45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#5673 na mi van Tibcsi?? -
#5672 Fogadd őszinte baráti hátbaveregetésem :D -
#5671 Okay, thx! ;) -
#5670 Gondoltam már kipróbálom mit bír az fs erdőítés terén. Piszok sok fát pakoltam be, azzal a megoldással, amit mutattam neked. Az eredmény megdöbbentő. Az fs már nem volt képes megjeleníteni a betett fák felét (sztem a bgl konvinál veszett el), de így is sok van, és fpsből is sok van.(emmél töbebt fák nélkül se nagyon tud. :-)
kép1
kép2
kép3
kép4 -
#5669 5.1 megapixeles képeket tudok neked csinálni. zargass nyugodtan ha kell :D -
#5668 Nos, ha van jóminőségű digitgéped, akkor erőteljesen megköszönném! :)
A Tupoljevekkel nem lesz gond, de a töbivel lehet hogy igen...bár még nem néztem körül az érlájnerszen...na mindegy, ha majd odaáig jutok, és elakadok, zargatni foglak ez ügyben oké? :D -
#5667 Hát én elmehetek neked profilokat fényképezni ha ez segít :D -
#5666 -
#5665 Köszi a képet, de képben vagyok skanzen-ügyileg... :)
Viszont textúrákat nem tudom honnan fogok venni mindegyikhez... :( -
#5664 Nem, ez pure photoshop :) -
#5663 Van egy új módszer, amivel kicsit komolyabban lehet erdősíteni gyakorlatilag minimális FPS eséssel. Thanks to Papirzacsi :)
-
#5662 An-2, Li-2, Mi-2, Il-14 -
#5661 Biztos képben vagy, de akkor mondom, hogy szerintem még mik vannak ott nagyobb objektumok. Ugye van a t134 és a t154, van egy dc3-as, egy dupla szárnyas (talán an2?) nem vagyok benne biztos, és azt hiszem egy yak (talán 40?) + egy kis helikopter és egy másik gép, amire nem emlékszem. Az az igazság, hogy rég voltam ott. Van még radar és bevezető fénysor is de azt hagyd ki :D
-
#5660 köszi, rossz címre emlékeztem ;) -
#5659 Rajzoltad vagy honnan szedted a textúrát? K*rvajó!!! így tovább -
#5658 Semmi baja köszöni szépen jól van :) case sensitive a cím. http://fs2004faq.uw.hu/LHBP_FINAL/index.html -
#5657 Sziasztok!
Alert!
Nincs már meg az az oldal ahova az uj lhbp képeit tetted? Nekem 404-es hibát ir :( -
#5656 Kész a 737-200 is.
-
#5655 hoppa ezt elirtam ... sorry 8-) -
#5654 Ezt mar kerdezted fshungary-is nem ?idiota] Nekem nincs meg de sztem vkinek a sracok kozul tuti megvan priviben dumaljatok meg ... -
#5653 Sajnos a fák nem eszik hanem zabálják az FPSt :) De az erdők át lesznek dolgozva. Akkorra lesz kész amikorra elkészül :) már tényleg csak pár hét maximum. -
spmodell #5652 Sziasztok.
A segítségeteket kérném az alábbi Bp Scenery/texture fájlok beszerzésében:
AF2_LHBS.bgl
AF2_LHDK.bgl
AF2_LHFH.bgl
AF2_LHHH.bgl
Akinek megvan, kérem küldje el Email-ben.
Előre is köszönöm.
[email protected] -
#5651 Szerintem marha joo. Tenyleg ez a terasz nezet .. :D majdnem mint az igaziban ... Mar csak tobb fat kene beledobnod azok ugyse eszik az fpst. Utana mar marha jo. Kb mikorra lesz kesz ? :) Hali -
#5650 Készítettem egy-két dombot, hogy reálisabbnak tűnjön a táj és kb annyi látszódjon bizonyos helyekről, mint ami a valóságban is a terep egyenetlensége miatt. Ezt már alkalmazták más sceneryben, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy mivel ezek 3D-s modellek és nem ground polygonok, a textúra nem olyan éles rajtuk, mint a földön. A színárnyalatokat majd próbálom még jobban eltalálni. Ettől függetlenül sokaknak nem tetszik ez a megoldás, úgyhogy külön BGL-be fogom pakolni őket, tehát tetszőlegesen kikapcsolható.
-
#5649 Bőven elég, amit Te jónak gondolsz :) rádbízom. -
#5648 Oké rendben. Bár nem tudom valóban kell-e az összes skanzen-beli gép...? Szerintem csak a "nagyobbak" volnának szükségesek. De persze ha ragaszkodsz hozzá, megcsinálom az összeset, helivel-mindennel... :) -
Szabi1991 #5647 ok -
#5646 Értem. Egyelőre viszont mindenhol LRI logó van fent. -
Szabi1991 #5645 tudtommal nincs új LRI logó , mert LRI sincs ...
Szerintem már BAa neve .
[legalábbis apám eddig LRI-s volt,most meg BA-s :D] -
#5644 Nem lesz béta :) melyik LRI logóra gondolsz és hol? Mert tudtommal még semmilyen LRI logót nem tettem be a scenerybe kivétel a kapuk oldalán az a mini. Egyébként nem tudtam, hogy van új, ami azt illeti nekem nem tűnt fel a reptéren semmi. Igaz nem is figyeltem erre. Küldesz egy újat? Köszi! -
Szabi1991 #5643 remélem , hogy jólesz majd az FsX-hez is az új Bp mod ... -
#5642 Sziasztok!
Photoshopban jártas embereket keresek :) kéne egy kis segítség mert nem jön össze pár dolog!
Előre is köszönöm! -
#5641 Nem tartom valoszinunek hogy lenne beta. Ez nem olyan jatek amihez beta mehetne. Csak a kesz jatekot fogjuk kezhez kapni .... szerintem :) -
Szabi1991 #5640 lesz béta a FI2006 ból ?
( Ja és a véglegesbe is a régi LRI logó lesz ? :D ) -
#5639 -
#5638 Jah én is kimentem franc egye meg de ezek hihetetlenek. Jönnek az angolok és építhetem újra sceneryt :) Kicseréltek néhány lámpát is a uniformnál és átrendeztek néhány parkolóhelyet az 1-es terminál előtt. Fasza. Ja és lecserélték az összes dockolórendszert SafeDock 2-re. Majd jobban körülnézek még, mit találhatnak ki... -
szenko #5637 megnéztem Alert, és a 2A-n mindenhol eltüntették, tegnap már a 46-os hidnál jártak. -
#5636 Mi voltunk ott, amikor annó IL-2ztem, van néhány kép amivel remélem segítek!
http://www.102vo.hu/index.php?page=open_album&album_id=15
http://www.102vo.hu/index.php?page=open_album&album_id=7
http://www.102vo.hu/index.php?page=open_album&album_id=3 -
#5635 Szuper! Tényleg köszi! Más különöset nem tervezek. Összefoglalva az IL18 és TU154, a TU154 gép az erdőben, a 732 a tűzoltóság mögött és az összes repmúzeumos gép kellene. Más nem. A repmúzeumban viszont van 2-3 helikopter. Ebben mennyire vagy benne? És mennyi infód van róla? :) -
#5634 Alert!
Most perpillanat a Érkazaksztános abandoned 732 készül, utána meg a 134 ill. a 154 is. Mennyi és milyen statik érkraftokat tervezel még beletenni a szinöribe?