45215
  • exTrem
    Hat akkor nem ertem ... mind1 meg 1 dolgot kiprobalok
  • alert
    Én is kipróbáltam most friss FS-re, de nem tapasztaltam semmi hasonlót.
  • alert
    Nvidia driver hiba mert nem kezeli a jól a régi kártyádat. Régebbi driverekkel próbálkozz meg az újak közül is próbálhatsz néhányat. Mondjuk kezd a legújabbal aztán folytasd egy akkorival amikor a kártyád vetted. Vagy detonator driverrel. Ha felraktad valamelyiket próbálkozz az omegadriverrel azzal úgyis jobb teljesítményt lehet kihozni. De azzal vigyázz, mert nem mindegy mit mire teszel fel. A FAQ-ban is van pár infó meg külföldi fórumokban is.
  • olloczky2
    Sziasztok!
    Megint lenne egy kis probléma.Mikor elinditom az Fs-t akkor csak ablakban hajlandó futattni eddig ilyen nem volt és mindig full screen-en volt és ugyan az a videókártyám van (nvidia). Egyszerüen nem engedi hogy átálitsam a full nézetre. Már ujra installáltam a vkártyát is. Mit tegyek?
    Üdv:olloczky
  • exTrem
    Vadi uj az fs. Tok friss. Felpakoltam a 3D Kondenz csikot, de eleg erdekesen mukodik... Az effect fajlokat bemasoltam az effects mappaba es a texturakat is a helyukre. Ezek utan meg amikor mar jon a gepbol a kondenz tok szaggatva mintha akadozna alig jon belole a csik . Nagyon zavar hogy csak ilyen kis szaggatva huzza pls help. Koszonom szepen. SEGITSETEK MERT KELLENE ... KOSSZ
  • alert
    Nana akkor mégsem olvastad el se a FAQ-ot se a linket..
  • olloczky2
    Hali!
    Már lényegtelen sikerült elinditani csak a update kellet hozzá.Elsem tom mondani hogy mennyire boldog vagyok!!!!!!!!!:)))
  • olloczky2
    Szia!
    Igen mindent kiprobáltam már. Nvidia kártyám van. Be raknád ide a fórumra azt választ ami faq-ban van mert én nem találom. Most töltöm le a 9.1-es update-et.
    Előre is köszi!
  • alert
    Mindent kipróbáltál? Leír egy csomó módszert. Milyen videókártya nvidia? Azzal szoktak gondok lenni a driverekkel. Egyébként a 64mb kicsit kevés FS-hez. Bármibe lefogadom hogy driver gond. Nézd végig mégegyszer amiket tanácsol az oldalon. Ott van az általad jelzett hiba is: feljön a splashscreen aztán nem történik semmi.
  • olloczky2
    Hello
    Rossz tipped van. Amugy meg olvastam a Faq utána jöttem ide irtam is hogy:"Egyáltalán nem találok rá orvosságot". Esetleg valami más megoldás nincs?
  • alert
    Szerintem ez lesz a gond, de a FAQ-ot elolvashattad volna ha már ott van az a "KLIKK IDE A FAQ-hoz mielőtt kérdezel!" felirat. Ez bármilyen hihetetlen, de nem véletlen írtam oda ;)

MICROSOFT TROUBLESHOOTING: Flight Simulator 2004. The game does not start, the game stops responding, or the game shows the splash screen and then quits unexpectedly when you try to start Flight Simulator 2004 - A Century of Flight
  • alert
    Kitalálom SP2-őd van? Mert akkor van egy tippem.
  • olloczky2
    Ja még annyit hogy amíg nem telepitettem ujra a gépet addig pöcre indult ;)
  • olloczky2
    Hello

