45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#7070 Sztem kiegészítőkkel egyelőre nem kéen foglalkozni. Max egy fsuipc, mert vmi időjárás progi (pl active sky). HA most kezded, akkor először meg kell ismerni, osztán jöhetnek a különféle kiegek, amik vagy jobbak vagy szarabbak mint az átlag. :-))) -
#7069 Vagy ha banner-re klikkelsz akkor sok más ir elérhető :) -
#7068 Köszi! In progress.. -
#7067 Javaslom olvasd el az itt talalhato cikkeket
http://fs2004faq.uw.hu/faq.htm -
#7066 Sziasztok! Én most szerzem be a fs2k4-et. A kiegészítők közül melyikeket érdemes leszedni és felrakni? Mit tanácsoltok, mint hozzáértők? -
#7065 ja szép csak életben is utálom ezt a tamagocsit -
medylok #7064 Fs X demo, ingyéért: http://www.ausgamers.com/files/download/html/23859 -
#7063 Aki vágyik már valami normális CRJ-re, a Wilco "izéje" után, talán ez az Aerosoft-os megoldás használható lesz. Aug 30-án jelenik meg. -
#7062 Miért nem próbálod ki? -
samhun #7061 Helo. Olyat szeretnék, hogy joyal irányitom a flightot, és a kormányom pedálával rudderezek. Lehetséges ez egyszerre? -
#7060 Ez nem ide való... keresgélj itt. Olvass el mindent figyelmesen, van sok magyar doksi is. Megéri elolvasni a rendszer működéséről az alap dolgokat mert pl ha nem töltesz fel eleget csak állandóan kapni akarsz, akkor kitiltanak stb. -
#7059 :}} egy kérdés mivel ilyen torrentes dolgot en meg nem hasznaltam szoval hogy tudok letolteni, mert a torrent file lejon de hat az nem maga a progi szovalk mi kell hozza hogy le tudjam szedni a progit? -
thomka #7058 Igen felvan rakva, mert anélkül nem is engedte felrakni a VoxATC-t. Akkor megnézem a leírását én is azzal van a gond biztos akkor. -
Thanatos #7057 jah, máshol megveszik a kiegeket :D -
DJviolin #7056 Húúú ez tök jó torrent oldal. Most találtam rá. Csak repülős cuccok. maga a mennyország. :) -
#7055 Ezt a flyingbytes torrentet megszállták a magyarok ehhhh :DDDD -
#7054 Na kipróbáltam és kifogástalanul működik. A leírását elolvastad? Olvasd el, mert anélkül nem jösz rá magadtól! Magadtól nehéz beállítani. Lényeg amiket kellett csinálnom: először is a Microsoft-tól le kell tölteni a Microsoft Speech SDK 5.1-et. telepít. Utána a vezérlőpultban a VoxATC leírásában leírtak szerint beállítani (kell egy kicsit beszélgetni vele stb :D) Utána VoxATC-nek a Flight Plan Trainer-jét el kell indítani ahol először felolvastat veled egy rakás szöveget hogy megtanulja a hangodat és hogy hogyan beszélsz :) Ott te is gyakorolhatod a kiejétst, mert ha rosszul olvasod nem fogadja el. Nem egy nagy dolog nálam mindent elfogadott elsőre, csak azért kell hogy a hangod ismerje és a mikrofon hangerejét. Ha ez megvan, akkor az FS-ben ki kell kapcsolni a default ATC-t szintén a leírtak szerint majd pedig aktiválni a VoxATC-t szintén a leírása szerint :) Utána szinént a leírás tartalmazza, hogy hogyan kell használni :) A lényeg hogy csak akkor működik, ha van flight plan-ed. Tehát be kell tölteni az FS-ben egy flight plan-t és az alapján irányít, csak akkor működik. Mindegy hogy IFR vagy VFR, mindkét esetben kell a flight plan. Nagyjából ennyi. -
#7053 Nemsoká kipróbálom. Microsoft Speech Recognition SDK-d van? Mert anélkül sehgogy nem ismeri fel a hangot :DDD -
thomka #7052 Alert neked hogy mükszik a VoxATC? Mert én hiába mondom azt amit kell csak anyit mond sokszor hogy ismételjem meg ujra. -
#7051 Ez a rész természetesen ki van dolgozva. De csak akkor érsz valamit a valós natokkal ha online repülsz vagy ha offline, akkor 15 percenként frissített valós időjárás szerint :) -
abelino #7050 Előre is kösz! (Én is ezt szúrtam ki! :-)) -
#7049 ok, thx. olvastam egy kis tutorialt, abban volt, hogy az Atlanti-oceanon valo atkeleshez figyelembe veszik, kihasznaljak a jeteket, szoval erdekelt, hogy ez a resz mennyire van kidolgozva.
