45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#7551 nekem van egy, vmi suhoj, es ilyen ezustos, eleg jol repul, csak a 2dse extra, a 3dbe meg muszerek nincsenek...
avsimen fennt van -
#7550 Mélységesen sajnálom mikor lesz nekünk használható műrepülőnk fs-hez by you? -
#7549 Ne tessék leszólni a kártyámat, jó? -
DJviolin #7548 Megoldottam. Egy egyszerű alt+tab után minden normálisan működik. Csak eléggé rossz ezt minden indítás előtt eljátszani, hogy lerakni kisképernyőre, majd újra nagyra. -
#7547 9600-nál mérföldekkel jobb. A prohardveren találsz teszteket mindenféle kártyáról. -
#7546 vga driver hiba. próbálkozz mással. -
DJviolin #7545 Felraktam az Active Camera 2.1-et. Regisztráltam is. A problémám az, hogy ha belemegyek az aktívkamera opcióiba, vagy bármilyen megnyíló menüjébe, akkor nemes egyszerűséggel fekete képernyő fogad. Alt+TAb+al vissza megyek az asztalra, majd a játékba, és akkor egy pillanatra felvillan minden normálisan, majd fekete képernyő. Mit csesztem el? -
DJviolin #7544 Köszi. Már megtaláltam. :) -
#7543 Active camera -
DJviolin #7542 Kerestem de nem találtam emberrepülőt. Valaki tudna mondani valami konkrétabbat. Nevet esetleg? -
samhun #7541 Sapphire Radeon X1600 Pro 256 v 512 rol mi a vélemény, nem csak fsre, hanem jatekra, általában. mennyivel jobb a sima 9600nál? ha nem jo, akkor 25-30ért érdemes e venni, és milyet? -
#7540 Sajna az Fs motorja alkalmatlan szerintem műrepülni.De az Aircraft configba kicsit belepiszkáltam,és így használható valamennyire. -
#7539 És arra milyen mentséged van hogy nem tudsz olvasni és keresni a topicban vagy neten? :D shift+e+2 az konkrétan shift+e majd elengeded őket és gyorsan megnyomod a 2-est. Ugyanígy nyílik a többi gép ajtaja is (amire sok nyitható vackot csináltak) csak +3, +4 stb. A TAIL HOOK egy funkció, amit bármelyik gombra ráállíthatsz és a vadászgépeknél a horgot jelenti ami beakad a carrieren a sodronyba. Nézd meg a beállításokban, hogy nálad melyik bill-hez van hozzárendelve. -
DJviolin #7538 VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Letöltési linket kérek szépen!!!!!!
Zacsi! Látom, hogy te is a Carenado Cessna 182Q-jával repülsz. Én ma raktam fel, és nagyon fullos. Szerintem nagyon szuper kis gép.
Olvasgattam a dokumentációit, és olyat találtam, hogy a csomagtartót, és a jobb oldali ajtót a SHIFT+E+2-vel és a SHIFT+ TAIL HOOK UP/DOWN (!?)-al lehet nyitogatni. Az első SHIFT+E+2 nem működik, a másodikat pedig nemes egyszerűséggel nem tudom. Kérlek elárulnád, hogy hogyan lehet nyitogatni őket? Védelmem gyanánt csak annyit tudok felhozni a tudatlanságomra, hogy másfél év után tegnap játszottam újra az FS-el. [mazohista]
Az Airport Scenery az nagyon szép. Georender?
Kérlek dobj meg egy sétáló emberke letöltési címével. Az minden vágyam, hogy sétálgathassak az FS-ben. :) -
#7537 Dj Violinnak pár kép, hogy lássa a gépen kívül sétálást nem ő találta fel. Az uccsó pár kép így készült.
