45215
  • Mike 007
    www.addonplanet.com csak regisztrálni kell és ingyenesen több mint ezer repcsit meg mindent tudsz letölteni. Megéri megnézni!
  • Speedbreaker
    jah, Mekem :))
  • exTrem
    KB. Azért írtam hogy túl szép :)
  • alert
    Hááát nekem ez sántít :DDD de ha ilyen lesz.. esküszöm áldoznék olyan gépre, amin szépen fut.
  • Clidey
    Ez fék, nehogymár bedőlj neki...
  • exTrem
    Nekem ez túl szép ... de a különbség látható DirectX 9
    Mekem ez túl szép ... de a különbség látható DirectX 10
  • exTrem
    Ez tetszik szép videó. United Boeing 777-200 és a channel 9-en ATC-t lehet hallgatni. Ilyen kellene a malévokra is :)
  • alert
    Akkor passzolok. Internet Explorer-el próbáld.
  • Speedbreaker
    hát 1024/256 -os ADSL :P
  • alert
    Hmm.. milyen neted van? Elvileg broadband kapcsolat kell, mert folyamatosan tölti a képet a gép alatt. 1 Megabittel nálam csak néha van egy-egy fehér kocka :)
  • Speedbreaker
    Ezt nem értem. Nekem csak egy kis repülő van ott :(
  • alert
    LOL még hátrafelé is lehet menni vele :)
  • alert
    Heheheheee valaki berakta IVAO levlistára. Ez marha jó :) Google Flight Simulator
  • Speedbreaker
    Nem rossz,
  • alert
    Frissítettem a FAQ-ot, a segédleteket, meg úgy általában mindent. Javítottam egy-két hibát amit mondtatok és amire emlékeztem, ha valaki még talál szóljon. A szövegek esetleges logikátlanságát és megfogalmazását nézzétek el mivel anno "instant" készültek a gyors segítség nevében. Ha valakinek van még leírása esetleg kedvet érez írni egyet bármiről ami az FS-el kapcsolatos, akkor továbbra is várom/várjuk.
  • Speedbreaker
    Nem scenery-re gondoltam. A játékban alapból van ilyen. Vagyis, hogy annak lehet képzelni, csak fantázija kell :P
  • exTrem
    És zet is már hányszor megbeszéltük ... Ezt nem rád értem alert
  • alert
    Emma field scenery-ben felhúznak. Akár cessna, akár csörlő
  • Speedbreaker
    Vagy ha felhúznak
  • alert
    Rajta van az FS CD-jén. Nem kezded el telepíteni hanem simán megnyitod a CD-t sajátgépből. Nem tudom melyik van, de keresgélj. Valószínűleg az első 3 valamelyikén. Lényeg, hogy a CD-ken az adatok CAB fájlokban vannak tömörítve, ezeket egy egyszerű WINRAR-al vagy valamilyen tömörítővel meg tudod nyitni. Egyikben ott lesz a traffic.dll is.
  • Clidey
    Slew mód, aztán F4.
  • kormci
    Ja és az lenne a kédésem, hogyan lehet vitorlázórepülőgéppel felszállni?
    (nem találtam ilyen pontot a FAQ-ban)
  • kormci
    Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitőrlődött. Az e-mail címem:
    kormci [kukac]freemail.hu

Valaki segítsen! Nem akarom újratelepíteni mert akkor a sok repcsi elveszik.
  • sajoati
    nem, mégse, 1.3-am van.

egyébként valami ilyesmin lenne jó futtatni az egészet. :)
  • sajoati
    hümm, PMDG-737NG, 1.0, ha jól látom. megyek szedek patch-et. :)

ja, és múltkor ugye föltettem egész Finnországot (összes reptér scenery-t, meg mindent), de sajnos ezt már nem igazán bírja a gépem, pedig gondoltam, csendben fölpakolok még több országot, hátha nem panaszkodik. :)

• perko
    Ha nem megy billentyűzetről ezzel is lehet.
    Flight Console

Csak egy hibája van, nem lehet megfizetni.
    Ennek nem találtam meg az árát, de egy hasonló PFC6497 euróba kerül.
  • alert
    Az FSPassengers-ről beszélsz? :) az szép hibákat generál. Online ki is szoktam kapcsolni ezt a funkcióját, mert idegesítő. Az 5%-os hibagenerálás (a legkisebb) szerintem túl sok. A PMDG bugot Zacsi elmondta, esetleg nem használtál minden tankot és a többit elzártad? :D
  • Papirzacsi
    A PMDG korai verzióiban (melyiket is hasnzálod?) volt egy olyan bug, hogy a center tank kiürülésekor hajlamos volt leállni mindkét hmű. Ezt később pecs formájában javították. Elképzelhető ,hogy neked nincs fent ez a pecs.
  • sajoati
    hi, na most megint érdekes dolgok történtek velem, először is rájöttem, h a múltkori engine failure valójában out of fuel volt, persze fent a piros szöveg (shift+z) azt írta, h van még 45%... (ezt majd kinyomozom 1x talán, h miért volt.)

