45215
  • ColdFire
    hmmm télleg? :D
    amugy ték :D
  • Papirzacsi
    Az.
    Emellé meg ajánlott vmi jó időjárás letöltő progit is beszerezni. Én az active sky-t tudom ajánlani, nekem bejött. Egy kis személyre szabott hangolás még az fsuipcben (graduated visibility meg hasonlók),
    esetleg ha a géped bírja és offline akarsz repkedni, akkor vmi jó kis AI forgalom is ajánlott. De majd úgyis jön a reklámduma ,hogy ha valósan akarsz repülni akkor menj az IVAOra...
    Van még jópár egyéb progi, pl fspassanger, meg mittudomén még milyen fizetős cuccok, amiktől "valós" lesz a repülés, de igazából semmi szükség rájuk sztem.
    És különben is, gyere inkább condorozni. Jobb az FPS, és jobb a szim is. :-)
  • DJviolin
    Ez és ez igaz?
  • Papirzacsi
    Next de ne áruld el senkinek...
  • ColdFire
    PMDG 737 NewGeneration
  • DJviolin
    Sziasztok!

Ha én az FS2004-ben (azért 2004, mert az FSX szaggat) a lehető legélethűbben szeretnék repülni valamilyen Boeing 737 NG géppel, akkor milyen kiegészítők beszerzése lenne ajánlatos? Melyek a legjobbak?

Üdv:
    DJviolin
  • Deloi
    De gondolom te se úgy repülsz, hogyha mész valahova, akkor megveszed a 20$-os sceneryt. Szóval, ha pl letöltöm vhonnan az ingyenesen fellelhető legjobbat, akkor a taxi, meg kifutópályák stimmelni fognak, nem? (aztán mostmár nemrágom többet a témát)
  • alert
    Nincsen, mindenki azt használja amelyiket akarja, de könnyen rá lehet jönni hogy melyik a legszebb csak végig kell nézni a kiadókat :) www.simmarket.com www.aerosoft.com stb
  • Deloi
    Azt tudom, hogy megy a rendszer, csak főleg ezen a scenery dolgon gondolkoztam, hogy hogy lehet kopmatibilissá tenni, de így érthető. Kösz a válaszokat. Ja, és ezeknek legjobban preferált sceneryknek van vmi listája esetleg pl az IVAO honlapján, vagy máshol?
  • ColdFire
    ebbe mi a jo?
    enyémbe is van cam... :P
  • alert
    Úgy van ahogy Airbus mondja. Lényegében egy szerverre csatlakozik mindenki (illetve különbözőkre de össze vannak kötve tehát "mindenki lát mindenkit"). Ha IVAO-ról beszélünk itt a gépmegjelenítés egyszerűbb mert feltelepítesz egy másfél giga helyet foglaló repcsi packot (MTL pack) ami rengeteg légitársaság rengeteg gépét tartalmazza. Ez biztosítja hogy mindenki annak lássa a másikat ami. A scenery problémásabb.. általában a repterekhez van egy "legjobbnak" kijelentett scenery, pl Bécshez a FlyTampa Vienna, ez esetben a legtöbben ezt használják, persze akadnak kivételek. Ha az egyik sceneryben valami nem ott van mint a másikban, akkor látsz olyanokat hogy pl az egyik gép egy kicsit a guruló mellett halad stb :) sajnos ezt másképp nem lehet megoldani, nem erőltetheted rá mindenkire hogy használja a legjobb fizetős sceneryket. Az időjárást a központi szerver küldi mindenkinek a gépére, ez pedig a valós időjárás bárhol legyél a világon. Ha más időjárás progit használsz akkor is ezt az időjárást fogja legenerálni csak esetleg jobban szimulált lesz ha ActiveSky-t használsz mintha a defaultot. Irányítás meg ugye úgy örténik hogy élő emberek irányítanak az igazi angol fónia szerint. Ha valahol épp nincs irányítás (egyértelmű hogy nem játszanak egyszerre annyian hogy a világon mindenhol legyen), akkor ott a leadott rep terv szerint repülsz és a unicomon tájékoztatod a körülötted lévőket hogy mit csinálsz.
  • samhun
    Ez király :)
  • airbus
    online vannak MTL packagek (ivao), minden repülőgép le van modellezve, lefestve, rossz minőségben a jó teljesitmény érdekében, de mindenkit annak látsz ami... ha más sceneryje van, akkor igen, vannak eltérések, oda kell figyelni... időjárás az valós életbeli, szóval nagy különbségek biztos nem lesznek.
  • chicco
    akkor ő valami más gépet lát.Én 1 cap32 vel repültem azt extrának látta a másik ember.Ja és volt olyan aki a taxiút mellett taxizott mert neki ott volt az addonon
  • Deloi
    Biztos hülye kérdés, de hogy működik ez az online dolog? Úgy értem hogy hangolják össze a különböző sceneryket. Pl ha vkinek a reptere tök más, mint, aki nem tölötte le az adott sceneryt. Vagy az időjárás is más lehet, ha vki használ kieget. Vagy, vmi speckó géppel repülök, ami másnak nincs is letöltve, akkor hogyan látja? Vhogy nem áll össze kép.
  • b734
    Egy kis videóGo around!
  • HASLZ
    Hello!

Hasznal valaki FSInn-t??????????
    A napokban jott ki a frissites, felraktam, azota nem birok frekit valtani.
    Biztos valamit a beallitasoknal rontotam el, de nem vagyok kepes rajonni hogy mit!
    Tobbektol hallottam hogy hasonlo problemaval kuzdenek!
    Valaki segitsen pls, mert iyg ertelmet veszti az online repules.
    Nekem AVC-m van a hanghoz, lehet hogy itt kell valamit beallitani?

