45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Matth3w #5993 Hát most felcsigáztál:) te most ezt használod akkor ugye?! vannak hozzá festések, mint pl a PMDG-hez? -
#5992 Jó konfigod lehet hogy ilyeneket elbír hogy utastér :) Sajnos ennél részletesebb kidolgozás esetén egyszerűen a jobb gépeken is szaggatna és az nem elfogadható. Nem lehetne eladni. Vess egy pillantást a Wilco 737 300/400/500-as screenshotjaira. Ezt még megvenni is megéri :) Van benne időjárás radartól kezdve a legprofibb FMC-n keresztül az IRS rendszeren át minden :) Kis ízelítő:
-
Matth3w #5991 Köszi. Tényleg nem csúnya:P viszont én maradok PMDG-nél mert abban van minden ami szem szájnak ingere (FMC, és egyéb nyalánkságok), viszont amit nagyon hiányolok az a belső tér kidolgozottsága...:( sajna az nem valami szép és cargo-ban is ugyan az ott is utastér van :D -
#5990 Nagyon szépek, nézd meg a www.projectopensky.com -on a képeket. A virtual cockpit nem tudom milyen, még nem próbáltam, de biztos nincs FMC és egyéb nyalánkság :( remélem tévedek :D Mindenesetre most a Wilco 737-re vagyok rákattanva. Nekem nagyon bejön. -
Matth3w #5989 Ha linkelsz 1 pár képet akkor meglesem:), én viszont elég rég óta a PMDG-t ismerem és használom, teljesen meg vagyok vele elégedve szerintem nagyon szép -
#5988 Szerintetek az Opensky 737-esek nem néznek ki jobban mint a PMDG-k? -
jtompi #5987 Bocs! javítok: Echobeatz -
jtompi #5986 A zene : Mas que nada remixed Echobeat
remélem segítettem -
#5985 Köszi azt tudom, csak kb 300-an feldolgozták és engem ez a verzió érdekelne -
#5984 ez a címe -
#5983 Mas que nada -
#5982 szerintem a videó végén kiírták -
#5981 Bocs ez nagyon off lesz:
A brazilos videó zenéjének az előadóját, címét nem tudja valaki??
Sorry :-)) -
#5980 De jó, hogy írtad, hogy hogyan csinálták a videót, mert az fps miatt kezdtem gyanakodni valami földönkívüli technológiára :-).
Privi ment. -
#5979 A FlyTampa scenerykhez sem kell jobb gép, mint emlegettünk. Persze azért gyors kell. Ivaon valós időjárás van és valós idő. Tehát ha a házad felett esik az eső és fúj a szél és sötét van, akkor az FS-ben is :) Vannak turbulenciák ha reálisra állítod a játékot. De azért nagyon nagy zuhanások nem jellemzők. Persze van véletlenszerű hibagenerátor de azt is beállíthatod, hogy konkrétan mi romoljon el. Magasságmérő, hajtómű, akármi. Ha megszakad a net az pech. Rangvesztés nincs :) Egyébként az sok rang csak vakítás :) nem az a lényeg. Szóval ha megszakad a net akkor visszakapcsolódhatsz és visszarakhatod magad oda ahol voltál de csak akkor ha nincs arra nagy forgalom. Ha van, akkor nem szokás és nem illik. Ez esetben kezd újra vagy indulj egy közeli reptérről ott ahol megszakadtál. Ha sűrgősen ki kell lépnek akkor elnézést kérsz és disconnect. Ennyi. -
#5978 Ezek a Fly Tampa scenariok nem gyengék! Kíváncsi lennék milyen hardver kell hozzájuk hogy élvezhetően használhatóak legyenek.
