45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6910 Anélkül nem tudsz játszani az MS flight simulatorral :) -
Mike 007 #6909 az szar -
#6908 Nem nincs joystickem csak bill.
-
Mike 007 #6907 mert akko hogyha olyan géppel vagy aminek elől van a kereke(nem tom hogy mondani.pl.:b747 cessna meg mooney stb... akkor tudsz de hogyha "taildraggers"ed van akkor azt én se tom -
Mike 007 #6906 joy-od van? -
#6905 Úgy hogy nem tudom mivel lehet kanyarodni az biztos hogy a nyilakkal nem lehet. -
kormci #6903 Hello
Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitőrlődött. Az e-mail címem:
kormci [kukac]freemail.hu
előre is kösz -
Skyer247 #6902 könyörgöm mondjátok el hol lehet letölteni -
LeePí17 #6901 nagyon THX!!!
ezaz.
Köszi! -
kolszal #6900 Hello, lenne még egy kérdésem remélem az uccsó. Tök jó, hogy mostmár aktív a státuszom, de amikor csatlakozni szeretnék a hálóra, akkor először online-ra változik az Ivap kijelzője, majd 2 másodperc után kidob az alábi hibaüzenettel: No such VID/password, tehát nem érvényes a megadott felhasználónév, password. Tudnál szólni az érdekemben? thx Laci (ha kell pü-ben elküldöm az adataim). -
#6899 Szerintem az attól függ hol laksz ... Mert rákerestem és mindenhol más a frekije. -
#6898 Erre gondolsz? -
#6897 Jah, ez jó kérédés, én is kíváncsi lennék rá :P -
LeePí17 #6896 Sziasztok.
lenne 1 kérésem..nekem szükségem lenne repülős abc-re...
guglébe rákerestem 10 féleképpen..
ha vki megtudá szerezni az linkeljen be vagy irjon pmet..naon köszi!
üdv Suna -
#6895 Ezt hogy érted hogy nem tudsz fordulni vele? -
#6894 HI all tudna valaki adni egy alapvető útmutatást az irányításhoz mert én nem tudok fordulni a repcsivel. -
#6893 ÉN IS! :) -
#6892 NAGYON HELYES! TÁMOGATOM!!! -
#6890 Mit? -
#6889 Aki mégegyszer beír baromságokat vagy hogy honnan lehet letölteni a gamet kitiltom 1 hónapra de nem csak azért mert nem warez topic hanem mert annyira hogy nincs helye itt és úgyse értené az FS-t... -
#6883 nem tudja valaki bedigizni mert nincs Discoverym -
#6882 Azt is teszem..... -
#6881 Álmodozni lehet :) -
#6880 Mindenkinek kéne egy FULL EXTRÁS gép -
hefi #6879 Hát igen! Nekem is kéne egy jó gép. Úgyhogy (egyenlőre) inkább maradok a home cockpit építésnél :) -
#6878 Én is használnám, csak kellene hozzá valami jó kis konfig amivel min 18 felett van az FPS VC-ben még szép scenery esetén is :) -
#6877 a vektorost kiprobalnam a sima az szuper
-
#6875 Nem :) Minimális mozgás szükséges. 3 fok plusz-minusz jobbra/balra/fel/le, és szintén minimális (néhány centi) mozgás előre/hátra/jobbra/balra a vektoros mozgáshoz. -
hefi #6874 Ettől a trackir-től hosszú használat után nem fájdul meg az ember szeme? Csak azért kérdezem, mert ugye ott mindig a monitorra kell nézni, akármerre is áll az ember feje. -
#6872 A navdata.at-n a SID/STAR oldalon tudsz válogatni (felső menü). Bal oldalon 2 lényeges link lesz. Az egyik a Download (sid/star-ok egyenkénti letöltése), a másik az All-in-one. Mindkettő kiválasztása után az oldal közepén egy legördülő listából kell kiválasztani, hogy melyik géphez akarod tölteni az adatbázist. -
