok a dologra hátha be tudom fejezni jövő hétvégére :) de nem ígérek semmit. -
#5386 Alert .Nem is teszem vissza a régi Lhbp-t megvárom míg kész lesz. nekem bejött. -
#5385 köszi megjött.Boeinges vagyok ,de sajna nemtom kikerülni az airbust sem.Lehet nem is kell.:-) -
#5384 Hattilakukactvnetwork.hu
-
#5383 ha adsz e-mail címet, vagy msn címet akkor ok -
#5382 tudsz nekem küldeni ilyen configot???? -
#5381 az ifdg pss .air fájlját használva és a merge cfg-jét tökéletes, de ehhez sajnos kell a PSS :S -
#5380 igen ifdg a32 wzz a fileneve volt hozzá 1 fix update is.az a318 as tök jól csűr ez nem sajna -
Nyiri #5379 Egyaltalan nem ismersz. Kerdezz meg barkit a VA-nal. Vagy mondjuk SOMA-t az EPP-nel. O el tudja mondani milyen segitokesz vagyok.
Csak tudod azert vagyunk mergesek, hogy amit 1463161356x elmondtunk es le is van irva azt meg 1000x megkerdezik utana. -
#5378 AirEd programmal lehet szerkeszteni a .air fájlokat -
#5377 IFDG? -
#5376 Az a helyzet, hogy sok érték ,am ia cfgben van, átírással ne mváltoztatható. Ezért az air filet kell szerkeszteni. Abban kell feljebb húzni a hatásosságát, és akkor valószínűleg működni fog. Nem emlékszem már melyik sdkban, vagy hol van az fsedit amiben az ilyen értékeket lehet változtatni. -
#5375 De létezhet, mert a Malév egyelőre 2db 777-es bérlését tervezi és további 3db 767-esét is. -
#5374 letöltöttem 1 airbust wizz air festéssel.Az a gondom ,hogy nagyon lassú a csűrője.Átírtam az aircraft.cfg -ben az aleiron effect...nagyobb értékre de semmi változás.Milyen beállítások változtatják ezt még.
van negatív és pozítiv kitérés is de azt nem tom ,hogy az csak vizuális vagy fizikai is???ak itud segijen nekem
köszi -
#5373 Tudom hogy nem létezhet ilyen, de vki nem tudna malev festést készíteni PSS 777-re? -
#5372 nekem 1ik sincs de van pmdg 747 vagy leveld 767 azért ha tudok segíteni szolj -
#5371 Bocs kimaradt: Nem árt Active Camera 2004 sem, mert nézelődni kell. -
#5370 Szükségem van 2 emberre az LHBP scenery-m teszteléséhez. Ez nem végleges teszt nincs befejezve, beleütköztem egy rohadt nagy teljesítmény esésbe amit remélem csak a gépem okoz (rossz driver stb). Feltétel, hogy legyen PMDG 737-esed. Csupán 1-2 dolgot kellene próbálgatni 20 perc - fél óra terjedelemben, akinek van ideje írjon privátban. Thx! -
#5369 De igen, én például csak most kezdtem, de nagyon tetszik. Csak még meg kell szoknom, meg kéne fóniát tanulnom, aztán majd talán megyek netre, talán :)) -
Pitti #5368 ööö.. ez érdekes kérdés, ...szerintem mindenki ezzel kezdte az FS első telepítése után... :) elindítod a default repülést (ami cessnával van) felszállsz megfordulsz és leszállsz :D
elég hosszú a kifutó cessnának, még azt sem kell tudnod, hogy mi az a flaps :)
szóval ezt nem értem, azért ennyire nem kezdő itt senki... -
samhun #5367 ja, igazatok van.
