45215
  • Mozes
    Bocsi, most látom, hogy üzentél.
  • Mozes
    Azért kérdeztem, mert átírtam benne az "show opening screen"-t 0-ra és így sem a default flight-ot tölti be, hanem a főmeüt. Ráadásul átírtam a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT is 400-ra de nem érzek semmi változást. Hogyan állsz a Malév My Traffic átfestésekkel? Gondolom nem egy egyszerű feladat.
  • sajoati
    1000 Ft 20 perc, aztán kirúgnak, v. 5000 ft-ért 100 percet lehet egyszerre? Másodpilóta is +ennyit fizet, vagy akkor feleződik a költség?

erről a szimulátorról milyen infók tudhatók? (erővisszahatások vannak pl.? hogy állítja elő a képet, a világot?)
  • alert
    Alávetettem egy tesztnek. Elég necces, bár még nincs optimizálva. 1280x1024, 4xAA, 16xAF, ground shadows ON. Eredmény: átlag 25 FPS, legrosszabb 21. Árnyék nélkül 30-37 között változik. Konfig: AMD 3700+, 1 GB RAM, Ati X1800 XT.
  • alert
    Nem lehetséges. Ha valamit ott átírsz az ugyan olyan, mintha a játékban változtattál volna egy beállításon. Persze ezermillió beállítás van a CFG-ben, ami játékbeli menüből nem elérhető.
  • krezip
    lesznek egyébként mindenféle bérletek a szimulátorhoz, és mintha olyat is hallottam volna, hogy a belépőt sem minden esetben kell kifizetni, ha csak a szimulátor érdekel
  • Mozes
    Sziasztok!

Szerintetek az lehetséges, hogy ha állítok valamit az FS9.cfg-ben és utánna "save"-el elmentem, akkor nem történik semmi változás a játékban?
  • ColdFire
    :D
  • matya00007
    1100 a felnőtt. Már olvasni sem tudok.
  • matya00007
    Jaja, bocsi a beugró lemaradt (:
    Felnőtteknek meg + 1000 a beugró. Ennyiért lassan már fapadossal is lehet repülni és ha szépen kéred a személyzetet lehet hogy még a pilótafülkébe is beengednek.
    Sőt 2 jólirányzott ütés után...... Na jó ,nem folytatom ((((:
  • ColdFire
  • alert
    Plusz 700 a belépő a jövő házába, tehát 1700 forint 20 perc :)
  • matya00007
    Sziasztok!
    Bármikor lehet repkedni, 1000 Ft- 20 perc. Hali
  • ColdFire
    Bakker akkor pont nem vagyunk itthon
    Jövőre nem lesz?
  • Barni056
    Woooowww ez jól hangzik!
  • ColdFire
    az nem gáz, anyim pont van
    Egy Boeingért bármit... és még Cessna iskolakörözés is lesz ;)
  • Speedbreaker
    Ahhoz fizetni is kell
  • ColdFire
    én ide menni akaróóók
  • ColdFire
    én 14 vagyok, mehetek?:S
  • krezip

érdeklődőknek további információk itt!
  • Speedbreaker
    Feladatom volt, de már teljesítve :P! Nézd meg a fórumba :)
  • alert
    Az a baj hogy nem statikusok eszik a frame-et. Elég low-poly modellek. Viszont sajnos kell hozzá gép elég rendesen. Persze a statikusok külön fájl.. optimizálható lesz.
  • ColdFire
    mit akarsz te ott? van rá engedélyed a BStől? XD
  • Speedbreaker
    Egy LHSM (sármellék) -> EDDF (frankfurt) Cessna 172 SP-vel max üzemanyaggal oda vissza teljesíthető? Elvégileg az odafelé út 4 óra.
  • Papirzacsi
    Teccetős, bár remélem benne lesznek azok a maszek dombok amik a korábbi verzióban benen voltak, mert azok mindennél többet dobnak a látványon sztem. Illetve hogy nem lesznek olyan felesleges frémzabáló "highpoli" modellek, mint a budapest sceneryben voltak (3d-s emberek, autó, mint ami a bannerban is van). Meg remélem a statikus járművek azok külön file, mert nekem nagyrészt feleslegesek, ha a frém rovására mennek, a reptér részletesség megörzése érdekében, meg nem kívánom lehúzni a csúszkát.:-)
  • hefi
    Most mi lesz így
  • alert
    Ferihegy 2006 lemaradt
  • alert

• Speedbreaker
    Csak azért mondtam, hogy active sky, mert nekem az van és a másikat nem ismerem
  • hefi
    Elolvastam a GE tutorialját. Nem tűnik profi időjárás proginak. De a textúrákat legalább feldobja. Marad az Active Sky. :)
  • Speedbreaker
    Active Sky
  • hefi
    Szerintetek melyiknek jobb az időjárás motorja?

Ground Environment Pro
    Active Sky
  • alert
    Privát ment.
  • Mozes
    Rendben. Nagyon szépen köszönöm. Milyen címre küldjem?
  • alert
    Nincsen sajnos, nem használom online repülök. Ha megkeresed a Malév textúrákat és átküldöd, akkor átfestem.
  • Mozes
    Nincs neked véletlenük már ilyen átfestett Malev textúrád, amit én is használhatnék? Picit megkönnyítenéd a dolgomat vele, mivel sajnos nem vagyok egy számítógép zseni.
  • alert
    Upgrade-el sehogy, de pofon egyszerű. Fogj egy a microsoft fs2004 sdk-hoz mellékelt imagetool-t vagy egy dxtbmp nevű tool-t (use google), konvertáld át a malév textúrákat egyszerű rajzprogi által olvasható 24 bites formátumra, fesd át kékre, majd konvertáld vissza DXT formátumra ennyi. Így a szineket is megváltoztathatod, valamelyik kék undorítóan kék. Kb 15 perc az összeset megcsinálni :)
  • Mozes
    Sziasztok!

Tudjátok véletlenül, hogy az Aerosoft My Traffic programjában hogyan lehetne a Malev gépeket kék orral megáldani, mivel így fehéren elég furán néznek ki.

• sajoati
    az jó lenne, köszönöm!
  • Mozes
    Én már láttam Malev 737-400-as modellt, ha jól emlékszem az egyik Párizsi reptéren. Nekem van is egy HA-LED. Ha gondolod utánna tudok nézni a dobozán, hogy ki a gyártója.