45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#5473 nVidiát nem vennék ha csak nincs pénzed a 7800 GTX-re vagy 7900 GTX-re. Utóbbi a legjobb FS-hez szvsz, de 140 rongy. A 7800 az 70k körül van. A többit azért nem ajánlom mert szinte bármelyik áránál van ugyanannyiért jobb, csak ATI. ATI-ból X800XL 512 MB-os alatt nem ajánlok semmit. Én azt mondom inkább a drágábbat vedd, de a jelenlegi konfigodhoz ne add lejjebb a karit mert mégjobban csalódni fogsz. 128 Megásat pedig semmiképpen se vegyél FS-hez. Viszont ha az X800 és a 6600 GT között gondolkozol akkor megmondom őszintén nem tudom. Én arra szavazok, hogy az X800 256 rammal gyorsabb, de ezt még nem próbáltam. Ez ügyben Chiccoval és egy sima X800 tulajjal kéne egyeztetni.
Chicco
azt hiszem te tesztelted az scenerym. Megmondanád mégegyszer az FPS-t külső nézetből a 2-es terminál felett úgy hogy az 1-es terminálra nézel hogy minden látszódjon? 1024x768, 16x Anizotróp és 4x élsimítással (driver beállításnál). Egy X800XL 512 MB -os teszter jelentette, hogy 20 FPS-t tapasztalt itt (ez volt a legrosszabb). Belső nézetben mindenhol 45 körül stabil úgy, hogy minden látszik. És ami a legfontosabb: ÁRNYÉKOKKAL és minden graf. beállítás MAX-on. Úgy gondolom ez nem semmi. Érdekelne a 6600GT eredménye. Ja és mennyi memóriája van? + a konfigod is kéne. Köszi! (csak ha van időd) -
#5472 Ez valóban igaz. -
#5471 Hello! hülyén fog hangzani a kérdés, de: mi a teknikálya annak hogy a helikoptert úgy rakjam le, hogy földetéréskor ne törjön szét vagy ne boruljon föl? -
#5470 Ez 1 jó Agp kari .Ez után gépcsere lesz mert az 1xűbb -
#5469 no ne felejtsük el ,hogy az új karik PCI express felületüek,no ahoz meg alaplap táp ,meg ki tudja lehet még házat is cserélni kell.nem tom nem néztem még. -
petrol #5468 Én is gondolkodom még 9600pro lecserélésén. Vagy 6600GT vagy X800pro? Inkább maradnék az ATI-nál de az X800-as kb 20e-rel több.
Attól függetlenül csalódótt vagyok hogy egy ilyen mértékű proci csere semmit nem dobott fps fronton. -
#5467 Ez valóban jó kari, de ma már van jobb hasonló áron. Rohamosan esnek az árak egyébként. Ajánlom www.m-trader.hu. Itt a legolcsóbbak a VGA-k szvsz. -
#5466 Biztos. A 9600 Pro kártya kevés neki. Az a gond, hogy gyakorlatilag mindent fejleszteni kell, mert mindenből a maximum kell ennek a game-nek :( Ezzel a géppel most ha meg akarod dobni az FPSt úgy, hogy érezhető is legyen, akkor hozzácsapsz egy minimum 256 MB textúra memóriával rendelkező videókarit. Tanácsos új generációsat. Tehát az 1x00-ás szériából. Ebből van 1300-as és 1600-as 33eFt körül, de ez nem a legjobb, bár nem rossz!!. Inkább 40-50eFt körül vagy felette kéne gondolkodni 512 MB memóriával, a te konfigodhoz az dukál. És akkor már egész szépen kell futnia. -
#5465 nekem is 9600 pro volt ,most cseréltem 6600gt na igen ez kell neki.No meg a 6600 nak 1 400as táp :-( -
petrol #5464 Sziasztok!
Az FS jobb futása érdekében lecseréltem a (P4 Northwood)2.4-s procit egy 3.2-re. A gépben van 1GB gyors és jó minőségű RAM és Radeon 9600Pro videókártya. A procicsere előtt és után néztem az fps értékeket és szinte semmit sem változott. Természetesen u.a. a beállítások, scenery és a nézet.
A faq-ban olvastam hogy inkább izmos proci és memória kell neki mint VGA. Lehet hogy mégis a videókártya fogja vissza? -
#5463 Hi! Hogy tudom elerni hogy a pmdg 737-ben a TCAS hangja noi legyen ? Mar sok helyen hallottam es felkeltette az erdeklodesemet -
#5462 Valóságban igen, online annyira nem fontos, bőven elég egy kb. érték, de vizsgán megbuksz ha elírod :) -
#5461 Sziasztok!
