45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6726 bocsi,h nem köszöntem de fórumban nem igazán szoktam vmiért :)
amúgy kb mennyibe kerül a játék?ha már megkaptam a polcról letöltös ajánlatot -
#6724 hát már nem vagyok norm gépnél,már laptopnál vagyok, majd hnap -
#6723 Nem repülünk egy köteléket? -
#6716 Üdv!
Te még nem irtál ebbe a fórumba, igaz?
Először is köszönj, főleg hogy először vagy itt, példaként említeném a szia, sziasztok, vagy akár császtok szavakat, amelyek közül kedvedre választhatsz, illetve saját szókincsedet is felhasználhatod.
Továbbiakban a fórumban a visszekeresés funkció sokszor lett említve, és így sokszor rá lehet találni azokra a néha már dühös kijelentésekre, hogy ez a fórum nem WAREZ fórum, de mindegy.
ColdFire tanácsát ha megfogadod, akkor tényleg a legegyszerűbb módon fogsz a játék birtoklójává válni.
Továbbiakban is minden jót, és még sok ehhez hasonló sikeres fórum hozzászólást kívánok! Szia! -
#6715 ezt a boltbol, a polcról le lehet tölteni -
#6714 ezt a játékot honnan lehetne letölteni? sok helyen kerestem de mindig problémába ütköztem..előre is kössz -
#6713 nem kell lenyitni az orrát? -
#6711 XD -
#6710 Húúú de jó!!! Most még jobb dolgot találtam. Letöltöttem egy 20 megás tu144-est, 3D-s 2D-s belsőnézet, minden isten lova, hang, minden. Elindítom a game-t, full minden 60-40 fps tök jó. Beindítom a hajtóművet. FPS leesik 1-10-re. Adok neki egy kis kakaót, egyszercsak emelkedik az eleje úgy hogy el sem indulok. Száll fel az égbe az eleje, mintha húznák fel, de a segge lent marad. Az a pojénos, hogy álló helyzetben vagyok.
nah, mondom kiengedem a féket azt tűz. az FPS kritikusan leesik 1-2 -re. egyszer csak hibaüzenet, mittom mi hibás a tu-ban. és tinggggg kékhalál, ujraindul a gép. Na mondom szép. Letöltöttem még1x, beraktam még20x, ugyan ez. Ennyi volt a tu144-es pályafutásom, köszi. bye -
#6709 Szerintem szimplán tele ( 100%)-on hagytad az összes tankot -
#6708 Kizátrtnak tartom, hogy nem jól csinálok vmit :P. Az Edwards-on próbáltam most ki, a kifutó pálya fégéig engedtem a gépet húztam fel, a joy-om majdnem kitört már, maximális tolóerő (vagymi), a gép segge éri a földet, de semmi..
Vagy a joy-t magam felé kéne húzni? (noise manual :DDD)
-
#6707 Nem repülök azzal, de kizártnak tartom, hogy ne tudjon felszállni akár Ferihegyen is. Valamit nem jól csinálsz. Sajnos nem tudok többet mondani, mert nem értek hozzá, nem repültem még vele. -
#6706 Én most vagyok téesen ha akarsz vmit gyere -
#6705 Hátha a Heathrow nem elég neki, vagy az orly, akkor nemtom mit kezgyek vele. Talán letöltök egy másikat. Neked melyik van? -
#6704 Boci gyere TS ;)
repüüüjüüünk jeeeeeEEEeee :D -
#6703 3D-s nézetet nem lehet utólag belerakni (FAQ!!!). Vagy rakott bele a modell készítője vagy nem. Sound-ért és Panelért nézd meg az avsim-et újra, hátha van hozzá (FAQ!!!). Nem hiszem, hogy fel tud szállni a gép 140-150 iasnál. A szuperszonikusak nem így vannak tervezve. Mindent jól beállítottál? Lehet hogy kellene hozzá a panel is mert vannak olyan beállítások, amik a default-akon nincsenek rajta. -
#6702 Jah, már bemásoltam, meg minden, most már csak az a helyzet, hogy Sound, és Panel mappa nincs, és semmilyen belsőnézetem sem. Sound-nak bemásoltam a boing 747-es soundját, eddig ok, és így müködik is. Bemásoltam a 777-es belsőnézetét, nem a modellezettet, hanem a 2D-set. Eddig is oké. Már csak két problémám van. Egyik: Kéne a 3D-s belső nézet. Van-e egyáltalán Tu-144-eshez olyan? Másik: Ha megkezdem a felszállást, leeresztem a tu144-es elejét, flaps down, minden kutya f@sza, elkezdem emelni a gép orrát a kifutó pályán, és nem emelkedig a gép. Már annyira emelem, hogy a segge hozzáér a földhöz és szikrázik de semmi sem történik. 140-150 Kias-nál nehogy netudjak már felszállni Egyedül slew modban tudtam repülni a tupoljev-al. -
#6701 Sorry ezt nem olvastam akkor nem AI :) -
#6700 Szerintem AI gépeket szedett le :). Amúgy meg marha könnyű bepakolni a gépeket az fs-be. Pl leszedsz egy POSKY gépet. Annak a legegyszerűbb mert csak a mappát az aircrafts mappába kell áthúznod. De vannak olyan gépek amelyeknél a sound, panel,model stb. külön vannak. Ezeket egyenként kell bemásolgatnod. Meg vanamihez vannak modulok is meg iylenek nem neheéz találd fel magad .