Hát annyit csinál hogy elinditom a játékot és beadja a Microsoft emblémáját a DC-3-sal és utána nem csinál semmit.A gép az 1.7 Ghz proci,64mb videokártya 389mb memória. Hiba üzenetet nem add ki csak mikor kilépek (CTRL+ALT+DEL).
    Egyébként már volt ilyen hibája és valahogy azt ne kérdezd hogy hogy de egyszer csak beadta. Egyáltalán nem találok rá orvosságot.Remélem tudsz segiteni nekem.
    Előre is köszönök mindent!
  • exTrem
    Vadi uj az fs. Tok friss. Felpakoltam a 3D Kondenz csikot, de eleg erdekesen mukodik... Az effect fajlokat bemasoltam az effects mappaba es a texturakat is a helyukre. Ezek utan meg amikor mar jon a gepbol a kondenz tok szaggatva mintha akadozna alig jon belole a csik . Nagyon zavar hogy csak ilyen kis szaggatva huzza pls help. Koszonom szepen.
  • alert
    Hát aki ennyiből megmondja le a kalappal. Ezt te sem gondolhatod komolyan ;) Talán egy kicsit több infót mondj. Milyen gép? Minden más működik? Hibaüzenettel elszáll? Rákkantintasz nem indul és semmit se ír ki? Felvillan a kép és egyből ki lép? vagy mi?!?!
  • olloczky2
    Sziasztok!
    Lenne egy nagyon nagy problémám,nem indul az Fs.Nem tudjátok véletlenül hogy mi lehet a baj pedig már jopárszor ujratelepittem és az istenért sem akar elindulni.Ha vki tudja orvosolni a problémát azt nagyon szépen megkérném segitsen.
    Előre is köszönök mindent!

• alert
    Na megtoldottam pár épülettel a dolgot

• alert
    Nem lesz. Ott a LAGO.
  • Nyiri
    Minek bele bp?
  • samhun
    bp is meglesz benne mint a lagoban? vagy csak ferihegy?
    szép képek, grat!
  • airbus
    Fantasztikus :D
  • alert
    Parkoló

• ttukacs
    Mondjuk lehet kérni vektorálást, meg segítséget a taxinál is, de tény hogy sokkal elegánsabb ha van térképed és meg tudod csinálni amit kér az ATC. Főleg, ha nagy a forgalom. Kis forgalomnál még örülnek is, hogy vektorálhatnak, de ha nagy a forgalom, akkor mindenképpen kell a térkép... Szerintem... :)
  • kozak74
    Emma Field is located in Washington State close to Seattle. It began operations in the 1950's mainly for hunters and fisherman. It was closed in 1966 and re-opened again in 1982. It is owned by a chap called Fritz Deters. (more about Fritz later) Apart from the flying club at the field, it also hosts a glider club and parachute facility. Also operated in conjunction with Emma Field is small strip called Cushman field and a Seaplane base.

Avsim commercial addon review
  • alert
    Térkép ell :) Gondolj bele, repülsz Amsterdamba, ATC meg kiad egy jó szaftos transition to final-t. Persze ha bemagaolod a több mint 250-et akkor nem kell térkép :) utána már csak a földön fog kelleni, hogy a megfelelő gurulón odatalálj a csáphoz ;)
  • airbus
    azthiszem LAGO csinálta a Lampedusát, simmarketen fent van ;)
  • sajoati
    igen, mert még kis reptérnél is elcsesztem a R / L -t :) . meg visual repülésre gondoltam még, de aztán eszembe jutott a GPS :)

thx a tippet, Lampedusa-ra rákeresek... :)
  • airbus
    térképek? gondolom reptér térképekre gondolsz, chartokra. Szerintem egy nagyobb reptér esetében nem árt, vagy ha először vagy ott, főleg nem ha online, akkor igencsak szükség lehet rá! Szép reptér, táj pl.: Lampedusa ;)
  • samhun
    az az emma addon scenery meik ország/város?
  • alert
    Gyári sceneryre inkább nem mondok semmit :)
    Target framerate-nek az a célja, hogy a beállított érték fölé nem megy az FPS. Ha pl ugrál 18-25 között, beállítodhatod 20-ra, így 20 fölé nem fog menni, de a megmaradt prociidőt pedig másra felhasználja, így összeségében valamelyest javul a teljesítmény. Hátránya, hogy a textúrákat jóval lassabban fogja tölteni. Ez csak akkor tűnik ki ha részletes vagy fotorealisztikus fizetős sceneryket használsz. Azt nem tudom, miért történik.
    A többi kérdésre majd a többiek válaszolnak :)
  • sajoati
    ja, legszebb scenery alatt egyrészt a gyárit is érteném, vagyis: hova érdemes repülni. (táj, esetleg város: New York, London, Bp volt meg, meg ami a Flight Lessonökben... :) )
  • sajoati
    kérdések... ;-)

ti minden komoly repüléshez térképpel mentek? melyek a legszebb scenery-k? (elvileg van egy seaplane adventures-ös kiegem, de előbb lehet megkopizom az fs-t, hogy az alá pakoljam; erről a kiegről valakinek tapasztalata? (google elég szűkszavú...) )

a flight environment kieggel van valakinek tapasztalata? mennyire csökken az fps? kicsit el vagyok veszve a sok kiegészítő, addon között, most előbb update-elek 9.1-re, aztán próbálkozom PAI+500 millió légitársaság telepítésével, de nemtom, melyek az esszenciális, _nem fizetős_ kiegek. :( (Hungary mesh-t majd valahonnan leszedem, ftp protokoll (avsim) nem nyerő sajna. :( )

illetve amit még furcsállok, az a játék "target framerate" funkciója. ezt most mire állítsam? persze, hogy akarnék 50 fps-t, de ha nem bírja...???

