45215
  • Levente80
    Köszi Máté,ez azért megnyugtató,szóval a két program között nem ég és föld a gépigény?
  • Matth3w
    Szia. Szerintem először tölsd le a 2004 et próbáld ki vele amit használni szeretnél pl addonok scennery-k meg egyebek és kiderül bírja e a géped
    Nekem 6600gt 256 mb 2 gb ram 3300 AMD frankfurt mega scennery wienna scennery 15-20 fps a kapuknál és van bőven forgalom is 1 pmdg 747-400 al vc ben
    ugyhogy szerintem a Te gépeden is elég jól futhat
    Üdv : Máté
  • Levente80
    Aha,köszi :)
    Konfigom Sempron 2800+, 1 giga Ram, GForce 6600GT. Már jó ideje a FS2002-vel nyomom, megvettem a BP Sceneryt,meg letöltöttem szinte minden add-ont K-Európához amit találtam, csak az a gond , hogy FS2004-hez sokkal szebb és több add-on sceneryt lehetne letölteni és venni,pl szinte az összes cseh reptér,ami nekem kellene :) Hezitálok megvenni a FS2004-et mert attól tartok,hogy nem lenne elég neki a jelenlegi konfigom,pláne ha felpakolom az összes cseh repteret meg a kismillio add-ont, amit kilőttem magamnak... A 2002 egész rendesen fut ezekkel. Szerintetek ha 2004-re váltanék,nagyon kifeküdne tőle a gépem,vagy nagyjából ugyan ezt az FPS-számot kapnám 2004-el is mint 2002-vel?? Valaki adjon tanácsot,nagyon köszi mindenkinek :)
  • hefi
    Konfigom:
    2.2-es AMD, 512 ram, Geforce 3 titanium (64megás)
    Még mielőtt nagyon beleélnéd magad, elárulom, hogy Magyarország nincs teljesen lemodellezve benne. Ha az eddigi géped nem nagyon bírta a fizetős sceneryket (vagy az igényesebbeket), akkor fel se rakd, mert az enyém sem bírja, az UT-vel meg Frakfurt előtt letáncolt 2FPS-re. Winyó tekert mint állat (eszméletlen sok bgl-t felpakol). Leszállás után első dolgom volt uninstallálni
    Mondjuk lehet rajta finomhangolni, de nekem annyit nem ér, hogy FL360-on azt nézzem, hogy most milyen (általam nem ismert) autóút megy alattam.
    Ha gépet cserélek, akkor biztosan fel fogom rakni újra, de a mostanival nem fér össze.
  • Levente80
    Sziasztok, van valakinek bárminemű tapasztalata az Ultimate Terrain Europe kiegészítőről? Minden elismerő és pocskondiázó véleményt várok
  • mcsaba
    Nálam most nincs felrakva a sim ezért lehet hogy nem pontosan irom, de én úgy tudtam ezt megoldani hogy a repülőgép könyvtárában megnyitottam szövegszerkesztővel az aszem aircraft.cfg fájlt és ott mindenhol ahol a légitársaság neve volt azt átírtam Malévre és müködött, egyébként nem PMDG gép volt de szerintem egy próbát megér, de mielőtt hozzányulsz bármeik fájloz csinálj róla mentést!!
  • Royal76
    Úgy próbáltam és nem akarja!
  • exTrem
    Érdekes. Nekem mindig bemondja. Próbáld meg ott amikor beírod a gép hívójelét ( 234 ) a légitársaságoknál válaszd k ia MALÉV-ot. Hátha ..
  • Royal76
    Sziasztok!
    Tudna nekem segíteni vki, hogy a pmdg737-es gépeknél beállítom, hogy mi legyen a gép hívójele pl. Malev 145 és az a nyűves ATC nem mondja a Malev-ot csak a számot! Hol lehet beállítani úgy, hogy működjön rendesen? Csak a pmdg gépeknél nem műxik, de ott egyik légitársaságnál sem!
  • chicco
    az alitalia járt a hosszúcsővel is nyáron.De tényleg mostanában a fekaórrkúpos airbust látom
  • matya00007
    Jaja.
  • exTrem
    a cfm hajtóműveknek jó kis búgó hajtóművek :). Imádom főleg az Ng gépekét ...
    a többi ( iae, pw, ge, rr ...) is búgnak :D de az ng gépek hangjait imádom
  • chicco
    az mondjuk hajtómű függő
  • matya00007
    A hangja olyan mint egy kávédarálónak, vigyél szemes kávét!
  • Speedbreaker
    :DDD:DSA:
  • chicco
    ha te repülsz vele biztos.
    utasként meg mi másra gondolsz.A fizika az fizika.

Nem fogod látni a cost indexet melyik jobb az bizti.
  • hefi
    Fejjel lefelé, és hátrafelé
  • Goliath
    Sziasztok!

