45215
  • quack
    igen, az internetről
  • exTrem
    ? minek a teljes verzióját ?
  • henman
    Le lehet valahonnan tölteni a teljes verziót?
  • alert
    Gondolom ez egy VATSIM-es reakció a Aero magazin IVAO-t szerepeltető cikkeire :D
  • bgabor
  • Papirzacsi
    Veled ellentétben az itt hozzászólók nagyrésze régebb óta, és magasabb szinten ért az fshez és a kiegészítőihez mint te. szóval mindenféle vita nélkül fogadd el, hogy ezek addonok, és nem modok, ez a szóhasnzálat az elterjedt az fs felhasználók világában már évek óta, és te a hülye definícióddal ezt nem fogod megváltoztatni. Szokj hozzá. Emellett 1000 példa szól az addon definíciód ellen, de ez tök off, szal lesszíves visszatérni a topik eredeti témájához.
    Ha meg nem tetszik az minket baromira nem érdekel. Ezesetben
  • bgabor
    De modolok, mert ezek a cuccok modifikációnaknak minősülnek. Az addon más dolog, azt az eredeti fejlesztő adja ki a programhoz. A mod-ot meg magánemberek készítik. A mod megjelölésnek semmi köze az FPS-ekhez.
    Az hogy te tájékozatlanságból hogyan nevezed, baromira nem érdekel.
  • eyecandy
    Valakinek van tapasztalata Ariane gépről? 737ng-re gondolok
    Repülte már valaki valamelyik tipust?
  • kozak74
    Szeretnek epiteni/vasarolni pedalt a szimulatorhoz.
    Ha valakinek van pedalja, megirhatna, hogy milyen, mi rola a velemenye,
    mekkora a merete, mekkora a pedal utja, van-e rajta fek, stb.
    Koszi
  • kozak74
    Jo kis cikk, koszi hogy belinkelted! ;)
  • Knecht
    Helósztok!

Nemtudom hogy olvastátok-e már, de az origó címlapján is az MS Flight Sim-ről írnak. Bár semmi extra, de talán ez is mutatja, hogy egyre népszerűbb a játék..:)

Akit érdekel, itt a link: Több Malév-gép repült a neten, mint a valóságban
  • exTrem
    Ezért kell valamilyen videószerkesztővel átkonvertálni. Ha Fraps-el veszel fel akkor az egy pár percet pár gigába tesz bele :). De ha pl. Movie Makerrel átkonvertálod akkor máris csak 30-40 MB lesz .
  • Speedbreaker
    csak aviba rakja ;) Meg jó sok helyet foglal. És ha még modal játszol, + nincs erőműved, akkor ám bizony elég rossz a minősége is :(
  • airbus
    befog, de felveszi és nem swf formatumban :D egy feltételnek megfelel :P
  • Speedbreaker
    bár emellett méginkább befog :D
  • jtompi
    Köszi a gyors választ.
  • airbus
    FRAPS
  • jtompi
    Tudna valaki segíteni?
    Milyen programmal lehet olyan filmet csinálni mint a Nyíri féle? Vagyis mivel tudom a képernyő tartalmat valami videó formátumba önteni. Nagyon nagy szükségem lenne egy ilyen megoldásra. Amiket eddig próbáltam azok mind swf formátumot csináltak belőle. Meg az FS-em is igen beszaggat mellette.
  • eyecandy
  • Clidey
    Lécci ne modoljál itt orrbaszájba, ez nem egy FPS gém...mi, szimulátorosok inkább add-on-nak, vagy csak simán repcsiknek hívjuk őket. Köszi!
  • bgabor
    Hát, én azt gondoltam magáról az alapprogramról folyik a szó.
    A modok ügyében tényleg más a helyzet.
    Apropó, a nemrég megjelent A400M modot próbálta valaki?
    Néhány nappal a 737 mod előtt jelent meg, és a leírás alapján nagyon ígéretesnek tűnt. Azért nem semmi, hogy 2 gigás modok jelennek meg hozzá.
  • w77d
    köszi!
  • kozak74
    Wilco kepek itt

Ariane 737 trailer
  • kozak74
    Nyiri utolagos engedelmevel feltettem 2 videot, amit keszitett:

Cold and dark cockpit
    FMC programozasa
  • w77d
    A Nyiri video sajna már nem elérhető! nincs meg esetleg valakinek?
  • samhun
    tudtok nekem linkelni egy pár képet a wilco 737 röl és az ariane 737 röl virtual cockpitjárol?
  • w77d
    Kössz
  • alert
    Hello! Van egy szép és részletes leírás a manulban és ezer másik doksi, ha rákeresel google-val, hogy hogyan kell beindítani a rendszereket. Itt a műszerek a valóság szerint vannak szimulálva, nem bepattanok és gázt adok szarság :) Mellesleg Nyiri is csinált nem is egyszer videót erről, amit közzé is tett itt a fórumban. Üdv
  • exTrem
    warezgyanus :). Ha eredeti akkor nezzd meg hogy a pmsg settingsjebe mi van beallitva. Lehet hogy ott van beállitva valami, hogy úgy induljál minden nélkül és neked keljen bekapcsolni. Ha jól tudom cold and dark a setting neve. De ha viszont warez akkor olvass vissza ki lett tárgyalva sokszor ...
  • w77d
    Hellosztok! Egy kérdés: a PMDG 737-es panelon hogy tudom bekapcsolni a kijelző monitorokat, mert teljesen sötétek?
  • exTrem
    Van ariane 737-800-ad ? Mert nekem ami az oldalukon van az jön le hogy jobb mint a pmdg. Nekem marhára tetszik. Csak hát az ára az ...
  • eyecandy
    Az IRS-ig eljutottam én is csak az FMC-re nem godoltam. Kösz
  • eyecandy
    Aha
  • eyecandy
    Igen köszönöm, nem is gondoltam, hogy a faq-ban meglelem a megoldást, köszi
  • exTrem
    Ariane 737-800-ra gondoltál ?
  • kozak74
    Erre gondoltal?
  • eyecandy
    Valaki aki használja a Wilco737-est tudna segíteni?
    Ha cold and dark módban indítom, sehogy sem tudom életre kelteni az EHSI-n a Heading selectet, ha ready to start módban vagyok, minden ok? Ez egy bug vagy én hagyok ki egy lépést?
    Más, Arian 737-800 valakinek?
  • w77d
    Kössz szépen, tényleg jól néznek ki!
  • eyecandy
    Sziasztok, még mindig van

három jegyem Londonba LHBP-EGGW (LUTON)júni 21-től 25-ig. sz-cs-p-sz-v
    25 ezer darabja, mindennel együtt.
    Ha valakit érdekel, csak szóljon. A jegyeket külön-külön is oda adom.
    Ha érdekel valakit írjon ide vagy privátot, vagy mélt stb.
  • throttle
    Üdvözlet mindenkinek, jó repülést, és jó leszállásokat, legközelebb junius 12.-én leszek netközelben. L.J.