45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#7190 én nem okolom, csak az egész sztori azért furcsa, mert ott voltak a megmenekülés kapujában.
és pont erre nem kaptunk választ/feltételezést, hogy miután 10 perccel a 2. hajtómű leállása előtt már a privát pilóta kezében volt a gép, mi történhetett.
miért arra tért ki a gép, amerre, volt ott vmi kifutó, ahova megpróbálta volna letenni? vagy elkezdte az ereszkedést és elfogyott az oxigén? (csak mert ha élt, akkor szerintem vmi kényszerleszállást tudott volna eszközölni.)
rádiót miért nem használta?
kár, hogy úgy érezzük, történhetett volna máshogy, pedig a gépen levők (aki tudott) biztos megtettek minden tőlük telhetőt. :(( RIP!
-
#7189 a pestinél meg: akkor most van engedélyünk? van van... :D -
#7188 megnéztem mindet, kegyetlen:) -
#7187 Ez se rossz! "leszállunk? Le! inkább kapcsold ki az ILS-t. Mit? Azt hogy csináljam? Mittudom én.." -
#7186 azért én örülnék, ha ilyen mókásan le tudnám tenni 40-es flapsszel 121 kts-sel a PMDG 737-emet. :) (bár már közelítek... távolról. :) )
és ha már youtube-flood van:
ez se semmi
és
Új extrém sport születőben? ;) -
#7185 ugye? nagyon durva :D -
#7184 Bazmeeeg :DDDD ez kész. Hasonlót végigéltem egy idiótával de ez túltesz rajta :DDDD -
#7183 ezek betegeeeek! :D -
#7182 Ezek állatok :D -
Matth3w #7181 Fiyelj ezek olyan dolgok amin úgy sem fogsz dűlőre jutni mert mindig akad aki mást mond de télleg borzasztó ami történt a leg könyebb azt az embert okolni aki nem él ez mindig így van és így lesz -
#7180 ezt most nem értem. a privát pilóta-utaskísérő csákó miért nem bírt vmi kényszerleszállást elkövetni?
neki is elfogyott az oxigénje? -
#7179 á, erről nekem az F14 Fleet Defender jutott eszembe. Leszállás rep. hordozóra, áá, vatta game!
cool video! -
#7178 síró görcs -
#7177 Itt egy kis FS videó. Az FS2004-es korszak végét hivatott bemutatni. Szerintem k*rva jó. -
#7176 majd felrepülnek űrhajóval a műholdhoz, de addig kérjük türelmét, köszönjük!
:D -
#7175 nem kicsi...:
-
#7174 Többfajta van :) De ez az, amelyiken kellene mennie. Mindegy.. felhívtam a szolgáltatót és közölték hogy hetek óta műhold hiba, a discovery-n teljesen mást sugároznak mint ami a porgramban van. Nem tudnak vele mit csinálni majd ha kijavítja valaki a műholdat akkor jó lesz. Ez korrekt válasz volt mi? :DDD -
#7173 nálam is megy.
De a wikipédia ezt is tudja :)) -
Thanatos #7172 nem lehet hogy több discovery-d van? elvielg már mo-n is van többfajta ha jól hallotam 8nálunk persze nincs :P)
lehet hogy rosszat nézel :) -
#7171 nállam helios :P -
#7170 Nálatok mi megy a discovery-n? csak érdekesség képpen :) mert nálam valami esőerdős film... a haveromnál meg a Helios-os katasztrófa. Az újságban is az van. Nálam meg ez az esőerdős izé megy... (Antenna Digital). Na most akkor hogy is van ez? :D -
#7169 hát, ha jól tudod, akkor a wikipédia tudja rosszul (ami persze könnyen előfordulhat):
"737s are not equipped with fuel dump systems. Depending upon the nature of the emergency, 737s either circle to burn-off fuel or land overweight" -
#7168 "van rá valamennyi idő és van a környéken nagy kiterjedésű tó, tenger, óceán vagy teljesen elhagyatott terület ahol kiengedheti."
hát ez a baj...
inkább ne engedjék ki:) -
#7167 Van üzemanyag kiengedő szelep minden gépen, de nem használják egy szimpla vészhelyzetben sem, főleg nem szárazföld felett. Általában lekörözik ha valami gond van és van rá lehetőség. Ha azonnal le kell szállni és idő sincs a kiengedésre akkor leszállnak túlsúllyal. Csak akkor engedik ki ha van rá valamennyi idő és van a környéken nagy kiterjedésű tó, tenger, óceán vagy teljesen elhagyatott terület ahol kiengedheti. -
#7166 van egy panelem, elég jó, van benne autoland, taxi speed minden boeinghez, nekem teccik, még a kereket se kell engedni, engedi magától:)
pm-be ha kell vkinek -
#7165 hi, a B737-en (legalábbis 737-600-on biztosan) nem lehet kiengedni: vagy "lekörözi", vagy megpróbál túlsúllyal leszállni. (én így olvastam. :) ) -
Mozes #7164 Már nem aktuális a PSS kérdésem, rájöttem:-)))))) -
#7163 lol már leesett :D -
Thanatos #7162 boltban adnak -
#7161 Sziasztok, a biztonsági mentésemhez szeretnék borítót nyomtatni, de sehol sem találok. Van ötletetek? -
#7160 Gratulálok a találathoz.
Itt meg saját topikja is van ,ahol mindenki már rá is unt a demóra. :-P -
#7159 -
b734 #7158 Letölthető a Microsoft Flight Simulator X Demó Itt -
#7157 Én már megnéztem angolul máshol. Igazából sok újat nem mondtak... -
#7156 Ne feledjátek ma 22:00 Discovery Helios 522 tragédiája ... -
Mike 007 #7155 a national geographic-on nézzétek a légi katasztrófákat!
a tűz a pilótafülkében abban a kerozint a tengerbe mert ha nem engedik ki akkor kettétörhet a gép! de a végén lezuhant a tengerbe -
Mike 007 #7154 Zézzétek meg a www.flightsimu2004.mindenkilapja.hu-t! javítva lett! -
Petko #7153 tudomásom szerint egyáltalán nem minden esetben, csak ha a weight$balance megköveteli akkor biztonságos szintre hozzák...
másrészről meg szerintem az a kerozin diszperzálódik és elpárolog, szóval elhanyagolható ami a talajra jut -
#7152 Igaz az , hogy a repülőgépek leszállás előtt minden esetben kiengedik a
többlet kerozint? Nem csak vész esetén? Sztem komplett faszság, de egy hülye azt terjeszti a faluban azért teremnek rosszul a kertek, mert beindult a kassai reptér és a repülők kiszórják a kerozint leszállás előtt -
Mozes #7151 Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem a PSS-el kapcsolatban. Miután mindent beállítottam az MCDU-ban, sehogy sem akarja a gép kiszámolni UTC-ben az egyes waypoint-ok közötti időt, sőt semmilyen időt nem jelenít meg. Mindent sikerül beprogramoznom, INI, Plan, Perf, stb., de a ZULU időt sehogy sem adja ki a gép, ráadásul a T/D és T/C pontokat sem számolja ki magától, pedig beállítom a SPD és ALT CSTR-eket is az egyes waypoint-okhoz. Tud ebben valaki segíteni, hogy mitől van ez?