45215
  • ColdFire
    nekem van egy, vmi suhoj, es ilyen ezustos, eleg jol repul, csak a 2dse extra, a 3dbe meg muszerek nincsenek...
    avsimen fennt van
  • alert
    Mélységesen sajnálom mikor lesz nekünk használható műrepülőnk fs-hez by you?
  • Clidey
    Ne tessék leszólni a kártyámat, jó?
  • DJviolin
    Megoldottam. Egy egyszerű alt+tab után minden normálisan működik. Csak eléggé rossz ezt minden indítás előtt eljátszani, hogy lerakni kisképernyőre, majd újra nagyra.
  • alert
    9600-nál mérföldekkel jobb. A prohardveren találsz teszteket mindenféle kártyáról.
  • alert
    vga driver hiba. próbálkozz mással.
  • DJviolin
    Felraktam az Active Camera 2.1-et. Regisztráltam is. A problémám az, hogy ha belemegyek az aktívkamera opcióiba, vagy bármilyen megnyíló menüjébe, akkor nemes egyszerűséggel fekete képernyő fogad. Alt+TAb+al vissza megyek az asztalra, majd a játékba, és akkor egy pillanatra felvillan minden normálisan, majd fekete képernyő. Mit csesztem el?
  • DJviolin
    Köszi. Már megtaláltam. :)
  • Clidey
    Active camera
  • DJviolin
    Kerestem de nem találtam emberrepülőt. Valaki tudna mondani valami konkrétabbat. Nevet esetleg?
  • samhun
    Sapphire Radeon X1600 Pro 256 v 512 rol mi a vélemény, nem csak fsre, hanem jatekra, általában. mennyivel jobb a sima 9600nál? ha nem jo, akkor 25-30ért érdemes e venni, és milyet?
  • chicco
    Sajna az Fs motorja alkalmatlan szerintem műrepülni.De az Aircraft configba kicsit belepiszkáltam,és így használható valamennyire.
  • alert
    És arra milyen mentséged van hogy nem tudsz olvasni és keresni a topicban vagy neten? :D shift+e+2 az konkrétan shift+e majd elengeded őket és gyorsan megnyomod a 2-est. Ugyanígy nyílik a többi gép ajtaja is (amire sok nyitható vackot csináltak) csak +3, +4 stb. A TAIL HOOK egy funkció, amit bármelyik gombra ráállíthatsz és a vadászgépeknél a horgot jelenti ami beakad a carrieren a sodronyba. Nézd meg a beállításokban, hogy nálad melyik bill-hez van hozzárendelve.
  • DJviolin
    VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Letöltési linket kérek szépen!!!!!!

Zacsi! Látom, hogy te is a Carenado Cessna 182Q-jával repülsz. Én ma raktam fel, és nagyon fullos. Szerintem nagyon szuper kis gép.

Olvasgattam a dokumentációit, és olyat találtam, hogy a csomagtartót, és a jobb oldali ajtót a SHIFT+E+2-vel és a SHIFT+ TAIL HOOK UP/DOWN (!?)-al lehet nyitogatni. Az első SHIFT+E+2 nem működik, a másodikat pedig nemes egyszerűséggel nem tudom. Kérlek elárulnád, hogy hogyan lehet nyitogatni őket? Védelmem gyanánt csak annyit tudok felhozni a tudatlanságomra, hogy másfél év után tegnap játszottam újra az FS-el. [mazohista]

Az Airport Scenery az nagyon szép. Georender?