UI: Minden géphez amit "AVSIM" ( nem avas ) -ről töltesz le adnak manualt. Egy kis jegyzettömb amiben leírnak mindent hogy mit hova másolj. -
#6699 hmmm, nem hinném hogy elnéztem ^^ Nem avas, hanem avsim [benézte]
ezt töltöttem le.
De most már mind1, találtam egy másik tu-t. Amúgy nem volt benne *.air file, mondom, ha akarod lefényképezem :P -
#6698 Mi az az avas? :) és mi az a Tu177? :) Aircraft.cfg és air fájl nélkül valóban nem lehet berakni őket a játékba. Ezeket a gépeket honnan szedted le? Biztos hogy FS-hez töltötted le? Életemben nem láttam még olyan FS repcsi kiegészítőt, amihez nem mellékelnek air és cfg fájlt. Az az alapja. Valamit elnéztél szerintem. -
#6697 Nah, meg még annyit szeretnék, hogy letöltöttem nagycsomó repülőgépet, de nem tudom őket berakni, mert sokuknak nincs aircraft.cfg, vagy *.air fájljuk.
Ezeket hogy tudom előgenerálni? vagy nem kellenek? Biztos kellhetnek, mert ha bemásolom őket nem látom a játékban :S. Azt a tu177-et is letöltöttem (#6671) -
#6696 Avas-on kerestem, de ott csak egy concord belsőt találtam -
Mozes #6695 Sziasztok! Ismer valaki egy ATLAS BLUE nevű légitársaságot? -
#6694 Le lehet, nem pénzes, van concorde :) mielőtt további kérdéseket tennél fel: FAQ ;) -
#6693 Jól megvágtad
A tu144-et lelehet tölteni? Vagy pénzes kieg? mert akkor csak később szerzem be. Concord van a játékhoz? -
#6692 És akkor taposni kell erőből :) -
#6691 Persze hogy lehet. A külföldiek is rugóval oldották meg a sufni pedálokat és szarvakat. Gyengébb megoldás: néha lehet kapni vagy be lehet szerezni baromi erős ipari gumicsíkokat. -
#6690 Biztosan. Csak nem a sarki ABCben kell keresni. -
kozak74 #6689 A rugó kb. olyan, mint a fogaskerék....
Lehet ilyeneket boltban kapni?
-
#6688 Átlósan rugók? -
#6687 Most mér? Nincs igazam? -
kozak74 #6686 Jol emlékszel, Kozak tenyleg csinált egyet.
Viszont ay enyémnek semennyire sem lehet odalepni, mert darabjaira hullik szét.
Igaz, ez csak a rossz csavarozás miatt van. Kitartás hiányában a project félbeszakadt.
Amit nem sikerült megoldani, az az, hogy visszaálljon a pedál középre.
Ha van ötletetek a mikéntjére, ne kiméljetek :)
[IMG][/IMG] -
kad #6685 Sziasztok,
tudna valaki segiteni PSS B777-el kapcsolatban?
Andras -
#6684 :D -
#6683 Kéne rá egy kis AA, ugy jobb lenne :( -
#6682 -
#6681 Mindjárt megvágom akkor -
#6680 Falconer: max 1024 pixel szélességű képet szúrj be. Köszi! -