45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Royal76 #7835 Nekem a Lago féle scenerynél az AFCAD progival pik-pak sikerült kijavítani! -
#7834 Hát a BP2003 patchet próbálom, az javítja nem? A readme szerint bemásoltam mindent. Aztán írta, hogy az AFInstaller-be nyomjam be az AFCAD fileokat. Alapból nem is volt AFInstaller az FS-ben, pedig a readme szerint kéne, de letöltöttem, és a már megírt hibaüzit kaptam, és azóta meg vagyok lőve.
Amúgy Alert érdelelne az a program, ami kicsit átszabja a textura kezelést, a felhőkben, meg a házakban, és kissé megdobja az fps-t, vmi texture reduction pack. Korábban írtad(jó régen), csak már nem találom. Honnan lehet ezt letölteni? -
#7833 Mi nem működik? -
#7832 Nincs :) a patch működik, csak olvasd el az utasítást... -
#7831 Van különbség a Kozma féle, és a Lago BP scenery között? Mert akkor lehet azért nem megy a Patch. Nem tud vki vmi tanácsot adni? -
Royal76 #7830 MŰKÖDIK!!! Köszi all!!!!!! -
#7829 Álítsd be a bill. kiosztásban, mert defaultból nincs neki billentyűje emlékeim szerint. -
Royal76 #7828 És még mindig nem műxik!!!!!!!!!!!!!!!! Lehet, hogy valami aljas szerelő odahegesztette a lépcsőt! -
Royal76 #7827 Kipróbálom! Köszi! -
Mozes #7826 Szia,
Próbáld az F9-F10-et. Elméletileg a concord nose billentyűk kezelik. Extand és Retract.
-
#7825 Kösz, olvastam korábban, csak a megadott linkek nem éltek.
Már csak az a gondom, hogyha a telepítésnél az AFInstallerbe beadom az LHBP afcad fájlját,akkor ezt a választ dobja ki: "The import file specified a destination file eurswafd.bgl that was not found in the AFD scenery folder. ..."
Pedig a Readme szerint így kell felrakni.
Nem értem, miért nincs, ha LHBP-nek ez kéne, vkinek vmi ötlet? -
#7824 Párszor már volt szó erről az ILS problémáról. Itt vannak patch-ek, amik elvileg javítják (olvasd el figyelmesen mely fájlokat kell másolni és kitörölni különben gondok lesznek..). Ha ez nem ok valakinek, akkor az AFCAD progival meg lehet nyitni a BP scenery LHBP AFCAD fájlját, és a localizert egyszerűen egy szerkesztő felületen arrébb kell csúsztatni a pálya középvonalára. -
Royal76 #7823 A shift+e 1,2-re nem csinál semmit. A billentyűkiosztásnál nekem meg csak az ajtónyitó kombináció van azzal tudtam a hátsó ajtót nyitni, mert az nem volt beállítva. A lécspő működtető bill. nincs a listában! A Lago Bp-nél nekem is félreviszi a gépet, de csak a 31R-nél a többi kifutópálya rendesen műxik! Vhol én láttam már a javítást, de nem emlékszem hol(én is azt keresem)! -
#7822 shift+e, és utána még 1-es vagy 2-es az ajtók, de nem biztos, hogy neked is ez, modelltől is függhet.
Nekem pedig, az lenne a kérdésem, hogy felraktam a BP2004 lago scenery-t, és úgy vettem észre, hogy a VOR műszer a pályával párhuzamosan ugyan, de mellé navigál a fűre úgy 10 méterrel. Mi lehet a baj? Hallottam olyat, hogy elszúrták az ILS beállításokat, és kell vmi patch, de nem találom eddig, nem tudja vki hol van, és ez egyeltalán a baj, vagy én szúrtam el vmit? -
#7821 Honnan lehet szerezni új repülőket, milyen Modokat kell hozzá letölteni
pl.:Apache helicopter -
Matth3w #7820 Szia nézd meg a pmdg-nek a bill.kiosztását, én sem tudom de szerintem ott benne van -
Royal76 #7819 Annyi lenne a kérdésem, hogy a pmdg gépeknél (amelyiknél lehet) milyen bill.-vel tudom a lépcsőt leengedni? Csak a két ajtót tudom nyitni-zárni, de a lépcső nem akar megmozdulni. -
#7818 Felbontod a körívet mondjuk 30 fokonként pontokra (sokszög), és ezeket a pontokat adod meg az FMC-nek. -
frecc #7817 hááát.... nem nagyon sikerült ....
A békán sajnos kevésbé látszik a 10 DME arc... -
frecc #7816 Sziasztok!
Hogyan tudok lerepülni FMC nélkül egy olyan eljárást, ahol egy biz VOR/DME adó x sugarú körvonalát kell követnem? Autopilottal max course-t tudok elkapatni,de "arc"-ot nem. Persze megoldás lehet, hogy bepötyögöm FMC-be, aztán lerepülöm kézzel, dehát ez favágó, ráadásul így már nem is FMC nélkül van.
Köszi
(remélem a link sikerült.... :-) )
-
#7815 FAQ -
GRIMBERDEN #7814 Sziasztok!
Az FS-emet egy külön partíciotra telepítettem és nem tudom hogy hov rakta a konfigurációs file-jait.Valakinek volt már ez?Tudnátok segíteni hogy hol a f****ba lehet?
kösz:grimberden -
Royal76 #7813 Az a kis progi amit írtam feltölti nagyon sok légitársaság hívójelét, most nincs nálam olyan légitársaság hívójel amit az atc nem mondana ki. Mostmár az összes ai légitársaságét is mondja, mert az volt a gond amit írtál! -
throttle #7812 Szervusztok!
