45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Mozes #7635 Sziasztok!
Nem olyan régen kerestem a PSS Pro-hoz szép Wizz Air livery-t, hát most találtam. Ha valaki mást is érdekel akkor az alábbi linken megtalálja. Szerintem nagyon jól néz ki, bár egy apró hibát felfedeztem az éjszakai textúrában.
http://library.avsim.net/download.php?DLID=59319 -
#7634 Tomcat kompra szállás :DDDDDDD -
#7633 Amikor elindítod az FS-t, a főmenüben a SETTINGS-et választod és a jobb oldali panelen a bal alsó gomb lesz a SCENERY LIBRARY. -
bacsuattila92 #7632 Tudom hogy ezzel a kérdéssel nagyon butának fogok tűnni, de nézzétek el mert 2 napja ismertem meg a játékot.
Szóval:Le van írva az oldalon, hogy a scenery library-ban ki kell keresni azt a mappát amibe a scenery-t raktuk.
Csak egy gond van: Nem tudom, hogy hol van a scenery library.
Megköszönném, ha valaki segítene nekem. -
#7631 Már bocsi, de ehhez milyen tudás kell? max egy szótár :) aileron a csűrők (jobbra v. balra fordítod), rudder az oldalkormány (pedállal kezeled), elevator a magassági kormány (előre tolod vagy magadfelé húzod). -
onoSendai #7630 Őőő igen, ezzel kezdtem :) Ezért kamillázok, hogy mi a pöcs van....az aileronnal szórakázok, lmmint oda állítgatok, ehet, hogy rosszul teszem? :) Régen játszottam már vele és hát megkopott a tudás... -
#7629 Szia! Pofon egyszerű. Megkeresed a játékban a billentyű és joystick beállításokat és ráállítod az egyes funkciókat a kormányod azon tengelyére és gombjaira, amelyik neked tetszik. Ennyi az egész, minden létező játéknál ugyanígy kell csinálni. Üdv! -
onoSendai #7628 Sziasztok!
Lehet, hogy már páran megkérdezték előttem, szóval előre is bocsi...
Egy éve, amikor először játszottam a gammával (FS2004), véletlenül bedugva maradt a kormányom és rájöttem, hogy sokkal könnyebben tudok manőverezni vele legalábbis a földön. Azóta új kormányt vettem (FF-es), és eljátszanám ugyanezt, de nem akarja az igazságot. A progi látja meg minden, kalibrálva is van, de nem reagál...Tudna valaki ezen a kicsit extrém problémán segíteni? :)
Előre is köszönöm!
OS -
Matth3w #7627 Igen ezt tudom , én nem is azt mondtam h nem lehet jó csak , hogy szerintem ocsmány ...attól még lehet jó -
#7626 PSS 757-est próbálta már valaki? Néhány napja jelent meg. Nekem tetszik az orrát és néhány korai bugot leszámítva. A műszerek és a kidolgozás nagyon szép. Egy igazit repülni még nem volt időm vele hogy megnézzem a dinamikát és a rendszerek működését ezért érdeklődöm :) -
#7625 Az Aviator lényege túlképp, hogy seperated throttle van rajta. meg a billenőkapcsolók. Dizájn dolgában meg aq Saitke mindig is a béka segge alatt volt (szerintem) -
#7624 sztem is elég rondák :D
bár urhajos szimhez tutik lennének... 10 év mulva :D -
Matth3w #7623 Hát nem tudom kinek mi a véleménye de szerintem ritka gusztustalan a pedál de azért a joy sem kutya ...nah de mind 1 -
#7622 SAITEK
SAITEK Aviator
SAITEK Pro Flight Rudder Pedals -
#7621 Már megint ezek a nyomorék kóbór szigetek...
Felraktam tegnap az ALPHA CVN-65-ös szettjét ami ugye egy anyahajó négy különböző helyen. A gondom az ami Monaco-nál is. A Anglia partjainál lévő hajó egy nagy négyzer alakú szárazföld belsejében tanyázik aminek ugye térkép szerint nem szabadna ott lennie, mint ilyen sziget, pláne nem szabályos négyzet. Tudna valaki adni egy tanácsot, hogy ezeket hogyan lehetne kiszűrni, mert iszonyatosan zavar és még ronda is, ha netán fölötte repülnék, nem, hogy az itt lévő anyahajóra szállnék le.
Ugyanez az helyzen Monaco partjainál... Nem is értem.
Ha valaki segítene, very hálás lennék nekije.
Előre is köszi! -
#7620 MARCHETTI -
#7619 Tényleg, nekem is tetszik. Milyen masina ez? -
#7618 szépezagép -
#7617 Pár kép tegnapról. -
#7616 Hoppá, most nézem, hogy kijött az sp2, köszi, hogy szóltál, először azt hittem csak a kis cd patchra gondolsz. -
#7615 Szia!
