45215
  • chicco
    ez szép de ez nekem nincs meg
  • Deloi
    Szépek, be kéne szereznem egy két ilyet.
    Ha az fx5600-omat lecserélem egy x800 vagy 850XT-re, akkor jól sejtem, hogy fps gyorsulást nem nagyon fogok elérni, de a grafot szebbre tudom állítani, az FPS romlása nélkül? Mert egy ilyan kártya már elbír mondjuk 1024x768 mellett egy 4xAA-t, de proci miatt gyorsabb nem lesz(2.4-es). Szerintetek is vmi ilyesmi várható, vagy azért gyorsabb is lehet. És mennyire számít ha a vidkari memóriája 256?
  • Papirzacsi
    Elképedve olvasom itt az oktalan ámuldozást. A Gatwick egy ezeréves scenery, én vhogy mai szemmel nem nevezném szépnek.
    A LOWW tényleg szép, de nem győzöm mondani ,hogy a flightscenery 1 és 2 mögött simán elbújhat.
    Pár hely ahol találtok pár képet:
    flightzone01
    flightzone02
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    Elég meggyőző? A hülye kérdést megelőzendő, furcsa, de jól fut.
  • ToMy_
    http://www.youtube.com/watch?v=Tl41BFEdRMA

csak úgy...
  • chicco
    az alsó Wien LOWW a másodig Gatwick a rómáról nem is csináltam shotot pedigf az is szzép
  • Deloi
    Ez milyen kieg? Nem rossz!
  • chicco
    ha beindult a hajtómő gen1 gen 2 kell neki aput meg elküldheted csicsizni
  • DJviolin
    Egyszóval nem egy 486-os. :)

Csak azért kérdeztem, mert feltűnően nem fs9-esek a képek, de mivel ide linkelted be, így ki tudja. :)

Más:
    Köszi a segítséget az Airbus-hoz. Már a hajtóműindításig eljutottam, de a kijelzők mégse működnek.
  • chicco
    nem ez fs9
    dualcore 2 giga ram és 1 gagi vidkari
  • DJviolin
    Gondolom keresi az állát. Mint én is. :)

Milyen géped van?

Ezek FSX-ben készült képek?
  • chicco
    hogy mi nem értem??
  • ColdFire
    omg! :|
  • chicco
  • chicco
  • exTrem
    Nem lenne rossz :). Off- Milyen jó lenne ha lenne a pmdg 747-nek wingview-je ... jaj de jó :)
  • Royal76
    Szeretném megkérdezni az illetékes(ek)től, hogy készül-e esetleg a 747-es hajtóműindításról videó? Nagyon yo lenne!
  • m814
    Szevasztok.
    Két éves az IVAO-HU!Ennek kapcsán 24+1 órás eventet rendez 28.-án szombaton 10:00 helyi idő szerinti kezdéssel a divizió, magyar légtér folyamatos irányítói lefedettségével.Az esemény különlegessége hogy ezúttal nem az otthoni gépek előtt ülve történik.A rendezvény helyszine a Könyves Kálmán Gimnázium (Budapest Tanoda tér 1. Újpest központ metró vá.-tól 300 méter)Itt kerül felállitásra egy irányító központ (kivetítők stb).A rendezvény nyitott!Az IVAO-HU minden érdeklődőt szivesen lát, lehetőséget adva a virtuális repülés világának testközelböl történő megismerésére.
  • DJviolin
    Húúúú nagyon köszi. :)
  • chicco
    csekold a prividet violin .A közönet Airbust illeti.Azaz Dávidnak köszönd
  • exTrem
    Pss airbusok szarok. Csak a panel jó. A modell az katasztrófa ! Ingyenes modell www.ifdg.net vagy www.avsim.com-on IFDG A318,319,320,321. Nagyon szép modellek azokat töltsd le INGYENES.
  • DJviolin
    Köszönöm.
  • Matth3w
    PSS Airbus A319-320-321
  • DJviolin
    Sziasztok!

Tudtok ajánlani valami jó kis Airbus A320-as repülőgépmodellt?

