45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8040 ez szép de ez nekem nincs meg -
#8039 Szépek, be kéne szereznem egy két ilyet.
Ha az fx5600-omat lecserélem egy x800 vagy 850XT-re, akkor jól sejtem, hogy fps gyorsulást nem nagyon fogok elérni, de a grafot szebbre tudom állítani, az FPS romlása nélkül? Mert egy ilyan kártya már elbír mondjuk 1024x768 mellett egy 4xAA-t, de proci miatt gyorsabb nem lesz(2.4-es). Szerintetek is vmi ilyesmi várható, vagy azért gyorsabb is lehet. És mennyire számít ha a vidkari memóriája 256? -
#8038 Elképedve olvasom itt az oktalan ámuldozást. A Gatwick egy ezeréves scenery, én vhogy mai szemmel nem nevezném szépnek.
A LOWW tényleg szép, de nem győzöm mondani ,hogy a flightscenery 1 és 2 mögött simán elbújhat.
Pár hely ahol találtok pár képet:
flightzone01
flightzone02
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
Elég meggyőző? A hülye kérdést megelőzendő, furcsa, de jól fut. -
ToMy_ #8037 http://www.youtube.com/watch?v=Tl41BFEdRMA
csak úgy... -
#8036 az alsó Wien LOWW a másodig Gatwick a rómáról nem is csináltam shotot pedigf az is szzép -
#8035 Ez milyen kieg? Nem rossz! -
#8034 ha beindult a hajtómő gen1 gen 2 kell neki aput meg elküldheted csicsizni -
DJviolin #8033 Egyszóval nem egy 486-os. :)
Csak azért kérdeztem, mert feltűnően nem fs9-esek a képek, de mivel ide linkelted be, így ki tudja. :)
Más:
Köszi a segítséget az Airbus-hoz. Már a hajtóműindításig eljutottam, de a kijelzők mégse működnek. -
#8032 nem ez fs9
dualcore 2 giga ram és 1 gagi vidkari -
DJviolin #8031 Gondolom keresi az állát. Mint én is. :)
Milyen géped van?
Ezek FSX-ben készült képek? -
#8030 hogy mi nem értem?? -
#8029 omg! :| -
#8028 -
#8027 -
#8026 Nem lenne rossz :). Off- Milyen jó lenne ha lenne a pmdg 747-nek wingview-je ... jaj de jó :) -
Royal76 #8025 Szeretném megkérdezni az illetékes(ek)től, hogy készül-e esetleg a 747-es hajtóműindításról videó? Nagyon yo lenne! -
#8024 Szevasztok.
Két éves az IVAO-HU!Ennek kapcsán 24+1 órás eventet rendez 28.-án szombaton 10:00 helyi idő szerinti kezdéssel a divizió, magyar légtér folyamatos irányítói lefedettségével.Az esemény különlegessége hogy ezúttal nem az otthoni gépek előtt ülve történik.A rendezvény helyszine a Könyves Kálmán Gimnázium (Budapest Tanoda tér 1. Újpest központ metró vá.-tól 300 méter)Itt kerül felállitásra egy irányító központ (kivetítők stb).A rendezvény nyitott!Az IVAO-HU minden érdeklődőt szivesen lát, lehetőséget adva a virtuális repülés világának testközelböl történő megismerésére. -
DJviolin #8023 Húúúú nagyon köszi. :) -
#8022 csekold a prividet violin .A közönet Airbust illeti.Azaz Dávidnak köszönd -
#8021 Pss airbusok szarok. Csak a panel jó. A modell az katasztrófa ! Ingyenes modell www.ifdg.net vagy www.avsim.com-on IFDG A318,319,320,321. Nagyon szép modellek azokat töltsd le INGYENES. -
DJviolin #8020 Köszönöm. -
Matth3w #8019 PSS Airbus A319-320-321 -
DJviolin #8018 Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó kis Airbus A320-as repülőgépmodellt?