Igen feltettem, azóta ha igaz megoldódott úgy a dolog, hogy ez egy bug ha igaz, mert ha kilépek mondjuk a térképre és visszamegyek akkor megjelenik a kis kijelzőn a horizont és a nagyon is az összes. -
#7614 Update-et feltetted a hivatalos oldalról? (csak egy ötlet) -
#7613 Szia!
Be persze! Nem az van hogy táp nincsen, hanem a bevitt útvonal nem látszik a kijelzőn ,sem a pálya, hiába van beállítva már. És mondom, a másik hogy a crz altot az initnél beviszem, be is rakja, mégsem látszanak csak üres kockák a crz résznél és sehova nem számol sebességet sem (clb,crz,des,app) -
Air #7612 Generatorokat bekapcsoltad?? -
#7611 Köszi!
Már próbáltam, de akkor még a 000-ákat sem írja ki...
Amúgy rájöttem, hogy cold and dark indulásnál van, mert ha ready to strartra rakom akkor nem jelentkezik, tehát gondolom nem kapcsolok be valamit, pedig a checklisten már többször végigmentem. Még annyit, hogy a kijelzőn sem jelennek meg a útvonalhoz tartozó adatok (pályavonal, kifutó, tornyok, hiába kapcsolom be), hiába van minden adat bevive. -
kozak74 #7610 Ha jol remlik valahol az fmc menujeben van egy olyan pont, hogy vspeeds on/off.
Azt kapcsold on-ba.
-
#7609 Váá! Megőrülök. Help, hilfe, sdegítség. 737pic összes gépem fmc-ben nem akar minden beállítás után sem v1, v2 sebességeket adni, mindíg 000-t ír ki és a crz desc apr részen is üres helyek vannak, semmi számolási eredmény. Tudja valaki mi lehet a gond? -
#7608 6600 feet a legkisebb magasság amire süllyedhetsz azon a ponton vagy szakaszon. -
frecc #7607 Szevasztok!
Most böngészem az ivao-n a STAR térképek értelmezéséhez írt segédletet.
Ammit jelent, hogy descend 6600ft mini?
Gondolom nem ft/min. mer az azér necces lenne... -
DJviolin #7606 Nekem meg momentán a Gmax kék halált okoz, ha Firefox-ból megyek át. Mindenkinek megvan a maga személyreszabott Windows-os Microsoft-os elbaszulása. -
#7605 nekem ez a progi csinál mindig electricak faliurét .azért nem használom -
DJviolin #7604 Ja bocsesz. Elírtam. FS2004 Fly By v2.0-át használok, ami csak annyit csinál, hogy a Tower nézetet lecseréli Fly-By-ra. És tökéletesen, bugmentesen működik!!!! (Minél kevesebb szolgáltatás, annál kevesebb hibalehetőség elv.) -
#7603 Az jó, ezt az egy dolgot leszámítva: "Wheel forward moves the view distance forward, and wheel backward moves the distance back."
semmit se tud, amit alapból az fsben ne lehetne megcsinálni. -
DJviolin #7602 Na, megtaláltam a nekem való kiegészítőt!
F1View!
Kicsit savanyú, kicsit sárga, és ráadásul nem is a mienk, de a Tower nézetet lecseréli Fly-By-ra, és ezáltal nekem megszűnik a lentebb említett problémám.
Az Active Camera jó lenne, ha nem lennének a lentebb említett problémái. ACtive Camerát csak akkor teszem majd fel, ha egy high modellt akarok majd részletesebben megnézni. -
#7601 3. kamion ilyen sötét van nálatok ,vagy rájátszol? Mondom emeld meg VC-ben a nézetet, talán shiftenter, és minnyá jobb lesz. Ha nem ,akkor emeld még picit jobban. -
DJviolin #7600 "1,2. Nem csak a műszerfalat lehet nézni..."
Én úgy értettem, hogy abszolút nem nézek a műszerfalra. (Na jó, ez így nem igaz. Sebesség, magasság, variót nézek azért.)
"3.Mint mondottam vala, a hibát az fsben kell keresni. De gondolom az fs beépített nézetáthelyező kominációiról se hallottál még? Keresd elő a bill kiosztásból. Megemeled picit a nézetet VC-ben, és máris nem tűnik el a talaj a georendernél."
Khmmm. Guggolásnál normális, és állva tűnik el. Ki érti ezt. -
#7599 1,2. Nem csak a műszerfalat lehet nézni...
