45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
perko #7030 Használja valaki a Cross-Country Soaring 2004-et.
Ezt írja magáról
"Features thermal or ridge soar anywhere on Earth choose randomized or customized conditions make it as easy or as challenging as you like soar alone or online with others
NEW: Version 4.0 (released Jan. 14, 2006)
includes significant enhancements, including a graphical user interface and improved thermal cloud support"
Érdemes próbálkozni vele? Free. -
Thanatos #7029 lol :DDDD -
#7028 Had gratuláljak elsőként a gondosan válogatot szókincsedhez, és ehhez a kiemelkedő hozzászóláshoz. :-D -
#7027 Levan szarva :D -
#7026 Igazából ha már jó fordítást akarsz, akkor aerodinamikai fék, és nem pedig légfék, ami köztudottan aerostatikus(csak hogy hasonlítson a repülős elnevezéshez). :-D -
#7025 Sehogy. A repülés nyelve az angol. Ha úgy írod, azt is érti mindenki. -
#7024 Egyébként is tök logikus szó a légfék :D -
#7023 Te az "airbrake" szót hogyan fordítod? -
#7022 "...Benyomom a gépet ... légfék max..."
Te mivel szoktál repülni, pótos Ifával? -
#7021 ó, köszi, ez vhogy kimaradt. :) -
#7020 Nem kell az FMC az autoland-hoz. NAV1-re belövöd a pálya ILS frekijét és a siklópálya alatt amikor elkezd becsúszni a kis jel középre, benyomod az APP gombot. Ennyi. Magától elkapja a localizert arra figyelj hogy a pálya irányához képest +- 30 fok legyen a max eltérés. Nézd meg az ILS leírást a segédleteknél a FAQ-ban :) -
#7019 mivel még nem tartok ott, hogy az autoland-et megcsináljam (FMC panaszkodik, h APPROACH VREF NOT SET), ezért manuál. de lehet amúgy is. viharban nagyon cool. :) (kivéve, ha előtte hosszú órákat repült az ember, olyankor stresszes. :) ) -
#7018 Szerintem rosszidőben a legizgibb :)) -
#7017 1értelmű hogy manuál.Rossz időben 1értelmű,hogy autoland ott gyorsabban reagál a gép mint én meg szebben csinálja. -
Matth3w #7016 Én sem vagyok híve a robotnak, de azért néha rákényszerülök pl mikor tejföl az idő akkor persze én úgy szállok.... De nem használom
-
#7015 Néha autoland, egyébként saját magam. "Harci" megközelítéssel. Benyomom a gépet 45fokba elég magasrol, motor alap, légfék max, autobrake szintén, flaps, kis fordulás, felhuz, aztán rá a betonra. -
#7014 Támogatom a saját leszállás elvét ... -
Mozes #7013 Ha már itt tartunk, megkérdezném tőletek, hogy ki szokott autoland-el leszállni és ki saját maga? -
Mozes #7012 Egyébként én soha nem szoktam az autoland funkciót használni, mindíg magam szállok le a PSS Airbus-al, max az autothrottle-t szoktam hagyni a retard pontig, de sokszor az is inkább én kezelem. Szerintem a repülésben pont a leszállás a legjobb, miért kéne azt is a gépre hagyni és karbatett kézzel nézni amint szépen leszáll a gép magától. -
#7011 apám míg ezeket beállítód addig én leszálok megtankolok kitakarítattom a gépet és összehozok 1 randit a stuvival.Ami hátramarad az a 168 óra meg az aktuális kávé
jó kis vicc volt -
Mozes #7010 Szia.
