45215
  • chicco
    na mi van Tibcsi??
  • Clidey
    Fogadd őszinte baráti hátbaveregetésem :D
  • Clidey
    Okay, thx! ;)
  • Papirzacsi
    Gondoltam már kipróbálom mit bír az fs erdőítés terén. Piszok sok fát pakoltam be, azzal a megoldással, amit mutattam neked. Az eredmény megdöbbentő. Az fs már nem volt képes megjeleníteni a betett fák felét (sztem a bgl konvinál veszett el), de így is sok van, és fpsből is sok van.(emmél töbebt fák nélkül se nagyon tud. :-)
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • airbus
    5.1 megapixeles képeket tudok neked csinálni. zargass nyugodtan ha kell :D
  • Clidey
    Nos, ha van jóminőségű digitgéped, akkor erőteljesen megköszönném! :)
    A Tupoljevekkel nem lesz gond, de a töbivel lehet hogy igen...bár még nem néztem körül az érlájnerszen...na mindegy, ha majd odaáig jutok, és elakadok, zargatni foglak ez ügyben oké? :D
  • airbus
    Hát én elmehetek neked profilokat fényképezni ha ez segít :D
  • Clidey
  • Clidey
    Köszi a képet, de képben vagyok skanzen-ügyileg... :)
    Viszont textúrákat nem tudom honnan fogok venni mindegyikhez... :(
  • Clidey
    Nem, ez pure photoshop :)
  • alert
    Van egy új módszer, amivel kicsit komolyabban lehet erdősíteni gyakorlatilag minimális FPS eséssel. Thanks to Papirzacsi :)

• Papirzacsi
    An-2, Li-2, Mi-2, Il-14
  • alert
    Biztos képben vagy, de akkor mondom, hogy szerintem még mik vannak ott nagyobb objektumok. Ugye van a t134 és a t154, van egy dc3-as, egy dupla szárnyas (talán an2?) nem vagyok benne biztos, és azt hiszem egy yak (talán 40?) + egy kis helikopter és egy másik gép, amire nem emlékszem. Az az igazság, hogy rég voltam ott. Van még radar és bevezető fénysor is de azt hagyd ki :D

• airbus
    köszi, rossz címre emlékeztem ;)
  • alert
    Rajzoltad vagy honnan szedted a textúrát? K*rvajó!!! így tovább
  • alert
    Semmi baja köszöni szépen jól van :) case sensitive a cím. http://fs2004faq.uw.hu/LHBP_FINAL/index.html
  • airbus
    Sziasztok!
    Alert!
    Nincs már meg az az oldal ahova az uj lhbp képeit tetted? Nekem 404-es hibát ir :(
  • Clidey
    Kész a 737-200 is.

• exTrem
    hoppa ezt elirtam ... sorry 8-)
  • exTrem
    Ezt mar kerdezted fshungary-is nem ?idiota] Nekem nincs meg de sztem vkinek a sracok kozul tuti megvan priviben dumaljatok meg ...
  • alert
    Sajnos a fák nem eszik hanem zabálják az FPSt :) De az erdők át lesznek dolgozva. Akkorra lesz kész amikorra elkészül :) már tényleg csak pár hét maximum.
  • spmodell
    Sziasztok.

A segítségeteket kérném az alábbi Bp Scenery/texture fájlok beszerzésében:
    AF2_LHBS.bgl
    AF2_LHDK.bgl
    AF2_LHFH.bgl
    AF2_LHHH.bgl
    Akinek megvan, kérem küldje el Email-ben.

Előre is köszönöm.
    [email protected]
  • exTrem
    Szerintem marha joo. Tenyleg ez a terasz nezet .. :D majdnem mint az igaziban ... Mar csak tobb fat kene beledobnod azok ugyse eszik az fpst. Utana mar marha jo. Kb mikorra lesz kesz ? :) Hali
  • alert
    Készítettem egy-két dombot, hogy reálisabbnak tűnjön a táj és kb annyi látszódjon bizonyos helyekről, mint ami a valóságban is a terep egyenetlensége miatt. Ezt már alkalmazták más sceneryben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mivel ezek 3D-s modellek és nem ground polygonok, a textúra nem olyan éles rajtuk, mint a földön. A színárnyalatokat majd próbálom még jobban eltalálni. Ettől függetlenül sokaknak nem tetszik ez a megoldás, úgyhogy külön BGL-be fogom pakolni őket, tehát tetszőlegesen kikapcsolható.

• alert
    Bőven elég, amit Te jónak gondolsz :) rádbízom.
  • Clidey
    Oké rendben. Bár nem tudom valóban kell-e az összes skanzen-beli gép...? Szerintem csak a "nagyobbak" volnának szükségesek. De persze ha ragaszkodsz hozzá, megcsinálom az összeset, helivel-mindennel... :)
  • Szabi1991
    ok
  • alert
    Értem. Egyelőre viszont mindenhol LRI logó van fent.
  • Szabi1991
    tudtommal nincs új LRI logó , mert LRI sincs ...
    Szerintem már BAa neve .
    [legalábbis apám eddig LRI-s volt,most meg BA-s :D]
  • alert
    Nem lesz béta :) melyik LRI logóra gondolsz és hol? Mert tudtommal még semmilyen LRI logót nem tettem be a scenerybe kivétel a kapuk oldalán az a mini. Egyébként nem tudtam, hogy van új, ami azt illeti nekem nem tűnt fel a reptéren semmi. Igaz nem is figyeltem erre. Küldesz egy újat? Köszi!
  • Szabi1991
    remélem , hogy jólesz majd az FsX-hez is az új Bp mod ...
  • airbus
    Sziasztok!
    Photoshopban jártas embereket keresek :) kéne egy kis segítség mert nem jön össze pár dolog!
    Előre is köszönöm!
  • exTrem
    Nem tartom valoszinunek hogy lenne beta. Ez nem olyan jatek amihez beta mehetne. Csak a kesz jatekot fogjuk kezhez kapni .... szerintem :)
  • Szabi1991
    lesz béta a FI2006 ból ?
    ( Ja és a véglegesbe is a régi LRI logó lesz ? :D )
  • exTrem
  • alert
    Jah én is kimentem franc egye meg de ezek hihetetlenek. Jönnek az angolok és építhetem újra sceneryt :) Kicseréltek néhány lámpát is a uniformnál és átrendeztek néhány parkolóhelyet az 1-es terminál előtt. Fasza. Ja és lecserélték az összes dockolórendszert SafeDock 2-re. Majd jobban körülnézek még, mit találhatnak ki...
  • szenko
    megnéztem Alert, és a 2A-n mindenhol eltüntették, tegnap már a 46-os hidnál jártak.
  • Siluro
    Mi voltunk ott, amikor annó IL-2ztem, van néhány kép amivel remélem segítek!
    http://www.102vo.hu/index.php?page=open_album&album_id=15
    http://www.102vo.hu/index.php?page=open_album&album_id=7
    http://www.102vo.hu/index.php?page=open_album&album_id=3
  • alert
    Szuper! Tényleg köszi! Más különöset nem tervezek. Összefoglalva az IL18 és TU154, a TU154 gép az erdőben, a 732 a tűzoltóság mögött és az összes repmúzeumos gép kellene. Más nem. A repmúzeumban viszont van 2-3 helikopter. Ebben mennyire vagy benne? És mennyi infód van róla? :)
  • Clidey
    Alert!
    Most perpillanat a Érkazaksztános abandoned 732 készül, utána meg a 134 ill. a 154 is. Mennyi és milyen statik érkraftokat tervezel még beletenni a szinöribe?