45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
jtompi #7880 Köszönöm a segítségeteket, de nem igazán jött össze a dolog. A gépbe csak 1 memóriamodul van. Azt hiszem jön teljes újrarakás. DirectX probléma csinálhat ilyeneket? -
frecc #7879 de akár még memória hiba is lehet... Vagy hogy két memória modul van a gépben és azok vesznek össze. -
kolszal #7878 http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;837195
hátha ettől okosabb leszel... -
jtompi #7877 Sziasztok
Vki segítsen mert nem sok haj maradt a fejemen az elmúlt napok alatt. Újra raktam a windózt, majd az FS-t is. Semmi kiegészítő, csak az alap FS, ahogy megírták. Na most amint hozzányúlok a graf beállításokhoz a gép újraindul, mintha a reset gombot nyomtam volna. Fent van az SP2 meg a 9.1 update. A vidkártyára gyanakodtam, ezért letöltöttem a legfrisebb drivert, de a hiba nem szűnik meg. A régi rendszerrel ment minden simán. Pedig most is ugyan azok vannak telepítve.
Előre is köszi az építő jellegű hozzászólásokat (meg azokat is amelyek mégsem visznek előre) -
hefi #7876 Új design... -
Air #7875 Sehogy.
Ne gorcsolj mar ezen ennyit! Vegyel egy olyan joyt ami ki tudja elegiteni az extra igenyeidet! Ja, hogy az draga?? Ez van. Extra igenyhez, plussz love kell. Szarbol nem lehet varat epiteni.
Vagy epitsd meg magadnak: http://home.wanadoo.nl/norbert.bosch/throttle.html -
throttle #7874 Szervusz!
A Saitek programjában kinevezed valamelyik gombot F2-nek, és máris megoldódott a kérdésed.
Üdv: L.J. -
#7873 cancel :) -
#7872 yoyo? az good játék :DDDDD (vicc) :))) -
#7871 Van egy eladó Saitek Cyborg 3D Rumble Force jojom. Ha érdekel akkor írj priviben. Teljesen jó állapotú bolti ár kb 12.000 de egy 7000-ért odaadom. -
frecc #7870 Ja, mondjuk én azért nem 28e ft-os X52-re gondoltam hanem pl Saitek Cyborg kategória, amin már van gázkar + 3D twist, de ezen kívül csak gombok vannak rajta, tehát a fene tudja hogy lesz ebből reverse thrust... -
#7869 Persze, hogy lehet :). Nekem Saitek X52-öm van és van egy kis csúszka gázkaron siám rálehet állítani. -
frecc #7868 Sziasztok!
Bocs, de tudna valaki valami érdemit válaszolni?
+
Joy-jal megoldható valahogy a reverse thrust vagy csak az F2 az egyetlen megoldás? Csak mer vennék egy komolyabb joy-t, de érdekel hogy hogyan tudnám használni. Természetesen a joyos reverse thrust esetén nem azt értem hogy az egyik gombra ráprogramozom, az nem nagy művészet, az már majdnem F2.
kösz -
throttle #7867 Szervusztok!
Nagyjából tíz éve volt egy Microsoft szimulátor, a neve: SPACE SIMULATOR.
Eléggé érdekes program volt, de valamiért a Microsoft többi szimulátor programjai közül csak az FS lett sikeres...
Üdvözlettel: lénárth János
-
#7866 Alapbeállítás: On: CTRL+F11 OFF: CTRL+F11 és ha bevan kapcsolva akkor a numerikus billentyűkkel tudsz mozogni ( 4,6,2,8 ) Sok sikert -
#7865 Kösz a válaszokat, lehet azért nem nyikkan meg, mert nem vettem meg. Nem jó a crack? Azért majd visszaolvasgatok, hátha kibukik vmi.
Amúgy fs-en belüli ablaknyitásról beszéltem. A videodriverem lehet az oka, mert azzal sok a gond, változtatni sajna nem tudok rajta, mert kicsit "kényes" a kártyám, és most az van telepítve, amelyikkel elvileg a legjobb, csak más programnál ilyet nem tapasztaltam, na mindegy, majd lesz valami. -
#7864 Active cam: olvass vissza vagy használd a keresőt. (ha abszolút meg se nyikkan akkor lehet hogy azért mert "nem vetted meg"...) Furcsa hibád: hol nyitsz meg új ablakot, az FS-ben? Egyébként elsősorban mindenképp video driver hibára tippelek, próbálj ki több fajtát, fs néha macerás ilyen szempontból sajnos. -
#7863 Uhh, hiába olvastam el a manualt, az Active camera meg se nyikkan. Elmondaná vki a legegyszerűbb módot(vmi bill kombó), ahogy vmi látványt ki lehet belőle csikarni. Komolyan nemtudom, én vagyok e ilyen béna, vagy vmi nem stimmel vele.
