45215
  • exTrem
    A ra-adas mar csak az lenne ha komplett pushback system-et csinalnal. Noha ezek csak szep kis almok ... de azert. Meg ha a kapuk (mar amelyik) animalva lennenek es szepen a gep melle mennenek. Haaat ha ez meg van akkor tenyleg full 100%-os munka es egy szavam se lesz :)
  • Goliath
    Gyönyörű...
  • Papirzacsi
    Küldtem privátot a témában, és mikor viszajövök, láton vannak új képek.
    Szóval itt is leírom. Nem tudom ,hogy most mi lesz a dologgal, menynire lesz fizetős vagy nemfizetős, de így iszonyat üres a reptér. Ha már a flytampához hasonlítod, akkor sztem kövessed is azt a vonalat, és nem kéne a ferihegy1-es részt enynire üresen hagyni. Bárki aki járt ferihegyen láthatta, hogy ott regiment épület van. A sceneryt elnézve viszont rettentő nagy hiányérzetem támad, és gyanítom ezzel nem vagyok egyedül, még akkor is ha most így a többség első látásra ámul.Szóval én ammondó vagyok épületeket oda is!:-)
  • exTrem
    Azt a k**va. Hat en szohoz sem jutok ... 8) Grat
  • kad
    Nagyon profi!
  • alert
    Budapest - Ferihegy 2006
  • samhun
    FSX mikorra várhato? PCguru azt irta,hogy 2006 negyedik negyedév(okt. nov. dec)
    valaki meg aszongya hogy nyáron.
    tudtok mondani egy körülbelüli gépigényt? hogy pl én magamnak elmegy e egyátalán minimumon?csak ennyi szeretnék.
  • airbus
    http://forums.avsim.net/dcboard.php?az=show_mesg&forum=136&topic_id=109900&mesg_id=109900&page=
  • alert
    Csak érdekesség képpen az AVSIM-en a PMDG support fórumon van 1-2 infó az elkövetkező gépekről. MD11 hamarosan megjelenik, készítenek egy vadiúj 737-est de csak FS X-re és aminek kifejezetten örülök, dolgoznak egy A320-ason is.
  • chicco
    tényleg
  • exTrem
    Alert vannak uj kepek ? :-). Es kb mikor keszulsz el mert azt csiripeltek a madarak hogy mar a vegen vagy lassacskan ...
  • Papirzacsi
    SLEW mód egyszerűbb.
  • chicco
    a map modban a gépnek adsz magasságot ill sebbeséget ha akarsz ,
  • samhun
    az alap vitprlázo repülövel hogyan tudok felszállni? eddig ugy probálkoztam, hogy felszálltam egy motoros repülövel, aztán átváltottam a vitorlázora. vhogy fel lehet vontatni? vgay felhuzatni?
  • chicco
    a fizetős gépek már átváltanak a pálya felett vagy 20 lábon flare kilebegtetés üzemmódba.És szépen leteszik.Ha megnézel 1 Ai gépet úgy odaveri hogy a főtartó meghajolna a stresztől:-)
  • alert
    Ugyanúgy működik a sima approach mód. Csak reálisabb és 1-2 dolgot picit máshogy kell állítani, mivel az olyan, mint a valóságban :)
  • samhun
    ok. és pmdg vel csak fmc vel lehet ilyen autolandot? valami eccerübb megoldás nincs?
  • alert
    Meg. De az alap gép elég dúrván fogja letenni. PMDG az már megcsinálnja. Valamit nem jól csináltál, olvasd el a FAQ-ban az ILS leszállást.
  • samhun
    ok.
    kérdek még valamit
    egy alap 737-400assal repültem, bekapcsoltam az ILS-t, a kifutora rá ios fordultam, siklopálya, minden megvolt. kb ugy 2000lábon vltam már. bekapcsoltam azt az APP-t, és az autopilotot. kerék kinn volt.
    ereszkedett. csak éppan a kifuto közepén, vagy majdnem a végén tette le a gépet.
    meglehet azt csinalni, hogy 3000láb, vagy elötte vmit benyomok, és automatán lenyomja a gépet, ugy hogy én csak nézek, max kereket kirakom?
  • alert
    A mai játékokra igen, bár nem hinném hogy mindegyik elfut a max grafikán. FS-re NEM, ha mindenféle igényes kiegészítővel is azt akarod, hogy ne szaggasson. FS-hez mindennek jónak kell lennie sajnos.
  • samhun
    és ha maradna ez a proci és alaplap, és a v karit cserélném le, egy 30-40e értáéküre, akor a mai jatekokra elég elsz a gépem?+fs re
  • alert
    Mindegy. 3 GHz felett legyen ez a lényeg. De kari nélkül nem sokra mész vele.
  • samhun
    sajnos azt most nemcserelem, mer karikor vettem :(
    ti mien procit és alaplapot ajánlanátok fs re, 50e ft bol?
  • alert
    Ne sokkal. 2-4 FPS. Hogy jobb legyen azt a 9600-at is le kellene cserélni.
  • samhun
    a mostani procim és alaplapom: sempron 2300+(1538mhz), asrock k7vt4a+ alaplap.
    ezt lecserélem nyáron egy s939es alaplapra, és egy atholn 64 3000vagy 3200+os procira. a konfigom ott van lenn. most azér szokott akadni a game,(kiegészitőknél), ha ezt lecserlémem erre az alaplapra és procira, akkor mennyivel várjak jobbat?
  • alert
    Nem lehet :) 8 FPS-el inkább nem játszom. Nekem 15 kell minimum különben nem élvezem.
  • exTrem
    Igen ez sajnos az ONLINE jatek egyik nagy problemaja, hogy nem olyan folyekonyan megy mint az OFFLINE. :(. De azert meg igy is ki lehet birni ... 8-)
  • alert
    Én mindent maxon nyomok de árnyékok nélkül sajnos, mert azt nem bírja a gép. De most már akarok falami faszát venni. Nekem FlyTampa forgalom nélkül, árnyékok nélkül, minden egyéb maxon PMDG-vel reptér megközelítése közben csak 15-18 FPS. A scenerymben már 16-21 úgyhogy nem vagyok rosszabb, ennek örülök :D Igazából az zavar, hogy online ha van egy kis forgalom, mondjuk Cloud9 Amsterdam esetében, akkor nem tudok leszállni mert ott 8 FPS :)
  • Goliath
    Jó mondjuk én mindent maxon, árnyékkal, 4xaa és 16x anizo-val mondom
  • exTrem
    Nem hinnem. Remekul optimalizaltak. Gondolom a traffic-ed az 100 %-on van . Azon a sceneryn nekem 3.2-es procival 768 RAM ati 9600 xt mindig 20 fps felett van. Jo nincs full grafon de azert nem is vettem le a vegtelensegig ...
  • Goliath
    Na akkor szedd le mondjuk a flytampa vienna-t ott garantálom hogy lesz ahol 10 alatt leszel.
  • alert
    Köszönöm!
  • kad
    Ma este nem tudom megirni, mert nem vagyok otthon. Holdap megnezem.
    Cloud9 Amsterdam , PMDG-vel kulso nezet, virtual cockpit 50% forgalommal kulso nezetben.

