45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#5793 Nem csinálta :( -
#5792 Nálunk annó az egész osztály kapott a fokosra akasztva egy felfújható malév gépet. :-P -
#5791 Sziasztok! Ma ballagtam :) Képzeljétek a virágon amit a fateréktől kaptam Malév B737-es volt :) Nagyon jól beletrafáltak :) -
#5790 -
#5789 -
#5788 Nézem -
#5787 Úgyértem fullscreenben nálam is csak azokban az esetekben csinálja. -
#5786 Válts át ablakos módba. Akkor sztem nálad is fogja cisnálni. Ablakos módban nálam is csak a Kneeboardnál, illetve a multi csetablakával cisnál ilyet. -
#5785 De lehet, hogy két dologról beszélünk, mert nekem csak az fspass-nél és a kneeboardnál csinálja -
#5784 ezt kizártnak tartom, mert nekem az első addon gép felpakolása után már megjelent a dolog. pl az egér mellett felugró kis feliratoknál is ugyan ezt csinálja. Én nekem semmi garmin , meg fspassanger dolog nincs felpakolva.Csak pár addon gép. -
#5783 Szerintem nem driver, inkább valami alkalmazásra gyanakszom, pl. a Garmin cuccok okoztak hasonlót, de ezen a gépen nem használtam semmi ilyesmit...
-
#5782 Ismerős a probléma. Nem tudom a megoldást. Több driverrel is próbálkoztam, de nem használt. A régi videókártyám ilyet nem csinált. -
#5781 Kis segítség plz! Ha repülés közben előugró ablak van (pl kneeboard vagy fspassengers kis abakok) az ablak felső élétől, a képernyő aljáig fekete lesz minden. Tehét az FSPass. elégedetség mutatóját alatt tök fekete a képernyő. Valaki tudja hol csesztem el? -
#5780 UVWmap, jah -
#5779 UVWmap -
#5778 Clidey vagy Papírzacsi vagy valaki aki járatos:
hogy lehet egyszerűen textúrázni gmaxban bonyolult tárgyakat? Pl repülőket vagy részletes járműveket? Kijelölök egy poligont ami mondjuk egy 18 szög és rányomok egy Unwrap modifiert akkor lesz nekem 18 pontom az unwrap szerkesztőben össze-vissza, amit baromi körülményes kibogarászni és mindegyiket a megfelelő helyre illeszteni. Biztos hogy van egyszerűbb módszer. -
#5777 Nem kell mindent programozni csak egyes eseményeket. Pl: PAPI fények logikája, mozgó tárgyak, stb. Ezen kívül programozni csak kisebb dolgokat kell, de általában csak módosítani kell a kódon, hogy helyesen jelenjen meg az adott tárgy pl: a talaj, fények, stb. Ez csak az FS által használt BGL-re fordítás előtti ASM és SCASM nyelven lehetséges, amik elég egyszerűek, de elég különbözőek is az általános programozási nyelvektől. FS-re vonatkozó parancsokból áll az egész, nem általános programnyelv. Másra nem is használható. -
#5776 Megertelek teljes mertekben. Milyen programnyelven csinalod a dolgot ? En most tanulok programozni ... eleg nehez :(. Majd a jarmuvekrol egy kis kepsorozatot vagy videot keszitsel koszike. Udv eX -
#5775 Az. Túl sok a munka vele :) -
Nyiri #5774 Meg mindig fizetos? :) -
#5773 Nem lesz mert várok egy két dologra (textúrák, Clidey féle statikus repülők :)meg mint mondtam baj van a docking systemmel. Jövő héttől pedig vizsgáimm vannak úgyhogy necces mikor lesz megint időm rá :((( -
#5772 Akkor mar a hetvegere kesz is lesz ugye ? :) Hali -
#5771 Ja mellesleg ezek kivételével a scenery készen van egy-két hátralévő korrekciót leszámítva, hogy valami jót is mondjak :) -
#5770 Huhh jó sokan vagytok :) Csak azt nem tudtom ki csinálta a régieket :D
Az LHBP sceneryt váróknak mondom, hogy sikerült megoldani a dinamikus scenery problémát, így mozogni fognak az egyes járművek. Rossz hír, hogy gond van a dokkoló rendszer forráskódjával, így bizonytalan, hogy működni fog-e. -
#5769 Ért valaki a PMDG SID/STAR készítéshez? Nekiindultam LHSM új SID-jeinek, de nem működik. Elolvastam a PMDG leírását nekem jónak tűnik amit készítettem (így elsőre :) de nyílvánvalóan nem az :D Az RNAV transitionöket már régebben megcsináltam, az egyszerű ugyanis csak FIX-ről FIX-re kell reptetni a gépet. A SID-nél használtam intercept radial-tól kezdve minden szépet amit enged a PMDG "nyelvezete", de valamiért egészen egyszerű dolgok sem akarnak összejönni.
