45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Mike 007 #6950 www.addonplanet.com csak regisztrálni kell és ingyenesen több mint ezer repcsit meg mindent tudsz letölteni. Megéri megnézni! -
#6949 jah, Mekem :)) -
#6948 KB. Azért írtam hogy túl szép :) -
#6947 Hááát nekem ez sántít :DDD de ha ilyen lesz.. esküszöm áldoznék olyan gépre, amin szépen fut. -
#6946 Ez fék, nehogymár bedőlj neki... -
#6945 Nekem ez túl szép ... de a különbség látható DirectX 9
Mekem ez túl szép ... de a különbség látható DirectX 10 -
#6944 Ez tetszik szép videó. United Boeing 777-200 és a channel 9-en ATC-t lehet hallgatni. Ilyen kellene a malévokra is :) -
#6943 Akkor passzolok. Internet Explorer-el próbáld. -
#6942 hát 1024/256 -os ADSL :P -
#6941 Hmm.. milyen neted van? Elvileg broadband kapcsolat kell, mert folyamatosan tölti a képet a gép alatt. 1 Megabittel nálam csak néha van egy-egy fehér kocka :) -
#6940 Ezt nem értem. Nekem csak egy kis repülő van ott :( -
#6939 LOL még hátrafelé is lehet menni vele :) -
#6938 Heheheheee valaki berakta IVAO levlistára. Ez marha jó :) Google Flight Simulator -
#6937 Nem rossz, -
#6936 Frissítettem a FAQ-ot, a segédleteket, meg úgy általában mindent. Javítottam egy-két hibát amit mondtatok és amire emlékeztem, ha valaki még talál szóljon. A szövegek esetleges logikátlanságát és megfogalmazását nézzétek el mivel anno "instant" készültek a gyors segítség nevében. Ha valakinek van még leírása esetleg kedvet érez írni egyet bármiről ami az FS-el kapcsolatos, akkor továbbra is várom/várjuk. -
#6935 Nem scenery-re gondoltam. A játékban alapból van ilyen. Vagyis, hogy annak lehet képzelni, csak fantázija kell :P -
#6934 És zet is már hányszor megbeszéltük ... Ezt nem rád értem alert -
#6933 Emma field scenery-ben felhúznak. Akár cessna, akár csörlő -
#6932 Vagy ha felhúznak -
#6931 Rajta van az FS CD-jén. Nem kezded el telepíteni hanem simán megnyitod a CD-t sajátgépből. Nem tudom melyik van, de keresgélj. Valószínűleg az első 3 valamelyikén. Lényeg, hogy a CD-ken az adatok CAB fájlokban vannak tömörítve, ezeket egy egyszerű WINRAR-al vagy valamilyen tömörítővel meg tudod nyitni. Egyikben ott lesz a traffic.dll is. -
#6930 Slew mód, aztán F4. -
kormci #6929 Ja és az lenne a kédésem, hogyan lehet vitorlázórepülőgéppel felszállni?
(nem találtam ilyen pontot a FAQ-ban) -
kormci #6928 Az lenne a kérésem hogy valaki legyen szíves küldje el nekem a traffic.dll fájlt az FS2004 modules mappájából, mert valahogy kitőrlődött. Az e-mail címem:
kormci [kukac]freemail.hu
Valaki segítsen! Nem akarom újratelepíteni mert akkor a sok repcsi elveszik. -
#6927 nem, mégse, 1.3-am van.
egyébként valami ilyesmin lenne jó futtatni az egészet. :) -
#6926 hümm, PMDG-737NG, 1.0, ha jól látom. megyek szedek patch-et. :)
ja, és múltkor ugye föltettem egész Finnországot (összes reptér scenery-t, meg mindent), de sajnos ezt már nem igazán bírja a gépem, pedig gondoltam, csendben fölpakolok még több országot, hátha nem panaszkodik. :)
-
perko #6925 Ha nem megy billentyűzetről ezzel is lehet.
Flight Console
Csak egy hibája van, nem lehet megfizetni.
