45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#7920 generalba van vmi, ott keresd a pause szót, és azt kapcsold ki :D -
HASLZ #7919 Sziasztok!
Megtudja mondani valaki hogy az FS-ben pontosan hol tudom beallitani azt hogy ha a szimet lerakom az asztalra akkor a jatek ne alljon le, hanem tovabb fusson a hatterben?!
Neha mikor hosszu utvonalakat repulok, ki szeretnek ugrani egy-ket dolgot megnezni a neten, de mindig pause-ol a jatek, es ezt szeretnem atallitani.
Koszi a segitseget!
Udv SLZ -
kori101 #7918 A fő problémám, hogy a ProTu-154 9.5.2-es Tu-154-en, nem működik az autopilot!!! De csak egy ideje, pár hónapja még ment. Nem tudok kormányvezérlésről- STAB -módra kapcsolni, az AT viszont megy, meg minden más is. A másik meg, hogy a Level-D Boeing-767-en a NAv-frekit 111 fölé nem tudom vinni, visszaugrik 108-ra. A játék indításakor a is van egypár hibaüzenetem, és C:\microsoft games mappám is törlődött(az valószínű én voltam véletlenül), szóval ujra kéne raknom az Fs-t?? vagy csak az aircraftokat?? -
#7917 FSPass-t használtam és nem zavar. Lényeg hogy a crash-t manuálisan ki kell kapcsolni a config fájlban mert nagyon idegesítő tud lenni amikor kiírja hogy crash és visszatesz a reptérre holott csak hibázott egyet, ami online nagyon gyakori.. FS2crew-ról nem tudok nyilatkozni. -
frecc #7916 Sziasztok! A gyakorlott online repülőktől kérdezem: ti szoktatok online rep alatt használni FS2crew-t vagy fspassengerst? Ha igen, nem zavar hogy állandóan pofázik meg announcement-ol meg checklistet olvas fel, stb?
-
frecc #7915 NG alatt a 600-700-at értettem... -
#7914 Az NG 800/900 nem is működik magában.. az csak egy kiegészítő és kell hozzá a 600/700. -
frecc #7913 Háááááááááááááát
Jó tudni, hogy update-ekkel működik normálisan én eddig csak a NG+800/900-at tettem fel pucéran, mert féltem, hogy az update-ektől fejreáll az egész FS meg megőrülnek a paneljeim meg szabálytalan művelet lesz.... Hogy miért??? Hááát... most marhára ki leszek innen bannolva, mert tudom hogy ez nem warez topic....
Nemrég is tönkrecsesztem az FS-emet mert felment egy olyan dll, aminek nem kellett volna...
Szóval lehet teszek egy próbát, max reinstall :-)))))
Amúgy mindenki!!! Tessék nagyon vigyázni a Flight1 - Ground environment pro-val!!!....
-
Air #7912 En mindig a full packot teszem fel (600/700, 800/900, + update) es eddig semmi hasonlot nem tapasztaltam. Nekem megy a VC-ben minden. -
kontar #7911 Sziasztok! Ha valakinek kell eredeti game, bővebben apróhirdetés- játékprogramok. Üdv! -
hefi #7910 Frecc.
Azt tudom, hogy az alap 737-el nem lehet állítani. Ahhoz fel kell patchelned. Szerintem a 737-800, 900 is kell hozzá, meg ahhoz még adtak ki külön valami javítópatchet.
Azt tudom, hogy ezzel anno én is szenvedtem. -
#7909 kösz
-
kolszal #7908 10 ropi körül mozog az ára, bár én még a madaras tescoban nem láttam :) (inkább Media Markt) -
#7907 megtudjátok mondani hogy az auchanba kb. mennyibe kerül a game? -
frecc #7906 Azt, hogy virtual cockpitból tudom kapcsolgatni az overhead panelen lévő cuccokat. Mert most csak egy elmosódott képet látok ottan, egérkurzorra meg nem reagál.
