45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#7595 hogy kell azt a fejmozgas imitalast vagy mit? :D -
Levente80 #7594 AI Project??? Bocs FS 2002-höz kellene, de ilyet nem találtam avsimen :o(
-
DJviolin #7593 Active Camera uninstall. Hogy miért? Mert nem tudott olyat mutatni, amire szükségem lenne.
Szétnézés a gép belsejében: Ha lesz egy újabb high modellem, akkor esetleg felrakom.
Sétálás a reptéren? Rossz a megvalósítás. Majd esetleg újra felteszem, ha elkezdem LHJK-t, és néhány részletet közelebbről is meg akarok nézni.
Fejmozgás imitálás? Fordulóknál úgy rángatózik a pilóta feje, mintha idegbeteg lenne.
Tower view-ben lekövető nézet? Nem mindig működött.
Amire nekem igazán szükségen lenne, az egy sétáló emberke, akár animációval, akár nem.
És a Tower nézet végleges letiltása. Azért lenne rá szükségem, mert elég öreg a gépem, és utálom, hogy változtatom a kameraállásokat az S-el, és ha elmegy a Tower nézetre, akkor elkezdi a torony körüli sceneryt lerenderelni, és mire visszamegyek a repülőgép nézetére, akkor a repülőgép körül minden homályos. Nem tudjátok, hogy az FS2004 melyik fájla kezeli a kameraállásokra vonatkozó beállításokat? -
Levente80 #7592 ok,köszi -
#7591 ai projectet tölsd le. -
#7590 Az kicsit más, mint a sebesség függő sétálás animáció.. -
Levente80 #7589 Lehet az avsim-ről letölteni valami olyan add-ot amivel minden repteret és az egen is megtölthetem forgalommal? Nem csak repterekre lebontva feltenni forgalmat? köszi -
Levente80 #7588 Köszi :o)
-
DJviolin #7587 Ez a LAGO. :) -
DJviolin #7586 "A sétáló ember animot meg sztem felejtsd el, mert az fs repülőgépekre nem tud ilyen animációt"
Ezt pont te mondod? Akinek Caverano Cessna 182 Q-ja van, és a pilóta feje jobbra balra mozog? -
#7585 Ide is beszúrom ha már felkerült a netre, bár az fsx topikba már láthatta mindenki.
Pár képecske Alaszkából
Violin:
Inkább kotord elő az active camera manuálját, mert látom lövésed sincs róla mi a gépen kívüli sétálás meg hasonlók. Sajna az fs hibájából ez rendelkezik hibákkal, de pl a georendereken abszolút élvezhető.
A sétáló ember animot meg sztem felejtsd el, mert az fs repülőgépekre nem tud ilyen animációt, külön megcsinálni meg kva nehéz, vagy valószínőbb hogy lehetetlen. -
Levente80 #7584 Úgy tűnik a Lago :D -
#7583 mi az élet értelme? :D -
Levente80 #7582 Akkor nekem is van kérdésem...mi az a Lago?
-
DJviolin #7581 Csak egy kérdés.
A Lago miért nem enged belépni? -
Levente80 #7580 Akkor az ötletet a parlament elé bocsátom :o)
-
#7579 hawaii lesz MO-bol
felulirjak egymast... -
Levente80 #7578 Ha felteszek több Magyarországos Scenery-t akkor attól meghülyülhet a grafika?
