45215
  • zAkkEr
    Anélkül nem tudsz játszani az MS flight simulatorral :)
  • Mike 007
    az szar
  • Attila8805
    Nem nincs joystickem csak bill.
  • Mike 007
    mert akko hogyha olyan géppel vagy aminek elől van a kereke(nem tom hogy mondani.pl.:b747 cessna meg mooney stb... akkor tudsz de hogyha "taildraggers"ed van akkor azt én se tom
  • Mike 007
    joy-od van?
  • Attila8805
    Úgy hogy nem tudom mivel lehet kanyarodni az biztos hogy a nyilakkal nem lehet.
  • kormci
    Hello
    Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitőrlődött. Az e-mail címem:
    kormci [kukac]freemail.hu
    előre is kösz
  • Skyer247
    könyörgöm mondjátok el hol lehet letölteni
  • LeePí17
    nagyon THX!!!
    ezaz.
    Köszi!
  • kolszal
    Hello, lenne még egy kérdésem remélem az uccsó. Tök jó, hogy mostmár aktív a státuszom, de amikor csatlakozni szeretnék a hálóra, akkor először online-ra változik az Ivap kijelzője, majd 2 másodperc után kidob az alábi hibaüzenettel: No such VID/password, tehát nem érvényes a megadott felhasználónév, password. Tudnál szólni az érdekemben? thx Laci (ha kell pü-ben elküldöm az adataim).
  • exTrem
    Szerintem az attól függ hol laksz ... Mert rákerestem és mindenhol más a frekije.
  • sajoati
    Erre gondolsz?
  • Speedbreaker
    Jah, ez jó kérédés, én is kíváncsi lennék rá :P
  • LeePí17
    Sziasztok.
    lenne 1 kérésem..nekem szükségem lenne repülős abc-re...
    guglébe rákerestem 10 féleképpen..
    ha vki megtudá szerezni az linkeljen be vagy irjon pmet..naon köszi!
    üdv Suna
  • Speedbreaker
    Ezt hogy érted hogy nem tudsz fordulni vele?
  • Attila8805
    HI all tudna valaki adni egy alapvető útmutatást az irányításhoz mert én nem tudok fordulni a repcsivel.
  • airbus
    ÉN IS! :)
  • Clidey
    NAGYON HELYES! TÁMOGATOM!!!
  • zAkkEr
    Mit?
  • alert
    Aki mégegyszer beír baromságokat vagy hogy honnan lehet letölteni a gamet kitiltom 1 hónapra de nem csak azért mert nem warez topic hanem mert annyira hogy nincs helye itt és úgyse értené az FS-t...
  • chicco
    nem tudja valaki bedigizni mert nincs Discoverym
  • zAkkEr
    Azt is teszem.....
  • exTrem
    Álmodozni lehet :)
  • zAkkEr
    Mindenkinek kéne egy FULL EXTRÁS gép
  • hefi
    Hát igen! Nekem is kéne egy jó gép. Úgyhogy (egyenlőre) inkább maradok a home cockpit építésnél :)
  • alert
    Én is használnám, csak kellene hozzá valami jó kis konfig amivel min 18 felett van az FPS VC-ben még szép scenery esetén is :)
  • Hypo #6877
    a vektorost kiprobalnam a sima az szuper
  • alert
    Nem :) Minimális mozgás szükséges. 3 fok plusz-minusz jobbra/balra/fel/le, és szintén minimális (néhány centi) mozgás előre/hátra/jobbra/balra a vektoros mozgáshoz.
  • hefi
    Ettől a trackir-től hosszú használat után nem fájdul meg az ember szeme? Csak azért kérdezem, mert ugye ott mindig a monitorra kell nézni, akármerre is áll az ember feje.
  • alert
    A navdata.at-n a SID/STAR oldalon tudsz válogatni (felső menü). Bal oldalon 2 lényeges link lesz. Az egyik a Download (sid/star-ok egyenkénti letöltése), a másik az All-in-one. Mindkettő kiválasztása után az oldal közepén egy legördülő listából kell kiválasztani, hogy melyik géphez akarod tölteni az adatbázist.
  • alert
    Kedves Mike007! Olvasd el a FAQ-ot és a többi információt valamint a fórumot, mert amiről a kérdésed szól, már jópárszor meg lett válaszolva. A lap frissítés problémád valószínűleg a rossz böngészőbeállítás miatt van. IE esetén: eszközök > internet beállítások > ideiglenesen letöltött fájlok keretben: beállítások gomb > jelöld be: "a lap minden megtekintésekor". Ez nem chat, tehát ha írsz, frissítened kell a fórumot hogy el tudd olvasni az új hozzászólásokat. Látom tegnap regisztráltál. Olvasd el a szabályzatot, a használati leírásokat stb. Olvass és tanulj mielőtt felesleges dolgokat kérdezel és össze-vissza spammeled a topicot. Addig is az összes felesleges hozzászólásodat törlöm. Üdv, P
  • sajoati
    ja, ez Mike 007-nek ment. alertnek meg köszi az infókat, vsz a SID/STAR All in one csomagot nem találtam, majd keresem akkor.
  • Hypo #6854
    21 esen de a pmdg s muszerek jobban latszanak
  • alert
    Mekkora monitoron játszod? Én is próbálgattam, de 1600x1200-as felbontás alatt nagyon vacakul lehetett látni a műszereket. 21"-os monitoron már lehetett élvezni.
  • Hypo #6852
    Ja a sracnak az uj trackir van a vector pakkal igy elore hatra is tud jol mozogni, a gepe ha jol emlekszem fx53 6800 ultra, 1 giga ram, de a memorybus sebesege nagy nalaallitolag ennyi de az oldalon azt hiszem irja is.