-
#7048 Szerintem felhőre leosztva nem.. inkább csak időjárás zónákat szimulál. Tehát nem köti felhőhöz hogy egy helyen van-e turbulencia vagy eső :D stb... (de lehet hogy tévedek) Ha PSS 777-el vagy Wilco 737-el repültél már, bennük van időjárás radar, ami olyan mint az igazi gépeken tehát látod az előtted lévő időjárási zónákat, szelet, vihart, stb. A Reality XP pedig fejleszt olyan kiegészítő műszereket FS-hez (többek közt ilyen radart is), ami bármilyen géppel együtt használható. -
#7047 VoxATC-t eddig csak működni láttam, de most megszereztem úgyhogy kipróbálom aztán elmondom mi a helyzet. -
#7046 azt lehet tudni, hogy a sima FS 2k4 szimulálja-e a felhőzetekben lejátszódó jelenségeket? nem nagyon "mélyen", csak mondjuk olyan szinten, hogy különbséget tesz-e gépviselkedésileg, ha egy bárányfelhőbe vagy egy viharfelhőbe megyek be.
vagy ehhez ActiveSky kell? (vagy vmi más?) FSPass. utasaim ugyanis sokszor félnek a turbulencia miatt, ezt szeretném elkerülni anélkül, hogy minden felhő láttán kitérő manővert tegyek. (== érdemes-e olvasni felhős tutorialt?)
-
thomka #7045 A VoxATC vel szerintem az a baj, hogy nagyon kell artikulálni hogy a gép megértse amit mondani akarsz. Volt olyan szöveg amit 20x elismételtetett velem.
De lehet hogy csak én nem tok rendesen kiejteni angol szavakat:) -
abelino #7044 Hali!
VoxAtc kérdés. LHBP-től pl. LRCK-ra is működik? (Clearance, GND, TWR, DEP, CTR, APP, TWR, GND, ...)
Előre is kösz a választ. -
#7043 Ismeri valaki a VoxATC-t? Nagy segítség lehet kezdőknek a fóniához. Az FS beépített légiirányítóját cseréli le egy sajátra, amiben jobb kiejtéssel, kicsit tagolva mondja a szavakat hogy a kezdők is tisztán érthessék, illetve beépített hangfelismerő rendszert tartalmaz, tehát nem kell többé gombokat nyomkodni, hanem mikrofonon keresztül kell válaszolni. Ezzel gyakorolva a fóniát már az online repülés sem jelenthet különösebb gondot :) -
perko #7042 Én Békéscsabán repültem, de sajnos abba kellett hagynom a szemem miatt.
Azóta csak -
Matth3w #7041 Igen köszönöm én is most olvastam:) csak mókásnak tartom no de örülök neki -
DJviolin #7040 Ez nagyon egyszerű. Csak akkora pályát csinálnak meg, és a maradékot:
A verzió: beborítják tengerrel, és csiunálnak egy kis bolygót.
B verzió: Csinálnak egy nagy falat a következő felirattal: Under Construction :)
Egyébként a demó 2 repteret és 3 küldetést fog tartalmazni a Karib Tengernél St. Maarten térségében. -
DJviolin #7039 Szia!
Szintén művész én is. :) Bár én most kezdem. Jakabszálláson vagyok kezdő. -
Matth3w #7038 Demo mi a pince? és hogy lessz megoldva mondjuk csak amerika területén lehet repülni vagy, h mert 1 ilyen "Játéknak" demója elég érdekesnek tűnik -
perko #7037 Igazából a vitorlázórepülés a szívem csücske, régebben pár éve magam is csináltam.
Ismerem a Condort, valóban a realisztikus vitorlázó sim-ben a legjobb, de az FS-t is imádom.
Az FSX valamelyik videójában úgy láttam, hogy lesz motoros vontatás is -
#7036 Köszi szépen. Egyébként pár nap mulva megyek ki Kansasba egy évre, magyar szot sem fogok hallani, nemhogymég FSezni. -
DJviolin #7035 Lesz demó. Amerikai idő szerint holnap 17 órakor (nálunk 10.-én, 1-2 órakor)
A demó nem egyenlő a bétával. Ezt bárki letöltheti. Elsőnek a Gamespotról. -
Matth3w #7034 Én úgy tudom h most lehet jelentkezni a Béta tesztre csak az a baj fizetős -
bjoee #7033 Hello
Most akkor lesz demo az FSX-ból? Mert a Gamespot-on megy egy ora visszafele és csak 1 nap van hátra. -
#7032 csatlakozom DJviolinhoz -
DJviolin #7031 Szia Perko!
Ha szívügyed a vitolázórepülés, akkor ne egy ingyen FS kiegészítőben reméld a realisztikus termikekben való élvezetes emelkedést, hanem a Condor nevű szimulátorban.
Az FS mindenre jó, csak nem épp a vitorlázórepülés szimulálására (gondolok itt a repmodellre és az időjárásra).