45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Lazlow86 #5833 Pilótahiba kizárva. :-) Pár járatot már levezettem. Az az érdekes, hogy az FS 2002-ben is ugyanez volt és akkor még nem is ez a joystickom volt. Nem... Ha fúj a szél, ha nem, akkor is húz. Átnézek még mégegyszer mindent, hátha... Azért köszi szépen mindenkinek, aki válaszolt! :-) -
#5832 MElyik minden gép? Programhiba kizárva. MAx pilótahiba, ha nem a joy. -
#5831 Nincs szél? ha szél van, akkor egyértelmű... próbáld ki 0 szélben, ha úgy is húz, akkor 99,999999% hogy joy kalibrálási vagy fizikai hiba. Amiről én tudok hasonló problémákról mindig kiderült, hogy joy hiba. Nem néztem utána de a cfg-kben max a trimmet lehet elállítani szerintem, de az kizárt, hogy minden gépnél el legyen állítva. -
Lazlow86 #5830 Üdv Emberek!
FS 2004-ben minden repülő, minden körülmények között, mindig balra húz. Talán ki lehet trimmelni, de felszállás előtt nem lehet eldönteni, hogy most majd hány fokot fog elhúzni. Ezért felszállásnál mindig ellen kell kormányozni, ez több problémát is okoz. A játékvezérlőm (Joystick) egy elég precíz típus és tökéletesen van beállítva. Nem lehet, hogy ez valamilyen programhiba? Talán valamelyik cfg-ben át kellene írni egy sort, vagy van hozzá egy patch? Másnál is jelentkezett már ez a probléma?
Regards, Lazlow -
#5829 Szia!
Ezt hogy érted? Forrásra gondolsz? Munka és ismeretség révén is voltam már bent plusz az előző scenerykből is ismerem + millió fénykép és emlkézet ;) A maradék meg tipp. Nem minden hajszál pontos. -
throttle #5828 Szervusztok!
Az Alert-től szeretném megkérdezni, mi alapján készítette a Ferihegyet.
Üdv: L.J. -
#5827 semmi köze a gauge qualitynek a VCben a 3d-s kapcsolókhoz. Egyszerűen arról van szó, hogy annó mikor megjelent a 800 900-as PMDG, akkor kivették a VCből a 3ds kapcsolókat, ileltve kiadtak egy peccset , ami eltűnteti ezeket a kapcsolókat a 600 700-as típusból is, illetve " fully clickable vc"-vé teszi azt. Valszeg alertnek ez nincs feltéve. -
#5826 Megnezem koszi -
#5825 Nincs most pmdg-m telepítve, de ha jól emlékszem a lényeg, hogy a régi 600 700-as modelnél full 3d a VC , a 800-nál már nem. Hálistennek kivették a sok szar semmire se jó 3ds objektumot, amik hasznosak nem voltak, de a frémet azt zabálták.Persze a műszerek most is zabálják... -
#5824 Nekem a Display settings-ben az Aircraft fülön a Virtual Cockpit Gauge Quality csúszka maxon van. Lehet, hogy ez a gond. -
#5823 Egy ropke eszrevetel :). Nezegesd meg alert kepeit, amikor cockpitbol mutatja be lhbp-t. Neki is olyan. Es masik videon is lattam ... -
Air #5822 A lepcsok az 'extend/retract concorde nose & visor fully' funkciohoz vannak programozva. azokhoz rendelj bill. kombinaciot. En pl. ctrl+shift+F9, ctrl+shift+F10-et hasznalom.
Az egyes gepek VC-je a modelben van leprogramozva, igy a PMDG-e is. Ha jol tudom nem modosithatok, igy nem tudod a 2D gombokat 3D-sse varazsolni. -
medylok #5821 Csekkoljátok ezt az oldalt : http://www.micom.net/oops/ van egy pár repüléses érdekesség :( -
#5820 Hát iylen szempontból bármelyik ifutópályát nézheted, mert a legtöbbje oylna mint a hullámvasút.Szóval Madeira nem ezen a téren emelkedik ki a többi közül. Bár tény ,hogy látványos ahogy lejt a pálya fele. -
#5819 2. Es a virtual cockpitba hogyan csinaljam meg hogy az overhead-en a kapcsolok ne csak 2d-sek legyenek es csak ott legyenek mint egy papirdarab, hanem 3d-sek.
Bocs hogy kulon irtam csak elnyomtam ... -
#5818 Ket kerdes: 1. A pmdg STAR-es gepeinel hogyan tudom a lepcsoket is kinyitni ?
-
#5817 Nem is amiatt kerdeztem mert figyelni akarok ra :), hanem csaka latvany miatt :D
Mert tetszenek ezek a futopalyak ... -
#5816 Na ha előveszel egy térképet, és utánna számolsz, azért nem ilye olyen extémr az a lejtés. Durva közelítéssel 0,61 fok körüli, de ennél valszeg kisebb. Meg a térképek se ugatnak mindenféle nagy lejtésről, amire oda kéne figyelni. Ellenben a nagy turbulenciáról ami madeira egyik főbb érdekessége. -
Air #5815 Courchevel, Franciaorszag.
http://www.neuroflight.com/index_en.php?page=courchevel_e -
#5814 Majd nezzd meg egy kicsit alaposabban a videot ha meg van ... :). A colopoknel mar egykicsit elkezzd lejteni a palya. Sot jol latszik ... A feelthere oldalan van egy kep a madeiras landolasrol az meg emsszi van a palyatol de latszik ott is. Olyat keresek -
kozak74 #5813 Esetleg ez?
Par nappal ezelott volt az egyik hozzaszolasban -
#5812 Madeira egyenes. Annyira mint a nagy átlag. Szal vmit félrenéztél.Madeira a cölöpökre vert kifutójáról híres, illetve az érdekes megközelítésről.
Courchevel még extrém meredek. -
#5811 Olyan sceneryt keresek amiben a kifutopalya nem sima egyenletes hanem sullyed vagy emelkedik. Pl Lukla. De az mar emg van. Madeira is olyan repter a Fischer Movieaban lattam. Dehat az aerosoft nem dolgozta azt ki ... -
#5810 Jókor szólsz, már készen vannak...
De szerintem nem lettek túl rosszak... -
#5809 Mostmár nem lesz több teszt csak a véglegesé. -
#5808 Alert ha van új test verzió várom .Szívesen megnézném
-
ZOLEE22 #5807 Ha a trening gépekről akartok pár képet láttni a figyelmetekbe ajánlom
http://langlovagok.hu/repterkepek.shtml -
#5806 nem ma nem.Holnap+azután+azután............. -
#5805 Csá apci, csak nem melózol? -
#5804 Csá Tibcsi -
#5803 Akkor mostmár a méledre nem válaszolok, jó? -
#5802 Köszke! Igyekszem...
A másik 34-es a lepukkant 732 előtt áll, a torony mögött. Gondolom az egyértelmű, hogy melyik festésűről van szó... -
#5801 -
#5800 Ezt nem csak neked írtam félre nyomtam bocs :) -
#5799 Valóban :) szuper lesz! Márt írtam e-mailben, de azért itt is megkérdezem, hogy a másik t134-es hol van? :) mert én csak 1 repmúzeumosról tudok. -
#5798 Huh ezek marha joak :) gratula -
#5797 -
#5796 -
#5795 Fejenként egyet, te überlol. -
#5794 Akkor elég csóringer meglepi lehetett, ha az egész osztály kapott egyetlen, fokosra akasztott bójinget...