45215
  • berczy #5713
    Hello!

Megszereztem a Captain 757-est. Basszus ebben nincsen 2d panel??????
    MI a megoldás?
  • alert
    Érdemes ha be tudod szerezni úgy hogy nem fizetsz érte :D különben nem érdemes. Saját vélemény..
  • w77d
    hello! mi a véleményetek az aerosim classic liners sorozatáról? érdemes beszerezni? előre is köszi!
  • alert
    Gyönyörű :) Majd küld el és berakom, a másik kettőt már betettem. Ilyen festésű áll az il18 mellett is?
  • Clidey
    A Tupoljev 154-es verziója:

• airbus
    Akkor ez most kinek is szól? Nekem?
  • chicco
    bocs 5704 nek szól
  • chicco
    nagyon hasonló a konfigunk.Neked hány fps bír az alert ferihegyen ??
  • berczy #5705
    Jajj.... Megoldottam!!!!!

Az Aircraft.cfg-ben van egy sor:
    - reverser_available=1.000000
    Ha ez 0.0000 volt akkor nem ment a reverser. Átállítottam 1.000-re és most már fasza minden...

Azért köszi mindenkinek a segítséget.
  • airbus
    A CLS cockpitja szerintem valami borzalom, nem csak a teljesítménye rossz. Pedig a modell szép...
  • alert
    A PMDG-t várom, az SSW-től és a Wilco-tól nem várok semmit :D Bár a Wilco 346-jára kíváncsi leszek mivel eddig kettő darab überszar fizetős modell létezett. Ingyenes nincs. Most kidobott egy új modern és kidolgozottat a CLS de teljesítmény szempontjából lószar és sok hibája is van. Ez az egyetlen dolog ami miatt várom. Ha már olyanra meg tudja csinálni a Wilco mint a 737-est akkor örülni fogok :D
  • alert
    Több fejlesztőcsapat készít airbusokat pl IFDG (International Flightsim Design Group), PMDG -még készül- (Precision Manual Development Group), CLS (Commercial Level Simulations), stb...
  • berczy #5701
    Az már megvan... Azon a kurzor ugrált, de az már ok. Lehet visszateszem a régit és megnézem azzal is, és ha ugy ok akkor össze hekkelem. :-(

Azért köszi a segítségeket...
  • airbus
    ez egy uj modell az A320, hoz 21hez, 19-hez, de kell hozáá merge. küldhetek csak dobj egy mailt.
  • airbus
    ifdg
  • berczy #5698
    Minden megoldásra nyitott vagyok, mert imádom az Airbus-okat. Nagyon megörültem, hogy a PMDG is csinálni fog 320-at... Lehet akkor addig várok. Csak azt nem értem, hoyg akkor a 319 miért nyilik ki??? Hajam égnak áll már...
  • alert
    A Panel config fájlhoz a javítást letöltötted? Említettek valami ilyesmit nemrég.
  • berczy #5696
    IFDG??? Erről még nem hallottam... Mi az, hogy IFDG????
  • airbus
    Jut eszembe, IFDG-vel használod? Ha igen, akkor télleg nincs ötletem, de ha nem ifdg-vel akkor lehetséges hogy az a baj
  • airbus
    én repülök vele, de nem tudom mi a baja. A pss alapvetően sok hibával rendelkezik, de ilyet még nem tapasztaltam. Megnyugtató, hogy a PMDG, az SSW és a WILCO is készít 320-t :D
  • berczy #5693
    Okés, repültem már elég sokszor és szoktam is sugárfékelni... :-)
    De ez akkor sem jön össze.... PSS319-nél minden okés, de 320/321-nél az istennek sem akar kinyilni az a kurva fordító... :-(
  • chicco
    szerintem F2
  • berczy #5691
    Okés ezt már elolvastam, de akkor sem tudok reversert kapcsolni... Egyszerűenn nem fordítja a sugarat... Nem csúszik hátra a hajtómű adott eleme ill. nem nyílik ki... Valaki repül PSS320-al???
  • alert
    Ne haragudj, de már mindkét kérdésedre válaszoltam Airbus-al együtt.