ti ha nagyon muszály lenne, navigáció nélkül, eltudnátok vezetni pl egy cessnát?pl felszállni, és leszállni uazon a reptéren? -
#5366 Szia Pitti
Igazad van vannak akik valóban ennyire véresen komolyan veszik,nekik szivük joga.Az online világa valóban a valóság minnél élethűbb szimulálása,DE közben illik nem elfeledni hogy ez egy JÁTÉK mégpeddig TÁRSASjáték ahol mindenkinek szüksége van a másikra máskülönben a lényege veszik el az egésznek.Én továbbra is azt mondom hogy szerencsére a többség nem ilyen,hanem szivesen lát minden új játszótársat függetlenül a tudásától, igy azt javaslom mindenkinek egészen nyugodtan vágjon bele. -
ten155 #5365 Sajnos a Nyiri-fele stilus es hozzaallas altalanosnak mondhato a MalevVA-nal. Vannak segitokesz pilotak, de kevesen. Akik pedig mar tudnak "valamit" hajlamosak elfelejteni, hogy ok is voltak kezdok. -
Pitti #5364 Manapság, a repülés szimuláció annyira megközelíti a valóságot, hogy valós pilóta tudás kell hozzá... (talán csak az orvosi alkalmasság kivételével)
Egy valós pilóta nem az érettségi mellé kapja a "pilóta-szakmunkás bizonyítványát", erre teszi fel az életét, sok-sok évet tanul mire önállóan beülhet a szarv mögé. Vannak a virtuális légtérben is fanatikusok, akiknek ez az életük és elvárják, hogy ne tegyék tönkre a repülésüket az olyan repülést szerető, szórakozni vágyó emberek, akik netán idejük hiányában sajnos nem 100%-osan felkészültek minden téren.
Lassan már ott tartunk, hogy aki játszani szeretne online, annak 14 éves korától komolyan tanulnia kell a repülést, egyéb igazán valós tanulmányai vagy munkája mellett, hogy majd húszon-harminc éves korára önállóan vihessen egy virtuális járatot. Én tisztelem és becsülöm azokat a fanatikusokat, akiknek nincs magánéletük, napi 8 órát dolgoznak szalag mellett, majd 16 órát ülnek az FS előtt, közben 2 órát bóbiskolva.
De sajnos a többség nem ilyen, nagyon sokan vagyunk akik imádjuk a repülést, de 1000 más tevékenységünk mellett nem tudjuk felvenni a versenyt a fanatikusokkal.
Én több mint 10 éve foglalkozom vele, de még mindíg kezdő vagyok, mert nem ismerem a pontos eljárásokat típusok, légitársaságok, repterek szerint, nem ismerem hibátlanul a fóniát, valamint nagyon sok olyan alap tudásom hiányzik amiről azt sem tudom, hogy tudnom kéne. És ezért nem merek online repülni, mert elrontom mások repülését ha nem értem meg elsőre az irányító utasítását, és egy láma köcsög vagyok...
Ez egy játék tudtommal, de véresen komolyan veszik sokan, és ezt elvárják mindenkitől...
Kinek nem inge.... -
Barni056 #5363 Sok mindent lestem ki manualokból én is, de szerintem egyáltalán nem kell lenézni azt aki elsőre nem ért meg valamit, inkább segíteni kell hogy jobban megértse. Hogy ez szájbarágás lenne kisiskolás formában? hmmm kitudja lehet, de szerintem nem kell olyanokat leszólni, akik próbálnak más embereket tanítani.
értem azt is, hogy szerinted az hogy egész nap kérdezgetjük a hüleségienket és közben nem vagyunk hajlandóak semminek sem utána nézni az tényleg minek csinálja ezt egyáltalán, de hidd el nem mindenki ilyen "errefelé"
csak úgy van értelme az egésznek, ha valaki hajlandó magától is utánanézni dolgoknak, megpróbálni megérteni, tanulgatni mindenfélét
DE, ha még így sem tiszta valami, akkor azért vannak a gyakorló estek, hogy nyugodtan kérdezhessünk, okulhassunk.
