45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#7960 AMD, szerintem nem a géppel lesz a hiba. Speedhez nézd meg, hogy az FD, és az AT be van e kapcsolva(ott van mellette), és gondolj arra is, hogy nagy magasságban nem fog tudni tartani mondjuk 300 IAS-t. Magassághoz már mondtunk eleget, de ha így sem akar menni, akkor talán vmi mégsincs rendben.
Na vki nem írja le, hogy hány %-on szokott menni a hajtóműve nagy magasságban utazósebességhez? Mondjuk 0.7 mach-hoz (737NG gépnél), megköszönném. -
frecc #7959 AMD! Aztán ha a manual után is probléma van a sebességgel és rakoncátlankodik a gép akkor biza a warez a gond. Lehet FSUIPC probléma vagy bármi más, lásd FAQ, segédletek, FS kiegészítők. Nekem már milliószor szálltak el PMDG gépek FS-estül mire rájöttem mit hogyan kell használni. :-)
A level change sztem arra való, hogy meghatározott sebesség mellett bizonyos magasságra viszi a gépet a legnagyobb elérhető varióval, azaz a legrövidebb idő alatt. -
#7958 Nekem úgy rémlik, hogy pmdg-nél, ha a beállított magasságot el akarod érni akkor a speed gomb mellett van vmi change level gomb(aszem chg lvl), azt kell használni. -
#7957 -
#7956 Olvasd el a manualt hosszú. De lehet hogy akkor előbb cessna-val kellene próbálkozni.. -
samhun #7955 A magasságot kössz, ígí már értem.
A generátort nemértem, nemtudom, hogy a repgépekben mi az. De ha megmondod, hogy mi, és hol van, akkor megnézem. -
#7954 A pmdg-ben a valós géphez hasonlóan és az fs default 737-essel ellentétben az alt hold gomb csak a magasságot tartja, a vertical speed-et kell engedélyezni hogy emelkedjen vagy süllyedjen. Amikor majd eléri az adott magasságot, akkor megáll. Szóval ne az alt hold gombot nyomogasd. Másra nem tudok gondolni. Sebesség problémád már érdekesebb. Generátorok működnek? -
HASLZ #7953 szeva mindenkinek.
letoltottem es felraktam a Wizzair livery-t PSS airbusra, de valamiert nem akar megjelenni csak egy feher airbus, mindenfele festes nelkul.
Mi lehet a baj?
Tud valaki segiteni?
Koszi a segitseget
UDV SLZ -
#7952 Valójában ez az a Concorde, csak még fejlesztgettek rajta.
Amúgy aki concordeot akar, ott a pss gépe is. Én nem találtam olyna frémzabálónak mint az SSTSIM-et, és ez is használható minőségű. -
samhun #7951 Még az is a problemám, hogy: PMDG gépem crackelt, és az azért van, hogy néha nem veszi a beálitott sebességet? Meg az is, hogy SOHA nem veszi az ALTUIDE-t? 4000ren vagyok, beirom hogy 6000, bekapcsolom, de semmi(autopilot is bevan kapcsolva). -
samhun #7950 Hogy lehet bekapcsolni a touch down zone lightokat(kifuto elötti lámpák) jó időben? -
#7949 Amúgy FS2004-ben térképről is le lehet olvasni a frekit, talán x-ben is így van. -
#7948 Egér középső gombjának lenyomásával lehet forgolódni VC-ben, meg külső nézetben, mozgás numlockal. De a tört csak a kezdőhelyen működik, mert rossz a crack.
Hány %-on kell mennie a hajtóműnek nagy magasságban, hogy tartani tudja az utazósebességet? 90% körül az nem sok? Én valahogy kevesebbre gondoltam, de úgy sehogy se lehet elérni. -
#7947 fsnavban pedig ha ráviszem az egeret a kifuto vegere, kiirja az ilst :D -
#7946 azoknak a freqvenciáira gondolok:) -
#7945 Mire gondolsz pontosan, mert az ILS(Instrumental Landing System) az egy rendszer ami nagyobb reptereken van kiépítve és segíti a leszállást. A fsx szerintem meg tartalmazza ezeket az adókat vagyis le lett modellezve. Míg a Fsnav egy útvonaltervező program. Szóval mire gondolsz?:) -
#7944 honnan szerválhatok ILSeket FSXhez? 2004hez fsnav volt:) -
samhun #7943 Arról csak annyit tudok, hogy az overheadon.
Active Camerával hogyen lehet mozogni a repülöben?
