45215
  • alert
    Ez még mindig nem végleges, de alakul.

• Matth3w
    Igen ... akkor az lesz a baj mert a Host meg az ip megvolt de nem találta hát jó köszi még próbálkozom aztán majd lesz ami lesz :)
  • alert
    Huhh nagyon rég csináltam. Úgy működik mint bármely más multis játékban. A szerver gépen csinálsz egy hostot a multiplayer menüben, a másik gépen vagy gépeken pedig beírod a host gép IP címét. Van ott egy search gomb is, ami csekkolja, hogy van-e host a megadott IP-n. Ezt meg kell találnia és már klikkelhetsz is a join-ra. Ha nem látja a kliens gép a host-ot, akkor vagy hálózati beállítási hiba, vagy tűzfal vagy router blokkolja a 23456-os portot.
  • Matth3w
    aha hát az megvan a gép is meg a net is (nem az én gépemen) de nem tudtam megcsinálni sehogy tudnál nekem ebben segíteni ?! Lépésről lépésre
  • alert
    Persze, de arra max a haverjaid csatlakoznak. A multiplayer menüben kell. Viszont nagy feltöltési sebessége kell hogy legyen a netednek és elég brutális konfigod kell, hogy legyen, különben mindenki úgy fogja látni a másikat, mintha ugrálna a gépe. Állandóan elugrálnak előre hátra akár 50-100 métert is a gépek, ha nem tudja elég gyorsan számolni és küldeni a szinkronizációs adatokat a host.
  • Matth3w
    Nem tudjátok , lehet az fs-ben úgy multi-ban játszani , hogy nem megadott serverre csatlakozom fel hanem én csinálok 1 servert és arra csatlakoznak?!
  • Speedbreaker
    megbocsájtom
  • Matth3w
    Speed bocsi ez nem neked ment :)
  • Matth3w
    Egy Német oldalon olvastam kb 1 hónapja vhogy így, de remélem nagyon azért kedveznek nekünk a fejlesztők mert azért azt meg kell hagyni , hogy a 2004 nem a legjobb lett ilyen téren (ez az én véleményem)
  • Speedbreaker
    Megadod a linkjét?
  • alert
    Egyértelmű, hogy kompatibilis lesz xp-vel is :) de állításuk szerint vista-ra optimizálják, ami elméletben akkor ér valamit, ha min 200eFt-os atomerőműved van. Azt, hogy jobb lesz az optmizilátsága, nem tudom hol hallottad, ezek csak remények szvsz.
  • Matth3w
    Én specko , olyat halottam , hogy xp-re is kijön és jobb lesz az optimalizálása mint a 2004-nek, mert ha ez tényleg így van akkor meg nem kell alá erőmű de azért Sam ne gondold h ez azt jelenti h menni fog akadás nélkül ahogy Alert mondta
  • alert
    Gondolom lesz 1-2 effekt ami egy csöppet jobban néz ki, de hogy érdemben nem fogsz észrevenni semmit egy dx10-es vga nélkül az biztos. Az FSX konfigról nincs hivatalos infó. Nyílván el fog indulni a konfigodon, de nem hinném hogy bármilyen kiegészítővel szaggatás nélkül menne mert már az fs2004-hez se igazán jó. Ráadásul az FSX az új windows-hoz lesz optimizálva és ez a konfig már eleve nem elég a vistához, tehát hogy lenne elég egy vistán futó fsx-hez? Aztán hogy ebből mi jön be és mi nem az majd kiderül...
  • samhun
    A directX 10 segít majd az fs2004-en? Kicsit javulni fog?
    És szerintetek az FSX egy minimum grafikán indulni fog ezen? asrock k7vt4a+ alap, sempron 2300+(1538mhz), 512+256MB ram, radeon 9600 256mb?
  • samhun
    aha, most szedtem le :)
  • Speedbreaker
    hahahaha, és ez az fs2004? :o
  • samhun
    Speedbreaker:
  • szenko
    szia ricsi!
    sajna nem töltöttem le, igy nem tudom, hogy mit hová, de csak van a pack-ban egy leirás hogyan kell felrakni.
    jól nyomod, csak így tovább és lassan okafogyottá válik a sky-t szimulátorn nyomatni :)
  • Szabi1991
    lol , látszik hogy paint-el van +csinálva :)
  • samhun
    http://iaro.srv.hu/kep/kill.JPG
  • alert
    Hozzáteszem ez spekulálás vagy tipp, fogalmam sincs. De ezzel kezdtem: Nem tudni :)
  • alert
    Akkor rosszul emlékeztem :) De egy amcsi designer-től kaptam az infót és Kozmától is hallottam valami ilyesmit nem hivatalosan. Remélem nem beszéltek össze
  • Papirzacsi
    NA ezt honnan veszed?az FS2004 speciel június végén jelent meg az USA-ban, és ha jól emlékszem augusztus elején európában.Szóval ez a mint mindig elég lol...
  • alert
    Nem tudni. Valószínűleg október körül, mint eddig.
  • samhun
    Mikor jelenik meg az FSX?
  • alert
    Kozma P. helyett Kozma A-t akartál írni? :) A küldetés nem hülyeség, de az FSX megjelenéséig nem lehet tudni, hogy pontosan milyen lehetőségek lesznek (pl scriptek) az egyes küldetések megvalósításához. Ha megjelenik szívesen gyártok hozzá küldetéseket. Online repülésnél (csak az IVAO-ról tudok nyilatkozni ez ügyben) rendszeresen vannak küldetések, amihez mondjuk kiadnak egy saját sceneryt. Ez pl egy a hegyekben lezuhant helikopter. A feladat telepíteni a sceneryt és online csapatostul vagy egyénileg megtalálni és jelenteni a koordinátát. Aki gyors, az kap ezt-azt stb :) Ez csak egy példa volt, ált. változatosak szoktak lenni...
  • eyecandy
    Sziasztok, Alert végre alaposan megnéztem az LHBP lképeket és nagyon tetszik. Remélem mi hamarabb dokkolhatunk. Örülök, hogy Kozma P. is beszállt a project-be.
    a véleményedre és persze a többiek véleményére lennék kiváncsi. Amit sokan hiányoltak az fs2004-ből és ami benne lesz az X-ben az a küldetések. Lehet, hogy érdemes lenne ebbe az irányba tovább gondolkodni? Már addon gyártás területén, szerintem sokan vannak (és ez az FsPassengr sikeréből kiderül) akik szeretik az efféle realizmust.
    Amúgy egy oldaltali, ősszel? Mondjuk az LHBP2007 sajtóbemutatóján?