Sajna nekem a regebbi trackir van de azert azzal se rossz, pmdg737 et siman megy vc ben a leveld is bar az szvsz nemolyan szep.
  • alert
    A navdata.at-n is megtalálod, hogy hova kell másolni a PMDG adatbázist, valamint a PMDG leírásában is fel van tüntetve. Ezen kívül ha szétnézel a mappájában kb null perc rájönni. Erre nem tudok mit mondani, körül kell nézni ez van :) Le kell töltened először is az AIRAC-ot a PMDG-hez, ezt simán telepíteni kell. Utána pedig a SID/STAR All-In-One csomagot a PMDG-hez, ezt a SID/STAR mappájába kell kitömöríteni és mindent felülírni. Ez nem mindig a legújabb vagy legpontosabb, néha meg lehet vele szívni főleg online, úgyhogy azokra a repterekre, amelyeket érintesz, érdems szintén a navdata-ról külön az egyéni fájlt leszedni. Itt láthatod, hogy melyik a legfrissebb, tehát biztosan jó lesz.
  • sajoati
    arra tud mondani vki vmit, hogy PMDG737-ben miert tunhet tok hianyosnak a SID/STAR adatbazis? navdata-rol szedtem le .txt-ket, de azokat nem tudom, hova kell tenni, de nem is ez a lenyeg, mert szedtem en AIRAC update-et a PMDG-hez, fel is tettem, de pl. Heathrow-ra nem adott STAR-t.

:(

• alert
    Ez így van, de nem huzogatják csak úgy át a dolgokat, hogy reggel nem megy most meg igen :) valami más lehetett ott a gond.
  • kolszal
    Köszönöm, sikerült, azonban felmerült még1 kérdésem. Ha a főoldalon valamelyik menüpont át van húzva, akkor az nem elérhető, mert ha jól emlékszem reggel át volt húzva, leht, hogy ezért nem tudtam belépni? (remélem nem nagyon lúzer kérdés) :)Laci
  • alert
    LOL ez PC :) ez a sima Flight Simulator csak a Level-D 767 kiegészítőt használja, aminek ilyen részletes a virtual cockpitje. Nyilván fejmozgásérzékelőt is használ, mert nagyon jól forog a kamera. Ez mind klassz csak a virtual cockpit meghajtásához egy brutális számítógép kell és minimum 21"-os monitor és 1600-as felbontás, hogy lásd is a műszereket.