45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#6846 Amúgy ez milyen szimulátor? PC,vagy az igazi pilótáknak van hogy gyakoroljanak mert elég nehéz eldönteni bár a belső szerint az utóbbit tippelném. -
#6845 Ha megnézed a saját lapod a főoldalon (www.ivao.aero) és a menüben Services > My Details, akkor elvileg ott kiírja hogy inaktív vagy és ad egy liket amire kattintva kiküldi a mailt, amivel újra aktívvá teheted magad. Ha nem megy szólj, beszélek egy supervisor-al. -
#6844 Igen elfelejtettem odaírni sorry. -
#6843 discovery ugye? -
#6842 Augusztus 14 Este 22:00 A Helios 522-es rejtélye. Valószínűleg emlékeztek a B737-800-as gépre ami pár éve zuhant le Görögországban. Érdemes lesz megnézni. -
kolszal #6841 Hello! Alerthez lenne egy kérdésem, mert olvasva a fórumot láttam, hogy szokott az IVAO-n irányítani. Az történt, hogy nemrég szétment alaplap, proci, táp a gépemben, és újra kellett húzni a wendózt, stb.. Az IVAO rendszerében viszont sikerült így inaktív pilóta státuszba kerülni, de ezzel nem is lenne gond, ha az ilyen esetekben küldött levél (ami az IVAO rendszeréből generálódik), sem került volna törlésre az oprendszerrel együtt. ez a levél tartalmaz egy linket, melyre kattintva aktív státúszú lesz az adott pilóta, és fel tud csatlakozni a hláóra, stb. Na mármost 2 napja próbálom megnyitni az ivao magyar oldalát, ez nem sikerült , de a központi oldalon (ivao.org) nem találok semmit arról, hogy hogyan lehetne a stáuszt megváltoztatni, mivel a felhasználónév, és a password is inaktív :) Tehát ha valakinek van valamilyen ötlete az jó lenne, mert nem szeretném mégegyszer regisztrálni magam. Üdv, Laci -
#6840 állat I love it -
#6839 Széprepülés volt -
#6838 VATSIM + Level-D 767 video -
#6837 ja oké kössz -
#6836 109.5 MHz ! nem .05 -
#6835 Hmmmmm...már másodjára próbálom végigvinni a http://ruczi.tripod.com oldalon található "feladatot" a navigation menübe..azaz debrecentől,budapestig,SAG és TPS VOR-t érintve.....már minden tök jó de amikor már a pályára kéne ráfordulnom hiába állítom át a a 109.05 MHz a NAV 1 -et(31R pálya ILS)nem akar megjelenni az ILS csak az NDB-t látom azt a kék csíkot....mi lehet a gond? -
#6834 hello. a képernyő tetején kattints a szélvédő elválasztóra. -
Stratus #6833 Sziasztok! Hogy lehet előhozni a PSS A320-nál az overhead-et? -
Matth3w #6832 Aha én a JustFlight Traffic 2005 öt használom pedig az fizetős és elég gyenge a modellezése a gépeknek :) 100% os forgalomnál nekem a bp 2004 scenneryn max grafon olyan 15-20 fps ez alá nem megy 6600GT vel -
#6831 Nem online, de adtál egy tippet, köszi. :)
A Project AI-t használom (egyszer kellett végigszenvedni a telepítését...), a %-ra nem emlékszem, úgy 80 körül talán. a gépem van, hogy kevésbé bírja, PIV2.8, Gef7600GT, 1GB 667mhz-es memória
Még volt egy 747-es is, ami elment, az érkező 767-es se semmi méretre, de amögött egészen picinek éreztem magamat. :)
Az is meglepett, hogy a 737-400 (jobb szélső) ekkora a 737-600-hoz képest. Úgy terveztem, ha elérem a HA-LOD-dal a 30 repülési órát, akkor merészkedem online, (eddig egyszer bénáztam csak egy Cessnával LHBP-LHSM viszonylatban IVAO-n). -
Matth3w #6830 Szia milyen Progit használsz a forgalomhoz project ai traffic 2005 ? vagy vmi mást?
Máté -
#6829 Hmm ez online? Elég szép beállításokkal játszod az FS-t, ebből arra következtetek, hogy bírja a géped :) Hogy-hogy nem a Heathrow Pro scenery-t használod? Vagy adtam egy tippet? :) -
#6828 ma nyomtam egy EGLL-EGPD (London-Aberdeen) utacskát, felszálláskor volt forgalom Heathrow-n :)
Holding Short sokáig...
Aberdeenben persze remek idő, elsőre nem is tudtam letenni. (Ja, mert ILS se volt, az FMC pedig azt mondta, hogy lesz...) -
#6827 A gépek turbolenciába kerülnek inkább mint keltenek. (bár keltenek).