Amúgy néha olyan fura nekem az fs, ha vmi új ablakot nyitok meg, vagy lehozom a menüt, össze-visza vibrál meg ugrál egy másodpercig, aztán bejön, elég fura, meg nagy ritkán lefagy egy 5-10 mp-re, és a hang is befagy közben 1-2 mp-re, nem tudja vki, hogy mitől lehet ez? -
#7862 Na ahhoz már kell tudni (angolul is)... itt az sg-n is van fóruma. -
hefi #7861 Sziasztok.
Egy kis OFF :)
Aminap pont azon járt az eszem, hogy olyan progit kéne csinálni mint az FS, csak az az űrben játszódna. De nem tudtam, hogy ilyen már van :)
http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/
De eszméletlen bonyolult -
frecc #7860 Na király...
Más: lenne egy PMDG kérdésem. Ha van tolóerős joy-om, akkor joy-jal tudok produkálni TO/GA tolóerőt úgy, hogy a gép is TO/GA módban induljon neki a felszállásnak? (azaz van FD és automatikusan hozzáad a kiválasztott sebességemhez 20 KTS-t ha V2-re tekertem be). Csak mer ha billentyűzettel nyomok egy F4-et, attól nem lesz TO/GA, viszont a CTRL+G-s megoldás nekem elég favágónak tűnik. köszi -
#7859 Emlékeztetésként mindenkinek: holnaptól (okt. 1) többé nem publikus a DAFIF vagyis nem lesz ingyenes navigációs adatbázis egyik FMC-hez vagy más kiegészítő programhoz, ami eddig a Navdata-ról volt elérhető (AIRAC, SID/STAR-ok). A továbbiakban a navigációs adatbázis a Navigraph-ról vásárolható meg. -
Matth3w #7858 Rendben köszönöm szépen -
kolszal #7857 Navdata.at ,és az utolsó airac, illetve ha sid-nél, star-nal kapod, akkor szintén erről az oldalról kell lekapni a SID/STAR-okat. Üdv, Laci -
Matth3w #7856 Sziasztok
Tudnátok arra megoldást , hogy miért van az ha az fmc-be betáplálom az útvonalat akkor van olyan pont amire azt írja nem találja az adatbázisban ... ilyen problémám nem volt eddig és nem tudom mit kéne tenni . Ha már volt akkor bocsi
Előre is köszi : Máté -
thomka #7855 Nem rossz, de gondolom kisebb fajta gépigénye van. -
thomka #7854 Hali!
Valaki megtudná mondani, hogy a Level-D 767 nél hogyan lehet kiszámítani hogy egy adott útra menyi üzemanyag kell?
Előre is köszi -
#7853 Tessék lássék. Mestermunka. -
#7852 Nem árt egy biztonsági másolatot csinálni a texture mappáról, kevesebb mint 100 MB. -
#7851 thx -
#7850 Feltettem ide egy összeválogatott kicsinyített méretű texture packot:
www.lhbpscenery.com/fs2004faq/resizedtext.rar -
#7848 Ja, amúgy fura, de nekem is pattognak a gépek a kifutón. Azt nem tudom, hogy csak Ferihegyen e,de csak úgy füstölnek a kerekek. De mindegy ez már nem érdekel, majd nem váltok külső nézetbe,mert csak akkor csinálja. Mindenesetre vicces :) -
#7847 Ha böngésződ HTml-t szedne le a rar helyett, akkor eressz rá vmi letöltésvezérlőt. Az nem hibázza el. :-) -
#7845 Kolszal, küldtem privit, nézd meg légyszi, és kösz!
Zacsi, megnézem, kösz!
leho, netről szer csak fizetős letöltőről lehet. Vagy ingyen ott a dc, vagy emule, dc-ről nekem két nap alatt lejött. -
#7842 2004-ben nincs szükség AFinstallerre. Ott az AFCAD fileok BGL-ben vannak. De visszalapozol a 6203-hoz, és ott van egy általam készített AFCAD file LHBPhez. -
#7840 pl. a Mediamarkt polcáról... -
#7839 sziasztok megtudja valaki honnan tudom leszedni a FULL verziót? -
kolszal #7838 Hello, a FAQ-ban még fennt volt anno, én is onnan töltöttem le, de most én sem találom... sztem Alertnek megvan (meg nekem is otthon, ha gondolod du. átküldöm). Laci -
#7837 Na okés, már megvan, majd ha lesz időm próbálom megszerkeszteni.
De még mindig keresem azt a textúra átszabó progit, mert ha komolyabb gépekkel megyek mondjuk egy város felett, akkor bizony odavág az fps-nek, az pedig pont a házak, felhők megjeleníthetőségén könnyít asszem, szóval jól jönne. -
#7836 Jó nekem úgy is, csak akkor írjon vki egy nevet, hogy mit keressek, aztán megpróbálom kijavítani. Mi a neve ennek az AFCAD proginak, és hol található?