Geotura -
#7536 Már megint lepottyant ez gép (CRJ-100) :( CNN-en volt. -
#7535 Tényleg Clidey! Tuskó után neked nem jelenthet gondot :D vagy legalább ajánlj valamit akár payware-t, ami valamelyest jobb mint a többi. -
#7534 ÉS azt mikor csináltok? -
#7533 Az izébizé konkértan azt jelenti, hogy rámjött egy reggeli agymenés, amitől bekerültek a bólyák az fsbe, majd ez fejlődött tovább erre az izébizére. :-DDD
De túlképp haszontalan amíg nincs hozzá megfelelő műrepülőgép. :-) -
#7532 Kihasználja mint a szemét sajna :) Főleg ha nem csak az alap FS-el repülsz hanem repcsi kiegészítőket vagy scenery-ket is használsz. Ha ilyeneket nem használsz akkor 256 mega elég. -
ZOLEE22 #7531 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem vga-val kapcsolatban 512Mb vagy 256Mb érdemes venni, tudom ez sok minden mástól függ én csak arra lennék kiváncsi hogy kihasználja-e az fs azt a pluszt ha van?
Köszi a válaszokat! -
#7530 Köszi szépen! :) Ez csak ilyan izébizé szinöri, nem volt energiánk Zacsival kicsicsázni úgy igazándiból. Pedig lehetett volna... :) -
frecc #7529 Naja, de akkor meg semmi nem hallatszik.
Közben megtaláltam hol van a ludas. A PMDG egy csomó helyre pakol hangfile-okat, példának okáért az FS\Sound\PMDG\737tng-be is. Ott lapul egy PMDG_fans nevű wav, az a ludas. Meg sztem a PMDG_electrics is csinálja a galibát, mindegyiket megmahináltam, aztán most csend van. Csak a hajtóművek zúgnak szép halkan.
-
#7528 vedd le A belső hangot mikor repülsz a menüből asszema pmdg menüben lehet állítani. -
frecc #7527 Sziasztok!
PMDG737-ből hogyan lehetne kivenni azt az éktelen magas alaphangot (cockpit view közben)? Próbáltam frissíteni PMDG soundokat avsimről, érdekes módon a sound könyvtárban már sehol nincs az a hang, de az FS mégis hozza. A bajom az vele, hogy fülesbe marha kellemetlen egy idő után, ráadásul sokszor nem hallom tőle az ivao irányítót. Ha meg lehalkítom emiatt a motorhangokat akkor élvezhetetlen az egész.
Üdv -
#7526 már megvan, vissza is vontam :P -
#7525 Talán ha benéznél a scenery mappájába... -
#7524 köci :D -
#7523 #7348 -
#7522 én nem találom már a sceneryt :( -
#7521 kár :( -
#7520 Hát én kipróbáltam anno de nevetségesen irreális volt :S -
#7519 Sajna nem (tudunk), mert alapból kevés a műrepülő gép az fshez, és ezek nagyrésze is a default extra flightmodeljéből táplálkozik, kisebb módosításokkal. :-( -
#7518 Besenyei extra cool vagy a német sárga piros suhoi -
#7517 Tibi köszi nektek a Redbull Air Race Hungary 2006 scenery-t marhajó LHBP2004-el kombinálva :)) Nem tudtok ajánlani valami kis sport gépet hozzá, aminek jó a flight modellje? Az beépített extra trágya. kössz! -
#7516 milyen a configod Levi? -
Levente80 #7515 -
Levente80 #7514 Váltanék én, de a gépigény teljesen más,pláne ezekkel a gyönyörű scenerykkel:o) De tényleg szinte minden településhez találni gyönyörű sceneryt -
Levente80 #7513 Átkozott avsim FS2004-re annyi mindenük van, jobbnál jobb cuccok, de Fs 2002-re lényegesen kisebb a kínálat -
samhun #7512 Sapphire Radeon X1600Pro 256MB Röl van valakinek valami jo vagy rossz véleménye? Nem csak FS re, hanem ugy általában jatekra.