45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6806 ott a 2500 sztem jó ahhoz hogy elkapd az ILS-t, csak kicsit hamar érted el ezt a magasságot. -
#6805 15*3=4500 láb én így kalkulálok és eddig bevált -
#6804 nemtom, ugye ez PMDG gép, és egyelőre (FSX-re várva...) még warez, vagyis lehet nem standard meghibásodás. (amúgy a magasságmérője sem stimm pl.)
hát most már látom, hogy alacsony volt, de rutintalan vagyok. a kifutó ott volt előttem, aztán kb. 500 lábon lehettem, amikor eltűnt a viharban (dinamikus időjárás(?)), tettem egy jobb fordulót, picit elkeveredtem.
autópálya nem volt, csak fás-erdős rét. :(
ja, és azért mentem olyan alacsonyan (persze, ha van térképem, biztos látom: nem ennyi a minimum altitude), mert nem tudom, ha ennyi felhő van, mi a teendő: föléjük kéne szállni, aztán messziről, magasról elkezdeni a megközelítést?
vagy addig holdingolni, amíg eláll a vihar? :) -
#6803 hali. 2500-on 15 mérfölde szerintem az alacsony. Mondjuk ott van több reptér is, lehet hogy kellett volna gyorsan keriteni egy közelebbit, ha elérhető. Vagy pedig marad az autópálya :) -
Mozes #6802 Próbáltad egyáltalán újraindítani a turbinákat? Elég forcsa, hogy az FS olyan meghibásodást szimulál, amikor mind a két hajtómű használhatatlan. -
#6801 ja, és még annyit a tegnapihoz, hogy az FMC-ben volt a C. De Gaulle reptéren 08-as leszállópálya, de a beépített ATC meg nem ismerte.
lehet, ha nem romlanak el a hajtóművek, akkor se tudok leszállni, mert 245-250 fokról volt a 20 csomós szél. (és 26-os, 27-es kifutókra akartak küldeni. :( )
egyébként az FMC-m se a 08-as, se a 27-es pályákhoz nem kínált STAR-t.
navdata-ról kéne frissítenem? -
#6800 Fent van az ivao oldalán. Egyébként szerintem egyelőre tegyél le róla :) A megszállottak alapos tudással jönnek a hálózatra több hónapnyi offline repülés után. Ez egy nagyon összetett szimulátor, az online repüléshez a valódi repülési ismeretek elsajátítása szükséges és sok tanulás. Ha fellépsz úgy hogy most kezdted szinte biztos vagyok benne, hogy azonnal kitiltanak, mert zavarnád a többieket. Először ajánlom fuss végig az FS beépített tananyagán, ami eleve jó sok időt vesz igénybe, majd bövítsd a tudásod különböző interneten elérhető dokumentumokból. Ez több száz oldalt és sok-sok utánaolvasást jelent. Előre szólok, ha nincs rá időd és nem vagy elég türelmes el se kezd, ha viszont végigcsinálod, akkor többé nem állsz fel a gép elől :) -
#6799 Megnéztem a FAQ-ba az online repülést és az IVAO-on van írva a IvAp program h onnan lehet letölteni....de én nem találtam...lehet hogy már nincs fent az oldalon? -
#6798 Adobe reader. -
#6797 -
#6796 Adobe Acrobat Reader. De tényleg nehéz beírni a google.com -ba, hogy "pdf" :) no comment. -
#6795 A pdf formátumú írást mi nyitja meg? mert nekem eddig semmi...azaz milyen program? -
#6794 Hm, micsoda balszerencse ért az imént... Milánóból Párizsba tartottam, amikor a gépem (PMDG 737-600) mindkét hajtóműve leállt.
A leszállópálya (viharban, 20-22 csomós szélben) kb. 15 mérföldre 3 órára. Magasság 2500 láb, sebesség cc. 200kts.
Sajna nem voltam elég profi (flying lesson-ökön kívül az 1. vészhelyzetem), lezuhantam. :( Érdekes, hogy az FSPass. logja szerint nem volt műszaki hiba (fuel 25%), mégis villogott mindkét Engine Fail lámpa. (Meg asszem az oil pressure is.)
Egyébként megúszhattam volna a dolgot? Hogyan?
(Azt hiszem, lejjebb veszem 3%-ról failure esélyt az FSPass-ban. :()
-
#6793 Huh elég bonyolult a játék
a GPS-t megnézve nem is tudom hol van a repülőtér,főleg h nem ismerem a jeleket...
és stb,stb... -
#6792 Ezt a sötét képernyő/vinyó kerregtetés utáni hibaészlelés-leállás dolgot nálam a felpeccselés 9.1-re megoldotta. -
#6791 FAQ-ban lévő ötletet próbáltad? -
Tushka154 #6790 Hátt...
Mikor mit csinál. Vagy reseteli a gépet, vagy kidob kék halállal, vagy elsötétül a szimulátor-ablak, és 5 perc töltés után írja ki, hogy hibát észlelt, és leállt.