Szóval, ha nem erre gondolsz, akkor gondolom tornádóra. Na az tudtommal nincs benne. -
#6826 Nem az a kégőrvény(turbulencia)amit a gépek keltenek.... -
#6825 Légőrvény nincs, maximum légörvény létezik. Ha a turbolenciára gondolsz, akkor az van. Ilyesmiken mit értessz? Eső, hó, szél stb stb, ami a természetben van általánosan, az itt is van. -
#6824 A játékba van légőrvény?vagy ilyesmik....? -
kolszal #6823 Sziasztok! Ma reggel játszottam egy keveset a game-mel, és olyan problémával szembesültem ami eddig nem fordult elő. PMDG 700-as megközelítéskor 2500 ft-en nagyjából 180 kts, az ILS nem reagál a Kozma féle Budapest Sceneryvel. Szimplán nem kapja el a jelet, pedig alulról közelítem meg, freki betekerve, 2 kis lila vonal előjön, stb. Valakinek valamilyen ötlet? Nem mintha nem lenne élvezetes visual approach-t csinálni, de ez azért zavaró. Üdv Laci -
#6822 A 9.1 után nem véletlenül a régi crack-et használtad? (ha kellett..) Túl sok ötletem nincs. Milyen videókártya? Milyen driver? Próbálj másik drivert vagy omegát. Főleg ha régebbi kártyád van, az új drivereknél már leszarják a régebbi kártyák támogatását.. -
Tushka154 #6821 Mindent megpróbáltam, semmi eredmény!
Mindent végigcsináltam, amit a FAQ-ban olvastam, feltettem neki a 9.1-patchet, de ugyanaz!
Dani -
#6820 kössz -
#6819 Ha bejelölöd a VOR to VOR navigációt és rámész a FIND ROUTE-ra, akkor magától megtervezi. Jahh! Mellesleg ha válaszolnak egy hozzászólásodra, akkor azt minimum meg szokták köszönni, de reagálni is lehet ám rá! Tudod... az illem.. -
#6818 flight planer.lhbp-bratislava vor to vor find route -
#6817 Hi....amikor kreálok gy repülést és pl,: BP-t jelölöm a felszálláshoz és pl.:Bratislavát leszálláshoz..eddig minden oké....de kell egy útvonalat tervezni az edit-be de azt hogy kell? eddig 1-szer sikerült de nem tudom hogy....szeretném gyakorolni a VOR-t azért kellene... -
#6816 A kiegészítők nagyrésze kompatibilis lesz visszafelé, de ez úgyis csak a végleges verziónál dől el. Az igényes fizetős kiegészítőkhöz ha kompatibilitiási problémák lesznek, akkor fognak kiadni patch-et, ha nem, akkor csinálnak újat. -
#6815 Én nem mondtam hogy idén megjelenik :) de az baromság, hogy csak Vista-n megy. Ez semmilyen fejlesztő cégtől nem lenne korrekt másrészt a termékét se tudná eladni... Az más kérdés, hogy hivatalosan Vista-ra lesz optimizálva. Attól pedig hogy DX10-es egy game, kifogástalanul megy DX9-es vagy DX8-as kártyán is, csak a DX10-es effektek nem olyan szépek. -
Mozes #6814 Akkor nem igazak a hírek? Remélem is, mert az elég gáz lenne, ha csak jövőre jönne ki az FSX, bár őszintén szólva én teljesen meg vagyok elégedva z FS2004-el is. Rádásul, ha megjelenik az új, a legtöbb vásárolt scenery nem lesz vele kompatibilis és sajnos egy két fejlesztő cég nem mindíg ad ki patch-et, hogy fel lehessen upgradeelni az új FS verzióhoz. Eredmény: újra meg kell venni a sceneryk FSX kiadását:-((((((((( -
kolszal #6813 Oh, azóta van vmi újítás? -
#6812 fals. Akivel fejlesztem a scenery-t, FSX beta teszter... -
kolszal #6811 Hello, valóban csak a vistán fog futni directx 10-el de se kártya, se oprendszer, meg amúgy van egy fsX-es fórum is. Üdv Laci -
Mozes #6810 Hallottam ma valami nagyon érdekeset az FSX-ről az egyik Microsoftos barátomtól. Azt mondják, hogy az FSX csak az új Windows alatt fog futni, mert az a driver kell hozzá. Szerintük hiába lesz kész az FSX őszre az új windows csak jövőre jön ki és anélkül pedig nem fog futni. Ti mit hallottatok erről? -
#6809 Abnormal procedures-nal ennyit talaltam. Aztan behajtottam a fasorba. :)
-
#6808 Nah ez mondjuk airbushoz van, de ez is tanulságos:
(bocsánat a nagy képért)
-
#6807 2500on kb 10mn-nél kell lenni, nyitni a kerekeket, vészhelyzet esetén pedig sztem flaps nem nagyon kell mert lassit...