Megnezem holnap.
    Andras
  • alert
    Igen :)
  • kad
    Engem kerdeztel Alert?
  • alert
    Külső nézetben vagy Virtual Cockpitben is megvan a 20 FPS mindenhol PMDG-vel? Cloud9 Amsterdam sceneryd nincsen véletlen? Érdekelne 50%-os forgalommal külső nézetben :)
  • alert
    Szép! Igaz amiről én beszéltem csak AMD 64 3000+.
  • petrol
    Igen! Csak AGP-ben gondolkodom (nem óhajtok lapot, tápot cserélni) és 40-45e pénzig. Ennek az X800-nak van PRO, GTO és GTO2 változata az utóbbiban szoftveresen bekapcsolható a 16 pipa (futószalag). Középkategóriábnan ennyi pénzért ez tűnik a legjobbnak.

Chicco!
    Érdekelne a véleményed a X800-ról
  • kad
    Sziasztok,

nalam ASUS P5GDC-Pro alaplap, Intel 3.2GB 2MB cache, 2GB Ram, 6800GT 256MB PCIE

17.9 F/Sec alatt meg sehol nem volt.
    A 17.9 F/Sec R.Wilco B737 400 belso nezetnel Ferihegyen (nem emlekszem hirtelen melyik kapunal jobbra nezve) volt.

A fizetos reptereknel PMDG vagy Level-D B767-el 20F/Sec alatt sehol nincsen.
    Szerintem ez ez a sebesseg elegge elvezheto, persze van jobb de erre volt keret.

Andras
  • chicco
    20-24fps közt volt level d 767tel folyamatos

3.7prescott 1 giga ram 6600gtmsi