Flight Planben mennyire fontos az Air speed??? Nézik azt egyáltalán??? -
#5460 Lehet hogy ez volt a gond az FSInn-el is. Kapcsolj ki minden tűzfalat. Az alapértelmezett Windows tűzfalat is ha XP-d van. Vagy engedélyezd rajta az FS-t, AVC-t, FSInn, Squawkbox-ot, mindent. Ha Norton Antivirusod van akkor kapcsold ki azt is. Ha Router-en keresztül netezel, nézd meg a leírásokból, hogy melyik porton kommunikál az FS, melyiken az AVC, Squawkbox, stb. Minden portot a router-en is engedélyezni kell. -
#5459 nEM MEGY A SQUAKBOX ! Ha bent vagyok fsben akkor ranyomok hogy start-> connect es a serverek helye negy nagy feherseg talalhato. Semmi tok ures ! Nincs ott semmi. Haver adott egy Vatsim: Europe-C cimet de arra emg azt irja ki hogy nem jo !!!! Mit csinaljak ? -
#5458 Mindegyik tuti :) Nem tudom, hogy mi lehet a baja. -
#5457 Akkor squawkbox a tuti mi ? Gondoltam akkor megtanulomkezelni. Kossz szepen remelem jo lesz ... -
#5456 Repülj IVAO-n.. :) Egyébként SquawkBox-al szvsz egyszerűbb a VATSIMen. És ahhoz nem is kell AVC ergo valószínűleg nem fagyna ki ha az a baja. -
#5455 Csak egy ropke kerdes de neke mfontos. Miert van az, hogy ha VATSIMEN repulok, akkor minden rendben megy mig nem allok vmi frekire. Ekkor az AVC bekapcsol es automatikusan belep. Utana egy par percel mar ki is irja az fs hogy: A PROGRAM HIBAT ESZLELT..... EZERT LEALL. Mi a faszert van ez mar bocsanat a szoert de amr nagyon felduhitett. Teljesen friss FS. Most raktam ujra vatsimezes elott egy fel oraval. Csak a pmdg gepek vannak fent a Lago Bp meg a 3.53-as FSUIPC. Segitsetek legyszi mert nagyon akarok emnni online de igy nem lehet ha mindig kidob a jatek es le is all... Koszonom midenkinek a valaszat -
#5454 Készíts egy másolatot az eredeti textúra mappáról (FS9\Aircraft\PMDG737-800\texture) és nevezed el "texture.LH"-nak.
Másold az összes fájlt, amit letöltöttél ebbe a texture.LH mappába és írd felül az ottlévő fájlokat.
Amiről azt mondja, hogy az aircraft.cfg-be másold be, azt tényleg rakd bele az utolsó festés deklaráció után és az "XX"-et cseréld ki a soron következő sorszámra. -
thomka #5453 Itt van egy, de benne van a faq ba: http://rfinder.asalink.net/free/ -
ttukacs #5452 Hello!
Bocs, hogy mégegyszer megkérdezem, de nem tud valaki ajánlani az egész világra kiterjedő útvonal tervezőt? Lehetőleg ingyeneset?
Köszi -
samhun #5451 repaint ot szeretnék berakni a pmdg 737-800 nak. www.precisionmanuals.com on nem volt lufthansa, ezért avsimen kerestem, de az nem installos, és angolul sem tudok.
Installation:
Make a copy of the original texture folder (FS9\Aircraft\PMDG737-800) named texture and rename it to texture.LH
Copy the contents of the folder texture.LH which came with the download into this new folder and edit the aircraft.cfg including the following text.
Change the XX with the next numbers.
és akkor itt még irja, hogy mit kell az aircraft.cfg be irni.
+van még egy Texture.LH mappám, ezt a megfelelöhelyre bemásoltam(szerintem) :E:\Games\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Aircraft\PMDG737-800
thx a segitséget -
#5450 Én személy szerint nem ajánlanám azokat a Gripeneket, amiket jelen pillanatban találhatsz a neten. Én le sem töltöttem őket, a képeik önmagukért beszéltek. -
#5449 Szia!
Egy idő után észleli a rendszer hogy rossz a kód. Ha a készítő rájön, hogy az adott kódot többen használják, berakja az adatbázisba, majd a progi érzékeli, hogy a kód tiltott, és unregisztrálja magát :)
Alig 1-2 kiegészítőt forgalmaznak csak itthon. Ha van kártyád teljesen biztonságosan megvásárolhatod. Egyszerű, gyors és bármilyen hivatalos fizetési rendszerben tényleg teljesen biztonságos a kártya használata. 128 bites kóddal titokásítják az adatot küldés előtt. Én jópár cuccért fizettem már így, szóval tapasztalat. -
Benci10 #5448 Hi!
