45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6313 Valami amit feltettél az rondíthatott bele. Nekem is volt már ilyen. Nem tudom mit lehet tenni, de a flight sim. reinstall az segít tuti ;) -
Mozes #6312 Még egy kérdés:
A My Traffic programba hogyan lehet szebb Malév gépeket importálni? Az alap Malév gépeknek fehér az orruk:-(((
Köszi,
Mózes -
Mozes #6311 Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni:
- utazó magasságban az összes gép, beleértve az enyémet is dupla csíkot húz maga mögött, az egyik teljesen normális (vízszintes), de a másik lehajlik a föld felé. Mit kellene átállítanom?
Köszi,
Mózes -
Nyiri #6310 Egyebkent csak Nyiri. Melyiket es mi van rajta? :) -
#6309 Nyíri, (vagy akinek meg van) fel raknád a 727 videódat mégegyszer? Kösz -
#6308 Nyíri, (vagy akinek meg van) fel raknád a 727 videódat mégegyszer? Kösz -
#6307 szép ez a gép... -
#6306 a Besenyei szerelmeseknek két kis kép a Mai Repnapról
Kép (722.5 KB)
Kép (734.9 KB) -
#6305 Kössz! Azthiszem ezt fogom tenni! -
#6304 Grat :) Akkor szánj rá 300-at és az FS tutira jól fog futni, de várd meg a dx10-es kártyákat azt ajánlom. Ki tudja mi lesz, lehet hogy most ráköltesz 300-at és FSX-nél amikor megjelennek hozzá a jobbnál jobb kiegészítők kezdődik újra az "akadás". 300k azért meg már pénz. A DX10-es kártyával szerelt gép pedig egy jóideg elég lesz. Ha más nem akkor vegyél egy ütős konfigot, amit lejjebb említettem, csak ne a 130 ezres videókarival, hanem a 40-50 ezres 7600 GT-vel. Ha kijön a DX10, akkor pedig lecseréled (eladod) és nem buksz vele túl sokat. -
#6303 Nos most konkrétan 250-300k környékén gondolkozom, mert tényleg egy olyat szeretnék összerakni ami még évekig gép marad, úgy hogy nem kell rá költeni!(beavatlak benneteket, most nyertem lottón 620 ezret és a felét erre rászánom mert már régóta csak a nyálamat csorgatom ezután és csak a gondolatvilágomban futott a fsim látványosan akadozás nélkül)
A gyártó meg nekem mind1 mivel nem tudok igazából különbséget tenni köztük és nincs favorit sem! -
#6302 Ja és nem kell megfogadni, de egy gondolat: az FSX directX 10-re lesz optimizálva jelenleg nincs forgalomban dx10-es kártya. Gondolom az FSX megjelenése körül adják ki ezeket is vagy 2007 elején a Vista-val együtt. Lehet, hogy érdemes megvárni és inkább egy felsőkategóriás dx10-es kártyát venni. Ez főleg akkor igaz, ha mással is játszol, mert mostantól minden játékot dx10-re fognak írni. -
#6301 AMD 64 3700+ (1MB cache), 1.5 GB DDR RAM(400Mhz), nVidia 7600 GT 256MB. Ez alá abszolút nem mennék. Ez saccperkábé 130k bruttó egy PCI-E lappal együtt. Ha van még + 30eFt-od akkor 7600 GT-t cserélném ebből 7900GT-re (512MB). Ez sokat dob. Így 160-170k körül járunk. Ha e fölé mész, akkor proci 3800+ -ra dual core-al. Ez +30k-t rátesz. Ehhez dukál egy 7900GTX 512MB-os kari, ez összesen így 240 ezer forint körül kóstál. A döntés tiéd. Azért írtam nVidia-t, mert elméletileg az FS ezt jobban preferálja, de hasonló kaliberű kártyákat lehet találni természetesen ATI-ban is. -
#6300 Ne ne, FAQ már elvault. Azok csak összehasonlítási tesztek, de majd ki fogom venni. Szóval.