Üdv:
    DJviolin
  • ColdFire
    vedd meeeeg! :D
  • exTrem
    Hoppika 10 % kedvezmény a simmarketen az ARIANE gépekre. így már "csak" 60€
  • ColdFire
    hmm....
    kérem nem értek én ehez az fs-hez :D
  • Royal76
    Milyen brutális beállításra gondolsz? Az irányt és a magasságot beállítod és bekapcsolod az autopilot-ot. Eddig minden más gépnél müxik. Ha fmc-vel szeretnél repülni, ott tényleg be kell előtte programozni az fmc-t.
  • ColdFire
    annál már elég brutális beállításokra van szüksége a gépnek, ha vmit nem talál jónak, nem indul, panelt be kell programozni stb

vagy rosszul tudom? :D
  • Royal76
    Tudna nekem segíteni vki abban, hogy a pmdg 747-nél mi a bánatért nem engedi az autopilotot bekapcsolni? (Az automata tolóerő műxik)
  • Brikó
    Én azért ennél jobban ki szeretném használni a lehetőségeket...
    De azért köszi.
    Üdv, Brikó
  • ColdFire
    semmi érdekes beállítás nincs...
    még a profiler sincs fenn...
    csak a thorttle ket tekerentyujere allitottam a flapset meg a fékszárnyat
  • Brikó
    Leszel olyan jó, és elküldöd a beállításodat?
    briko kukac brikofilm punkt hu
  • ColdFire
    nekem olyan van:)
  • Brikó
    Sziasztok!
    Saitek X52-t használ valaki? Letöltöttem hozzá a gyári FS beállításokat, "nem jött be", próbáltam személyre szabni a programozását, de ennyi minden... a bőség zavara. Tud esetleg küldeni valaki email-ben egy "átlagos" beállítást, ami a lehető legjobban kihasználja a joy tudását?
    Köszönettel:
    Brikó
  • ToMy_
    Ja, a virtuális légitársaságok (ilyen pl. a Malév Virtual is, az European Express is, stb..) pedig az IVAO keretein belül repülnek, menetrend szerinti járatokat.
    Megvan a légitársaságokon belül a szervezeti felépítés és a hierarchia is. Oktatásokat szerveznek a gyakorlatlan pilóták részére.
    Ugyanez igaz az IVAO nemzeti divízióira is.
    Amúgy ajánlom figyelmedbe ezt és ezt a weblapot.
  • ToMy_
    Az IVAO az nem egy szerver. Az IVAO egy szervezet. Az IVAO-ba beletartoznak az IVAO-s Teamspeak szerverek, az IVAO-HU, IVAO.AT, stb... szerverek, az IVAO webszervere, a különféle nemzeti divíziók, stb...
    Az IVAO az, ami egységes rendszerbe fogja a virtuális pilótákat az interneten. Szabályokat hoz és tartat be, hogy rend legyen a káosz helyett. Megpróbálja a lehető legreálisabb élményt nyújtani a csatlakozott felhasználóknak.
    A másik ilyen szervezet a VATSIM. Hasonlóak, de mégis mások.
  • ColdFire
    az ivao egy szerver :|
  • DJviolin
    Hát ez az. A szabályok. Lehet hogy hagyom a Malév Virtual-t a francba.

Akkor az IVAO nem ennyire szigorú? :)
  • Papirzacsi
    Hogy őszinte legyek, a véleményem a VA-król, hogy fantáziahiányban szenvedőknek van kitalálva. Per pill az fs azért van, hogy szórakoztassa az embert, és nem azért, hogy egyesek megkössék az ember kezét a hülye szabályaikkal. Ha repülni akarsz, ahhoz nem kell senki ,hogy megmondja hova mivel repülhetsz az fsben. Szóval sztem hülyeség.A képzeledtebeli utasaidat, különféle desztinációkra VA nélkül is el tudod juttatni.;-) De ízlések és pofonok.
  • DJviolin
    Köszi a segítséget. Megfogadom a tanácsaidat.

Én csak Offline szeretnék repkedni, azért mert nem akarom magam égetni. :) Szeretnék csatlakozni a Malév Virtuálhoz majd a távoli jövőben, de ahhoz kell Vatsim-es tagság, és a virtuális Malévnél csak akkor engednek Online repülni, ha a Vatsim-nél van Online repülési jogosításom (LOL Mi ez? OTPL :)). Elsőnek felrakom FS2004, felrak PMDG, majd repülök sokat Vatsim-en, sok amcsi megbízni bennem, majd kapni "OTPL"-t, majd jelentkezni Malév Virtual-nál. :)

A drága jó szeretett Condor-t meg voltam olyan balga letörölni, mert kellett ennek a fránya FSX-nek a hely. :( Ezért nagyon haragszom az FSX-re, hogy letöröltem még a legszeretettebb programomat is érte, és egy kalap... Na mindegy. Eddig még nem volt kedvem felpakolni, mert a sceneryk meg a kiegek különböző dvd-ken vannak valahol a szekrény legalján. Egyszer majd erőt veszek magamon és felpakolom.