Elnézést, ha belekuruttyolok, de nem az egész ILS rendszer befogását jelentjük, hanem az iránysávadójét, amit úgy nevezünk, hogy: localiser.
Ez a pálya középvonalának a meghosszabbítása, és mivel majd később, a megközelítés későbbi szakaszában, alulról fogjuk befogni a siklópálya jelét, igy csupán az "established localiser ILS runway ..." szöveggel fogjuk jelenteni az irányítónak az iránysávadó jelének elfogását.
Üdvözlettel: L.J. -
Szabi1991 #7811 -
#7810 kép lemaradt :)
-
#7809 Sziasztok!
Az lenne a gond, hogy a taxi és landing lightsaim alig-alig látszanak, és méterekkel a gép előtt....
Nincs valakinek ötlete a probléma megoldására?
Előre is köszi :)
-
#7808 Belépőponttól nem tudsz automatikus ILS app-ot repülni, mivel általában az ILS profile nem egy belépőponttól van megadva. Nézz megy egy megközelítési térképet. LHBP-n az összes ILS profile a TPS VOR-tól indul ki, amit ha beprogramozol az FMC-be, akkor igen, TPS-től le tudja követni az ILS megközelítést. Ha belépőponthoz érkezel akkor viszont IVAO-n legtöbb esetben az irányító vektorál a pályáig és nem ILS eljárást kell követned, hanem csak elkapnod a siklópályát, amikor engedélyezik. Természetesen a belépőponttól is le tudja vinni az FMC a gépet, de ez nem ILS megközelítés hanem Transition to Final Approach a hivatalos neve. Ez esetben egy előre megadott útvonalon viszi az FMC a gépet a pályára végül az ILS rendszerrel landol. A valóságban egyre gyakrabban alkalmazzák, online azonban max rendezvények alkalmával ha túl nagy a forgalom vagy pedig ha kéred. -
frecc #7807 Kösz, Alert!
(ja jól látom, ki lettek moderálva a korábbi baromságok.. :-))
Egyébként ILS approach-ot le lehet repülni FMC-vel a belépőponttól? Csak mert ha approachként bepötyögöm FMC-be, nekem úgy tűnik, hogy mindig a missed approach eljárást eszi meg, ami a kifutópályától kezdődik.
Amúgy az approach kézi lerepülésével sincs bajom, csak érdekelne, hogy lehet-e FMC-vel automatizálni a belépőponttól a pályág lévő szakaszt. -
#7806 Az ILS established azt jelenti, hogy elkaptad a leszállító rendszert. Azért kell jelenteni, hogy az APP tudja, hogy visz a rendszer és átadhat a toronynak. -
frecc #7805 Sziasztok!
Az IVAO mit ért ILS established alatt? Amikor odaértem a belépőponthoz és elkezdem lerepülni a megközelítést, vagy amikor már a final-en vagyok és elkezdtem követni a glideslope-ot? -
kolszal #7804 Köszönöm mindenkinek, üdv, Laci -
#7803 Csak külföldi tesztekre tudok hivatkozni, én sem próbáltam. Drágább két kártyát venni és SLI-be futtati, mint 1 jobbat. A konkrét teszt, amit olvastam az a 7900 GT SLI-ről szólt. Darabja 70k, szor 2 az 140k. És még így is lassabb volt, mint a 7900 GTX. Ez pedig 120-140k között lehet kapni. Szóval jó-jó, de nem éri meg a legtöbb kártya esetében. Inkább egy drágábbra célszerű költeni. -
#7802 Nos rendbe jött, most beszél az ATC, kodec hiba volt, vki írta korábban, azért gondoltam rá, kösz a segítséget! -
#7801 Ha lenne pénzem, és lehetne Magyarországon x800xl crossfire mastercardot kapni akkor már kipróbáltam volna. :-))
Ha van valakinek ilyen kártyája, tesztelésre szívesen belerakom a gépbe.
:-))) -
#7800 Nos képek és napokig tartó magyarázatok helyett javaslom próbáld ki.Repülés közben tekerj be -v.+ 1800-as variót a PMDG-n és sasold a HSI-t! -
samhun #7799 Hello.
Valaki próbálta már az FS-t Crossfire vagy SLI módban? És milyen? -
frecc #7798 Szia!
Az FMC LEGS page-én tudod beállítani hogy melyik waypointhoz milyen magasság és milyen sebesség tartozzon. Ha módosítod, az FMC újrakalkulálja a descent path-ot, és ennek kapcsán változik a top of descent helye is. Én akkor szoktam használni, amikor STAR térképek alapján előre látható, hogy egy belépőpontot, amely az útvonalam végén szerepel milyen magasságban kell elérnem.
Offline repülés esetén persze valószínű a belépőpont előtt nekiáll összevissza vektorálni, tehát csak biz ideig tudsz ereszkedéshez VNAV-ot használni. Online repülésnél azonban várható, hogy belépőpont után STAR követésére fog utasítani az irányító, így egész jól használható az előre beállított FMC descent path.
-
#7797 erről a félkörről tudsz 1 képet csinálni?nekem nem esik le miről van szó.de érdekes -
#7796 Tudtommal nem lehet. Az alaplap és a windows automatikusan kezeli. De ez nem feltétlenül jelenti, hogy ez a hiba oka.