Ahhoz, hogy a PSS magától elkezdje a süllyedesét először is aktiválnod kell az MCDU-ban az approach phase-t, mert ha még mindíg descend-en van akkor nem jó. Ha az ILS működik (az FCU panelen is bekapcsoltad) akkor a süllyedés megkezdésehoz meg kell nyomnod szintén az FCU-n az 'APPR' gombot. Nagyon fontos, hogy az MCDU-ban minden jól legyen beállítva és a kiválasztott kifutópálya ne sárga (mert akkor az még csak ideiglenes) hanem zöld legyen (INSERT-el kell beszúrni az ideiglenes pontokat a Flight Plan-be. A Throttle CL-ben és A/THR ON. Így működnie kéne. -
Joybull #7009 Nah megtaláltam :)
A magyar kiosztás volt a hiba
-
Joybull #7008 Sorry
Az egeret használtam, ahol méri az időt ott lehet állítani a szorzot
thx
ui: bár a lassítás még nem megy.
-
#7007 Arról nem is beszélve, hogy a menüben is ott az időgyorsítás... -
#7006 Meglepő és mulatságos amit írsz, mivel a billentyűkiosztás 99,99%-a nem változott a korábbi verzióhoz (2002) képest. :-) Amúgy R és +/-. -
Joybull #7005 sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e a játékban időt gyorsítani?
A 2002-ben tudtam, de itt nem találom. Valszeg én vagyok a béna, de valaki leírhatná melyi kombinációval lehet.
-
#7004 Jah ezt vágom. Én is ezen a véleményen vagyok -
#7003 Ariane-t kipróbáltam de volt szarakodás, mert nem volt meg a kulcs. Azóta mostmár abszolút nincs meg :) de nem is érdemes. Köcsögök is mert 5 rongy egy kulcs pótlása. Csak VC van, FPS viszonylag jó, de azért annyira nem. Ha erős géped van és van fejmozgásérzékelőd akkor viszonylag jó a gép. FMC adatbázis és sid/star frissítés nincs, adtak hozzá egy editort hogy mindenki frissítse ahogy akarja :) 70 EUR a gép plusz 12 EUR minden festés. Lehet hogy tudnak programozni de a pénzlehúzáshoz jobban értenek :) a védelem tényleg elég flancos, nem csodálom hogy nem törték fel, de semmi sem lehetetlen mint tudjuk... -
#7002 Az -
#7001 Vannak olyan dolgok amik már megengedhetetlenek a pénztálcámnak :). Nah akkor max. De ariane még itt sincs :) -
#7000 ték -
#6999 Torrentes? -
#6998 Na örüljetek. Már aki nem akar fizetni. FlyingBytes -
#6997 Elég a Blue Sky :P -
#6996 na még annyit (aztán dolgoznom is kéne ;) ), hogy az fs memóriahasználatáról mit tudni?
van ui. olyan prog, ami egyszerűen elszáll, ha fix a page file mérete, van, ami csak hibaüzenetet dob, de ugyanúgy működésképtelenné válik; pl. videószerkesztők
fs-t láttam már (task váltáskor) 620mega körül memóriát enni; fel is szabadít ebből valamit, vagy egy Föld körüli út tuti elszállás, ha fix a page file? -
#6995 ProjectAInak semmi köze hozzá. Egyszerűen ilyen primkó az fs AI-ja. -
#6994 jó, a madridinál annyit hibáztam, hogyha csutka féken megállok, akkor kitaxizik elém a kifutó felénél, és vsz elkerüljük egymást. -
#6993 Én még ilyet nem tapasztaltam -
#6992 eh, tegnap Palma de Mallorca-ról Madridba repültem... szép idő, 1-2 szép screenshot.
Madridban rosszabb idő, a leszállás se volt teljesen tökéletes, de úgy éreztem, max. egyszeri 250kts túllépés miatt kaphatok büntetőpontot.
Erre oldalról nem belémszambázik valamelyik narancs festésű spanyol moron? :((
Result: AIRPLANE CRASH. Egyszer már csinált ilyet a Project AI, amikor sima leszálláskor ott volt a kifutón egy jet, és pont az én leszállópályámba indította bele a fölszállását... (csak akkor nem utaztam előtte 300+nm-t...) -
#6991 Hát szerintem gagyi. Márcsak azért is mert nekem megáll a kifutópálya közepén, nemtom nektek hogyvan.