45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
kozak74 #6153 Meg anno vettem egy joy-t 2300 ft-ert, direkt ezert (igazabol kettot, a masikbol gazkar lesz). 4 nyomogomb, 3 poti, es egy pov kapcsolo. Raadasul usb-s, ugyhogy csak be kell dugni a gepbe ;). Meg marad 2 poti, azt meg majd bekotom a leendo
yoke-ba.
-
#6152 Wow ez jól néz ki, vezérlő progit te írod hozzá? vagy hogyan oldod meg? -
#6151 Ja nem eredetiségre gondoltam, hanem érvényes installra. Ha nem rendesen van installálva, mert pl RIP, akkor nem biztos, hogy megtalálja az útvonalat. -
kozak74 #6150 Biztos, hogy jol van kalibralva a joy-od? Ha balra es felfele mukodik, az azt jelenti, hogy erzekeli mind azx, mind az y tengelyt.
Valami a beallitassal lehet, vagy a flight sim-ben, vagy nezd meg a modul\fsuipc joystick beallitasait. ha mashol nem, ott biztosan trukkozhetsz, hogy jol tudjad hasznalni a joy-od.
Ma egyebkent egy ilyet epitettem magamnak. Meg egy poti kell a kozepere, ket kapcsolo a feknek, es ket gorgo, hogy stabilabb legyen, amikor forog. Kar, hogy ma semmi sincs nyitva :(
[IMG][/IMG] -
HASLZ #6149 koszi a segitseget, felrakta magat, eredeti a PMDG of course
UDV SLZ -
#6148 Hehe, direct link letiltva, na akkor azért elmondom :) Felmész a navdata oldalra, és bal oldalt a FAQ-ra kell kattintani -
#6147 Különben meg csak ki kell nyitni a csipát a navdata oldalon :) Navdata FAQ -
#6146 Ha érvényes PMDG telepítésed van, akkor magától megtalálja az útvonalat és nem kell rajta változtatni. -
HASLZ #6145 letoltes, kicsomagolas megvolt, de nem tudom hova, es melyik folderba kell berakni
koszi a gyors segitseget -
hefi #6144 http://www.navdata.at/php/airac/airac.php
kiválasztod, hogy 767PIC - PMDG all products
download a zip-re.
Kicsomagolod, majd felinstallálod. -
HASLZ #6143 Skacok!
Hogyan kell az FMC-t frissiteni?
Van egy PMDG-m de az FMC-ben eleg sok regi adat van.
Szeretnem letolteni es frissiteni, de nem tudom pontosan honnan kell es hova kell ekni a fris adatokat.
A SID/STAR-okat tudom honnan kell es hova kell berakni, de az FMC-jet nem.
koszi elore
SLZ -
#6142 Már letörölte én tegnap néztem nincs fent :) -
#6141 Elkezdtek hozzá egy magyar nyelvű panelt is gyártani a fórumban talán megtalálod, de szerintem sose készül el. Ha mégis kész akkor szólj :D Nyiri csinált hozzá egy videót a beindításról keress rá. -
#6140 persze hogy meg :D. Felismeri a joy-t. Csak a tengelyeket rosszul veszi. Jobra, ill le nem lehet menni. Fel, balra működik :) De majd fejjel lefelé repülök :D:D -
HASLZ #6139 Köszi hogy ilyen gyors voltál!
SLZ -
#6138 Szerintem a PT tu-154-esnek van angol nyelvű leírása. PT
Nem beszélve a magyar fórumról -
HASLZ #6137 Sziasztok!
Haveromtol kaptam egy Malév 154-est, primán repül, de minden oroszul van feliratozva. Tudtok valahol egy olyan oldalt ahol magyarul, vagy angolul van a manual-je leirva??????????????????
Szeretném egy kicsit jobban megismerni ezt a gyönyörü madarat!!!
Köszi a segitségeteket, elöre is!
