45215
  • ColdFire
    a counter strike se rossz, de ha nagyon szeretnél repülni, ajánlom az ace combat összes részét ;)
  • Barni056
    Hozzászólásodból nyilvánvalóan kitűnik, hogy bizony neked nem érdemes ezzel a játékkal foglalkoznod
    Kezdjük ott, hogy minimális keresgélés után rátalálhatsz a bill. kiosztásra és akár át is tudod állítani
    Ha eddig nem jutottál el, akkor felesleges is tovább erőltetni
  • ColdFire
    sztem töröld is a játékot :S
  • Amigoss
    Császtok ,még sose vezettem repülőt ilyen játékokban...
    Na valaki mondana nekem 1 irányítást billentyűzettel!
    köcce!
  • Mozes
    Nagyon szép lett a scenery, gratulálok! Mikor lehet megvenni?:-)))))
  • sajoati
    cool. lehetne csinálni hozzá vmi youtube-ra kipakolható videót (mint pl. a London/Gatwick-ról, ja, meg pár random spotter is megjelenhetne időközben, mittomén, 31R lábánál, temetőnél, stb. ahol a spotterek szoktak lenni. :) )
  • Stratus
    Sziasztok! Miért ilyenek a felhők? ActiveSky-nál és FS default weathernél is.
    Kép
  • frecc
    Marha szép a scenery!!!

MTL: Nagy naivan azt hittem, hogyha má egy csomó MTL package-et felpakoltam, akkor figyeli hogy what's new és csak azokat húzza le. Félek, hogy ez nem fogja megoldani a jelszavas problémát. Pedig nemtom mibaja, teljesen ok az ivao accountom.
    A scenery tényleg marha jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajrá!
  • ColdFire
    előre is köszönöm az ingyen példányt, mint kemény fórumozo :DDDDDDD
  • matya00007
    Gyönyörű lett gratulálok!
  • alert
    Na emberek, Aerosoft Mega Airport - Budapest bejelentve :)
  • alert
    Valami nagyon nem oks itt. Ha régen feltetted az MTL package-t (még nem a dinamikus installerrel), akkor ott kezdődik a dolog hogy először a rendes uninstall-al töröld le őket, majd az összes IVAO-s mappát kézzel töröld ki az aircraft mappából. Ezután mindent újra kell telepíteni a dinamic installerrel, ki kell választani benne hogy ALL (ekkor mindent letölt és feltelepít). A jelszós dolgot nem értem. Nálam soha sem kért és elvileg nem is kérhet... biztos hogy din installer kér? Fotózd már le plz..
  • frecc
    Sziasztok!

Lenne egy IVAO-s problematikám. Korábban felraktam az MTL package-eket,meg fent van az MTL dynamic installer, ami megnézi hogy online milyen frissítések tölthetők még le az MTL database-emhez.

Viszont a dyn.installer kér felh nevet meg jelszót hogy ezeket letöltse, de a mocsok sem a website passwordod, sem az ivan passwordot nem hajlandó elfogadni.
    Ilyenkor mi van?
  • alert
    Azért van hétfőn, mert az osztrákoknak és az egyéb környező országoknak is ekkor van. Ez a legalkalmasabb nap. Arra a tapasztalatodra, hogy tegnap nem volt online day.. m814 már megadta a választ tegnap #7660 hsz-ben csak nem figyeltél :) Tegnap a teljes magyar IVAO közösség és külföldiek is szervezett emlékrepülésen vettek részt az oroszoknál.. valószínűleg ezekről azért nem tudsz, mert nem vagy rajta a magyar IVAO levelezőlistán (yahoo), ahol minden magyar tag beszélgethet, infót cserél, rendezvényt szervez stb. Privát üziben keress meg e-mail-el stb és elintézem a hozzáférést neked. Az eseményekről egyébként az IVAO oldalán a naptárból is tájékozódhatsz.
  • Mozes
    Jó reggelt!

Tegnap meglepetten tapasztaltam, hogy nem volt magyar online day az IVAO-n. Remélem ez nem végleges és jövő héten megint lesz. Egyébként lehet, hogy hülyeség amit mondok, de nem lehet áttenni keddre, a német online nappal egyidőben. Így egész Németországba lehetne repülni Budapestről.
  • m814
    Szia Mozes
    A tegnapi IVAO-os repülés ma folytatódik.A szerencsétlenül járt RA85185 Tu-154 emlékére szervezett repülés mai szakasza az ominózus Anapa "URKA" St Petersburg "ULLI" útvonal.A féreértések elkerülése végett ez nem csak European event hanem mindenki számára egy remek lehetőség az együtt repülésre.Mindenkit szeretettel várunk.Indulás 18:00 UTC
  • Mozes
    Sziasztok!

