45215
  • Papirzacsi
    Ismerős hiba. Próbáld meg a peccset bemásolni az fs9 mappába, és onnan indítani, illetve hasonló trükköket. Nekem úgy sikerült feltenni, hogy itthon a másik gépről a hálón keresztül installáltam fel. Nem tudom mi okozhatja, de korábban nem tapasztaltam ilyet, pedig már feltettem párszor a 2004-et. :-)
  • alert
    Ja mert nem eredeti az FS-ed :) gondolom. Vedd meg tudod... :) de van 1-2 mód rá, ahogy ki lehet cselezni. Original EXE-re updateld, majd ahhoz szedj 9.1-es cracket.
  • samhun
    9.1 es verziom nincsen, mert nem engedi felrakni. vagy 2szer uninstalltam is az fs t, de nem engedi, a microsoft rol szedtem le.
    a következő a hiba: Callback 0D. ott OK ot nyomok, és: you have chosen to end the update process.
  • Papirzacsi
    Nos több megoldás is van ami okozhatja. Ebből két általam is tapasztalt eset. Az egyik ,hogy nincs rendesen ápdételve a budapest scenery, és a füsteffektek kiakasztják. Illetve nem 9.1-es fs verziót használsz.
  • alert
    Hibás a scenery. Vagy túl sok sceneryt raktál fel ami abban a körzetben van és összeakadnak.
  • samhun
    az miért lehet, hogy megyek, elérem pl budapestet, aztán eccer csak fekete lesz a képernyő, és 1perc mulva, kiirja, hogy a microsoft hibát észlelt, ezért leállt.
    most k**va ideges vagyok, orát repültem, hogy leszájjak bp n! ###########
  • samhun
    "737-200"??? :D heh ???
    a másik ok, ismerem, csak nem igy kerestem, de kössz
  • airbus
    Ismered az Avsim.com-ot???
    http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=level-d+malev&CatID=root&Go=Search
  • airbus
    Sziasztok!!!
    Hány kifutó van Barcelonában??? Most repültem Alicante-ból Barcelonába és 07L és 07R ILS megközelitést ajánlott fel, én a 07R pálya felé repültem, nem fogta meg az ILS-t, majd rádöbbentem, hogy ajajj, itt nincs pálya. Nem létezik a sceneryn. Aztán átmentem a 07L-re, itt a kifutót már jó helyen mutatta, de nem kapta el az ILS-t! Nos egy pályára van két ILS, avagy lenne még egy kifutó (07-es irányból)? hmm...
  • airbus
    "737-200"??? :D heh
  • samhun
    ha nincs megoldás, akkor az is jo, ha tucc adni. de a leveld az 767-300, és malevesbol aszonták hogy csak 737-200 van már.
    de jo lesz akkor az is.
  • alert
    Nem lenne egyszerűbb egy Malev festés a Level-D-hez? :)
  • samhun
    most szettem egy 767-200er-t, beleraktam a leveld panelját, de nincsenek fények :S
    leveld bol mit másoljak át, hogy legyen fény?
  • alert
    Na erről beszéltem (#5419)
  • samhun
    Valaki tudna adni egy 767-200ER-t, maléves festéssel?panel és a sound nem fontos
  • chicco
    akkor felejtős
  • airbus
    egyszer találtam egy olyan modositott filet, amiben benne volt a pss virtual cockpit (hogy ilyet hogy és mint csináltak az jó kérdés), azonban nekem már nincs meg, de megpróbálom megkeresni. A pss pro virtual cockpitjáról viszont semmi jót nem tudok mondani: nem lehet kapcsolgatni semmit és a varió kijelzése katasztrófális :(
  • chicco
    Dávid megoldható a virtual cockpit leírod mailbe??köszi
  • airbus
    Le kell szedni a PSS oldaláról egy javitó patchet vagy hogy mondják azt. Ha nem találod átküldhetem, csak dobj egy mailt.
