45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Mozes #6517 Bocsi, most látom, hogy üzentél. -
Mozes #6516 Azért kérdeztem, mert átírtam benne az "show opening screen"-t 0-ra és így sem a default flight-ot tölti be, hanem a főmeüt. Ráadásul átírtam a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT is 400-ra de nem érzek semmi változást. Hogyan állsz a Malév My Traffic átfestésekkel? Gondolom nem egy egyszerű feladat. -
#6515 1000 Ft 20 perc, aztán kirúgnak, v. 5000 ft-ért 100 percet lehet egyszerre? Másodpilóta is +ennyit fizet, vagy akkor feleződik a költség?
erről a szimulátorról milyen infók tudhatók? (erővisszahatások vannak pl.? hogy állítja elő a képet, a világot?) -
#6514 Alávetettem egy tesztnek. Elég necces, bár még nincs optimizálva. 1280x1024, 4xAA, 16xAF, ground shadows ON. Eredmény: átlag 25 FPS, legrosszabb 21. Árnyék nélkül 30-37 között változik. Konfig: AMD 3700+, 1 GB RAM, Ati X1800 XT. -
#6513 Nem lehetséges. Ha valamit ott átírsz az ugyan olyan, mintha a játékban változtattál volna egy beállításon. Persze ezermillió beállítás van a CFG-ben, ami játékbeli menüből nem elérhető. -
krezip #6512 lesznek egyébként mindenféle bérletek a szimulátorhoz, és mintha olyat is hallottam volna, hogy a belépőt sem minden esetben kell kifizetni, ha csak a szimulátor érdekel -
Mozes #6511 Sziasztok!
Szerintetek az lehetséges, hogy ha állítok valamit az FS9.cfg-ben és utánna "save"-el elmentem, akkor nem történik semmi változás a játékban? -
#6510 :D -
matya00007 #6509 1100 a felnőtt. Már olvasni sem tudok. -
matya00007 #6508 Jaja, bocsi a beugró lemaradt (:
Felnőtteknek meg + 1000 a beugró. Ennyiért lassan már fapadossal is lehet repülni és ha szépen kéred a személyzetet lehet hogy még a pilótafülkébe is beengednek.
Sőt 2 jólirányzott ütés után...... Na jó ,nem folytatom ((((:
-
#6507 -
#6506 Plusz 700 a belépő a jövő házába, tehát 1700 forint 20 perc :) -
matya00007 #6505 Sziasztok!
Bármikor lehet repkedni, 1000 Ft- 20 perc. Hali -
#6504 Bakker akkor pont nem vagyunk itthon
Jövőre nem lesz? -
Barni056 #6503 Woooowww ez jól hangzik! -
#6502 az nem gáz, anyim pont van
Egy Boeingért bármit... és még Cessna iskolakörözés is lesz ;) -
#6501 Ahhoz fizetni is kell -
#6500 én ide menni akaróóók -
#6499 én 14 vagyok, mehetek?:S -
krezip #6498
érdeklődőknek további információk itt! -
#6497 Feladatom volt, de már teljesítve :P! Nézd meg a fórumba :) -
#6496 Az a baj hogy nem statikusok eszik a frame-et. Elég low-poly modellek. Viszont sajnos kell hozzá gép elég rendesen. Persze a statikusok külön fájl.. optimizálható lesz. -
#6495 mit akarsz te ott? van rá engedélyed a BStől? XD -
#6494 Egy LHSM (sármellék) -> EDDF (frankfurt) Cessna 172 SP-vel max üzemanyaggal oda vissza teljesíthető? Elvégileg az odafelé út 4 óra. -
#6493 Teccetős, bár remélem benne lesznek azok a maszek dombok amik a korábbi verzióban benen voltak, mert azok mindennél többet dobnak a látványon sztem. Illetve hogy nem lesznek olyan felesleges frémzabáló "highpoli" modellek, mint a budapest sceneryben voltak (3d-s emberek, autó, mint ami a bannerban is van). Meg remélem a statikus járművek azok külön file, mert nekem nagyrészt feleslegesek, ha a frém rovására mennek, a reptér részletesség megörzése érdekében, meg nem kívánom lehúzni a csúszkát.:-) -
hefi #6492 Most mi lesz így -
#6491 Ferihegy 2006 lemaradt -
#6490 -
#6489 Csak azért mondtam, hogy active sky, mert nekem az van és a másikat nem ismerem -
hefi #6488 Elolvastam a GE tutorialját. Nem tűnik profi időjárás proginak. De a textúrákat legalább feldobja. Marad az Active Sky. :) -
#6487 Active Sky -
hefi #6486 Szerintetek melyiknek jobb az időjárás motorja?
Ground Environment Pro
Active Sky -
#6485 Privát ment. -
Mozes #6484 Rendben. Nagyon szépen köszönöm. Milyen címre küldjem? -
#6483 Nincsen sajnos, nem használom online repülök. Ha megkeresed a Malév textúrákat és átküldöd, akkor átfestem. -
Mozes #6482 Nincs neked véletlenük már ilyen átfestett Malev textúrád, amit én is használhatnék? Picit megkönnyítenéd a dolgomat vele, mivel sajnos nem vagyok egy számítógép zseni. -
#6481 Upgrade-el sehogy, de pofon egyszerű. Fogj egy a microsoft fs2004 sdk-hoz mellékelt imagetool-t vagy egy dxtbmp nevű tool-t (use google), konvertáld át a malév textúrákat egyszerű rajzprogi által olvasható 24 bites formátumra, fesd át kékre, majd konvertáld vissza DXT formátumra ennyi. Így a szineket is megváltoztathatod, valamelyik kék undorítóan kék. Kb 15 perc az összeset megcsinálni :) -
Mozes #6480 Sziasztok!
Tudjátok véletlenül, hogy az Aerosoft My Traffic programjában hogyan lehetne a Malev gépeket kék orral megáldani, mivel így fehéren elég furán néznek ki.
-
#6479 az jó lenne, köszönöm! -
Mozes #6478 Én már láttam Malev 737-400-as modellt, ha jól emlékszem az egyik Párizsi reptéren. Nekem van is egy HA-LED. Ha gondolod utánna tudok nézni a dobozán, hogy ki a gyártója.