viszont most meg Helsinki-Stockholm viszonylatban kaptam egy felszállás utáni engine hibát, nem ragozom, a lényeg, h sikerült bravúrosan landolnom Tallinban. :)

node: nem tudtam flapset állítani, mintha vmit lekapcsoltam volna nagy igyekezetemben, de vajon mit?

emiatt a Perfect Landing-ből lett -150 pont, mert 600 v. 700 volt a sok jó, és -400 mert flaps nélkül landoltam, és még -400, mert hard landing volt. (flaps nélkül kicsit elbénáztam.)

• airbus
    igen, az van meg, de az FMC-t még nem nagyon hasznaltam... a panel amugy nagyon tetszik, meg a modell is jó, ha nem emelkedne el az orra folyton
  • alert
    Jó is az! Az utolsó verzió van meg az 1.51-es update-el? Az előző lévő verziókban sok gond volt az FMC-vel. SID/STAR-okat hiába importálta PMDG-ből, 90%-át rosszul csinálta meg és használhatatlan volt. Ez a dolog hogy áll most? Úgy hallottam javítottak rajta.
  • airbus
    oké, köszi :) ezt mondjuk sajnálattal hallom, mert nagyon tetszik ez a lago maddog :-)
  • Papirzacsi
    Legvalószínűbb, hogy arról van szó, minta legtöbb nívós jó manuallal ellátott adddon eseténem, hogy a különféle diagrammok és hasonlók a valós repülőgépek adataival szerepelnek, miközben az fsben lévő gép flightmodelje ettől teljesen eltérő eredményeket ad. Valószínűleg ezért a gebasz. Másrészt azben található idióta fizika is közrejátszhat a dologban.
    Annó írtam egy loadmanager progit a Kókai Tibi féle tuskóhoz. Azzal a progivel seggre lehetett ültetni a masinát. Na itt jöttek elő a problémák, hogy nem minden helyzetben akart seggreülni a gép. Volt hogy csak akkor ült seggre, ha a hművek alapjáraton pörögtek. Álló hművel meg nem. És még sok variáció előfordult.

Szóval a legvalószínűbb, hogy semmi sincs jó helyen azon a gépen. :-)
  • airbus
    Sziasztok!
    A lago md-80-at config editorban beallitottam, ez alapján kitrimmeltem, megnéztem a súlyhoz tartozó V sebességeket, de az orr már a V1 sebesség előtt magától felemelkedik.... Gondolom ez nem így történik a valóságban, lehet hogy a gép súlypontja rossz helyen van? (CG 8)
  • Papirzacsi
    Ne hallgass a sok lámadzsóra, akik teszik itt az észt oszt sose próbálták billentyűről. Numerikus billentyűről egy kézzel el lehet vezetni a gépet. A nyilak értelemszerűen, a a botkormány szerepét töltik be. 9-3 (pgup-pgdn) gázkar. 7-1 (home-end) magassági trimm. 0-Enter oldalkormány. Ezzel simán elvezetheted a gépet. plussz, ha jól emlékszem, akkor F11, F12 a diferenciál fék. Már amelyik gépen van. :-)
  • Royal76
    Ha ismertétek, akkor sorry!
  • Royal76
    A repülős videó szerelmeseinek, részletes keresővel, sok videóval: www.flightlevel350.com (főleg az extrém helyzeteket)
  • alert
    Szia! Az FS-t elég nehéz és idegesítő bill-el játszani na meg élvezhetetlen, kivétel ha poénkodni akarsz :) Szóval ahogy kivettem az általad írtakból számodra esélytelen bill-el próbálkozni főleg hogy nem is ismered a szimulációt. Mindenképpen szerezz be egy joy-t különben nem fog menni.
  • Attila8805
    ok tom de még eddig nem nagyon volt olyan játékom amihez joy-tlenne célszerű használni ezért nincs is.
  • Hypo #6911
    még jo hogy legalabb monitorod van:}}

egy repszimet eleg fura otlet klaviaturaval jatszani foleg hogy a joy azert nem egy luxus, bar igaz hogy itt is eleg sok dologra asznalhatod a klaviaturat, de azert az igazi ha joyal nyomod