Ennek nem találtam meg az árát, de egy hasonló PFC6497 euróba kerül. -
#6924 Az FSPassengers-ről beszélsz? :) az szép hibákat generál. Online ki is szoktam kapcsolni ezt a funkcióját, mert idegesítő. Az 5%-os hibagenerálás (a legkisebb) szerintem túl sok. A PMDG bugot Zacsi elmondta, esetleg nem használtál minden tankot és a többit elzártad? :D -
#6923 A PMDG korai verzióiban (melyiket is hasnzálod?) volt egy olyan bug, hogy a center tank kiürülésekor hajlamos volt leállni mindkét hmű. Ezt később pecs formájában javították. Elképzelhető ,hogy neked nincs fent ez a pecs. -
#6922 hi, na most megint érdekes dolgok történtek velem, először is rájöttem, h a múltkori engine failure valójában out of fuel volt, persze fent a piros szöveg (shift+z) azt írta, h van még 45%... (ezt majd kinyomozom 1x talán, h miért volt.)
viszont most meg Helsinki-Stockholm viszonylatban kaptam egy felszállás utáni engine hibát, nem ragozom, a lényeg, h sikerült bravúrosan landolnom Tallinban. :)
node: nem tudtam flapset állítani, mintha vmit lekapcsoltam volna nagy igyekezetemben, de vajon mit?
emiatt a Perfect Landing-ből lett -150 pont, mert 600 v. 700 volt a sok jó, és -400 mert flaps nélkül landoltam, és még -400, mert hard landing volt. (flaps nélkül kicsit elbénáztam.)
-
#6921 igen, az van meg, de az FMC-t még nem nagyon hasznaltam... a panel amugy nagyon tetszik, meg a modell is jó, ha nem emelkedne el az orra folyton -
#6920 Jó is az! Az utolsó verzió van meg az 1.51-es update-el? Az előző lévő verziókban sok gond volt az FMC-vel. SID/STAR-okat hiába importálta PMDG-ből, 90%-át rosszul csinálta meg és használhatatlan volt. Ez a dolog hogy áll most? Úgy hallottam javítottak rajta. -
#6919 oké, köszi :) ezt mondjuk sajnálattal hallom, mert nagyon tetszik ez a lago maddog :-) -
#6918 Legvalószínűbb, hogy arról van szó, minta legtöbb nívós jó manuallal ellátott adddon eseténem, hogy a különféle diagrammok és hasonlók a valós repülőgépek adataival szerepelnek, miközben az fsben lévő gép flightmodelje ettől teljesen eltérő eredményeket ad. Valószínűleg ezért a gebasz. Másrészt azben található idióta fizika is közrejátszhat a dologban.
Annó írtam egy loadmanager progit a Kókai Tibi féle tuskóhoz. Azzal a progivel seggre lehetett ültetni a masinát. Na itt jöttek elő a problémák, hogy nem minden helyzetben akart seggreülni a gép. Volt hogy csak akkor ült seggre, ha a hművek alapjáraton pörögtek. Álló hművel meg nem. És még sok variáció előfordult.
Szóval a legvalószínűbb, hogy semmi sincs jó helyen azon a gépen. :-) -
#6917 Sziasztok!
A lago md-80-at config editorban beallitottam, ez alapján kitrimmeltem, megnéztem a súlyhoz tartozó V sebességeket, de az orr már a V1 sebesség előtt magától felemelkedik.... Gondolom ez nem így történik a valóságban, lehet hogy a gép súlypontja rossz helyen van? (CG 8)
-
#6916 Ne hallgass a sok lámadzsóra, akik teszik itt az észt oszt sose próbálták billentyűről. Numerikus billentyűről egy kézzel el lehet vezetni a gépet. A nyilak értelemszerűen, a a botkormány szerepét töltik be. 9-3 (pgup-pgdn) gázkar. 7-1 (home-end) magassági trimm. 0-Enter oldalkormány. Ezzel simán elvezetheted a gépet. plussz, ha jól emlékszem, akkor F11, F12 a diferenciál fék. Már amelyik gépen van. :-) -
Royal76 #6915 Ha ismertétek, akkor sorry! -
Royal76 #6914 A repülős videó szerelmeseinek, részletes keresővel, sok videóval: www.flightlevel350.com (főleg az extrém helyzeteket) -
#6913 Szia! Az FS-t elég nehéz és idegesítő bill-el játszani na meg élvezhetetlen, kivétel ha poénkodni akarsz :) Szóval ahogy kivettem az általad írtakból számodra esélytelen bill-el próbálkozni főleg hogy nem is ismered a szimulációt. Mindenképpen szerezz be egy joy-t különben nem fog menni. -
#6912 ok tom de még eddig nem nagyon volt olyan játékom amihez joy-tlenne célszerű használni ezért nincs is.
-
#6911 még jo hogy legalabb monitorod van:}}
egy repszimet eleg fura otlet klaviaturaval jatszani foleg hogy a joy azert nem egy luxus, bar igaz hogy itt is eleg sok dologra asznalhatod a klaviaturat, de azert az igazi ha joyal nyomod