Kérlek dobj meg egy sétáló emberke letöltési címével. Az minden vágyam, hogy sétálgathassak az FS-ben. :)
  • Papirzacsi
    Dj Violinnak pár kép, hogy lássa a gépen kívül sétálást nem ő találta fel. Az uccsó pár kép így készült.
    Geotura
  • alert
    Már megint lepottyant ez gép (CRJ-100) :( CNN-en volt.
  • alert
    Tényleg Clidey! Tuskó után neked nem jelenthet gondot :D vagy legalább ajánlj valamit akár payware-t, ami valamelyest jobb mint a többi.
  • Bucser
    ÉS azt mikor csináltok?
  • Papirzacsi
    Az izébizé konkértan azt jelenti, hogy rámjött egy reggeli agymenés, amitől bekerültek a bólyák az fsbe, majd ez fejlődött tovább erre az izébizére. :-DDD
    De túlképp haszontalan amíg nincs hozzá megfelelő műrepülőgép. :-)
  • alert
    Kihasználja mint a szemét sajna :) Főleg ha nem csak az alap FS-el repülsz hanem repcsi kiegészítőket vagy scenery-ket is használsz. Ha ilyeneket nem használsz akkor 256 mega elég.
  • ZOLEE22
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem vga-val kapcsolatban 512Mb vagy 256Mb érdemes venni, tudom ez sok minden mástól függ én csak arra lennék kiváncsi hogy kihasználja-e az fs azt a pluszt ha van?

Köszi a válaszokat!
  • Clidey
    Köszi szépen! :) Ez csak ilyan izébizé szinöri, nem volt energiánk Zacsival kicsicsázni úgy igazándiból. Pedig lehetett volna... :)
  • frecc
    Naja, de akkor meg semmi nem hallatszik.
    Közben megtaláltam hol van a ludas. A PMDG egy csomó helyre pakol hangfile-okat, példának okáért az FS\Sound\PMDG\737tng-be is. Ott lapul egy PMDG_fans nevű wav, az a ludas. Meg sztem a PMDG_electrics is csinálja a galibát, mindegyiket megmahináltam, aztán most csend van. Csak a hajtóművek zúgnak szép halkan.
  • Bucser
    vedd le A belső hangot mikor repülsz a menüből asszema pmdg menüben lehet állítani.
  • frecc
    Sziasztok!

PMDG737-ből hogyan lehetne kivenni azt az éktelen magas alaphangot (cockpit view közben)? Próbáltam frissíteni PMDG soundokat avsimről, érdekes módon a sound könyvtárban már sehol nincs az a hang, de az FS mégis hozza. A bajom az vele, hogy fülesbe marha kellemetlen egy idő után, ráadásul sokszor nem hallom tőle az ivao irányítót. Ha meg lehalkítom emiatt a motorhangokat akkor élvezhetetlen az egész.
    Üdv
  • ColdFire
    már megvan, vissza is vontam :P
  • Papirzacsi
    Talán ha benéznél a scenery mappájába...
  • ColdFire
    köci :D
  • Papirzacsi
  • ColdFire
    én nem találom már a sceneryt :(
  • alert
    kár :(
  • alert
    Hát én kipróbáltam anno de nevetségesen irreális volt :S
  • Papirzacsi
    Sajna nem (tudunk), mert alapból kevés a műrepülő gép az fshez, és ezek nagyrésze is a default extra flightmodeljéből táplálkozik, kisebb módosításokkal. :-(
  • chicco
    Besenyei extra cool vagy a német sárga piros suhoi
  • alert
    Tibi köszi nektek a Redbull Air Race Hungary 2006 scenery-t marhajó LHBP2004-el kombinálva :)) Nem tudtok ajánlani valami kis sport gépet hozzá, aminek jó a flight modellje? Az beépített extra trágya. kössz!
  • chicco
    milyen a configod Levi?
  • Levente80
  • Levente80
    Váltanék én, de a gépigény teljesen más,pláne ezekkel a gyönyörű scenerykkel:o) De tényleg szinte minden településhez találni gyönyörű sceneryt
  • Levente80
    Átkozott avsim FS2004-re annyi mindenük van, jobbnál jobb cuccok, de Fs 2002-re lényegesen kisebb a kínálat
  • samhun
    Sapphire Radeon X1600Pro 256MB Röl van valakinek valami jo vagy rossz véleménye? Nem csak FS re, hanem ugy általában jatekra.