45215
  • w77d
    nem tudjátok véletlenül melyik a világ legmagasabban fekvő reptere?
  • w77d
    tényleg a szabadság-híd az! :) értem, kössz
  • alert
    Mert abból van :) de szerintem te a szabadság-hidat nézed :) bár rég "repültem" arra, lehet hogy a lánchíd is olyan. Úgy van tervezve hogy távolról kb jól nézzen ki de közelről nem részletes, hogy ne rontsa az FPS-t.
  • w77d
    A Lago Budapest sceneryben a lánchíd eléggé gyér, úgy néz ki mint ha zöld cérnából lenne! ez mitől lehet?
  • Papirzacsi
    A realir egy ingyenes flightmodelt csinátl a default cessnához. Anynira nme rossz, mint a default. :D A flight1 C172 gondolsz. Közben kiderült ,valszeg ugyan az a probléma ennél is, mint courchevelnél, hogy 80 csomónál nagyobb földetérési sebessgénél hajlamosak ferde pályán kitörni a futók. Elég lol hiba az FS-től.

LLH készíti.
    képek
  • alert
    realair? Melyikre gondolsz? Én anno nem tudom már melyikkel de egy fizetőssel próbáltam és semmi gond nem volt. Nem tudod a Courchevel-t ki készíti?
  • Papirzacsi
    Már készül, és lehet már megjelent, vagy hamarosan megjelenik egy fizetős Courchevel is.
    A luklával csak az a bajom, hogy a C172 futója bármilyen helyzetben törik nálam(a realíir flightmodellel). Az ingyenes courchevel esetében si volt hasonló probléma behúzható futós gépekkel. Szóval szép szép, csak éppen nem igazán tudom használni. :-D
  • alert
    Ez a scenery eszméletlen, hasonlít a francia Courchevel-re. De ahhoz csak ingyenes, kevésbé kidolgozott, bár szintén szép scenery van. De ez marhajó :)

Lukla - Mount Everest
  • alert
    Már így is se bírja teljes pompájában egy átlag magyar átlag fizetéséből vásárolt átlag gépen a drága. Szerintem nem lesz több autó :) Zacsi: a töltés hibájáról tudok, köszi! Javítom!
  • eyecandy
    Meg a piroskilencvenhármast
  • Air
    Igen, ez rendkivul fontos reszlet! En az egymast lokdoso, az utasokert elet-halal harcot folytato hienakat is lemodelleztetnem.
  • chicco
    Szép lesz ez alert ne add fel.Annak meg külön örülök ,hogy Clidey önzetlenül segít.Köszi Tibcsi.Azt Írj mailt mi kell a Boeinghez mert icq gyatra most
  • Papirzacsi
    ööö. Nem tudom alert hogy dönt, de tényleg szempont a jó FPS. Így nem hiszem, hogy egy olyan dolgora kéne pazarolni a drága processzoridőt, ami nem is látszik, max ha vki éppen a terminál felett repked alacsonyan. Így én inkább azt mondom, hogy oylan részleteket kell kidolgozni, amit taxizás közben lát az ember.A karéjra meg normális esetben csak taxizás közben elég távol a termináltól lehet rálátni.
  • eyecandy
    Szia Alert, csak egy pici észrevétel, tényleg csak a tökéletesség miatt... A terminál előtt a karéjokon, mindig full tele vannak a parkolók, jó a taxis hiénákat ne rajzold be, de azért lehetne nagyobb a forgalom ;)
  • Clidey
    Na, alakul ez, alakul!
    Ez a parkoló határozottan szebb, mint az előző verzió!
    És mostmár a terminál teteje sem világít, bár talán lehetne mégegypicit koszosabb. Küldd a francba a sok pedantériás takarítónőt!
  • Clidey
    Okay, köcike! ;)
  • alert
    Néhány helyen fejlesztettem a 2-es terminálon és elkezdtem kicserélni a textúrákat valósabbakra.

• alert
    Rendben, de szerintem az majd a jövő héten lesz, amikor elkélszülnek a textúrák az 1-es terminál mögötti épületekhez.
  • gfarkas
    Hi !