-
Royal76 #7905 Lenne egy hülye kérdésem! Mit kell(ene) állítanom ahhoz, hogy ne csak kb. 15 ezres magasságig legyenek a gép közelében felhők? Teljesen felhős égnél v. páránál minden ok, de kb. 15. ezernél a gép körül eltünnek a felhők (1-2 apró felhő lesz csak) és tisztán látszik a föld alattam! -
abelino #7904 Sziasztok!
A 0610-s AIRAC-ban megjelentek 4 betű hosszú ISEC-ek. Viszont, a PMDG FMC-be csak 5 betű hosszú ISEC-eket fogad el.
Más is találkozott ezzel a problémával? (És mi a megoldás?) -
Air #7903 Mit ertesz buheralas alatt? -
frecc #7902 Sziasztok! Ti virtual cockpitból vezettek gépet vagy sima cockpit view-ból? Tud valaki arról, hogy van-e olyan PMDG update, amivel virtual cockpit módban tudom buherálni az overhead panelt? Köszi
-
HASLZ #7901 Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
Igy megnyugodtam hogy nem kell többször kifizetnem a gépet ha ujra rakom az FS-t vagy a Windows-t.
köszi mégegyszer
Üdv SLZ -
kori101 #7900 Kösz, most már látom a FAQ-ot is, eddig fel sem tünt. -
#7899 757-hez pedig ott a PSS. Az hogy a kiegészítőket hogyan tudod visszatelepíteni az adott kiegészítő telepítőjétől függ. A legtöbb terméket pl Aerosoft, stb egyszerűen újratelepítheted, mert csak egy serial-t kapsz, amit bármikor felhasználhatsz. Az FSpassengers vagy a PSS-hez hasonló telepítőjű progiknál van egy loginod és passod és annak birtokában net eléréssel tudod újratelepíteni. Flight1 kiegészítőknél mikor telepítetted létrehozott egy licensz fájlt, amiről biztonsági másolatot is készíthettél, ha nem tette meg valaki magára vessen vagy böngésszen utána hogy működik a dolog. Szóval az újratelepítésnél ezzel a licensz fájllal lehet megértetni vele hogy ez a tiéd. Stb stb stb van ezer féle variáció, mindig az adott termékhez vásárláskor kapott e-mailben vagy tájékoztatóban van leírva hogy hogyan lehet újratelepíteni és mely adatokat kell feltétlenül megőrizni. Ezekről az infókról sokszor a termék weboldálán is tájékozódhatsz külön menüpontban, FAQ-ban vagy fórumban. Na csak azért írtam ennyit mert ez még nem volt :D -
frecc #7898 Szia!
www.navdata.at-n van egy link hogy charts, ott országonként tudsz böngészni. Általában kell ingyenes reg.
A többiek tuti azt mondták volna hogy FAAAQQQQQ, én most megkíméllek etőtl... :-)))) -
kori101 #7897 Sziasztok, hol lehet találni a neten free térképeket, chartokat?? Előre is köszi a választ. HASLZ: 767-re a Level-D Simulations gépét ajánlom, http://www.leveldsim.com/sevensix_home.asp , az SP3-as kiegészítővel!! Én is ezzel repülők. Még egy kérdés : FS Panel Studio nincs meg valakinek? -
HASLZ #7896 Sziasztok!
Szeretnek egy franko 757, vagy 767-es geppel repulni.
Tudtok ajanlani valami jo cuccot, hogy honnan lehet megvenni, es letolteni?
A masik kerdesem pedig az hogy ha ujra rakom az egesz gepem akkor a fizetos es letoltos gepeket hogy tudom visszarakni.
Ujra le kell tolteni, es a regi koddal aktivalni?
Koszi elore is
SLZ -
#7895 Szépen összefoglalták:) Nemsemmi, le is töltöm!
Amúgy az alt+tabra persze rájöttem, csak nem a leggyorsabb, na meg multiban se az igazi, ha gyakran kell. Bár jó tudni, hogy ki lehet kapcsolni pauset. Marad a nyomtatás, vagy beüzemelem a régi laptopom a nagygép mellé, és kész a két monitor.