Üdv:
DJviolin -
#8017 vedd meeeeg! :D -
#8016 Hoppika 10 % kedvezmény a simmarketen az ARIANE gépekre. így már "csak" 60€ -
#8015 hmm....
kérem nem értek én ehez az fs-hez :D -
Royal76 #8014 Milyen brutális beállításra gondolsz? Az irányt és a magasságot beállítod és bekapcsolod az autopilot-ot. Eddig minden más gépnél müxik. Ha fmc-vel szeretnél repülni, ott tényleg be kell előtte programozni az fmc-t. -
#8013 annál már elég brutális beállításokra van szüksége a gépnek, ha vmit nem talál jónak, nem indul, panelt be kell programozni stb
vagy rosszul tudom? :D -
Royal76 #8012 Tudna nekem segíteni vki abban, hogy a pmdg 747-nél mi a bánatért nem engedi az autopilotot bekapcsolni? (Az automata tolóerő műxik) -
Brikó #8011 Én azért ennél jobban ki szeretném használni a lehetőségeket...
De azért köszi.
Üdv, Brikó -
#8010 semmi érdekes beállítás nincs...
még a profiler sincs fenn...
csak a thorttle ket tekerentyujere allitottam a flapset meg a fékszárnyat -
Brikó #8009 Leszel olyan jó, és elküldöd a beállításodat?
briko kukac brikofilm punkt hu -
#8008 nekem olyan van:) -
Brikó #8007 Sziasztok!
Saitek X52-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a gyári FS beállításokat, "nem jött be", próbáltam személyre szabni a programozását, de ennyi minden... a bőség zavara. Tud esetleg küldeni valaki email-ben egy "átlagos" beállítást, ami a lehető legjobban kihasználja a joy tudását?
Köszönettel:
Brikó -
ToMy_ #8006 Ja, a virtuális légitársaságok (ilyen pl. a Malév Virtual is, az European Express is, stb..) pedig az IVAO keretein belül repülnek, menetrend szerinti járatokat.
Megvan a légitársaságokon belül a szervezeti felépítés és a hierarchia is. Oktatásokat szerveznek a gyakorlatlan pilóták részére.
Ugyanez igaz az IVAO nemzeti divízióira is.
Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt és ezt a weblapot. -
ToMy_ #8005 Az IVAO az nem egy szerver. Az IVAO egy szervezet. Az IVAO-ba beletartoznak az IVAO-s Teamspeak szerverek, az IVAO-HU, IVAO.AT, stb... szerverek, az IVAO webszervere, a különféle nemzeti divíziók, stb...
Az IVAO az, ami egységes rendszerbe fogja a virtuális pilótákat az interneten. Szabályokat hoz és tartat be, hogy rend legyen a káosz helyett. Megpróbálja a lehető legreálisabb élményt nyújtani a csatlakozott felhasználóknak.
A másik ilyen szervezet a VATSIM. Hasonlóak, de mégis mások. -
#8004 az ivao egy szerver :| -
DJviolin #8003 Hát ez az. A szabályok. Lehet hogy hagyom a Malév Virtual-t a francba.
Akkor az IVAO nem ennyire szigorú? :) -
#8002 Hogy őszinte legyek, a véleményem a VA-król, hogy fantáziahiányban szenvedőknek van kitalálva. Per pill az fs azért van, hogy szórakoztassa az embert, és nem azért, hogy egyesek megkössék az ember kezét a hülye szabályaikkal. Ha repülni akarsz, ahhoz nem kell senki ,hogy megmondja hova mivel repülhetsz az fsben. Szóval sztem hülyeség.A képzeledtebeli utasaidat, különféle desztinációkra VA nélkül is el tudod juttatni.;-) De ízlések és pofonok. -
DJviolin #8001 Köszi a segítséget. Megfogadom a tanácsaidat.
Én csak Offline szeretnék repkedni, azért mert nem akarom magam égetni. :) Szeretnék csatlakozni a Malév Virtuálhoz majd a távoli jövőben, de ahhoz kell Vatsim-es tagság, és a virtuális Malévnél csak akkor engednek Online repülni, ha a Vatsim-nél van Online repülési jogosításom (LOL Mi ez? OTPL :)). Elsőnek felrakom FS2004, felrak PMDG, majd repülök sokat Vatsim-en, sok amcsi megbízni bennem, majd kapni "OTPL"-t, majd jelentkezni Malév Virtual-nál. :)
A drága jó szeretett Condor-t meg voltam olyan balga letörölni, mert kellett ennek a fránya FSX-nek a hely. :( Ezért nagyon haragszom az FSX-re, hogy letöröltem még a legszeretettebb programomat is érte, és egy kalap... Na mindegy. Eddig még nem volt kedvem felpakolni, mert a sceneryk meg a kiegek különböző dvd-ken vannak valahol a szekrény legalján. Egyszer majd erőt veszek magamon és felpakolom.