45215
  • ColdFire
    Üdv!

Nem tudtok olyan updatet, ami a fizetős Budapest ILSét javítja?
    Mert az Auto Landing a kifutó elé teszi le a gépet, és ez nagyon nem jó...
  • w77d
    Sziasztok! Én sírhatok ide egy kicsit? Nos eddig csaknem két hónapon keresztül tökéletesen működött a CLS 707-esem, de most egyszer csak nem akarja a fsim betölteni. Ha ujratelepitem akkor sem javul meg! Szánjatok meg egy ártatlan fsimezni vágyót és törődjetek egy picit a problémámmal Előre is kössz!
  • samhun
    megnyugodhatsz, nemfogok ide többet "sírni"
  • Barni056
    magamra válaszolva csak most néztem meg hogy updatelted a sid start akkor viszont nézd meg XES editorral hogy tényleg frissítve lettek e
    XES főablakban beírok ICAO codehoz hogy LHBP és export
    szépen kifogja dobni hogy milyen eljárások vannak
  • Barni056
    Az meg a másik, hogy Alertnek tényleg igaza van, nem a te szintedhez való a Wilco 737-ese...
    nem lepődnék meg, ha holnap már itt sírnál hogy ez nem megy az nem megy, hogy kell felszállni, mérnem indul, blablabla stb..
  • Barni056
    esetleg találj egy kis agyat is magadnak, de ha fizetős lenne, szólj nekünk, sztem ebbe szívesen beleszállna egy kis lével mindenki
  • Barni056
    A wilcohoz lekell tölteni az alert által készített LHBP SID/STAR updade-et és vagy XES editorral vagy sima updaterrel lehet belenyomatni az adatbázisba
    sajnos a 0605ös airac is a régi eljárásokat tartalmazza, érthetetlen hogy miért nem tudják az újakat belerakni már régóta
    www.feelthere.com megtalálod itt az update progit
  • Speedbreaker
    már jó. Megcsináltam magam :P Azért kösz mindenkitől a seítségeket
  • alert
    Biztos hogy jól csinálod? Ki kell választani az FMC-ben a pályát és akkor adja be az RNAV transition-öket. SID-ek vannak? Ha azok működnek, akkor kell hogy működjön az RNAV transition is. Azt nézd még meg, ha a SID-ek működnek, hogy a 2005. évi változtatás előttiek vagy újak? Ha régiek, akkor rosszul frissítetted az adatbázist.
  • freeair
    az a baj h updateltem a sid/star-odat de nem változott semmit:( egyéb ötlet?
  • exTrem
  • alert
    Valóban nem csak. De ahogy látod, többen nem bírtuk megállni, hogy szót ragadjunk, mert amit írt és "kért", az annyira butaságot, tudatlanságot és értetlenséget sugárzott nem csak a téma kapcsán, hogy az már fáj. Már elnézést.
  • b734
    Alert! Azért nem csak Sam-kéne kioktattni nem
  • samhun
    ok!
  • alert
    alent helyett alert, köszi. Mellesleg nem találtad hanem inkább loptad, szóval én nem kérkednék ennyire vele.
  • samhun
    találtam magamnak ingyen wilcot
    alent, papirzacsi, airbus, clidey
  • samhun
    jovanna, de azér nem rángatnám a joyt, és nem ctrl+e vel kezdeném!
  • w77d
    Huhh, nem gondoltam hogy az én warez beszólásomat is lehet überelni! THX
  • Papirzacsi
    Most hallottam ,hogy felütötte a fejét egy új fertőző betegség. Már nevet is kapott. Lollerség. A srác egyértelműen elkapta, sztem óvakodjunk tőle, és csak piszkavassal nyúljunk hozzá.
  • alert
    Hidd el teljesen felesleges neked, mert biztos vagyok benne, hogy nem tudod használni. Maximum ctrl+e aztán gázt adok és rángatom a joy-t stílusban, arra pedig elég és egyszerűbb a default 737. Mellesleg azt ajánlom, hogy a stílusodon csiszoljál, mert a pm-eket is olyan stílusban és "nyelven" írod, hogy néha fél óráig bogarásztam, hogy mi a francot akarsz mondani. Másrészről pedig mi az, hogy "kéne"??? Minimum szeretnéd... a fórum szabályokat és a fogalomzavarodat már meg sem említem. Amit még hozzá tudnék fűzni, azt Airbus elmondta...