És az egérrel hogyen tudok körülnézni? alt/options/ac2004 (itt nem találok sok beállitást róla).- -
#7942 Azt tudom, de én manuálisan szeretném beindítani ahogy azt kell, mert az igaz repülőn nincs ctrl+e:) -
samhun #7941 ctrl+e probáld meg, boeingnél meg a többinél igy is lehet. -
#7940 Szeva, hogyan lehet a pss a330-on elindítani a hajtőműveket, már vagy százszor átolvastam a manualt, de nincs leírva érthető módon vagy az én felfogásom nem a legtökéletesebb! Szóval ha valaki tudja az segítsen ki és magyarázza el nekem pontról-pontra. Köszi:D -
Matth3w #7939 Sziasztok
Nem tudjátok mitől lehet , hogy másik particióra van telepítve az fs-és pár programot fel tudok rakni után meg már nem találja sehol. Erre nem tudnátok megoldást?
köszi
-
samhun #7938 Az FMC-t a FAQ szerint megcsináltam, LHBP-EPWA. Csak ott nem stimmelt, hogy a légifolyosókat csak a tagod mellé tudtam beírni, de a többi alá nem engedte, mert valaami olyat írt, hogy "do not in database" . na mindegy, mentem tovább, utána minden oké. felszálltam, de az LNAV-ot és a VNAV-ot nemengedte benyomni. Emlékszem már volt ilyen, hogy az AT/ARMot nem engedte benyomni, ott valami generátort írtatok, hogy kapcsoljuk be, de azt hol kell?
Ez a 2kérdésem lenne. -
#7937 Megvan a kormányom bezavart. -
#7936 Régebben mintha lett volna nekem egy freeware Concord...valami francia csapat csinálta asszem. De iszonyat frémzabáló volt ezért le is túrtam a rákba. Mindamellett szépen nézett ki szóse róla.
Vagy lehet hogy ez a freeware ment át suttyomban fizetősbe, és egyről beszélünk? Hmmm... -
Mythbuster #7935 Kössz a linket de ez ingyenes és már használom is. -
#7934 Íme: SSTSIM Concorde
9.000 magyar pénz körül van, de jó! -
#7933 Kérlek segítsetek! Játszok minden oké, de egyszercsak elszáll a vízszintes vezérsík és emelkedni meg süllyedni már nem is tudok. Újraindítom a játékot ugyanez már meg se moccan csak néha kicsit megrezzen, de semmi. a Rudder meg a csürlőlapok mind normálisan működnek, de a vízszintes vezérsík full nem mozog. Kérlek segítetek. Már megnéztem, hogy a joj rossz e, de minden oké ... -
Mythbuster #7932 Nekem egy Concorde repülő kellene Virtual Copcittal és saját hangokkal a MFS 2004-hez.Ha valaki tud ilyet megadná a linkjét? -
#7931 probald mas repteren ;) -
samhun #7930 nemtudom mi az a gs, de körülbelül ott aktiváltam, ahogy neked a képen van. :) ALT nem oldott le amikor az APP-t bekapcsoltam. -
#7929 Hmm pedig jónak tűnik. Az ALT-nak ha minden igaz magától le kell oldania ha az APP aktív. A műszerek szerint viszont pont a gs-en vagy. Nem követi a gs-t hanem felemelkedik? Biztos hogy a gs alatt aktiválod az APP-ot? -
samhun #7928 kössz!
alert! huszonakárhánadszorra is megcsináltam ezt: http://fs2004faq.uw.hu/fs2004nav/fs2004nav.htm
de nemjó. amikor bekapcsolom az app-t, akkor ugye kikell nyomni az alt-ot. kinyomtam, erre meg felmegy az égbe a gép, PAPI fények megmár fehérek, ha még látom őket. itt a kép
Mit csináltam rosszul? -
HASLZ #7927 szia AMD!
Az Air Berlin Dreamliner livery alatt keresd a precisionmanuals.com oldalon.
Tobbieknek koszi a segitseget
Udv SLZ -
samhun #7926 precision manualson ilyet nem találtam. tudtok adni linket ha tudtok ilyen festést pmdghez? -
#7925 aha :D -
#7924 Mármint ha a megrendelő kifejezetten így kéri, ugye? -
#7923 Minden új Boeing gépnek ez a festése (house color, boeing livery, house livery, sokféleképpen emlegetik). -
samhun #7922 PMDG-géphez(737) mi ennek a festésnek a neve? precisionmanuals.com on keresem, de nemtudommi a neve
ennek -
#7921 Settings -> General -> Pause on task switch