Én eddig egyszer sem éreztem úgy, hogy elbaszta volna vki a repülésemet, vagy én elbasztam volna valakiét (aki úgy érzi az nyilván szóljon:D)
várom további véleményedet ha gondolod :)
Üdv,
Barni - EEP056, P061 -
Nyiri #5362 Rohadtul nem ertek veled egyet. A legtobb dolgot amit tanultam azt neten talalhato manualokbol. Attol meg hogy az ESUX kisiskolas formaban ragja a szatokba mi az a navigacio, meg nem jo VA. Teljesen elmegy a kedve az embernek a halozaton valo repulestol, mikor FMC-vel mar mindenki profinak hiszi magat kozben egy rohadt vor radialt nem tud repulni. Aztan benazik es elkurja mas repjet.
Somat nem kell bemutatnod. Ismerem szemelyesen is. Valszeg regebb ota mint te. Csodalom a turelmet. En egyaltalan nem tartom magam nagyon tapasztaltnak, pedig jopar dolgot Somanak en magyaraztam el mar regebben. -
#5361 na mostmá én is kipróbálom vmikor -
#5360 jujj de egyetértek veled :D -
Barni056 #5359 Szia Nyiri!
"Amugy az EUX-t nem ajanlom. Elegge alap legitarsasag. Ha valaki tanulni akar az nagyivben kerulje el."
Engedd meg, hogy röviden hadd reagáljak erre az üzenetedre.
Mélységesen nem értek egyet ezzel a véleménnyel, és sajnos nem is tudom mire alapozod.
Ha jól tudom nem vagy tagja a Europen Express VA-nak. Információként mondom el, hogy minden csütörtök és szombat este 9 órakor gyakorlást tartunk egyaránt kezdők és tapasztaltabbak számára.
A gyakorlás olyan értelemben kötetlen, hogy mindenki személyre szabott igényei alapján gyakorolhat és bármikor bármit megkérdezhet, anélkül hogy bárki is lehurrogná, vagy elküldeni a gúgli.com-ra vagy esetleg a manualok elolvasását javasolná. Természetesen fóniázunk végig, azt is gyakoroljuk és próbálunk a legtökéletesebbre törekedni.
A pár gondolattal ezelőtt említett "gúgli.com" "mennyé és olvasd el a manualt"
stílus nekem a MALÉV VA fórumáról vált ismertté. Mielőtt MALÉVosok meglincselnének, P061 néven futok a MALÉV VA-nál, nekem személy szerint nincs bajom senkivel, eddig még nem lettem lehurrogva senki által, és valóban van pár tényleg segítőkész pilóta ott is. Nagyobb részt az EEP számára teljesítek járatokat, de nagyon szeretek MAH hívójellel is repülni, a loggert is nagyon jó programnak tartom.
DE!
Úgy gondolom, hogy a MALÉV VA-nál egyáltalán nincs semmiféle tervszerű, szervezett, vagy akármilyen oktatás. Az oldalról letölthető anyagok jók (főleg a fóniásak!), de az EEP igen is sokkal nagyobb lehetőséget nyújt a tanuláshoz. Saját példámat említem meg: klasszikus navigáció alapjait teljes mértékben itt tanultam meg, és bármilyen kérdést tettem fel mindig türelmesek voltak velem és
szakszerű választ kaptam.
Meg kell említenem Somogyi Sándort (ismertebb nevén SMA) a nagyon tapasztalt virtuális pilótát, aki az EEP-nél az instruktorunk. Hihetetlenül türelmes és teljesen érthetően tud bármit elmagyarázni amit kérdezünk tőle.
Sajnálom, hogy a beígért rövid eszmefuttatásból ilyen hosszú hsz. lett, de úgy éreztem ezt ki kell adnom magamból.
Tisztelettel,
Barni - EEP056 -
#5358 Hali! Az Fspassenger-hez van olyan kiegeszito amelyben magyar stuvik hangjai vannak ? Csak hogy ne angolul pofazzon hanem magyarul is mondja el mert az ugy feelinges ... -
#5357 Alert!
A screenshotokon le volt zárva a Juliett, de mostmár ugye megnyitod? ;) -
#5356 ahhoz képest amennyi idő alatt csináltad, egy rossz szavam nem lehet :D Nagyon szépen köszönöm!!! -
#5355 Köszi! -
Kissé igénytelen lett nincs rá több időm, de talán megteszi ameddig nem találsz jobbat :)