    Email cimeket láthatod:::
  • chicco
    icq nem de ma itt mert benvok a repcsitéren
  • Clidey
    Apci mikor leszel ICQ közelbe? Kéne ez-az...
  • berczy #5412
    Alert: Király, már működik is...

Másik kérdés: Mitől van az, hogy a PSS airbus 320-nál amikor a kurzort a múszerek fölé viszem akkor remegni kezd és nem lehet rendesen kapcsolgatni... késik a kapcsolás, meg ilyenek. Erre nem tud valaki valami megoldást???
  • alert
    És SID/STAR adatbázisod van hozzá? :) na jó komolyra fordítva ha van adatbázis is és minden ami kell, de mégsem megy akkor valószínűleg az MSXML kódnyelv környezet hiánya a gond. Ugyanis ezt használja, ha jól emlékszem. Próbáld letölteni és telepíteni. MSXML
  • berczy #5410
    Hello.
    Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a Level-D 767-ben az FMC-ben miért nem tudok SID-et vagy STAR eljárást kiválasztani, csak az, hoyg melyik pályára szállok... Feltettem már a service pack 3-at, de nem segített plusz frissítettem a AIRAC adatbázist is.

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • alert
    A keresős részre reagálnék. Oké rendben kidob 100 oldalt. Ezzel eleve el lehet indulni, ha érdekli a dolog. De! A FAQ-ban is benne van. És először a keresést a google-el kéne kezdeni szerintem. VOR-ra nekem csak 450 millió találat volt. Oké még most sem érti. Akkor persze nyugodtan idejön és leírhatja, bocs elolvastam ezt és ezt, ez és ez ok, de ezt és ezt nem értem. De nem ez a példa. Idejön, kérdez, közöljük, hogy info a faq-ban, google-ban + fórum kereső. Erre: jah! kösz! byz! De én már sokszor sajnálom az ilyen embereket, mert nem csak az rí le, hogy lasta, hanem más is sajnos. Természetesen, ha olyat kérdez, ami nem egyszerű, vagy tényleg nehéz megérteni, esetleg nem lehet ráakadni a keresőkben 5 perc kereséssel és máshol sem 10 perc olvasgatással, akkor ok. Na de ez 50-ből egy.
  • chicco
    megyek
  • airbus
    Az EXPED egy nagyon jó dolog. Nagyon gyorsan hatalmas magasságváltoztatásokat lehet vele elérni. Tehát ő fogja kezelni a sebességet nem te, és a legnagyobb varióval fog emelkedni amit csak tud (már piros tartományba megy a VS) illetve ugyanez lefelé is, pont hogy nem overspeed!! Ezt elég sok típusból viszont kivették! Majd küldhetek egy leírásta kurzusra ha nem megy, csak majd gyere icq-ra!
  • chicco
    hát nemtok crst állítani
  • chicco
    gyünyörű.Mi az a gomb ,hogy Exped
  • airbus
    persze megvan!!! nagyon jó!!!
  • chicco
    + van neked a fly tampa wienna???
  • chicco
    na végül is csak ma sikerült karcolni 1 wiennát.nagyo cool sajna nemtom még a navigálás de hát eljutottam.Nem olyan ideges mint a Boeing szerintem finoman vezethető finom gyors csűrő cool 1xüen
  • airbus
    de a HDG/VS helyett ha TRK/FP üzemmódot használsz, akkor a heading helyett kurzust fog használni, de ez nem alkalmas az ILS-hez. Az airbus mind az ILS frekvenciát mind a kurzust AUTOMATIKUSAN kitölti a célreptér és pálya megadásával!!
  • airbus
    az FMGS-ben a RAD NAV oldalon van külön a VOR és külön az ILS kurzus. Frekvenciát is itt programozz!!
  • chicco
    aibus hol kell állítani a 320 ason a kurzust????
  • Barni056
    Habár ezzel a véleménnyel sem értek teljesen egyet, de a fő gondom nem ezzel volt!