Attól függ, hogy milyen gyártót preferálsz. AMD vagy Intel? Radeon vagy nVidia? Több konfigot tudok neked mondani, de először kellene tudni, mennyi az a kisebb vagyon? Ha tényleg olyat akarsz, amin nagyon jól megy minden, akkor 200-250k körül gondolkozz, és ez csak proci, vga, memória, alaplap. Ha nincs ennyi pénzed 180k-ból kihozható már szép teljesítmény. -
#6299 Húh hát nézzd meg a faqt. Ott vannak videokari tesztek. Ott válogathatsz. Gépkombinációt meg nem tudok mondanki de k***va sokba fog ez neked kerülni ha ilyet akarsz amit leírtál. -
#6298 Sziasztok! Valaki segítene összeírni egy gépkombinációt, amin a fsim a kiegészítőkkel eggyütt max beállításon és efektekkel gond nélkül és szaggatás nélkül elmegy? Én sajna nem értek annyira ehhez és ha már rászántam magam hogy egy kissebb vagyont kifizessek PC-re nem szeretném hogy vmi szar kombinációt rámsózzanak! Előre is kössz! -
#6297 Géptipusfüggő -
kozak74 #6296 Ha jol tudom, a sugarfordito nem kifejezetten tolatasi celt szolgal, sot, bizonyos sebesseg alatt kifejezetten karos a hasznalata. Javitsatok ki, ha nincs igazam.
-
#6295 Be lehet állítani egy bill kombinációt, aminek a megnyomsára asszem 25%-onként tölti fel a tankokat. -
Matth3w #6294 No akkor megint okosabb lettem ezt nem tudtam .. köszi -
#6293 Vannak tankoló zónák a reptereken, ha oda beállsz és a parking break be van húzva (jól emlékszem?), akkor elkezd tankolni :) -
#6292 Shift + P -
Matth3w #6291 Hali
Tudtommal nem lehet tankolni a gépbe csak ha az alt billentyűvel előhozod a menüt és ott kiválasztod az üzemanyag részt ott berakhatsz annyi üzemenyagot amennyit szeretnél.
Tolatni 2 féle képpen lehet vagy a sugárfordítóval vagy a shift+P bill. lenyomásával -
#6290 Szia Balee 007! Nem véletlenül ajánlották, hogy olvasd el a FAQ-ot. Mellesleg oda is van írva, hogy olvasd el mielőtt kérdezel :) De ha ezt nem szeretnéd, akkor legalább olvass vissza a fórumban vagy használd a keresőt. Ha ezt sem akarod, akkor vedd a fáradtságot, hogy legalább a szimulátor beállításaiba belenézel ha már játszani akarsz könyörgöm :) -
Balee 007 #6289 Ja és hogyan lehet hátrafele menni?
-
Balee 007 #6288 Hy! Kössz a tippeket! Csak még 1 kérdésem lenne: Hogyan és hol tudok a gépbe tankolni? -
#6287 Hát ha ott nincsenek, akkor az már az enyészeté. -
#6286 Kedves Papírzacsi:)
Kb 3 éve lehetett,hogy Veled, valamint még két kedves FSKlubos kollegával repültünk egye ha jól emlékszem sármellék környékén Z-142-esekkel..a képek felkerültek az akkori mailrendszer honlapján található galériába,azonban sajna ezek már rég nincsenek ott...Ha esteleg lementetted őket,számítanéka segítségedre..HA-FUN azonosítóval reptem.köszi:)
Üdv -
#6285 Lehet, nem baj, én is azt írtam volna, de mégse. :P -
kad #6284 arra celoztam, hogy legalabb egy picit nezzen utanna...
de talan nem is kellene magyarazkodnom. -
#6283 Flightpan-nál beállítod honnan hova, majd rákattintassz nem is tudom melyik menüpontra, ahol kiadja az útvonalat. (find vmi) és már repülhetsz is.
Gépeket pénzért, vagy ingyenes honlapokról tudsz letölteni. Ezekből van pár a FAQ-ban, de azért pl itt, de a FAQ-ból még többet megtudhatsz. Remélem segítettem -
#6282 ez igen...
1. kérd:
ha játék közben nyomsz egy ALT-ot, az első menüben van egy olyan hogy flight plan.
Azzal próbálkozz.
2. kérd: pl.: surclaro.com -
kad #6281 felhasnalasaval=felhasznalasaval, -
kad #6280 Hogyan tudok hoszabb utakat tervezni?
tobb ido felhasnalasaval....
Meg honnan lehet gépeket leszedni?
Internetet probaltad? -
Balee 007 #6279 Hy! Hogyan tudok hoszabb utakat tervezni? Meg honnan lehet gépeket leszedni? -
#6278 Egészséges önkritika -
Matth3w #6277 Mind 1 úgy sem nekem való a 747-es:) -
#6276 Értem. Akkor abból a verzióból kimaradt. Kérd kölcsön egy másik haverodtól, abban valószínűleg benne lesz ;) -
Matth3w #6275 Hát minden elképzelhető, amúgy meg 1-ik haverom adta kölcsön.. -
#6274 Hmm. Pedig az is copyright és mellékelik. Lehet, hogy nem vetted meg?