#6871 Kedves Mike007! Olvasd el a FAQ-ot és a többi információt valamint a fórumot, mert amiről a kérdésed szól, már jópárszor meg lett válaszolva. A lap frissítés problémád valószínűleg a rossz böngészőbeállítás miatt van. IE esetén: eszközök > internet beállítások > ideiglenesen letöltött fájlok keretben: beállítások gomb > jelöld be: "a lap minden megtekintésekor". Ez nem chat, tehát ha írsz, frissítened kell a fórumot hogy el tudd olvasni az új hozzászólásokat. Látom tegnap regisztráltál. Olvasd el a szabályzatot, a használati leírásokat stb. Olvass és tanulj mielőtt felesleges dolgokat kérdezel és össze-vissza spammeled a topicot. Addig is az összes felesleges hozzászólásodat törlöm. Üdv, P -
#6858 ja, ez Mike 007-nek ment. alertnek meg köszi az infókat, vsz a SID/STAR All in one csomagot nem találtam, majd keresem akkor. -
#6854 21 esen de a pmdg s muszerek jobban latszanak -
#6853 Mekkora monitoron játszod? Én is próbálgattam, de 1600x1200-as felbontás alatt nagyon vacakul lehetett látni a műszereket. 21"-os monitoron már lehetett élvezni. -
#6852 Ja a sracnak az uj trackir van a vector pakkal igy elore hatra is tud jol mozogni, a gepe ha jol emlekszem fx53 6800 ultra, 1 giga ram, de a memorybus sebesege nagy nalaallitolag ennyi de az oldalon azt hiszem irja is.
Sajna nekem a regebbi trackir van de azert azzal se rossz, pmdg737 et siman megy vc ben a leveld is bar az szvsz nemolyan szep. -
#6851 A navdata.at-n is megtalálod, hogy hova kell másolni a PMDG adatbázist, valamint a PMDG leírásában is fel van tüntetve. Ezen kívül ha szétnézel a mappájában kb null perc rájönni. Erre nem tudok mit mondani, körül kell nézni ez van :) Le kell töltened először is az AIRAC-ot a PMDG-hez, ezt simán telepíteni kell. Utána pedig a SID/STAR All-In-One csomagot a PMDG-hez, ezt a SID/STAR mappájába kell kitömöríteni és mindent felülírni. Ez nem mindig a legújabb vagy legpontosabb, néha meg lehet vele szívni főleg online, úgyhogy azokra a repterekre, amelyeket érintesz, érdems szintén a navdata-ról külön az egyéni fájlt leszedni. Itt láthatod, hogy melyik a legfrissebb, tehát biztosan jó lesz. -
#6850 arra tud mondani vki vmit, hogy PMDG737-ben miert tunhet tok hianyosnak a SID/STAR adatbazis? navdata-rol szedtem le .txt-ket, de azokat nem tudom, hova kell tenni, de nem is ez a lenyeg, mert szedtem en AIRAC update-et a PMDG-hez, fel is tettem, de pl. Heathrow-ra nem adott STAR-t.
:(
-
#6849 Ez így van, de nem huzogatják csak úgy át a dolgokat, hogy reggel nem megy most meg igen :) valami más lehetett ott a gond. -
kolszal #6848 Köszönöm, sikerült, azonban felmerült még1 kérdésem. Ha a főoldalon valamelyik menüpont át van húzva, akkor az nem elérhető, mert ha jól emlékszem reggel át volt húzva, leht, hogy ezért nem tudtam belépni? (remélem nem nagyon lúzer kérdés) :)Laci -
#6847 LOL ez PC :) ez a sima Flight Simulator csak a Level-D 767 kiegészítőt használja, aminek ilyen részletes a virtual cockpitje. Nyilván fejmozgásérzékelőt is használ, mert nagyon jól forog a kamera. Ez mind klassz csak a virtual cockpit meghajtásához egy brutális számítógép kell és minimum 21"-os monitor és 1600-as felbontás, hogy lásd is a műszereket.