A térkép alaján NALOX3D-nek pl ezt próbáltam megvalósítani:
RNW 34 KEEP TRK UNTIL 5.5 FROM FIX SME SPEED 210 HDG 220 INTERCEPT RADIAL 134 TO FIX SME SPEED 210 HDG 134 UNTIL 0.1 FROM FIX SME SPEED 210 HDG 314 UNTIL 6.3 FROM FIX SME SPEED 210 DIRECT FIX NALOX
Természetesen a FIX-ek és minden szükséges definiálva van, de valamiért össze-vissza vonalakat jelez az FMC. Próbáltam átírni is, de mindig valami hülyeséget jelez. Szakadt útvonaltól kezdve minden.
Térkép:
-
#5768 Sziasztok én meg vennék 1 orig 2004-et ha valaki már megunta...
Privi -
#5767 Nekem is ilyen joyom volt, 2évi nagyon aktív (értsd: gyakran agresszív :D) használat után ment tönkre. Csak ajánlani tudom azoknak akik olcsó, de yoo minőségű joyt szeretnének! ;) -
#5766 En is szivesen eladnam a Saitek Cyborg 3D Rumble Force-os jojomat... :) Akit erdekel szoljon olcson adom es nagyon jo allapotban van -
kad #5765 Sziasztok!
Eladom a decemberben vasarolt Saitek Cyborg evo joystick-emet. Hibatlan peldany, modellvaltas miatt adom el.
Ha erdekel valakit, maganba irjon az osszeg megjelolesevel. Megegyezunk!
Udv
Andras -
#5764 Ezerszer jobb. Nekem viszont hasonló konfigom van a tiédhez és ez nem az igazi hozzá. Csak akkor éri meg az ActiveSky ha a géped nagyon sok 3D-s felhőt képes megjeleníteni és nagy távolságból. Különben nem sokban különbözik a látvány. Én ezért vetettem el, mert a sok felhőtől meg ha még az eső is esik az FPS-em gyakorlatilag 10 alá megy akkor is, ha nem nagy a felhők láthatósága és még csak nem is az ActiveSky nagyfelbontású felhőit használom. -
#5763 Hát mérföldekkel jobb, es a megjelenes se kutya -
Air #5762 Azt szeretnem megkerdezni, hogy szerintetek mennyivel jobb az ActiveSky progi mint a beepitett idojaras letolto resz???
Azt tudom, hogy az ActiveSky-jal ki lehet cserelni a felhoket is, de ha en grafikai tuningra nem akarom hasznalni, hanem csak a real world idojaras letoltesere, frissen tartasara akkor erdemes-e megvenni az ActiveSky-t?? -
#5761 Cavintoooooooooooooon! -
#5760 Köszi! -
#5759 upsz. úgy rémlett az fsdsben kell. régvót. :-D -
#5758 Hát sztem jelentkezhet. Most amúgy picit elbizonytalanodtam ,hogy a gmax is elfelejti e a smmothot, mert a 3dsmax az elfelejtette néha. A poli hobák meg ha előjön ,akkor javíthatók.
A konvizás egyszerű. Fsdsben exportálod vmelyik autocad formátumba,majd ezt importálod a maxba. Bár lehet a 3as fsds már tud más jobb formátumot is, ami közös a gamx-szal. Kb ennyi. Utánna kiderül mi mardt a végére. :-D -
#5757 Minél kevesebb a poli, annál kisebb a hibalehetőség. ;)
Egyébként nem az FSDS-ből kell konvertálni, hanem egy meglevő FSDS állományt lehet átkonvizni egy CVA Converter nevű stuffal. ;) -
#5756 Csá Apci! :) -
#5755 Autóknál amik nem állnak olyan sok poliból is jelentkeznek ezek a hibák? Egyébként milyen progi jó erre? Az FSDS-ben lehet? Még csak most szereztem meg, életemben nem használtam. -
#5754 Nos tényleg. Gyakran elfelejti a smooth-ot a felületeken, illetve kénye kedve szerint hagy el, illetve fordít meg polikat. Amit nem lehetetlen de szívás javítani.