Elsősorban IVAO-s tagoknak lenne egy ötletem. Mivel ma van az online nap, mi lenne, ha többen összeállnánk és nagyjából egy időben indulnánk a Ferihegy-ről és nem "össze-vissza". Ami még ennél is jobb lenne, ha többen egy célállomásra mennénk egy időben. Így izgalmasabb lenne az indulás és az érkezés is. Tegnap láttam, hogy este 10-körül a European Express csapat egyszerre indult az egyik orosz reptérre és nagyon jól nézett ki. Szerintem ezzel a magyar irányítók és jobban járnának, még életszerűbb lenne az egész a nagyobb forgalom miatt. Még egy dolog, arra nem lehetne figyelni, hogy Malév gépek ne álljanak a 2B terminálon és a fapados légitársaságok pedig az 1-es reptérről menjenek? Tudom, hogy nem sok értelme, de hát a valóságban is így van.
  • Air
    Majd lesznek.
    Egyebkent van, csak fs cuccokkal foglalkozo tt oldal.
  • Barni056
    no ez is igaz :)
  • alert
    Csak egy észrevétel:
    a legtöbb 'FS-ező' nem tudja megszerezni más úton, mert nem ismeri vagy nem tudja használni a p2p hálózatokat :) warez oldalon ezek meg nincsenek.
  • Barni056
    csak egy észrevétel:
    aki nem fog érte fizetni, valószínűleg megszerzi más úton
  • alert
    Valóban érdekes lesz. Aki nem fog az új navigációs adatbázisért fizetni az azért fog hepajozni mert fizetős lesz és online nem irányítják a réginek megfelelően... aki pedig megveszi az azért fog vitázni ha olyan irányító vagy pilóta alá kerül akinek a régi van meg és nem vett újat és nem az aktuális szerint irányít. Kíváncsi leszek ebből mi fog kisülni.
  • Barni056
    biztos sokan olvastátok már, de esetleg aki még nem:
    http://forum.navdata.at/viewtopic.php?t=209
  • alert
    LOL
  • sajoati
    ja, most nézem, humor rovat... azért kitalációként is cool! :))
  • sajoati
    ez nagyon brutális! :)) azt hiszem, ezt hiába próbálgatnám fs-ben, nehézségben nem is tudom, milyen skálán lehet, orkán erejű szélben... pffff.... (ha nem fake...)

a tomcat mindig is az all time favorite vadászgépem marad, ha működne a sound, még a f14fd-t is nyomnám olykor-olykor. (vagy van vmi más program pc-re, ahol legalább hasonló profi szinten megvalósították az f14 radarozását pl.?)
  • alert
    Hát nem igazán tudom mi újat mutatna lévén nekem is megvan :D de azért kösz :) aki jó szemmel nézi a videót az viszont levonhat néhány következtetést. Szaggat a VC mint az atom. A kamera mozgás rohadtul le van lassítva a sim sebesség pedig felgyorsítva hogy a végén ki tudjanak hozni belőle valami olyat, amin úgy látszik, hogy nem szaggat. A 2D panel és az exterior view viszont tűrhető. A kidolgozottsághoz képest jó FPS-t produkál scenery-vel is. Nekem a 18-20-at tartja BP2004-el is. Viszont ha egyszer belépsz a VC nézetbe (legalábbis nálam), akkor onnantól minden nézet -5 vagy -8 FPS. Ez érdekes..
  • exTrem
    Alert pss 757 videó talán megmutat valamit ...
  • berczy #7647
    Reggelt!!!

Lenne egy kérdésem. Felraktam a DramFleet Baron-t (RXP58)
    Namost, amikor elindítom a gépet akkor feljön egy valamiféle config ablak, de abban nem tudok oldalt váltani és semmi beállítést, ugyanakkor a műszerek sincsenek meg. Nem tud valaki segíyteni?
  • alert
    Na megnyugodtam :)
  • berczy #7645
    Oké, oké... én arra értettem, hogy amíg nem írtad le addig nem sikerült. Hogy beszúrtad a linket akkor már megvolt. Ennyire azért csak nem lennék béna, vagy mi...

Szóval ittten félreértettél, de azért köszi.. :-)
  • alert
    Ne haragudj, de ezen csak röhögni tudok :) bocsi! :D ráklikkelsz a #7641 hsz-ben lévő linkre és ott van felsorolva egy csomó minden fehér betűkkel. A harmadik nagy fehér betűvel írt sor ez: Ultimate Terrain Europe - Upgrade To Version 1.1
    Ez tán elég egyértelmű nem? :) Alatta van egy újabb fehér sor (nem vastagított) és ezalatt cián kék színnel két link. Documentation (ez arról szól hogyan kell telepíteni) és Patch. Ez pedig a direkt link a patch-hez. Hát ennél jobban aztán nem tudom elmondani :DDDDDDDDD

A #7642 hsz-ben található linken pedig egy listát találsz (fizetős scenerykről) és mellettük egy leírás és egy letöltés. A leírás hogy hogyan kell a letöltést alkalmazni a letöltés pedig az adott scenery-t teszi kompatibilissé az UT Europe-al.

Na ez már elég világos?
  • berczy #7643
    Biztos én vagyok a béna, de nagyon nem sikerült megtalálnom, csak azt, hogy van ilyen patch... :-(

Azért nagyon köszönöm!
  • alert
    Sőt az oldal alján van az amit te keresel, az egyes kiegészítőkkel való kompatibilitási patch-ek. Hátha van ahhoz is, ami neked kell vagy ami neked okozta a problémát. Ide linkelem ezt is, hátha nem találod link
  • alert
    Csak egy kattintás volt követni a linket a Flight1 oldaláról a hivatalos oldalra... de van ez így scenerysolutions
  • berczy #7640
    Nah, van patch az ultimate terrain-hoz, csak nem találom sehol ahonnan le lehetne tölteni. Nem tudná valaki elküldeni?
  • Mozes
    Sajnos, jelenleg ennél nincs jobb a PSS-hez:-((( Szerintem nem olyan rossz.
  • berczy #7638
    Hát szerintem ez egyáltalán nem szép... Nem is ilyen igazából az Wizzair
  • alert
    Semmit sajnos. Nem minden scenery kompatibilis a másikkal. Ezért utálom az ilyen globális mesh-t, mert tuti, hogy valami nem tetszik neki, esetleg a freeware vagy ismeretlenebb (de néha tök ismert) scenery-khez nincs optimizálva és fuccs. Néha persze magától szar egy-két helyen. Javaslom nézd meg a Flight1-on, hogy van-e hozzá patch.
  • berczy #7636
    Na, megvan. Az ultimate terrain Europe okozta. Mit lehetne tenni, hogy ne okozza, mert nagyon használnám, de így... Pedig szerintem szép.