Segítsetek! Nem tudom elindítani a jak-18T-t ! Manuál ide, manuál oda nekem nem indul. Így még repellővel nem jártam.Mérges vagyok.Magamra. Köszi.
  • w77d
    hy! valaki meg tudná mondani, hogy a pmdg 747-es pack tartalmazza-e az elnöki különgépet?
  • airbus
    :D kössz
  • Nyiri
    Optikai csalodas. Parhuzamos palyara szall le ket gep, de nagy optikaval van fenykepezve.
  • airbus
    Sziasztok!
    El tudná magyarázni nekem valaki, hogy igazából mi is látható a belinkelt képen?
    kép
  • Clidey
    Ha betetted a szkeneribe, lökjél már egy sotot róla pls! :-P
  • alert
    Szuper jó!! Nem kell ennél jobb statikusnak.
  • Clidey
    Na van már MOG is...sajna nem találtam kellően jó minőségű fotót róla, úgyhogy kicsit gyengébb lett mint a MOA. :(

• airbus
    egy kazakhstan 732 áll ott
  • Papirzacsi
    A tűzoltóság mögött áll egy B732 is ha jól emlékszem.
  • Clidey
    Nagyon szívesen :)
    A MOK-os 18-asnak (HA-MOG) az "újabbik" malév festése van. Akkor megcsinálom azt a festést is, meg a többi repcsit is. Nem tudom mikor leszek készen velük, de igyekszem. ;)
  • alert
    Wow fantasztikus köszönöm szépen :) Kellenének, ha van időd. MOK-os festés és Tu-154-es is kellene. Nem tudom pontosan utóbbiből a MOK előtt milyen festésű áll, de az is kellene :) Meg a repmúzeumos gépek :) A tűzoltóság mögött pedig csak egy sima Tu-154-es áll. Tényleg köszönöm, ha van rá időd!
  • Clidey
    Bocs hogy kicsit eltűntem, de elég húzós volt a hetem munka ügyileg
    Azt hiszem kész vagyok Alert scenerijébe az IL-18-assal. Kérdésem: kellenek még gépek, ill. a MOK-os 18-as festés is?

• sajoati
    koszonom, majd lehet elek vele, aprilis vegere igertek a netet (novemberben rendeltuk, es 1 db telefonpoznat kellett volna leszurniuk, innen 50 meterre, szomszedos utcaban siman van t.fon...), ha tartjak magukat ehhez, akkor nem terhellek vele. :)
  • Hypo #5561
    Hali van rengeteg free add on, ha pesti vagy megbeszelhetjuk hogy elkuldod emailbe a linkeket amiket kivalasztottal en leszedem neked aztan kiirom cd re es kesz szivessen segitek. egyebkent itt egy avsim en osszeallitot free add on lista jo keresgelest.
    Project Tupolev's '154', http://www.protu-154.com/index_e.html

Project Fokker's 100/70, http://fokker.avsim.net/downloads.htm

Concorde? http://www.fsfrance.com/Projets/Mach2/Download.htm

'146' panels http://www.baepanelproject.com/

Howard 500 http://www.flightsimonline.com/howard500/Howard500faqs.htm

Good 'B738' here http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_mesg&forum=121&topic_id=280095&mesg_id=280095&page=4

• sajoati
    ismerem, csak mint írtam volt, nincs rendes netem. (mhelyen meg ohne letöltés.) gprs-szel sajna egy hónapban max 500 megát tudok letölteni (illetve 500 megáig 10K HUF az előfiz, 1Gb-ig 14 v. 17K, és utána minden megkezdett Gb +17ezer. :-/)

• alert
    Nem :) csak jó gép kell hozzá. Nekem volt már fent több mint 100 és csak lassabban töltött.
  • airbus
    ha ismered az avsim.com oldalt akkor ott keresgélj!!
  • sajoati
    :) ilyen alapon a sim city kiegeknek kéne a legdrágábbnak lenni, merhogy egy várost milyen sokba kerül felépíteni.

nem, én csak azért "panaszkodtam", mert -- és akkor konkrét példát említve -- Nascar Racing Season 2003 alá egy 25 kilométeres "pályát" csinálni sem piskóta, vagy egy külön modot (reverse engine-elni a programot, átírni a fizikát, stb.), és ezek közül egyik sem volt fizetős.

