45215
  • ColdFire
    XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • sajoati
    ahoj! az fs beépített route plannere és az fmc hogy kombózik? fölprogramoztam a fedélzeti kompjútert, de ugye nincs plan-em, VFR akar reptetni. (felszállási engedélyt is VFR-re.)

ha viszont csinálok FS repülési tervet, akkor az irányító vektorálni akar meg minden.

mi a megoldás?

(ja, és miért nem ismeri LZIB-et (Pozsony reptér) az FMC-m? elvileg mindig letölti a legfrisseb adatbázist. (PMDG 737))

még egy kérdés: szerintetek egy brutális hardveren megoldható az egész világ addon-scenery-kkel update-elt netöltése, vagy egyszerűen szoftveresen képtelen erre az FS?

én "csak" Finnországot szedtem le (vmi 60 ingyenes scenery), és ezt még bírja. :)
  • exTrem
  • Barni056
    Pihentagyúak!!! :D:D:D:D
  • Speedbreaker
    ezz KÖTELEZŐ!!! :DD
  • exTrem
    Phoenix Simulation Software ( PSS ) Boeing 757 - > nagyon szép
  • jtompi
    Köszi a válaszokat! Sikerült
  • Pitti
    Vagy katt ide :)
  • alert
    Jobb oldalt felül az oldalon van egy szövegmező beleírva hogy: "keresés". Mellette egy legördíthető menü, amiből kiválasztod, hogy "Fórumtémák". A keresés szó helyére beírod, hogy "flight simulator", majd jobb oldalt az OK gombra klikkelsz és már ki is dobta a találatokat :) Üdv
  • jtompi
    Lehet hogy off lesz a kérdésem, de:

Hol találom az FSX topic-ot?
  • Nyiri
    Az FSX-s dumak mehetnek az FSX topicban. Szerintem :)
  • alert
    Arról nem tudni semmit.
  • Goliath
    Annyira jól elvagyok saját magammal.

Úgy néz ki működik a füst dolog.

Újabb kérés. Ha valakinek megvan a captain sim 707 működő kipuff füsttel, akkor legyen szíves küldje el nekem az aircraft.cfg-t a [email protected].
    Köszönettel
  • Goliath
    Még kérdezek.

Találtam egy addont, hogy a gépeknek kipuff füstöt lehet adni. Próbált már valaki ilyet berakni akármelyik gépnek? Nekem nem akar összejönni.
  • Goliath
    Akkor ez azt jelenti, hogy a lite változatot kiadják augusztusban nem?
  • Goliath
    Köszi. :-)
  • alert
    Üdv. Nem tudom az eredeti nevét de vannak realisztikusabb touchdown effect-ek. Erre keress rá.
  • Goliath
    Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy az alap leérkező füstömet valami progi felülírta egy gagyira, és most nem tudom élvezni a dolgot. Tudja valaki melyik az alap neve és esetleg megtalálható e a neten?
  • alert
    FSX Deluxe szeptember 19-én. Bővebben írtam az FSX topciban. Aztán kérdés, hogy mennyire hiteles...
  • ColdFire
    a legjobb a cyborg 3d annyiert
  • samhun
    És még milyen jó joyok vannak 15ezerért? Pl nektek mi van? Saiteket mondjatok
  • exTrem
    Purchase Information
    Release Date - to be announced
  • Clidey
    Szerinted?
  • w77d
    Hello! Nem tudjátok, hogy a PMDG MD-11 mikor készül el végre?
  • ColdFire
    nekem x52m van ;P
  • DummyBoy
    Azért az a 20 körül az már inkább 30 ...

De tény hogy repszimhez isten :)
  • exTrem
    20000 körül már a Saitek X52-öt is megtudod venni. Azt vedd meg kiváló munka
  • Speedbreaker
    Szerintem 15000 Ft-ért már találsz egy jobb joy-t. Nekem 11E volt ami most van, pont 2 nappal ezelőtt tettem tönkre, azt mondták 2 hét mulva visszakapom, vagy ujat kapok. De ha már tényleg komolyabb joy-t akarsz, akkor 20-tól kezdődik és az "egekig" megy :]
  • samhun
    Hi! Úgy 15000ft-ért milyen joy-t ajánlotok?
    Trust mx 2500(nembiztos hogy mx :) ] jó?
  • alert
    Izzasztja rendesen :) el kell neki egy erőmű cserébe viszont kárpótol a látvány.
  • alert
    - valóban van oszlop a kilátó sarkán, és sok más hiányosság és pontatlanság is :)
    - lesznek járművek, amelyek mozognak
    - pár hónapja csináljuk
  • exTrem
    Na ez már valami. Simmarket-en a Ferihegy Titkai :)
  • exTrem
    Nekem még talán jobban is megy :). Picit lejjebb vettem a grafból ...
  • Matth3w
    Szerintem Te kaptál be vmi rosszindulatu sz@rt :) nekem teljesen jól megy minden fs is bár már ráférne a gépre 1 reinstal
  • chicco
    ha már fps ről beszélünk.Mindenkinek kicsit meglassult a masina a melegtől,vagy csak én kaptam be valami rosszindulatú sz@rt
  • chicco
    nice és hogy mozog most a konfigoddal??
  • ColdFire
    Bár nem akarok beleszólni, így is nagyon szép munka!
  • ColdFire
    Úgy tudom a kilátó sarkában van egy oszlop vagy mi, bár nem vagyok benne bisztos
  • ColdFire
    Szép, Gratula, a járművek mozognak?
  • Speedbreaker
    Szép. , Mióta is csinálják/csinálod? (bocs)