Tökjó ez a videó, meg is nézem mégegyszer -
#7894 szép !!!! xDDDDDDDDDDD -
#7893 szép -
#7892 thx :) -
#7891 www.fs2004.com onnan töltsd le. Jobb minőség. Ez a videó tarjta a rekordot vmi 15000 ? :D -
#7890 bár az end nállunk még odébb lesz számgép hiány miatt sztem :|
[sír]
tudom volt már de azért jó, vagy hetente megnézem:) -
jtompi #7889 Sajnos csak az FS-nél csinál ilyet. Minden más "atom"biztosan megy rajta. -
frecc #7888 Az azér király lenne azért még1 monitor, hogy chartokat nézegessünk rajta. Nekem egyébként az lett a megagiga megoldás, hogy felhajtottam a nyomtatómba való töltő kitet (HP), 3 töltés, 2500 ft, aztán hadd szóljon.
-
#7887 Az FS-ben az egyik menüben van olyan beállítás, hogy az alt-tab-ra vagyis ha az FS ablaka elveszti a fókuszt akkor ne legyen pause hanem menjen tovább... így már online esetén is működik a dolog. A térképeket pedig valóban célszerű mindig kinyomtatni már aki megteheti, mert sokkal áttekinthetőbb. Másik lehetőség ha két kimenet van valakinek a videókariján akkor 2 monitort köt rá így közben a másikon azt csinál amit akar. -
frecc #7886 Ja, valami SimCharts egy másik progi neve, de az alapvető probléma az, hogy hiába nyitod meg FS-en belül, akkor is beteríti az egész képernyőt a chart és elég zavaró. Ilyenkor már majdnem mind1 hogy alt-tab vagy sem... -
frecc #7885 Szia! Persze, meg lehet nyitni, alt-tab vissza a vingyózba aztán úgy. Csak sajna ez szünetelteti a játékot, ami offline esetén nem baj, de online repülés esetén elvileg tilos. Van egy progi, asszem a Flighdeck Companion, amivel ki lehet nyitogatni chartokat, de asszem ahhoz meg az ő formátumában lévő chartokat kell letölteni valahonnan, pdf-et nem bír kezelni.
Szóval marad a nyomtatás, én pl chartokat mindig nyomtatok mert egy eljárás lerepülésénél elég sokszor rá kell nézni és nem lehet annyiszor alt-tabozni (pláne online rep. esetén).
-
#7884 Hi, meg lehet valahogy nyitni repülés közben külső fájlokat, pl. chartokat, más térképeket, vagy leírásokat, hogy a játék menete közben tudjam nézni. Bocs, ha esetleg túl laikus a kérdés, de én sehol sem találtam rá választ, se módot. -
frecc #7883 Hááááát, akkor nem sok ötletem van, mert én is próbáltam az FS-t egy ATI Radeon 9600-as géppel és tökéletesen ment. Nem hiszem hogy driverhiba lenne, pláne ha feltetted a legfrissebbet...
Én tényleg csak memória hibára tudok gyanakodni, szerintem ki kellene próbálnod egy másik 512-es modullal. Az újraindulás tipikus memória probléma szokott lenni, nekem már több modulom adta meg magát egyik napról a másikra és semmilyen újratelepítés nem segített, csak a modulcsere. Ha egy másik 512-essel is ugyanez van akkor... nincs ötletem. Esetleg azt érdemes megfigyelni, hogy csak FS alatt gányul-e be a gép vagy random szerűen előfordul máshol is. -
jtompi #7882 ATI radeon 9600 . A gépen semmit nem változtattam hardveresen csak a rendszert raktam újra. A memória geil 512-es. Tehát ezzel az konfiggal ment már több évig. A hiba csak most jelentkezett. Eddig bármikor raktam újra a rendszert soha semmi problémám nem volt. -
frecc #7881 Milyen videókártyád van + mit takar pontosan a "régi rendszer", amivel működött?