Régebben letöltöttem az FSPassengerst, tetszett, kerestem hozzá serialt, működött 2-3 hétig. De már 3 napja 3-4 perccel indulás után kiírja, hogy Wrong authorization. Az addig rendben van, hogy kiírja, de miért csak mostanában? Van hozzá normálisan működő serial, vagy árulják ezt boltban valahol itthon? Mert ha más nem megvenném, csak nem kártyával.
Köszi előre is a segítséget! -
#5447 Köszönöm, valóban ez volt a gond.
Még valami: néztem avsim komot. tele van szebbnél szebb malév festésekkel.
Sajnos a netem egyelőre olyan, amilyen (GPRS, 3k/sec, havi 500 mega forgalomkorlát...), de ez hamarosan változni fog.
Ezért szeretném ezeket föltenni, de csak a legjobbakat, leghibamentesebbeket, stb. van ilyen közöttük, vagy mindegyik nagyjából egy szívonal, s ilyetén formán mindegy, hogy melyiket telepítem?
Még egy kérdés: láttam egészen extrém repülőket, pl. vadászok, tu-144 föltéve. meg vannak-e ezek rendesen csinálva? (Konkrétan a "mi repcsink" Grippenre (bár nem láttam, h pont ez a típus szerepelt-e, de tegyük fel, h igen), illetve az említett tu-144 / concorde-ra gondolnék.)
IVAO-n szabad-e ezekkel repülni?
-
samhun #5446 kössz a tippet, bemásoltam, és igy már mükszik! -
ttukacs #5445 Üdv Mindenkinek!
Tudtok ajánlani egy olyan útvonaltervezőt, amely ingyenes és az egész világra jó. Én csak sajnos olyat ismerek, ami Európát fedi le.
Előre is köszi! -
#5444 Azt csiripelik a madarak,hogy Az Air Europa legutobb kinyilt szárnycsúzdás gépe lesz az áldozat.aszem ec-Hks.Bár már nem emléxem.Jó kis gép visszajáró vendég:-) -
Nyiri #5443 Malevna ugy dontottek hogy maradnak a CRJ-k (eladhatatlanok a kis dogok) es a 762 helyett 763-k lesznek. Igy legalabb joval tobb utast tudnak majd szallitani.
A LevelD 763 hoz van malev festes.
Itt -
#5442 És nem ucsó sorban 1 új feltörekvő nagy igéretű cég az Alert Scenery Group Budapest Ferihegy scenerie .Hát azt sokan várják már -
#5441 Cloud9 Amsterdam + a többi Cloud9 scenery is -
#5440 A FlyTampa szinte osszes scenery-je ilyen . Meg a Flight 1 Zone-nak van jo sceneryje a Rhode Island. Az meg egy remek mu. Ezekrol tudok amik ugy kiemelkedobbek lennenek. -
#5439 Jó estét.
Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e a flytampa Vienna-hoz hasonló szintű reptér sceneryket (mozgó tárgyak gyönyörű kidolgozott épületek, esetleg mozgó öböl) -
#5438 vagyok Kirándulás volt. -
#5437 ez egy hiba amit a pss oldalán lévő javított panel.cfg-vel orvosolni lehet -
artib #5436 hol vagy chicco ??????????????? -
#5435 Hi! Az fs9 cfg-ben keresd meg a LOG_FILES= LOGBOOK sort [INTERNATIONAL] mert valami néha nekem is átnevezi másra. Maga a 'logbook' (jegyzettömbbel szerkeszthető) meg az xxxDokumentumai/Flight Simulator Files/Logbook-ben van.
Kellemes ünnepeket mindenkinek ! -
#5434 ahoj! na fölpakoltam a gamét, bénázok-bénázgatok. FAQ-t, fórumot olvasgattam, ha lesz netem, töltögetek is lefele, meg majd megyek ATC-zni. (Egyelőre bénáztam vmelyik nap IVAO-n egy kis LHBP-GND-ként, text-módban. :)) )
Kérdés: kilépéskor nem tudja megírni a logbookomat, hiányol vmi fájlt. Ezt sehol nem tudom beállítani, mitévő legyek? (FAQ-t olvastam anno, de nem emlékszem hasonló problémára.)
btw sikerült egy Balaton-Ferihegy Boeing 737-es utam, jessz! :) Elvileg ILS leszállás lett volna, de olyan vizuálosra sikerült. :)