Kicsit off leszek, októberben barcelonába repülök milánón keresztül Alitalia-val. Kérdésem: gondolom airbus gép lesz, nagyon másképp repül mint a boeing-ek?
    Mert még csak boeingen repültem.
  • Speedbreaker
    LOL :D
  • frecc
    Most már jó a honlap csak most meg nem fogadnak új pilótákat...
  • Royal76
    Egy ilyen kis buszozáson szívesen résztvennék!
  • hefi
    Ha mind a kettő be van nyomva, és a NAV1, NAV2 frekibe ugyanaz az ILS freki van betekerve, akkor tudsz autolandot csinálni. Nyilván szimben is ezért van ott a gombja.
    Egy airbus filmben láttam, hogy amikor a bal oldalon ülő pilóta vezeti a gépet, akkor a CMD A-t kapcsolja be, amikor viszont a jobb oldalon ülő kolléga vezeti a gépet, akkor meg a CMD B-t kapcsolják be. Tehát szerintem mind a kettőnek ugyanaz a szerepe (de lehet, hogy én tudom rosszul és akkor javítson ki valaki).
  • frecc
    Sziasztok!

Bocs, de nagyon böki a csőrömet egy dolog, lehet hogy full mellékes. Túl vagyok 1,5 óra PMDG meg egyéb doc olvasás meg itvv video nézés után...
    A kérdés lehet h hülye: Miért van két autopilot engage gomb? CMD A és CMD B. Mi a különbség a kettő között, mikor kell B-t használnom? Láttam az egyik itvv-n, hogy a pilcsi CMD B-vel csinált autolandot csak fogalmam sincs miért...

• airbus
    Szia! Észrevettem a hibát! Az oldal még ideiglenes, előfordulhatnak rajta hibák, mint most ez is, délután folyamán ki lesz a javitja a jelentkezz menüpont.
    Köszi hogy szoltál ;)
  • frecc
    Hááát, a jelentkezz menüpont alatt egyelőre nem lehet jelentkezni...
  • ColdFire
    hmmm, jelentkeznek, fel evig blueskyos voltam:)
  • airbus
    Sziasztok!

Farkas József CEO sorait másoltam be ide, remélem lesz aki kedvet kap, és csatlakozik hozzánk: :)

Wizz Air Virtual Hungary
    Az IVAO - International Virtual Aviation Organization 2006. szeptemeber 11-én jegyezte be társaságunkat, mint az első magyar, valós alapokon nyugvó IVAO által bejegyzett és elismert virtuális légitársaságot Wizz Air Virtual Hungary néven.

Társaságunk célja, hogy egy olyan professzionális csapatot verbuváljunk össze, akik biztonságban tudják gépüket mindig, minden időben. Emellett a lehető legrealisztikusabb szimulációra törekszünk, így többek között a repülőgépek csak onnan folytathatják útjukat, ahol éppen állomásoznak, vagy az élmény növelésére irányul az is, hogy csak realisztikus desztinációkra való repülés elfogadott (kivételt képeznek a vezetőség által engedélyezett helyzetek, például a fly-in-ek).

A jelentkezés kezdők számára is biztosított, ám az online repülés előtt mindenre kiterjedő felkészítésben részesülnek és vizsgát kell tenniük. Aki az Airbus A320-as típuscsaládot nem ismeri, azok számára is nyitott a WVH, hiszen bárkit felkészítünk!

Szeresd meg az Airbus-t, repülj az IVAO Magyarországi Divíziójának legrealisztikusabb légitársaságával, jelentkezz, és légy Te is "WIZES"!

Wizz Air. Now we can all fly.

http://kogn.kign.org/wizzair/index.htm
  • Mozes
    Sziasztok!

Van egy kis problémám a World Airports2 repterekkel: a repterek útfelfesései nagyon villognak, sőt sokszor maga a taxiway is villog (egyszer eltűnik, majd újra megjelenik). Nem tudjátok, hogy mit kell állítani ahhoz, hogy ez a zavaró jelenség ne legyen. Így használhatatlan a software.

• chicco
    zacsi.Hol van ez a tongass.icaót pls
  • Papirzacsi
    Egy kis hangulatkeltés.
  • kolszal
    Igen, a bannerre kattintva meg fogod találni a rejtélyre a megoldást. Általában 9.1 update megoldja elsőre a problémát. Üdv, Laci
  • Speedbreaker
    FAQ szerintem :)
  • Matth3w
    Szia ! Hát szerintem ez hülyeség ugyanis már rengeteg embernek fent van köztük nekem is és teljesssen jól működik max annyi hogyha nem eredeti a win, de szerintem ez sem lehetséges...
  • w77d
    Hali! Ha felrakom a windows service pack 2-t akkor biztos nem fog elindulni az fs, vagy csak ez egy néhány embernél előforduló probléma?
  • frecc
    Télleg. Fakú. El is felejtettem. Amúgy volt ott LEIB, kösz :-)
  • alert
    www.navdata.at -n összegezve vannak az oldalak országok szerint. Az ibizai épp spanyol, de rá lehet jönni a dolgokra :) talán még angol nyelv is van. Egy ingyenes regisztráció után tölthető is minden... egyébként meg: FAQ ;)
  • frecc
    Sziasztok! Tud valaki valami normális chart kereső oldalt a neten, ahol a kisebb repterek chartjai és fent vannak normálisan? Általában aerodrome chartokat nem szoktam megtalálni. Pl Ibiza (LEIB). Köszi
  • chicco
    vid1
    vid2
    kedves barátom meghívott repülni ma.LHDK
  • ColdFire
    asszem ide lett egyszer belinkelve az a video, amikor il-2ben repül vki, es magyarul beszélnek benne, nah ezt a linket kérhetném ha tudja vki?:)

vmi ilyen szoveg is van benne: vétel-vettem vagy mi :D

meg a végén rázuhan a vasutra a csávó
  • ColdFire
    asse tom miaz:)))