45215
  • Papirzacsi
    Infótömeg. Csak agyon ne nyomjon.
  • exTrem
    Mert ? Akkor mi ez mert eleg jonak latszik
  • Papirzacsi
    Kát hogy ez egy fél éve terjedő videó, amit a sok idióta fsxnek mond...kamu.
  • Nyiri
    Ez nem FSX
  • exTrem
    Hat en szohoz sem birok jutni :). Egyszeruen ez mar tul jo :D:D:D. Nem biiirom kivarni. A kifutopalya a modellek alig varom ... Ahogy elneztem ennek aztan kell majd egy atomeromu:(
  • quack
    ezt a videót láttotk már?
  • exTrem
    Az NG sorozatra is kivancsi leszek. Allitolag benne lesznek. Egy kulfoldi forumon olvastam remlem ne mcsak szobeszed :)
  • exTrem
    Bazze meg mar nem birom kivarni . Tenlyeg lesz a gepekben FMC ? Gomdolom azert mostmar talan-talan megcsinaljak.
  • alert
    Flight Simulator X videó! Végre megnyugodhatunk, lesz futóműve a képen oly sokat vitatott 747-nek :DDDDD
  • chicco
    köszi .Várjuk és drukkolunk
  • alert
    A teszterek tudják, hogy mennyire szar volt az FPS a legújabb verzióban. Nos redukáltam az egyszerre látható 3D-s lámpák számát, mert túl sok volt és nálam +5 FPS az eredmény cessna-val. Remélem hasonló hibákat találok még. Megpróbálok továbbá jó LOD-okat készíteni a legtöbb tárgyhoz, így remélem nyerhető még +4, +5 FPS a reptér megközelítéséhez :D
  • alert
    Na igen :D de ezen kívül? Pl hogy minden reptéren mindig a mefelelő időt mutassa :) Régen ez működött de most valahogy nem akar összejönni.
  • Papirzacsi
    Pesze. Default repülésnek beálltasz egy budapestit, és mindig az az idő lesz ami a gépeden, azaz a helyi idő. :-)
  • alert
    A "select this option to match flight simulator date and time to your computers system clock" be van kapcsolva :) mégis ha itt nappal van ferihegyre magától éjjelt állít be. Ha a másik lehetőséget kapcsolom be akkor is idióta dolgokat alkot. Mintha ez régebben jól működött volna..?! csak mostanában kezdett el zavarni.
  • alert
    Be lehet úgy állítani az FS-t, hogy az én időzónám szerint kezelje az időt? Amikor elindítom, Seattle az alapértelmezett reptér és amikor átváltok pl Ferihegyre ott sötét van, pedig az én windows időzónám szerint nappal váltottam át :D
  • alert
    Boston Logan hasonlít.
  • w77d
    Nem tudjátok melyik reptereken van még ilyen torony?
  • exTrem
    Rendben koszi :)
  • alert
    Én is elindítottam egy-két könnyebb jármű projectet :)

A torony az nem olyan vészes, mint ahogy írod Extrem :) A fotódon nagy árnyék van és egyáltalán nem merőlegesen lett fotózva, ezért látod az enyémet pufinak. Majd nagyobbítok egy kicsit a kabinon és a radaron, akkor stimmelni fog szerintem.

• exTrem
    Egy picit szerintem tul szeles ... es ezert a radar is tul kicsinek latszik. Nezzetek meg a kepet a realt sokkal keskenyebb a torony mint a flightos-ban. Amugy remek munka :)
  • w77d
    a képek alapján sztem minden stimmel
  • airbus
    szerintem jó így a torony
    hasonlítási alapként:
  • exTrem
    Most nezem a kepen ... a torony nem irrealis egy kicsit ? Olyan kis tomzsi. A radarja is nagyobb nem ?
  • alert
    Ez is ProjectAI gépeket és festéseket tartalmaz :) Mindegyik modell ProjectAI-s. Ha jól tudom a készítő támogatta PAI-t cserébe használhatta payware addonjához a modelleket. Mindegyik textúra láthatatlan részére is fel van vésve hogy project ai. Bár 2004-es, gondolom akkor a pait fejlesztették azóta.
  • Clidey
    Huhh...hát akkor én a helyedben villámgyorsan nyomnék neki egy del-t! Valami egész elképesztő módon okádék! használj inkább ProjectAI-t, az sokkal szebb, és ráadásul frí is!
    Na, megyek megnézem a levelesládám. :)
  • alert
    MyTraffic 2004 Tibi írtam egy mailt úgy 10 körül a textúrázásról. Ha lesz 2 perced nézd már meg kösz :)
  • Clidey
    Nagyon faszájos, de az AI gépek elég lolak (értsd: rondák mint a bűn)... :D Honnan szalasztották őket? :D
  • alert

• alert
    Szia! Olvasd el a manulat. Biztos, hogy benne van. De ha jól emlékszem Nyiri igért egy 777 start videót is anno
  • w77d
    Vaki nem tudna vmi segítséget küldeni, hogyan indítsam be a PSS 777-est? Sehogy sem sikerül.
  • alert
    Nembaj, szuper
  • Clidey
    Na eddig jutottam ma. Sajna mégsem birtam befejezni mind, de már jojóznak a szemeim... :D

• alert
    Nice
  • Nyiri
    Nagyon faja modellek.
  • Clidey
    Hát szeretnék ma készlenni az összes járművel, hogy holnap folytathassam a repülőket...

• exTrem
    Akkor ez az jelenti hogy jovohetre mar kesz is ? :)
  • alert
    Szép várom várom Mennyit sikerült megcsinálni? Repmúzeumos gépekkel hogy állsz?
  • throttle
    Természetesen papirzacsi, én egy ground texturára gondoltam, amin szépen kivehetőek a szervízutak.
    Megértettem amit írtatok, és jó munkát a továbbiakban.
    Üdvözlettel: Lénárth János
  • Clidey
  • alert
    Szervusz János!
    A talajt már nem tudom lecserélni mivel légifotók ezek is, csak jól átvannak alakítva a színeket, objektumokat, élességet és egyebeket tekintve, hogy elkerüljem a jogi akadályokat. Ha ezen változtatnék, mindent pozícionálhatnék és méretezhetnék újra. A segítséget köszönöm!