Koszi a segitseget

SLZ
  • exTrem
    Van! Keress rá googlen. Amúgy avsimen van ha jól emlákszem Tinmonuse vagy mi a fene egész szép kis 737-200-as már sp2-nél tartanak. Van egy rakat ... keress rá
  • samhun
    ja télleg :)
    és ki gyárt ilyet az fs-hez? vagy ez ilyen ingyenes?
  • chicco
    1 őskövület.Ha jobban megnézed a hangtompító még rajta sincs a mocin.

most csináltunk ilyen I-jeta .I-jetd air one
    1 élmény fölleg mikor elmegy:-)
  • alert
    Pff... ezzel kezdődik a videó ki van írva az elején... 737-200
  • samhun
    Ennek mi a neve? a gépnek. FS04 videoban látam már ilyet, tudom hogy 737, de milyen? mert ami nekem van(400, 600, 700, 800, 900 + a wilco)ott nem ilyen az engine, itt ilyen hosszukás, és a panel is régebbinek látszik.
  • samhun
    Láttátok már?
  • buke
    Sziasztok! Az F.S.AI.Separation program megy valakinél,mert nálam az exe nem indul,( a readme-ben leírtak szerint) a fórumján nem sokat találtam a problémáról.(UT+Mytraffic megy nálam)
    A másik ilyen a AIsmooth sajnos fagyaszt, s úgy olvastam gépeket iktat ki.
  • airbus
    sziasztok!

wilco 737 PIC-hez honnan tudok letölteni sid/star-okat? az nd editor programot leszedtem, egyik oldalon találtam pár .ftx fájlt is, de nagyon keveset.. aztán leszedtem ERJ_737_777_Procedures_0610 fájlt (http://planepath.com/).. Ez feltelepitett egy ND fájlt, és volt egy TXT benne..
    "Create a folder to put all my airport files into. Perhaps in the FeelThere folder create a subfolder called Procedures or whatever you want to call that folder. Then unzip my file into that folder."
    Nos, hol lehetnek ezek az airport fájlok?? A txt szerint sok van, és ha mindegyiket fel akarom rakni, az több mint 3 óra.

előre is köszi

• m814
    Szevasztok
    Ez olyannyira igaz hogy a European oktatásait vezető nagyszerű barátunk az egyik, aki szombatonként az IVAO oktatásait vezeti.Mégegyszer hangsúlyozom ez az oktatás minden IVAO tagnak szól függetlenül attól hogy tagja-e valamelyik VA-nak,avagy sem.Illetve az oktatás a European oktatásaitól eltérően az IVAO tréning serverén zajlik ami biztosítja a hostos gyakorlások intim hangulatát de lehetőséget ad az IVAO-n használt szoftverek (IVAP,IVAC)használatának elsajátítására is,és talán a leglényegesebb eltérés. Lehetőség van az online légiírányítás elsajátítására is!
  • exTrem
    A Europen Expressnek is volt és van eddig is ugyanilyen oktató este. Hetente kétszer is ! Csütörtökön és Szombaton este tízkor. Bátran lehet kérdezni és mindent elmondanak. Gyakorolhatsz, repülhetsz, segíthetsz.
    Let's fly...
  • m814
    Szevasztok.
    Egy kis informácíó mindazoknak akik szeretnének többet tudni a virtuális repülésről.Az IVAO-n rendszeres oktatás indult,testre szabott tematikával a teljesen kezdőtől a haladóíg bezárólag(navigácíó,fónia,fmc stb).Illetve online irányító képzés.Az egyetlen feltétel az IVAO tagság.Gyülekező minden héten szombaton 22:00 UTC-kor az IVAO TeamSpeak-en.Illetve lehetőség van az egyéní képzésre is más időpontokban.Mindenkit szeretettel várunk.

http://www.ivao.aero.hu
  • samhun
    Lehet hogy valamit csináltam rosszul(remélem), és nem a gép a hibás. Installos werzio.
  • Deloi
    Amúgy a PMDG gépnek mennie kell crackelve is. Ha neked nem jó, akkor tölts le másfélét, de vmelyiknek jónak kell lennie, mert mindenkienk megy.
  • samhun
    Ja, nem adom fel
  • Falabu #7969
    AMD, ne add fel, próbáld meg a PSS Airbusokat ahhoz van leírás(magyar) hogy hogy kell használni a fedélzeti a kompjútert, énis abból tudtam meg amit eddig sikerült megtudom. Nagyon szájbarágósan van leírva szal minden hozzánemértő megérti!!

Próba cseresznye
  • alert
    ez is egy hozzáállás :DDDD
  • Clidey
    Bizony. :-)
  • samhun
    sosszul raktam be, bocs. de má mindegy, nemfogok soha autopilotozni, meg fmczni, mert minden gomb leold :(
  • Deloi
    Én akárhogy is nézem, nekem csak egy feketeség jön be a linkre:)
  • Papirzacsi
    Bizony. :-)
  • samhun
    Néztem videókat, és abban a panelon kevesebb a fény, a kifuto szélesebb mint az fsben. meglehet csinálni, mint pl ?itt
  • eyecandy
    Sziasztok, repül valaki a régiek közül Do-27-tel?
  • frecc
    Szia! Emlékeim szerint 0.78 mach-hoz kb 70% N1. Persze gondolom függ a gép bruttó súlyától is.