• chicco
    figyú alert az tény ,hogy Bp-wient szoktam repülni és ott az fps ugyan annyi mint nálad.(több épület melett)De ott profi csapat dolgozik és ahogy Clidey említette ez is nagy lépés amit elértél.
  • alert
    Na most őszintén, ez mennyire megfelelő? :D Polygonszám és minden egyéb stimmel, ez megfelelő statikus gép csak a forma... szerintetek ez ok?

• alert
    Köszi, kb ugyanezt kaptam Papírzacsitól :) Visszavonom a FlyTampa-hoz való hasonlítást. Leginkább a talajra értettem. Egyébként nem terveztem ilyen minőségű sceneryt :) És mivel ez az első nagyobb, tapasztalatom sincs, így igazán az optimizációról sincs kellő tudásom. Ezért inkább a kevesebb épület mellett döntöttem, de a sok nyüstölésre nekimegyek. Azonban ne várjatok egy teljesen reális "minden stimmel" Ferihegyet, erre nem vagyok még képes és nem is szándékozom. Szerintem a legtöbb user-nek és a külföldieknek megfelel ez is. A teljes mellett pedig az ismert fekete kockákkal megtűzdelt DEMO is elérhető lesz, így nincs zsákbamacska. Try & buy. Mindenesetre próbálom hozni a legtöbbet és legjobbat, amit tudok.
  • Clidey
    Végignéztem a képeket. Így első körben azt mondanám, hogy le a kalappal, de tényleg! Nagyon örülök, hogy végre valaki kishazánkban nem csak a szájmenésig jutott el, hanem kézzelfogható eredményt is fel tud mutatni!

Azonban van pár észrevételem, amit remélem nem b*szogatásnak fogsz venni, hanem építő jellegű kritikának!
    Ami nagyonnagyon tetszik, az a talaj és a betonok, gurulóutak és az apron kidolgozottsága és textúrája...no meg a kisebb 3D objektek a pálya mentén! Ez messze jobb, mint a Bud Milleniumban. De itt véget is ért a dolog sajnos.
    Nekem ami nagyon nem tetszik, az az épületek textúrája, és mennyisége. Nagyon látszanak, hogy nem teljesen fotoreál textúrák, hanem döntő többségében rajzoltak. Számomra nagyon kirí a környezetből, nagyon nem passzol ahhoz a frankó fotoreal talajhoz. Szvsz a 2-es terminál textúrái határozottan csúnyák. :(
    Aztán, mint ahogy Zacsi is említette, kevés az épület nagyon. E tekintetben viszont sokkal többet nyújt a Bud Millenium... Most ahogy nézem, az a parkoló is olyan műnek hat.

Szóval énszerintem ez még messze nincs 90%-os elkészültségi szinten, legfeljebb ha 50-en. Jelen állapot inkább egy hájkvaliti frívér szinörit idéz, mintsem egy fizetőset (mégha olcsó is). Ha így adnád ki, kapnád sorra a fanyalgó ímélek garmadát - amiben hiányolják a fentebb leírtakat -, biztos vagyok benne! Persze nem az itt fórumozóktól...hanem a FlyTampa-minőséghez szokott júzerektől. :D Apropó, FlyTampa! Szerintem eléggé fura egy teljesen kész, szuperrészletes, millió épülettel és 3D objekttel teletűzdelt FlyTampa sceneryhez hasonlítani a Te negyedannyira részletes félkész sceneryd fps értékét... :)

No, hirtelen ennyi az észrevételem. Mégegyszer mondom: ne személyes sértésnek, b*szogatásnak vedd a fentieket, hanem építő jellegű kritikának!
  • Clidey
    Ja persze. Egy szkriptelt üzemnapot tudunk figyelemmel kísérni max. :(
  • perko
    Az EMMA FIELD addon-ba van motoros vontatás, azthiszem csörlés is.
  • Siluro
    Hmmm... nagyon yool néz ki! Az első addon lesz amit megveszek :) (tekintve, hogy without addon nélkül játszok :))