Dani -
#6789 :) ok -
#6788 majd fel is veszlek de max holnap :) máma már nincs erőm hozzákb 2 órával ezelőtt voltam egy lightos dicoba..:) -
#6787 kössz
-
#6786 ajánlom az msn címem :D
[email protected] -
#6785 igen, vagy a bal oldali motor jobban bepörög az elején, vagy gyorsabban mint a jobb.
légcsavaros gépeknél vmi olyan van hogy arra forog a csavar, és vmi azzal van, szval érted :D -
#6784 jó tudom hülye kérdés volt de egy párszor le lettem szólva és gondoltam inkább megkérdezem..amúgy miért megy a kifutópályán a gép pl jobbra amikor nem is csinálok semmit..szél? -
#6783 nem, a fórumokon ált. tilos :D -
#6782 Hmmmm....megvan a játék
a szimulátorok netovábja..nagyon élethű és sok mindent raktak belle,de emiaat elég nehéz megtanuli h mi mi...elolvasom a FAQ-ot mert a tanítási részből semmitse értettem(pár szó)így meg nehéz megtanulni...de ha lessz kérdésem amit a FAQ-ba nem találtam akkor kérdezhetek majd? -
#6781 Halad... már megvan az 1-es nagy része is. Fasza ez a logo... Akkor küldhetnél párat. Köszi! -
#6780 Alert hogy áll a project??Van 1 rossz hírem visszamentem nyaralásból és láto ,hogy a gönczi aláírt valami egyezményt a citibankkal.Így most minden csáp oldalát 1 nagy citibank logo diszíti.
Ha akarod updatelni a projectet csinálok 1 fotót valamikor -
#6779 -
#6778 Szervusz Dani! Mivel viszonylag új vagy itt: mielőtt kérdezel mindig olvasd el a FAQ-ot, talán meg lehet oldani onnan is. Ha nem, akkor majd meglátjuk.. Különben meg minimum le kéne írni, hogy mi a hibajelenség, ezt miért kell mindig külön kérni mindenkitől??? :) Elindítod lefagy, fekete kép, vár és kilép a windows-ba, kék halál, hibaüzenet, vagy mi történik?! -
Tushka154 #6777 Emberek!
Van 1 ilyen problémám:
Régebben volt egy XP Home Editionom SP1-gyel, az a rendszer tönkre ment. Feltettem neki Home-ot SP2-vel, mert csak az volt, és minden megy most rajta a Flight Simulatoron kívül. Egyébként egy ASUS A7V8X-X alaplapon AMD Sempron 2400+ procim van, 256 MB RAM, és 128 MB videó (GeForce 4 MX 4000) (tudom, nem egy erőgép, de FS ment rajta rendesen mindig). Érdekes, hogy apámnak a Pentiumján XP Home + SP2 alatt gond nélkül megy. Az lenne a kérdésem, hogy nem volt-e valakinek ilyesmi problémája, ha volt hogy javította ki, vagy nem tud-e valaki kölcsönadni 1 XP Home-ot SP2 NÉLKÜL, SP1-gyel, vagy annélkül is jó lenne.
Előre is köszönöm a segítséget,
Dani -
#6776 Csak Approach voltam. Na mostmár áruld el a neved ha más nem priviben :) -
Mozes #6775 Nem a magyar légtérre gondoltam, hanem úgy globálban Európára. Én is voltam hétfőn, nagyon jó volt. Ha jól emlékszem te voltál a LHCC Ctr, majd később LHBP App. Tegnap lenyomtam egy Madrid Budapestet este 11-es indulással. Negyed 2-re értem Ferihegyre, ahol szerencsémre még volt irányítás is. Erre mikor sikeresen landoltam a 13R-en az egész utcánkban áramszünet lett és elszállt az egész. Jól jártam:-)) -
#6774 Nem nevezném foghíjasnak :) nézd meg a többit, negyed annyian nincsenek máshol. Este próbálkozz 6 és 10 óra között! Használd az IVAO naptárat, ott fel vannak tüntetve melyik országban melyik nap van online-day és mikor vannak egyéb események. Múlt hétfőn magyar Online-day-en elég sokan voltunk. Tény, hogy nyáron kevesebben vannak. -
Mozes #6773 Az nagyon jó lesz, végül is az online repülés teszi a igazán "real" reptérré. Bár, most nyáron elég foghíjas a légtér az IVAO-n:-(( -
#6772 Szerintetek ezt érdemes felrakni? (reality pack avsim) -
#6771 Nem igazán, mert nincs kész :D nem lesznek static gépek és nem AI trafficra, hanem online repülésre lett kitalálva és optimizálva. Ettől függetlenül AI traficcal is tökéletes persze. -
Mozes #6770 Szeptembernél előbb semmi esetre sem lehet megvenni az újat? Static gépek lesznek benne, vagy az egész AI trafficra lett kitalálva? -
#6769 Budapestet nem, az marad a régi. A régi scenery-vel együtt használható az új. Talán majd FSX-hez 10cm/pixel felbontással, de ez még messze van :) -
#6768 Honnan? -
#6767 Volt szo Tu144röl, hogy nem emelkedik. Én is szívtam az elején vele. A titka az, hogy be kell kapcsolni az utánégetőt. Akkor majd megy mint a rakéta.