  • Clidey
    Az még hagyján, de úgy látszik, a fogalmakkal sincs képbe a srác: fizetős cucc ingyé, mégis no warez? Hogy jön neki ez össze?
  • freeair
    tárgytalan! köszi
  • freeair
    hello! az lenne aproblémám h wilco 737nél a legfrisseb 0605ös fmc update-nél nincs lhbp megközelítési eljárásom! nálam van a hiba????
  • airbus
    őszintén, erre mit vársz válasznak? megvan nekem az eredi, szivesen odaadom neked ingyen.. ????? látsz erre bármilyen reális lehetőséget?
    ügyesen kikerülted az "ez nem warez fórum" témát, de ez NEM KOLDULÓ FÓRUM...
  • Barni056
    kéne egy nyaralás valahol a kanári szigeteken, nomeg persze hawaii-n, kéne egy hatalmas nagy palota, kéne pár focipálya, kéne egy kifutópálya és helikopterleszállálló a házhoz, most csak ennyi jut eszembe, de megelégszem csak a palotával. ja és ingyen kéne, de ez már csak természetes
  • samhun
    bocs a következőkért: kéne egy wilco 737, meg egy ariane 737. egyik is jo, és ingyen kéne, no torrent, warez...
  • alert
    Szia! Igaz egy külső program (dupla monitor előnyben), de nagyon jó kis cucc a vasFMC, ami egy sokféle repülővel használható navigációra "lebutított" FMC. Más fizetős gépek ingyenesen elérhető legfrissebb navigációs adatbázisát használja SID/STAR-okat is beleértve. Ugyan Windows-os felülete van, de nagyon egyszerű, direkt az online repüléshez lett készítve azok számára, akik olyan géppel repülnének, amiben nincs FMC, de igénylik. A program teljesen ingyenes. Olvasd el a leírásokat és doksikat, de ha valami gondod van tudok segíteni, mert részt vettem a fejlesztésben. Ezen kívül létezik mégegy ingyenes, de a nevére nem emlékszem, továbbá nem igazán fejlesztik a és a kezelése kissé fúrcsa (értsd: néha hülye dolgokat művel). Ha fizetni akarsz/tudsz, akkor ajánlom a Project Magenta FMC-jét, ami abszolút realisztikus a kinézetet is beleértve, de jópár száz dollárba kerül.
    üdv, Péter
  • Marksz
    Sziasztok! Rég óta olvasom a fórumot, és sokat segített az fs megismerésében, eddig minden kérdésemre találtam választ, thx(Alertnek külön a faq-ért). Mikor eljutottam arra a szintre, hogy az alapjátékban minden rutin szinten ment, akkor gondoltm h ideje valami komolyabb repcsit szerezni és avval felkészülni az online repülésre, az Eaglesoft Citation X-t választottam, elég komoly gép, hosszú idő volt még megtanultam végigcsinálni mindent úgy ahogy kell az első checklisttől az utolsóig. Az FMS megtanulását azt a végére hagytam, de mikor elkezdtem volna az FMS-t próbálgatni akkor vettem észre hogy a szemét Eagle-s ok, csak dísznek rakták bele, gyakorlatilag használhatatlan. A gépet azért nem akarom lecserélni, egészen hozzámnőtt. :-)Szóval, a "rövid" bevezető után, azt akarom kérdezni hogy nem tudtok-e vmi progit amivel ki tudnám váltani a fedélzeti FMS-t, lehetőleg ingyen?(megvenném én csak nem tudok neten fizetni)kerestem, egy fél napom elment vele de nem találtam.
  • alert
    p2p hálózatorkról beszerezhető néhány közülük, de angolul. Magyarul láttam már dvd-n az első részt (3 van) egy kiadónál, nézz körül.
  • w77d
    Hellosztok! Most egy kicsit elrugaszkodnék az eredeti témától, ám athiszem ezt a kérdést itt a legérdemesebb föltenni! A national Geographic csatornán szokott menni egy légiszerencsétlenségeket bemutató sorozat. Nem tudjátok ezeket honnan tudnám megszerezni?
  • DummyBoy
    Üdv Mindenkinek!