egyébként örülök, ha valóban ennyi ingyenes dolog van, csak rossz irányvonalon indultam el ezek szerint. (volt egy LAGO Lampedamerica tipp, arrafelé mozdultam.)

btw nem csak egy-két kategória van szerintem a vérprofi és a bőing-hanyattdöntős emberkék között.

egyszer azért kíváncsi lennék egy olyan repülős progira, amiben a custom scenery-kből egy fél-valós világ ki lenne rakva. fs9 szerintem bedöglene, ha kapna x 1000 scenery-t. (vagy nem?)
  • alert
    De ez teljesen más. És eleve repülés. Repülésben minden drága. A repülésben hatalmas pénz van. Autóra egy jogsi kijön 100 rongyból repülőre (a legkisebbre, leggyengébbre) 2 milla. Szimulátornál ugyanez. Van egy alap ami már eleve drága és utána még a drága kiegészítők. A repülést ne hasonlítsd semmihez. Százszzor több tudás százszor nagyobb felkészültség kell ahhoz, hogy tudd mit miért kell tenni, tudd hogy a repülésben hogyan alkalmazódnak a fizika és aerodinamika törvényei + navigáció, meteorológia és minden. Elképesztően nagy tudás szükséges hozzá. A tudás pedig drága. Elmész kicseréltetsz a kocsidban egy injektort fizetsz 25 rongyot. Veszel egy kapcsolót és megcsinálod magad akkor megúsztad 3-ból. A tudás pénzt ér. Főleg a repülésben.

Egyébként FS-ben se minden pénzes. A sceneryk és repülők 97%-a ingyenes. A fizetősök általában csak a legkiemelkedőbbek, a legreálisabbak, a legjobbak. De mindent megtalálsz ingyenes verzióban is. A fizetős repcsik pl többnyire abszolút profik, egyértelmű hogy egy hozzá nem értő, hobbi szinten játszó, megfogom a joy-t és hátára döntöm a Boeing-et felfogású emberke be se tudna indítani egy gépet ergo meg se veszi. Akit behatóbban érdekel a téma az érti a lényegét, felfogja a megépítéséhez szükséges háttértudást és értékeli azt. Szvsz
  • alert
    De ez teljesen más. És eleve repülés. Repülésben minden drága. A repülésben hatalmas pénz van. Autóra egy jogsi kijön 100 rongyból repülőre (a legkisebbre, leggyengébbre) 2 milla. Szimulátornál ugyanez. Van egy alap ami már eleve drága és utána még a drága kiegészítők. A repülést ne hasonlítsd semmihez. Százszzor több tudás százszor nagyobb felkészültség kell ahhoz, hogy tudd mit miért kell tenni, tudd hogy a repülésben hogyan alkalmazódnak a fizika és aerodinamika törvényei + navigáció, meteorológia és minden. Elképesztően nagy tudás szükséges hozzá. A tudás pedig drága. Elmész kicseréltetsz a kocsidban egy injektort fizetsz 25 rongyot. Veszel egy kapcsolót és megcsinálod magad akkor megúsztad 3-ból. A tudás pénzt ér. Főleg a repülésben.

Egyébként FS-ben se minden pénzes. A sceneryk és repülők 97%-a ingyenes. A fizetősök általában csak a legkiemelkedőbbek, a legreálisabbak, a legjobbak. De mindent megtalálsz ingyenes verzióban is. A fizetős repcsik pl többnyire abszolút profik, egyértelmű hogy egy hozzá nem értő, hobbi szinten játszó, megfogom a joy-t és hátára döntöm a Boeing-et felfogású emberke be se tudna indítani egy gépet ergo meg se veszi. Akit behatóbban érdekel a téma az érti a lényegét, felfogja a megépítéséhez szükséges háttértudást és értékeli azt. Szvsz
  • sajoati
    hm... simmarket-en regisztráció és fizetés után kapok letöltési linket? van egy downloads szekciójuk, csak épp mindenhol buy van. nyilván fizetés után kapok egy linket.. vagy tévedek?

na mindegy, amíg nincs rendes netem ez annyira nem is téma, de azért vicces, hogy milyen nagy divat ez a fizetősdi itt. autószimulátoroknál (legalábbis, amivel én megyek) tök ingyen van minden mod.