És ezen az IVAO-n (meg úgy egyáltalán a FS-ban) történik például olyan hogy nagyon nagy viharba keveredik a gép? Zuhanás, ilyenek ezek rangvesztéssel járnak? Mi van akkor ha BP-NYC útvonal felénél megszakad a net/áramszünet van meg ilyesmi? (csak mert azt írják a szabályzatban hogy csak olyan repülőutat lehet bevállalni amit tutira végig is tudunk vinni, viszont ilyenek közbejöhetnek) -
#5977 Erre már elmondtam a megoldást :)
-
#5976 Nálam is felmerült ez a probléma, ezért ha megtalálod a megoldást légyszi jelezd! -
Matth3w #5975 na igen ez a másik :) de ha a repülés különösebben nem izgat akkor szerintem teljessen felesleges letölteni vagy megvenni mert ez nem olyan, hogy repülök 2-3at aztán fogom és a földhözcsapom a gépet, mert általában akik nem szeretik a repülést azok csak ezért "játszanak" vele -
#5974 Ja mellesleg felesleges demó, mert ez szimulátor és repülő őrülteknek készül :) Ha érdekelt vagy a dologban úgyis megveszed vagy letöltöd. De aki demót keres, nincs rá ideje, csak ki akarja próbálni, az néhány óra vagy perc után letörli a francba, mert nem tud vele mit kezdeni. Sok ilyet láttam már élőben is :) -
#5973 Valóban nincs demo. Warezon pedig minden fent van ahogy mondod csak meg kell találni :) -
Matth3w #5972 Szia
Tudtommal a Microsoft nem adott ki demót de ha tévedek akkor szóljatok, warezon minden fent van :P -
r4z0r #5971 Sziasztok
Nem tud valaki adni egy linket ahonan a demót letudom szedni? kiváncsi vagyoka gamera de adhatok oat is ami oan ahonana teljes tudom letölteni:D
Előre is köszi
Várom a linkeket
-
#5970 Töröld a default AI forgalom BGL fájlt. Nem tudom most fejből a nevét de már volt róla szó többször, olvass vissza. Ha minden igaz, ez megoldja, de azért nem 100. -
Matth3w #5969 nem tudna valaki arra megoldást, hogy mióta felraktam a Project AI -t azóta a gépek álltalába párban repülnek ... :) -
#5968 Ötletes :D -
#5967 Ez a videó elég trükkös :) A gép szerintem nem lehetett valami bika, de nem is gyenge. Olyan átlagos gép lehetett ami FS-hez is jó, amiket emlegettem. Az effekteket videószerkesztő progival rakták bele, az nem FS :) A kameranézetek szintén trükkösek. Kell hozzá az Active Camera 2004 amivel lehet mozogni a megfelelően kidolgozott gépekben valamint lehet kívülről tetszőlegesen nézni stb. A speciális megoldásokat hogy a gép orrára közelít, elhúz előtte stb, azt úgy csinálhatták, hogy egy másik gép virtual cockpitjén kívül mentek a kamerával és szimplán elhúztak előtte :) Jó sokat kell vele tökölni. Maga a videó azért tűnik folyamatosnak mert fel van gyorsítva. Azért van felgyorsítva mert különben szaggatna a jó grafika és egyéb nyalánkságok + a FRAPS miatt :D A scenery az egy fizetős brazil scenery. -
#5966 Nem tudjuk még, nem foglalkoztunk vele. Először szeretnénk elkészíteni :) Ha bármi infó van vele kapcsolatban, arról tudni fogtok ;) De most lesz egy-két variálás a dologgal, mert vannak jobb fotók a textúrákhoz és van egy teljesen új ground. Próbáljuk a legjobbat összehozni. -
#5965 Ezt a videót milyen gépen készíthették? Gyönyörű a grafika! Milyen programmal lehet a kamerával így szabadon mászkálni? -
Matth3w #5964 Alert
lehet már arról tudni vlmit, hogy mennyibe fog kerülni az új bp scennery?!
ha már kérdezték akkor bocsi -
#5963 Nagy élményre Amsterdamban és egyéb helyeken se számíts default sceneryvel :) De ha pl megnézed a Cloud9 Amsterdam kiegészítőt akkor már lehet tátott szájjal üldögélni :) Ha pedig a FlyTampa Vienna scenery-t is meglesed akkor padlót fogsz, hogyha az eddigiek is ennyire tetszenek :) BP2004 sceneryt nem kell cd-s verzióban megrendelni, ha simmarketen veszed, akkor letöltöd és fizetés után küldik a serialt.