Nekem ugyan nem sok közöm van az FS-hez, de sim-ek után sokat olvasgatok :)(LockOn-t tanulgatom ugyanis ... :) )

Épp benéztem ide és láttam miről szól a társalgás ... Szóval USB-s modulokból vannak jóval olcsóbbak is ...

Mindaugas USB joy
    vagy
    Precision USB joystick Controller

8 potenciométer (AXIS) , 32 gomb, hat switch, minden ami szem és szájnak ingere ... és 30 dolcsi az nem 70 font ... és valszeg bőven elég házi készítésű kontrollerhez :)
  • Matth3w
    Sziasztok én most akadtam rá 1 warez verzióra ha lejött akkor a cracket felrakom valahova az a baj ,hogy elég lassan jön...
  • exTrem
    sajnos nincs :)
  • alert
    Gondolom nincs cracked. Jó hogy nem szaggat ha nincs betöltve gauge :D
  • exTrem
    A performance az tényleg eszméletelen jó. Nekem meg van az összes gép persze nem tudok velük repülni csak saját szemmértékkel mert no FMC és semmi műszer. Lényeg, hogy semmit nem szaggat és még a panel is sobban néz ki mint a pmd-é. Jo kis gép, de az ára az pfff
  • alert
    Egyébként ezek a VCe verziók mit takarnak pontosan? Ahogy kivettem kb azt, hogy nincs 2D-panel, mindent VC-re optimizáltak, de elérhetők olyan beépített kameranézetek a VC-ben, amivel akár úgy is láthatod a dolgokat, mintha 2D panel lenne. Látván a trilliónyi 3D-s kapcsolót és egyebet viszont nehezen tudom elképzelni, hogy a teljesítményt is sikerült a 2D panel gyorsaságához optimizálni. Nagyon kíváncsi vagyok.
  • alert
    A leírások és ismertetők nameg a képek alapján valóban nem kispályás cucc. Már a pushback car vezetése és a jegesedő ablakok vagy működő ablaktörlők is ezt bizonyítják. Az FMC-ről én is megkérdeztem őket és állításuk szerint saját navdata adatbázis hozható létre. Nos el tudom képzelni hogy írnak majd userek programot hozzá hogy átkonvertálják a többi adatbázist. "One gives better performance" nos ha ja jobb a performance mint a pmdg-ben, akkor komolyan elgondolkozom azon, hogy megveszem :D
  • exTrem
    Az Ariane Studios ezt válaszolta kérdésemre, hogy miért ilyen drágák a gépeik. Olvassatok:

There is a difference between a Porsche and a Ford.
    One offers better quality than 'the other one'. One gives better performance. One has more luxury items. If you want quality you pay a price that reflects this quality.
    Think of our work as the 'Porsche' of flight simulation.
    Today you might not afford it, but you can dream that one day you will buy it.
  • Gerygrey
    Hűha ez aztán nemgyenge cucc :) Kedvet kaptam egy ilyesmihez én is.

Amúgy meg sikerült az első szabályos repülésem, Gödöllő-Ferihegy... Komolyan mondom olyan sikerélmény ez a tökegyszerűnek tűnő manőver, mintha CoD2-ben egy tíztagú SMG-osztagot gyilkoltam volna le sniperrel :)
  • alert
    A FlightDeck csinált USB modulokat szimulátor építéshez, ha valakit érdekel: ITT