-
Levente80 #7577 Ez lehet, de már kicsit hozzászoktam ahhoz, hogy az FS 2002-vel eddig még nem nagyon voltak sebesség gondjaim,és ezt nem szívesen adnám fel :o))) Lehet hogy megvárom amíg az fs2004 viszonylag "elavult" lesz :o) Addigra a gépem is nyilván húzósabb lesz,de addig még várhatok egy-két évet....:o)
-
#7576 Úgyvan tanulj egy kis modellezést és valósítsd meg. Szerintem még nincs ilyen kiegészítő. De szerintem nem te fogod megcsinálni ;) MDL kiterjeszetésű fájlok nem visszafejthetők. Modellezéshez és animáláshoz gmax-ot használj vagy 3d max-ot, ez esetben viszont bonyolult lesz picit berakni a dolgokat az FS-be. Ezután programoznod is kell, hogy az ember úgy mozogjon, ahogy te szeretnéd. Ha kész, szólj Megjegyzés: active kamerában ha csak a VC-ből elindulsz sétálni az az interior séta. Ha a világban akarsz mászkálni és a gépet körbejárni (túl messze nem mehetsz el), akkor external view-be kell kapcsolnod. -
#7575 Én meg nem tom a configom -
DJviolin #7574 Ja igen, az addonok azok húzósak. -
DJviolin #7573 Az enyém P4 1,7Ghz, 256meg sd ram, Geforce FX5200 128mb. Nem azt mondom, hogy szárnyal, még csak nem is fut, de megy! És ez nagy szó ezen a gépen!!! A tieden középbeállításokkal szárnyalni fog. -
Levente80 #7572 Chicco!! Kicsit megkésve válaszolok,de a gépem Sempron 2800+, 1 GB Ram, Gforce 6100 Integrált :o) Ehhez a confighoz nem hiszem hogy passzol az FS 2004, pláne ha fölpakolok add-onokat is...
-
DJviolin #7567 Az Active Camera 2004-ről egy kis verdikt.
Összeségében nagyon hasznos kiegészítő, mert szimulálja a kabinban a fejmozgást, és virtual cockpit nézetben oda pakolom a kamerát, ahova akarom, de van pár idegesítő eleme, amit pár egyszerűbb beállítással korrigálni lehetne, csak nem tudom, hogy hol/mit kell.
Sétálás a gépen kívűl:
Én nem pont erre gondoltam gépen kívüli sétálás címén, hogy virtual cockpit nézetben a Num 2, 4, 6, 8-as billentyűkkal kimegyek a gépből. Ez nem séta, ez semmi. Nekem olyan kiegészítő kellene, amely egy emberke .mdl fájlban, és bepakolva a repülőgépek mappájába, és bármikor elérhető legyen a repülőgép választásnál, mint külön gép, és játék közben legyen sétálás animációja, és a sebességét a gázkarral lehessen állítani. És az egész sava borsa az lenne, hogy külső nézetben nézegethessem az emberkét, mert ez jobban segítene a beleélésben (á lá szerepjátékok), hogy én most a két lábamon sétálgatok a bolygón. Ha nincs ilyen, akkor tanulok egy kis modellezést, és majd megcsinálom én. Apropó! Az .mdl kiterjesztésű fájlokat mivel tudom átkonvertálni .3ds-be? Vagy mégjobb lenne ha .max-ba.
Nem tudom, hogy miért csinálja, de belső nézetben amikor fordulok, és a kamera elnéz mondjuk jobbra, akkor elkezd akadozni. Mármint nem a játék, hanem mintha a pilóta rohamot kapott volna, és rázkodik a feje. -
#7566 tudom, baj? :D -
#7565 Jó, persze igen, de monduj, ha Spanyolhonba perülök és mondjuk pont arra akkor irgalmatlanul idétlen kinézete van egy szabányos négyzet alakú, luxemburg méretű szigetnek ott ahol nem is kellene lennie. -
#7564 Most ennek sok ertelme volt. -
#7563 van meg 1 2 repter a foldon... :) -
#7562 Hi!
Lenne egy érdekes kérdésem. Mostanában repültem MOnaco partjainál és azt vettem észre, hogy van egy bazi nagy szérazföld négyzet (szabályosan) monaco előtt ahol már régen tengernek kellene lennie. Nem kapcsolódi a száradfölthöz, csak ottvan. Nem találkozott még valaki ilyennel, mert nekem marha zavaró -
#7561 :D -
#7560 Jó, felőlem tettszen, csak ne híreszteld... :) -
#7559 na mind1, nekem teccik... :D -
#7558 -
#7557 Ez inden amit nyújthatok. :) -
#7556 Sajna ettő még nem fog jól repülni, max szép lesz. :-)) -
#7555 eznemjóez? :D -
#7554 Lefordítom mondandódat hogy mindenki értse:
"elég jól repül"="akkora shit mint állat!" :D -
#7553 Na az még egy űberlol repülő!!! :D Milliszekundomokban mérhető, amit a vinyómon eltöltött... :D -
#7552 Amint szerzel nekem egy Edge540 3nézeti rajzot. :)