Üdv
SLZ -
#6136 options > controls > enable joystick megvan? -
#6135 Olyan nincs hogy a flight sim. ne ismerje fel a jojt. Ezt nem is értem ... -
Matth3w #6134 Szerintem ami alapból a cd-n van azt el lehet felejteni mert az úgy s*ar ahogy van, legalábbis nekem ez a tapasztalatom -
#6133 hát nekem adtak hozzá cd-t de azt vmiért nem olvasta be az olvasó, rákerestem google-ban és talált...milyen joystickod van? -
#6132 hátott nincs olyan ;D azé kösz. Maradok szerintem a Lock on nál, vagy bill-el tolom tovább :D -
#6131 nem adtak drivert google-ban 3 oldalon keresztül vévignéztem mionden oldalt, egy sem volt, csak hogy megveszed, stb. :)megnézem ezt a linket azt hátha :P Kösz -
#6130 Sok van, de mindegyiken más-más driver-ek vannak. Miért nem keresel google-al? Egyébként én inkább ajánlom, hogy használd a driver-t, amit a cd-n mellékeltek. Ha nem mellékeltek akkor elgondolkoznék, hogy nem biztos, hogy az a megfelelő joy Amúgy meg tényleg google. Ha nem egy elveszett joy-od van akkor talán itt is találsz: drivers.hu -
#6129 HELP:
Nem tudtok olyan honlapot ahol drivereket lehet letölteni joy-okhoz? -
#6128 -
#6127 Majd megnézem, hogy mennyire jó, de látatlanban 70EUR-t nem adok érte főleg sz*r FMC-vel... -
#6126 Nem tudom érdekel-e valakit, de a FlightSim Pilot Shop kiadott egy ingyenes 737-200 -ast, ami szép tőle :) Első ránézésre ez is tetszik, sokáig kerestem ilyen gépet jó minőségben. Aztán, hogy tényleg jó-e, az majd kiderül... -
#6125 Igen igen szerintem is marha jónak látszik ( pushback car emg minden), de enyiért ? És te megfogod venni, vagy hogy akarod kipróbálni ? Mert most erre tényleg "warez" de ott meg még sehol sincs fent. Ha fent is van akkor noncs hozzá crack az meg úgy nem jó mert a műszerek nem mutatnak semmit ;) -
#6124 Innen pedig a SID/STAR-okat lehet letölteni a Wilco 737-hez. Megcsináltam LHBP-t és LHSM-et is. -
#6123 semmi gond nincs csak úgy mondtam ;D -
kozak74 #6122 Valaki kereste a wilco 737-hez a navigacios adatbazis frissiteset.
Innen letoltheto.
-
#6121 Valóban kegyetlen részletes. Majd kipróbálom. Kíváncsi leszek az FPS-re. Nameg már megint a rohadt FMC... képtelenek normálisan megcsinálni. Semmi AIRAC update, SID/STAR update.. mindenki csináljon magának. Elvileg lehet, hogy lesz majd egy oldal ahol lesznek ehhez friss infók, de én még nem találtam sehol. Nevetséges és enélkül sokat veszít az értékéből és ilyen projectnél már illene normális FMC... Online ez így nagyon szar. 70 EUR meg szánalom. -
#6120 Tiszta röhej az Ariane 737 /600 /700 /900 -as gépei most jöttek ki simmarketra, és darabja 70 EURO. Kurva drága. Arról nem is beszélve, hogy nincsenek hozzá textúrák csak a sima dreamliner van hozzá. A textúrák mint pl a malév darabja 12 EURO. Ezt mégis, hogy gondolják -
#6119 Itt az érthető válasz :). Én is valami minőségről hallottam már :) -
#6118 Emberek. Minden a tömörítéstől függ. Minden progi 2 gigás fájlt csinál ha full quality-re állítjátok őket és mindegyik 2 megásat ha low-ra. Semmi köze a progikhoz a méretnek. Ezek a szerkesztő progik is csak a sok közül valamelyik AVI (vagy más) előre megírt tömörítő algoritmus használják azokkal a beállításokkal, amit megadsz neki. Nem a program tömöríti a videót. A program a vágásra, szerkesztésre, effektere, stb-re szolgál és tömörítési paramétereket ad az encoder-nek, amit te állítasz be. Szóval akár konzol parancsal is letömörítheted 2 megára a videódat ha éppen nem akarsz szerkesztő progit használni. Persze ha 20 perces movie-t 2 megára tömörítesz, akkor abból nem sok fog látszani. A DivX filmeknél kb 7-10 MB / perc az arány. -
#6117 hát én egyszer használtam vegast és az ami a muvimékörben 25mb vot azt a vegas 2gb-ba csinalta meg, persze biztos lehet allitgatni, de alapbol nagyon durva arra emlekszem -
#6116 Akkor mi a gond ? Mennyi helyet foglal a hány perces videód ? Nem hiszem, hogy olyan marha sok helyet foglalna. -
#6115 hát én szonivegasszal szoktam csinálgatni ;) -
#6114 Jáj. Ha már nem fizetsz legalább olvasni tudj :)