45215
  • Clidey
    Nem dőlt, de a többire jól emléxel! ;)
  • Clidey
    YÚY!
  • airbus
    :) Igazad van, csak ugy kb-ra próbáltam meg elkapni. Most megpróbálok ablakokat késziteni, a képen is látható két ablak körül fehér körvonal, az igazából a goodjethez szükséges, de még csak kettő van meg. De a "félkör" az nagyon rossz lett, igen :D
  • chicco
    tök ok az airlinersen bizti találsz fotót
  • alert
    Nem is rossz így elsőre :) Ha elfogadsz egy kis kiritikát a faroklogon a fehér "félkör" kicsit másképp ívelt, a törzsön a felirat pedig kisebb és picit dőlt szerintem. Legalábbis nekem így rémlik. Lehet, hogy tévedek.
  • airbus
    Hali.
    Elkezdtem repainteket csinálgatni, és mint látszik nem vok profi :D de kiváncsi voltam hogy néz ki egy A320-as Malév OC-ben
    Hát így:
  • chicco
    ok
  • alert
    Egy tanács. A videókártya driverben ahol az élsimítást (Anti-Aliasing) lehet állítani kapcsolj be egy 8x anizotróp szűrést (Anositropic Filter). Nem lesz homályos a táj. Iszonyú sokat dob a látványon.
  • alert
    Júj összekeverted a régi fájlokat az újjal ezt nem mondtam bocsi :) töröld ki a régi LHBP összes fájlját mielőtt berakod az újat!
  • chicco

itt még semmi baja.Jól láthatod 26fps re van limitálva abból 25-öt bír is
  • chicco
  • chicco
    pss airbus a320
  • alert
    Melyikkel pontosan? Ez kezd érdekessé válni.
  • chicco
    ifdg airbus
  • alert
    Csinálj. Milyen géppel próbálkozol? Én most próbáltam egy ingyenes 737 malevval és semmit nem tapasztaltam.
  • chicco
    Szóval 13L helyén ahogy kilebegtett a cuccos fű lesz a betonból amúgy aaz ILS itt is jó .Csináljak screenshotot?
  • alert
    Tessék? :)
  • chicco
    13l hez közeledve fű lesz a beton helyén
  • alert
    Én is ugyanezt mondtam, de most már 2 osztott monitoron nem zavaró :) Tervezik egyébként gauge-be való konvertálását is hogy integrálni lehessen a panelbe.
  • chicco
    alert 13r 110.50 pontos és jó jön a többi
  • Nyiri
    Szamomra addig halott a projekt, amig kulon ablakban fut.
  • chicco
    ok köszi
  • alert
    Privát ment
  • chicco
    ha valakinek van fent leveld 767 a gépé .Legyen szíves küldjön 1 panel.cfg filét nekem.a Hattilakukactvnetwork.hu címre,mert 1 addon hazavágta az eredetit
  • Air
    Koszi!
  • chicco
    Alert ha van elkészült vagy féligkész blackboxos kivitel tesztelném tovább szívessen.Küld a linket priviben.Nézzük hogy terhel
  • alert
    Igen, megújult. De azóta mégjobb. Folyamatosan fejlesztik. A projectből én már kiszálltam időhiány miatt, csak a SID/STAR editor-t fejlesztem nekik. Az új neve vasFMC (Virtual Aviation Suite).
  • Air
    Alert!

Nem tudod honnan lehetne lekapni a SimpleFMC 1.9-es (vagy ha letezik frissebb) verziojat? Ugy tudom van kozod hozza. ;) Sajna a Sourceforge-os lap nem megy.
  • alert
    Ezt akartam mondani

Baroncs inkább próbálkozz a Combat Flight Simulatorral, IL2-vel, Lock On-al, stb, mert ez nem harci szimulátor. Van 1-2 letölthető vadászgép hozzá de maximum körözhetsz velük. Ez polgári repülőszimulátor. 10 perc után unni fogod
  • Papirzacsi
    A kérdésből ítélve ez nem a neked való program.
  • baroncs
    mindketto nem vagy csak 1. v. a 2.
  • Thanatos
    nem
  • baroncs
    most instalalom es nincs turelmem kivarni a tapasztalato:
    van benne harci gep(F-sorozat, Mig-sorozat stb..)?
    lehet harci repulest csinalni(1 repgep vs. 1repgep )?
  • chicco
    Fűnyírás is volt .:-)azért mindent nem kell
  • alert
    Szia köszi!

Ebben biztos vagy? Tudomásom szerint a 2B előtt mindig is úgy volt ahogy mondod, de a 2A előtt sárga körök vannak. Nem a 2B előtt láttad és ebből gondolod? Vagy ez valami új, hogy most a 2A előtt is megcsinálták? Már egy rakat dolgot találtam amit variáltak amióta az angolok kezén van, kezdem unni a végén mindent újra kell építenem :)
  • szenko
    szia Alert! nagyon klassz lesz ez a LHBP, le a kalappal. egy észrevételt: a napokban szorgos munkások az épületközeli állóhelyeken eltüntették a számozott sárga kör felfestéseket, csak az orrfutó poziciót jelölő kis csík melletti sárga téglalapokban a géptipus jelölése maradt meg. ööö ez igy elég érthetetlen lett...
    üdv
  • w77d
    még 1 valami: valakinek nincs meg az Abacus Bush Pilot Adventure?
  • w77d
    kössz :D
  • alert
    Pont #5588-ban írtam a sceneryről :) következő kérdésedet megelőzve torrent: thepiratebay. Vannak magasabban fekvő repterek is, arra vonatkozóan #5594 az irányadó :) egyébként a scenery ha minden igaz tartalmazza ezeket is, de csak átfutottam, nem biztos.
  • Papirzacsi
    Amire menetrendszerű járat jár, az Lukla. :-)