    Ha egyszer van egy olyan társaság, egy olyan csapat akik segítenek másoknak abban, hogy minél jobbak lehessenek azokat nem kéne fikázni. Másrészt, tegyük fel, hogy valaki beírja a keresőbe pl hogy VOR, kapásból kihoz rá többoldalnyi találatot.... aztán még az sem biztos, ha ott talál egy magyarázatot azt rögtön meg is érti
    van akiknek sokkal könnyebb egyes dolgokat megérteni, ha élő szóban magyarázzák és a gép vezetése közben is folytonos segítséget kap
    és ez valósul meg az EEP-nél minden csütörtökön és szombaton
    nem hiszem hogy emiatt bárkit is le kellene nézni, és főleg nem azokat akik segíteni próbálnak
  • alert
    Én ezzel nem értek egyet teljes mértékben. A visszaolvasáshoz hozzátartozik, hogy ott van egy kereső az oldal alján. Ez leegyszerűsíti a dolgot. Másrészt ott az oldal tetején a FAQ. Aki valami különlegeset kérdez vagy olyat, ami bonyolultabb és nem egyértelmű, annak én is készségesen leírom mégegyszer. De azt figyeld meg, hogy akinek általában azt mondjuk, hogy olvasson vissza stb, az valószínűleg olyan kérdést tett fel, amit nem egyszer hanem többször leírtunk (kereső 0.1mp alatt kidobja) vagy a FAQ-ban 5 perc alatt ráakadhat. 5 perc nem több. Ilyen kérdéseket szvsz felesleges újra feltenni és megválaszolni, mert szvsz ez teszi ki a topic 30%-át.
  • ten155
    Szemelyesen valoban nem, de tag vagyok a Malev VA-nal. Az ottani forumon is volt mar egy-ket durva beszolasod (pl. ha jol emlekszem, a HG-vel valo vita).
    Egyebkent nem ertem, hogy miert zavar az, ha valamit x-edszer is megkérdeznek. Ha tudod, es akarsz ra valaszolni valaszolsz. Ha nem akarsz, nem valaszolsz. De az, hogy olvass vissza, vagy RTFM nem segitseg. Megis meddig olvasson vissza szerencsetlen ember. Tobb mint 5000 hozzaszolas, tobb mint 50 oldalon keresztul. Nem varhatod, hogy az egeszet vegigolvassa valaki! Ha azt mondod, hogy az adott dolog mar meg lett magyarazva, akkor ird oda az uzenetnek a szamat! De ha az ember elkezd visszaolvasni, ott is csak azt fogja latni, hogy errol mar volt szo regebben, de hogy mikor, es melyik sorszamu uzenet tajan az persze nem derul ki. Nem baj az, ha valami tobbszor kerul leirasra a forumban. Ezert van maga a forum. Es ismerjuk a mondast, ismetles a tudas anyja.
    Es ha azert merges vagy valakire mert tudatlan es kerdez, akkor talan ott nem a kerdezovel van problema. Plane nem rajta kellene levezetned a mergedet.
    Es egy jo tanacs. Nagyon vigyazz ha erre az uzenetre valaszolsz, mert a valaszod roppant mertekben fog minositeni teged. Akar jo, akar rossz ertelemben!
    Udv!
    Ten155 ujabban Geant.
  • airbus
    Sziasztok!
    Megvan esetleg valakinek amiket belinkeltem?
    http://secure.simmarket.com/product_info.php?products_id=1737
    http://www.henrytenby.com/dvds/Malevdvd.html
    Főleg a második érdekelne!!!
    Ha megvan akkor légyszi dobj egy e-mailt a lentebb láthato címek valamelyikére!
  • alert
    Lenne egy kérdés. Új guruló használatban, neve ugyebár Juliet 4. De akkor a Bravo 2-őt nem osztották ketté?! Mert így elég zavaró. Esetleg az lett a Juliet 1, 2? Help pls!