3.Mint mondottam vala, a hibát az fsben kell keresni. De gondolom az fs beépített nézetáthelyező kominációiról se hallottál még? Keresd elő a bill kiosztásból. Megemeled picit a nézetet VC-ben, és máris nem tűnik el a talaj a georendernél.
4. az ebben is hiányozni fog.
5. a hiba a te gépedben van, illetve lehet app nézet van bekapcsolva...
...
-
DJviolin #7598 1. "A szétnézésről csak annyit ,hogy nem elég high model a carenado cessna?"
A Carenado Cessnában már szétnéztem. Ezért nem említettem. :)
2. "Emellett kva nagy előnye az active camerának(AC), hogy ellehet menteni a nézeteket, és legközelebb egy gombnyomásra előhívható, és egy gyors animáció kíséretében odaáll a kamera.Így könnyen lehet pl a műszerfal egyes részeire rátekinteni mindneféle zoomolás és egyéb nélkül.Gondolom erről se tudtál."
Húúúúú amennyit én repülés közben a műszerfalra nézek.
3. "A sétálás nem rossz megvalósítás. Egész korrekt, azt leszámítva, hogy az fs nem igazán működik együtt a dologgal, ezért grafikai hibák lépnek fel sajna."
Korrekt lenne, ha Georender 6 sceneryn nem villogna a kép, és a talaj elveszítette az addon textúrát. De ha guggolok, akkor minden normál lesz. Bizonyíték:
Állva:
Guggolva:
(Természetesen nem 640X480-ban játszok, csak most ablakban futott az FS.)
4. "Ha sétálni akarsz akkor vegyél egy fps-t, és járkálj abban."
Ezen már túl vagyok. Sajna az FPS-ekben hiányzik az a megalomán érzés, hogy egy komplett földgolyó van a lábam alatt.
4. "A fejmozgást ki lehet kapcsolni, ahogy pl én is tettem, tényleg eléggé idióta néha."
Ja ja.
5. "Nem tudom milyen lekövető nézetről beszélsz. A fly-by nézet tökéletesen működik, meg az approach is. A sima toronyból nézést az AC kikapcsolja, és ezzel elkerülhető az a probléma amiről alant beszélsz, hogy betölti a már messze lévő sceneryt, ez inkább a default toronynézet hibája. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy jobb lenne ha inkább jobban szétnéznél az AC háza táján."
Csak arról, hogy be van kapcsolva a Fly-By, és néha ha úgy van kedve leköveti a gépet, de néha ha morcos, akkor rendes tower nézetet mutat. Franc tudja mikor melyikhez van kedve.
6. "Még egy kis adalék, hogy AC nélkül se marad a kamera a towerben, mert ha elég messze repültél a toronytól, akkor szépen követi a repülőgépet."
Én ezt neveztem lekövető nézetnek. Jobb szót nem tudtam rá, mert elvégre leköveti a gépet.
7. "Meg létezik a shfit+s is nézetváltásra, ami fordított sorrendben adja a nézeteket."
Ezt nem tudtam. -
#7597 A szétnézésről csak annyit ,hogy nem elég high model a carenado cessna?
Emellett kva nagy előnye az active camerának(AC), hogy ellehet menteni a nézeteket, és legközelebb egy gombnyomásra előhívható, és egy gyors animáció kíséretében odaáll a kamera.Így könnyen lehet pl a műszerfal egyes részeire rátekinteni mindneféle zoomolás és egyéb nélkül.Gondolom erről se tudtál.
A sétálás nem rossz megvalósítás. Egész korrekt, azt leszámítva, hogy az fs nem igazán működik együtt a dologgal, ezért grafikai hibák lépnek fel sajna.
Ha sétálni akarsz akkor vegyél egy fps-t, és járkálj abban.
A fejmozgást ki lehet kapcsolni, ahogy pl én is tettem, tényleg eléggé idióta néha.
Nem tudom milyen lekövető nézetről beszélsz. A fly-by nézet tökéletesen működik, meg az approach is. A sima toronyból nézést az AC kikapcsolja, és ezzel elkerülhető az a probléma amiről alant beszélsz, hogy betölti a már messze lévő sceneryt, ez inkább a default toronynézet hibája. Szóval én csak azt tudom mondani, hogy jobb lenne ha inkább jobban szétnéznél az AC háza táján.
Még egy kis adalék, hogy AC nélkül se marad a kamera a towerben, mert ha elég messze repültél a toronytól, akkor szépen követi a repülőgépet.
Meg létezik a shfit+s is nézetváltásra, ami fordított sorrendben adja a nézeteket. -
DJviolin #7596 Kapcsolgass össze vissza Active camera-an, és egyszercsak működik. Én már letöröltem, és fingom sincs, hogy melyik volt az. :)