• Speedbreaker
    Red Bull skin to Extra300S
  • HASLZ
    Koszi Lajos!

Sajn nem tudom felrakni a 2004-be mert nem talalom melyik mappaba kellene berakni a texture file-kat.
    Te tudod?????????????

Ja, mar repulom a BN-2-t!!
    UDV
    R.
  • Matth3w
    Szerintem sem olyan rossz ... köszi
  • samhun
    Nekem teccik, köszi!
  • Szabi1991
    www.redbullairrace.com
  • Szabi1991
    Red Bull Airrace mégpontosabban :P
  • Clidey
    Extra 300L. Elég béna egy repaint, de perpillanat ez a legjobb ami elérhető a neten.
  • Clidey
    Igenis Európa! Bokor bácsi is a USA Magyarországhoz való csatolását - hogy gazdaságilag kicsit fellendüljenek végre - jött előkészíteni a tegnap!
  • samhun
    És msn-en en nemtudnád átküldeni?
    ([email protected])
    email: [email protected]
  • Speedbreaker
    Nekem csak skinem van hozzá. Azt is csoporton belül kaptam.
  • Speedbreaker
    Ez nem az én napom
  • samhun
    Belinkelnéd azt a redbull gépet ami neked van? és le is írnád hogy hogyan kell bemásolni? THX
  • Papirzacsi
    Európában. Úgy mint San Francisco, Perth , Abu Dhabi. Rászolgáltál arra az állatra az avatartodban. :-D