45215
  • Speedbreaker
    Az lehet

Sry még1x
  • Papirzacsi
    Te a szemedtől nem látod a lényeget bakker.
  • Speedbreaker
    Hoppá. Jólvanna
  • Speedbreaker
    Redd Bull racing egész európában van. :) De lehet hogy én vmi másra gondolok
    Amúgy bocsi a nagy képért
  • airbus
    ott van hogy FSX!!!!!!!!!!!!!!!
  • samhun
    AZ a redbull verseny vagy mi. Tökölön meg Bp. n van mindig. Most néztem Győrben élöben a besenyőt repkedni
    De az a kieg. van FS2004hez is?
  • Speedbreaker
    :o
    Ez, hogy itt ilyen kapukat kerülgetni, mint a redbull racing versenyen ;) (vagy ez nem kieg?)
  • Clidey
    Szerintem valami focisról...mert kapust emleget benne...
  • Papirzacsi
    ELárulnád milyen kiegészítőről beszélsz?
  • Speedbreaker
    Nekem is jó lenne. Bár nekem csak a skine van meg. :(
    Azt a bójás, vagy kapus kiegészítőt honnan lehet hozzá letölteni?
  • samhun
    Hi! Besenyő Pistabácsi féle repülö létezik jo hangokkal az FS-hez? Nem arra az extrára gondolok ami alap az FS ben. Elég ha a nevét mondjátok, avsimen keresem... Elöre is thx
  • jtompi
    Hát hiába keresem a aircraft.cfg-ben nem találom hol is kéne átírnom. Ha valaki tudja please árulja el nekem.
  • szenko
    SLZ!
    ha még nem találtad vona meg akkor itt van egy pmdg 737-700-as:
    sky
  • Speedbreaker
    Miért? Eddig ki volt? :P
  • ColdFire
    Hurrá Alert az új házi gizda
  • w77d
    Gyerekek kitűnőre érettségiztem!Imádlak benneteket!
  • Speedbreaker
    Nehogy kihaljunk már

• airbus
    Szia!
    [Ha még nem sikerült megoldani a problémát] Megkérdezhetem hogy letöltötted vagy megvetted?
    Ha letöltötted akkor előfordul ez a probléma, amugy én úgy emlékszem mintha már leirtam volna a megoldást régebben.. pl.: használj IFDG-t modellt a pss cockpithoz. Ott néhány fájlt át kell szerkesztgetni hogy jó legyen. ;)
  • samhun
    Köszz, megpróbálom.
  • joccika
    Frissiteni kell az fsuipc-t: http://www.schiratti.com/dowson.html
  • samhun
    Hát a képeket nem igazán sikerült beszúrni, de mindegy:
    http://www.nitroforce.atw.hu/fe.JPG
    és
    http://www.nitroforce.atw.hu/fe2.JPG
  • samhun
    Csá!
    Felraktam az FS-t, aztán az updatet, aztán a Pmdg 737-600/700 at, aztán annak az updatejét.
    Indítom az Fs-t, és ezeket írja ki, sorban:

• medylok
    Hello

Valaki tud mondani olyan oldalt, ahol az fs-hez repülős missziokat tudok leszedni?
  • HASLZ
    Szevasztok!

Tudja valaki hol lehet letolteni Sky Europe NG uj festesu modeljet?????

Koccike
    SLZ
  • alert
    Na ilyet én még konkrétan nem tapasztaltam, de hallottam róla több gépnél is. Ha minden igaz, akkor gép konfigjában nem jól van beállítva magassága. Ezt keresd meg és próbálgasd átírni hátha bejön.
  • jtompi
    Tudna valaki segíteni?

Letöltöttem a dreamwings dash8/200-asát. Amikor elindulnék vele folyamatosan ugrál a betonon. Ha be van kapcsolva a parking brake akkor is olyan, mint egy jólképzett gumilabda. Mit lehet vele csinálni hogy ez megszűnjön?
  • olloczky2
    Szia!

Köszi szépen a segitségedet!

Üdv:olloczky
  • alert
    Nézd meg az #5690. hozzászólást.
  • olloczky2
    Szia!

Köszi szépen,majd akkor még utána érdeklődöm.Még annyit hadkérdezek már meg hogy valahol nincs magyar leirás PSS A3xx FMC-éhez? Vagy inkább ezt is nézzem meg máshol. A PMDG leirásnak jo hasznát vettem ;).

Üdv:olloczky
  • samhun
    A wilco 737 pilot in commandban, láttam még valami train simulator addonsokat. Rámenem hogy install, és a 737est telepíti. Akinek megvan, az írjon valamit priviben, vagy itt plz.thx
  • alert
    Nyiri féle B727 videó
  • alert
    Szia!

Megnéztem és valóban nincs, csak egy mouse flicker patch, hmmm... Sajna nincs más ötletem. Esetleg külföldi fórumokban keress rá (pl a hivataloson), ezt már több helyről hallottam, úgyhogy valószínűleg már kitárgyalták valahol. Talán akik airbussal repülnek többet tudnak.
  • olloczky2
    Szia Alert!

Tudnál adni egy linket mert nem találom sehol a PSS honlapján a update-ot.Olvasgattam vissza fele de semmit nem találtam.
  • eyecandy
    THX
  • alert
    Ha nincs meg neki én fel tudom tölteni holnap délelőtt, de addig amíg nem szól nem állok neki, mert lassú a feltöltésem :)
  • eyecandy
    Nyiri bocc. hajtóműindítás
  • alert
    Erről is beszéltünk már azt hiszem. Tippem, hogy rossz a panel vagy config fájl. Szerezd be hozzá az update-et a PSS oldaláról. Ha azzal se megy, akkor passz, olvass vissza valahol írtuk már. Ha emlékezetem nem csal meg is oldottuk, de nem esküszöm meg rá.
  • alert
    Nem hiszem, hogy van hozzá update, de nézd meg a hivatalos oldalon. Melyik verziód van meg? Mert van egy új. Abban szerintem javították. Ha más nem tölts le valamelyik fs oldalról malév AI gépeket és cseréld ki a MyTraffic-osokra. Ez picit macera. Konfig fájlokat át kell írni, nevezni stb.
  • alert
    Ez egy effekt hiba, valamilyen kiegészítő cseszi el. Beszéltünk már róla, talán van is a topicban megoldás. Így emlékezetből 3 tippem van. Fs reinstall. Tölts le új contrail effectet valamelyik FS portálról. Keresd meg az FS cd-n a cab fájlokban az effects mappát és másold vissza a contrail effektet.
  • olloczky2
    Sziasztok!

Miért van az a PSS A3xx modelleknél hogy nem akarja belső nézetbe meg külsö nézetbe se felemelni a gépet. Megfigyeltem hogy a függöleges vezérsikot csak igen kicsit mozgatja. Nincs is elálitva a joy-om meg semmi minden gépnél simán müködik csak ennél az egynél nem,miért lehet ez?
    A választ előre is köszönöm!

Ödv:olloczky