45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6113 igen, az internetről -
#6112 ? minek a teljes verzióját ? -
henman #6111 Le lehet valahonnan tölteni a teljes verziót? -
#6110 Gondolom ez egy VATSIM-es reakció a Aero magazin IVAO-t szerepeltető cikkeire :D -
bgabor #6109 -
#6108 Veled ellentétben az itt hozzászólók nagyrésze régebb óta, és magasabb szinten ért az fshez és a kiegészítőihez mint te. szóval mindenféle vita nélkül fogadd el, hogy ezek addonok, és nem modok, ez a szóhasnzálat az elterjedt az fs felhasználók világában már évek óta, és te a hülye definícióddal ezt nem fogod megváltoztatni. Szokj hozzá. Emellett 1000 példa szól az addon definíciód ellen, de ez tök off, szal lesszíves visszatérni a topik eredeti témájához.
Ha meg nem tetszik az minket baromira nem érdekel. Ezesetben -
bgabor #6107 De modolok, mert ezek a cuccok modifikációnaknak minősülnek. Az addon más dolog, azt az eredeti fejlesztő adja ki a programhoz. A mod-ot meg magánemberek készítik. A mod megjelölésnek semmi köze az FPS-ekhez.
Az hogy te tájékozatlanságból hogyan nevezed, baromira nem érdekel. -
#6106 Valakinek van tapasztalata Ariane gépről? 737ng-re gondolok
Repülte már valaki valamelyik tipust? -
kozak74 #6105 Szeretnek epiteni/vasarolni pedalt a szimulatorhoz.
Ha valakinek van pedalja, megirhatna, hogy milyen, mi rola a velemenye,
mekkora a merete, mekkora a pedal utja, van-e rajta fek, stb.
Koszi
-
kozak74 #6104 Jo kis cikk, koszi hogy belinkelted! ;) -
Knecht #6103 Helósztok!
Nemtudom hogy olvastátok-e már, de az origó címlapján is az MS Flight Sim-ről írnak. Bár semmi extra, de talán ez is mutatja, hogy egyre népszerűbb a játék..:)
Akit érdekel, itt a link: Több Malév-gép repült a neten, mint a valóságban -
#6102 Ezért kell valamilyen videószerkesztővel átkonvertálni. Ha Fraps-el veszel fel akkor az egy pár percet pár gigába tesz bele :). De ha pl. Movie Makerrel átkonvertálod akkor máris csak 30-40 MB lesz . -
#6101 csak aviba rakja ;) Meg jó sok helyet foglal. És ha még modal játszol, + nincs erőműved, akkor ám bizony elég rossz a minősége is :( -
#6100 befog, de felveszi és nem swf formatumban :D egy feltételnek megfelel :P -
#6099 bár emellett méginkább befog :D -
jtompi #6098 Köszi a gyors választ.
-
#6097 FRAPS -
jtompi #6096 Tudna valaki segíteni?
Milyen programmal lehet olyan filmet csinálni mint a Nyíri féle? Vagyis mivel tudom a képernyő tartalmat valami videó formátumba önteni. Nagyon nagy szükségem lenne egy ilyen megoldásra. Amiket eddig próbáltam azok mind swf formátumot csináltak belőle. Meg az FS-em is igen beszaggat mellette. -
#6095 -
#6094 Lécci ne modoljál itt orrbaszájba, ez nem egy FPS gém...mi, szimulátorosok inkább add-on-nak, vagy csak simán repcsiknek hívjuk őket. Köszi! -
bgabor #6093 Hát, én azt gondoltam magáról az alapprogramról folyik a szó.
A modok ügyében tényleg más a helyzet.
Apropó, a nemrég megjelent A400M modot próbálta valaki?
Néhány nappal a 737 mod előtt jelent meg, és a leírás alapján nagyon ígéretesnek tűnt. Azért nem semmi, hogy 2 gigás modok jelennek meg hozzá. -
#6092 köszi! -
kozak74 #6091 Wilco kepek itt
Ariane 737 trailer -
kozak74 #6090 Nyiri utolagos engedelmevel feltettem 2 videot, amit keszitett:
Cold and dark cockpit
FMC programozasa
-
#6089 A Nyiri video sajna már nem elérhető! nincs meg esetleg valakinek? -
samhun #6088 tudtok nekem linkelni egy pár képet a wilco 737 röl és az ariane 737 röl virtual cockpitjárol? -
#6087 Kössz -
#6086 Hello! Van egy szép és részletes leírás a manulban és ezer másik doksi, ha rákeresel google-val, hogy hogyan kell beindítani a rendszereket. Itt a műszerek a valóság szerint vannak szimulálva, nem bepattanok és gázt adok szarság :) Mellesleg Nyiri is csinált nem is egyszer videót erről, amit közzé is tett itt a fórumban. Üdv -
#6085 warezgyanus :). Ha eredeti akkor nezzd meg hogy a pmsg settingsjebe mi van beallitva. Lehet hogy ott van beállitva valami, hogy úgy induljál minden nélkül és neked keljen bekapcsolni. Ha jól tudom cold and dark a setting neve. De ha viszont warez akkor olvass vissza ki lett tárgyalva sokszor ... -
#6084 Hellosztok! Egy kérdés: a PMDG 737-es panelon hogy tudom bekapcsolni a kijelző monitorokat, mert teljesen sötétek? -
#6083 Van ariane 737-800-ad ? Mert nekem ami az oldalukon van az jön le hogy jobb mint a pmdg. Nekem marhára tetszik. Csak hát az ára az ... -
#6082 Az IRS-ig eljutottam én is csak az FMC-re nem godoltam. Kösz -
#6081 Aha -
#6080 Igen köszönöm, nem is gondoltam, hogy a faq-ban meglelem a megoldást, köszi -
#6079 Ariane 737-800-ra gondoltál ? -
kozak74 #6078 Erre gondoltal?
-
#6077 Valaki aki használja a Wilco737-est tudna segíteni?
Ha cold and dark módban indítom, sehogy sem tudom életre kelteni az EHSI-n a Heading selectet, ha ready to start módban vagyok, minden ok? Ez egy bug vagy én hagyok ki egy lépést?
Más, Arian 737-800 valakinek? -
#6076 Kössz szépen, tényleg jól néznek ki! -
#6075 Sziasztok, még mindig van
három jegyem Londonba LHBP-EGGW (LUTON)júni 21-től 25-ig. sz-cs-p-sz-v
25 ezer darabja, mindennel együtt.
Ha valakit érdekel, csak szóljon. A jegyeket külön-külön is oda adom.
Ha érdekel valakit írjon ide vagy privátot, vagy mélt stb. -
throttle #6074 Üdvözlet mindenkinek, jó repülést, és jó leszállásokat, legközelebb junius 12.-én leszek netközelben. L.J.