Tanuld meg az Airbus-t kezelni. Innen letöltheted Lénárth János valódi pilóta a PSS airbusokra készített nagyon részletes magyar tananyagát. A térképhez pedig ott az FS beépített világtérképe, vagy ott van a modul amivel összekapcsolhatod a Google Earth-el. Ezzel már megvan a valós földgömböd is. De ezt márt elmondtam.
  • berczy #5689
    Nekem olyan kellene mint pl a fölgömbön van térkét... Lehet, hogy nagyon hülyeséget kérek...
  • berczy #5688
    Na most tezsteltem le: Nekem a joy-on egy gombra van téve a Reverser. A 391-esen minden gond nélkül nyillik, de a 320- és 321-en nem. Felbőg a motor, de csak előre nyomja a gázt nem nyilik ki a reverser... Valami ötlet?
  • alert
    A beépített világtérkép miért nem jó? Vagy GPS? Mind erre van kitalálva De van olyan is amivel összekapcsolhatod a programot a google earth-el. Avsimen keresd.
  • berczy #5686
    Mégegy:

Nincsen olyan térkép FS-hez amimondjuk olyasmi, mint egy politikai térkép. Csal hogy lássam merre repülök. Olyasmi mint az FSnav csak térképpel.
  • alert
    Szerintem nézz utána hogy működik az airbus mert teljesen más mint a boeing :)
  • airbus
    IDLE-ből a '-' (minusz) jellel átteszed MAX REVERS-be és utánna még nyomhatod az F2-t is. CL-ben vagy attól fentebbi állásban nem működik a reverser!
    Ha így próbáltad, akkor nemtudom :S
  • berczy #5683
    Hi: Egy kérdés:

A pss 320-nál nem nyílik ki nekem a reverser, sőt ami nyomom a sugárféket és akkor is elpőre megy. Mit kell csinálni, hogy reverseljen???
  • alert
  • airbus
    Sziasztok!
    Most csinálok egy wizzair repaintet.

Mint láthatjátok nem vagyok kész.
    Akadt egy problémám ami a képen nem látszik. Több fehér villodzó vonal jelenik meg az ajtók, főleg a raktérajtók körül...
    Tudna erre valaki valamilyen megoldást?
    Köszi!
  • Clidey
    Hmmm...és szabadna kérdeznem a te szinöridben mérnincsenek azok a naaaagy fekete kockák?! Azér' ne legyünk már részrehajlóak!!! Hol itt az igazság???
  • alert
    Az igazi fejtörőt viszont az okozza, hogyha a cross-plane típusú fákból kb ugyanannyi polygonszámút rakok ki, mint ezzel az új módszerrel, nem csökken hanem zuhan az FPS. És nem értem miért. Ha azokat fákat kiveszed, amik most bent vannak, akkor megnő az FPS. Legalábbis nálam. Bár ez lehet végülis az omegadriver-től, mert van ami jobban van ami rosszabbul megy vele. Ha gondolod kipróbálhatod úgy hogy törlöd a trees.bgl és trees2.bgl fájlokat. Ez az új módszer mindenképp jó így tényleg csak oda kerül cross-plane fa a reptér területén belül, ahova szükséges, így elméletileg gyorsabb lesz. Bár az egész teljesítményre vonatkoztatva ez maximum 1-3 FPS-t jelent egyebektől függően.
  • alert
    Falcon 4? Lock On?
  • baroncs
    nem tudtok vmi olyan harci repulao simet ami korunkbeli mert minden flight simulator ami harci mind WWII -us
  • Papirzacsi
    Kösz ,de a gmaxon még kiigazodom. Ez a poligonkorlát lepett meg mikor először szembesültem vele.
  • Clidey
    Semmi. Épp most tárgyalunk ICQ-n...
  • alert
    Van egy polygonlimit az FS engine-ben BGL-enként. Szedd szét őket két vagy három különbözőbe és meg fognak jelenni. Erre módszer, hogy kijelölöd a fák egy részét majd DEL-el törlöd. Mented a fájlt. Utána visszavonod a törlést majd Select Inverse-el megváltoztatod a kijelölést és törlöd a másik felét és megint mented a fájlt. Így kaptál két részt. Ha több részre akarod osztani akkor nem a felét jelölöd ki hanem amennyit akarsz és ugyanígy lehet előrehaladni csak mindig a nagyobb részt törlöd.