Multiban "szoktuk nyomni", de ez nem olyan multi, hogy csak úgy nekiállsz repkedni :) Itt központi szerverek vannak és többszáz embert kapcsolnak össze ugyanabba a virtuális légtérbe. A dolog a valós repülésnek a mása. Tehát oda már nagyon kell tudni. Rengeteg mindent kell tudni a repülésről, ismerni kell az adott gépet, tudni kell angolul mivel nem a számítógép hanem légiirányítók irányítanak mégpedig a szabályos angol fónia nyelven úgyhogy azt is meg kell tanulni. Repülési tervet kell leadni, ismerni kell az adott reptér eljárásait, tudni kell a VOR, NDB, RNAV stb navigációs utasításokat végrehajtani szóval ahhoz hogy online "játsz" már elég alapos pilóta ismeretekkel kell rendelkezned és nem lehet hülyéskedni vagy össze vissza repülni. Különben bann Az online játékba akkor érdemes és tanácsos bekapcsolódni ha már jópár hónapja állandó jelleggel repülsz az FS-el méghozzá ha csak pár hónapról beszélünk, akkor elég sokat kell repülni és tanulni, hogy ilyen rövid idő alatt meg lehessen tanulni a valós repülés szabályait. Mostmár minden ilyen szabályhoz és a legtöbb dologhoz van magyar leírás a FAQ-ban és az ott javasolt linkeken. Online repülni persze nem csak így lehet. Olyat is csinálhatsz, hogy csak egy haveroddal összekapcsolódtok és ketten repkedtek az egész légtérben :) Továbbá lehetőség van magyar és online oktatást mindkét nagyobb online hálózatnál. -
Matth3w #5962 Szia nekem például megvan, viszont ha jól körbenézel a neten is megtalálod :) amúgy meg ha tényleg élvezni szeretnéd akkor ahoz 1 jó gép is kell mert álltalában a scenneryk és a repülők is nagyon szépen ki vannak dolgozva, 1 mezei gépen nem a legszebb és sok fps -re ne számíts -
#5961 Ha hazaérek melóból és PC-ről tudok netezni, lecsekkolom. Bár mire hazaérek valószínűleg meglesz a FS2004, mert bekapcsolva hagytam a torrent... öööö... izé.. megkértem a kutyámat hogy menjen el a boltba megvenni :) Sajnos a BP kieget se magyar se külföldi trackeren nem találtam, kinek van meg??Olvastam a topic eleje felé hogy van a FS-ban "valós időjárás" amit netről frissít, az mennyire pontos? -
#5960 Kis bemutató
http://owenhewitt.blogspot.com/2006/05/cool-video-featuring-brasil-in-ms-fs.html -
#5959 tud = tud valaki?Amúgy multiban szoktátok nyomni? Szívesen kipróbálnám mondjuk egy Cessnával valami light-os útvonalon a repülést, úgy hogy velem repül egy másik gép. Mondjuk BP-Dunakeszi-Gödöllő elsőre megfelelne :) Aztán meg megnézném Kubában Havannát és Varaderot, meg Amszterdamot - ezekről a repterekről friss repülős élményeim vannak, meg Kréta tetszett még hogy olyan közel a tenger -
#5958 Jah, persze tényleg... De most elkezdtem az elejéről olvasgatni a topicot és megtaláltam a kérdésemre a választ. Még sosem játszottam ezzel a játékkal de már most alig bírom ki míg lejön 40-50kval, a hozzászólások alapján ezt nekem találták ki.A budapest addont valószínűleg megveszem, 4500 forint nem sok érte a képek alapján (de előbb azért letöltöm amíg házhoz nem szállítják. Tud segíteni ebben?) -
Air #5957 Mivel a jatek 2003-ban jelent meg, a WTC-t pedig 2001-ben romboltak le, igy egyertelmu, hogy benne sincs a scenery-ben. -
#5956 100000 láb az nem rossz, ha jól emlékszem mi 30k magasan mentünk. Olyan plugin lenne baró a játékhoz, ami a Google Earth szerveréről tölti folyamatosan a tájképet :) És pl olyat lehet csinálni, hogy gondolok egyet és leszállok valahol az alföld közepén, vagy a Szaharában, netán a (csúnya dolog, de kipróbálnám) World Trade Center 75. emeletén? ;) Kiegészítőket majd nézek, előbb tanuljak meg repülni -
#5955 Midnkettő az alapjáték. 4 CD-s a teljes. Nincs más verziója csak egy patch van hozzá. A konfig gyanús volt :D Szóval bejárhatod a világot bármelyik szimpatikus reptéren azonban ehhez kiegészítők kellenek, hogy élvezd is (szerintem). Majd nézd meg a default Ferihegyet. Van pár kocka ház, 2 kifutó meg többé kevésbé hasonlító gurulóutak. Ez kb minden reptérrel így van. Ezzel is lehet repülni természetesen, csak szerintem nem szép. A FAQ-ban találsz linkeket ingyenes és fizetős kiegészítőkhöz. A kiegészítők alatt a repülőterek kidolgozottságát és a repülőmodellek igényességét értem. Az egész Föld benne van játékban. A világűrbe nem mehetsz ki :) 100.000 láb magasság a határ azt hiszem. -
#5954 Microsoft Flight Simulator 2004 4CD ISO 1.81GB
Microsoft Flight Simulator 2004 a Century of Flight 4CD ISO 2.2 GB
Ezeket találtam, ez a Century-s ez micsoda, valami kiegészítő, vagy az alapjáték + egy kiegészítő, vagy simán az alapjáték mindkét release?