45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6437 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6436 ahoj! az fs beépített route plannere és az fmc hogy kombózik? fölprogramoztam a fedélzeti kompjútert, de ugye nincs plan-em, VFR akar reptetni. (felszállási engedélyt is VFR-re.)
ha viszont csinálok FS repülési tervet, akkor az irányító vektorálni akar meg minden.
mi a megoldás?
(ja, és miért nem ismeri LZIB-et (Pozsony reptér) az FMC-m? elvileg mindig letölti a legfrisseb adatbázist. (PMDG 737))
még egy kérdés: szerintetek egy brutális hardveren megoldható az egész világ addon-scenery-kkel update-elt netöltése, vagy egyszerűen szoftveresen képtelen erre az FS?
én "csak" Finnországot szedtem le (vmi 60 ingyenes scenery), és ezt még bírja. :) -
#6435 -
Barni056 #6434 Pihentagyúak!!! :D:D:D:D -
#6433 ezz KÖTELEZŐ!!! :DD -
#6432 Phoenix Simulation Software ( PSS ) Boeing 757 - > nagyon szép -
jtompi #6431 Köszi a válaszokat! Sikerült
-
Pitti #6430 Vagy katt ide :) -
#6429 Jobb oldalt felül az oldalon van egy szövegmező beleírva hogy: "keresés". Mellette egy legördíthető menü, amiből kiválasztod, hogy "Fórumtémák". A keresés szó helyére beírod, hogy "flight simulator", majd jobb oldalt az OK gombra klikkelsz és már ki is dobta a találatokat :) Üdv -
jtompi #6428 Lehet hogy off lesz a kérdésem, de:
Hol találom az FSX topic-ot? -
Nyiri #6427 Az FSX-s dumak mehetnek az FSX topicban. Szerintem :) -
#6426 Arról nem tudni semmit. -
#6425 Annyira jól elvagyok saját magammal.
Úgy néz ki működik a füst dolog.
Újabb kérés. Ha valakinek megvan a captain sim 707 működő kipuff füsttel, akkor legyen szíves küldje el nekem az aircraft.cfg-t a [email protected].
Köszönettel -
#6424 Még kérdezek.
Találtam egy addont, hogy a gépeknek kipuff füstöt lehet adni. Próbált már valaki ilyet berakni akármelyik gépnek? Nekem nem akar összejönni. -
#6423 Akkor ez azt jelenti, hogy a lite változatot kiadják augusztusban nem? -
#6422 Köszi. :-) -
#6421 Üdv. Nem tudom az eredeti nevét de vannak realisztikusabb touchdown effect-ek. Erre keress rá. -
#6420 Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy az alap leérkező füstömet valami progi felülírta egy gagyira, és most nem tudom élvezni a dolgot. Tudja valaki melyik az alap neve és esetleg megtalálható e a neten? -
#6419 FSX Deluxe szeptember 19-én. Bővebben írtam az FSX topciban. Aztán kérdés, hogy mennyire hiteles... -
#6418 a legjobb a cyborg 3d annyiert -
samhun #6417 És még milyen jó joyok vannak 15ezerért? Pl nektek mi van? Saiteket mondjatok -
#6416 Purchase Information
Release Date - to be announced -
#6415 Szerinted? -
#6414 Hello! Nem tudjátok, hogy a PMDG MD-11 mikor készül el végre? -
#6413 nekem x52m van ;P -
#6412 Azért az a 20 körül az már inkább 30 ...
De tény hogy repszimhez isten :) -
#6411 20000 körül már a Saitek X52-öt is megtudod venni. Azt vedd meg kiváló munka -
#6410 Szerintem 15000 Ft-ért már találsz egy jobb joy-t. Nekem 11E volt ami most van, pont 2 nappal ezelőtt tettem tönkre, azt mondták 2 hét mulva visszakapom, vagy ujat kapok. De ha már tényleg komolyabb joy-t akarsz, akkor 20-tól kezdődik és az "egekig" megy :] -
samhun #6409 Hi! Úgy 15000ft-ért milyen joy-t ajánlotok?
Trust mx 2500(nembiztos hogy mx :) ] jó? -
#6408 Izzasztja rendesen :) el kell neki egy erőmű cserébe viszont kárpótol a látvány. -
#6407 - valóban van oszlop a kilátó sarkán, és sok más hiányosság és pontatlanság is :)
- lesznek járművek, amelyek mozognak
- pár hónapja csináljuk -
#6406 Na ez már valami. Simmarket-en a Ferihegy Titkai :) -
#6405 Nekem még talán jobban is megy :). Picit lejjebb vettem a grafból ... -
Matth3w #6404 Szerintem Te kaptál be vmi rosszindulatu sz@rt :) nekem teljesen jól megy minden fs is bár már ráférne a gépre 1 reinstal -
#6403 ha már fps ről beszélünk.Mindenkinek kicsit meglassult a masina a melegtől,vagy csak én kaptam be valami rosszindulatú sz@rt
-
#6402 nice és hogy mozog most a konfigoddal?? -
#6401 Bár nem akarok beleszólni, így is nagyon szép munka! -
#6400 Úgy tudom a kilátó sarkában van egy oszlop vagy mi, bár nem vagyok benne bisztos -
#6399 Szép, Gratula, a járművek mozognak? -
#6398 Szép. , Mióta is csinálják/csinálod? (bocs)